Başınız sağolsun canım, çok üzüldüm. Allah yengene şifa versin.Günaydın ,ne biçim bayram bu bilemedim,cuma döndük erkenden,dün haber geldi eşimin dayısı köy yolunda arabayı dereye ucurmus,vefat etti,yengemin kırığı çok,eşim kaynimlarla çıktı yola.ben çocuklarla evdeyim. Hayat ne garip,bir anda bitiyor her sey
Ben herşey dahil oteldeyimKızlar nerdesiniz ses verin bakim tatil bitti heyooooooooooo @polokey2244latiska @Nisaca @cankizzzz @ada81 @merryangel @Birprensess solmez anneyim83 M melis08 @Sekerpare87
selam kızlar...
döndüm ben de...
evim evim güzel evimmmmm
dediğin gibi yaz bitti motivasyon da gitti mi ne
biran önce toparlanma moduna girelim
bugün herkes bir spor etkinliği yapıp akşam paylaşsın
20 dk yürüyüş 10 dk zumba bile olur
yeter ki birşeyler yapalım
hadi kızlaaarrrr
cumaya az kaldı
M melis08bekolim @merryangel @ada81 solmez @Nisaca anneyim83 @polokey @Birprensess
ve şu an aklıma gelmeyen hatunlarrrr
akşama kadar etkinlik yapmayanın
tırnağı kırılsın
çorabı kaçsın
yemeği taşsın
fırını batsın
kekinin dini tutsun
ne gaddarmışım
şaka şaka kıyamam size
hadi bakiiimmmm
tempo tempooooo
Amin canım sağolasın,Başınız sağolsun canım, çok üzüldüm. Allah yengene şifa versin.
Amannnnnn allahımmmmm kimler gelmiş kimlerselam kızlar...
döndüm ben de...
evim evim güzel evimmmmm
LAydLiNe dediğin gibi yaz bitti motivasyon da gitti mi ne
biran önce toparlanma moduna girelim
bugün herkes bir spor etkinliği yapıp akşam paylaşsın
20 dk yürüyüş 10 dk zumba bile olur
yeter ki birşeyler yapalım
hadi kızlaaarrrr
cumaya az kaldı
M melis08bekolim @merryangel @ada81 solmez @Nisaca anneyim83 @polokey @Birprensess
ve şu an aklıma gelmeyen hatunlarrrr
akşama kadar etkinlik yapmayanın
tırnağı kırılsın
çorabı kaçsın
yemeği taşsın
fırını batsın
kekinin dini tutsun
ne gaddarmışım
şaka şaka kıyamam size
hadi bakiiimmmm
tempo tempooooo
Kötü de olsa menünü yaz canım.Kızlar canım çok sıkkın ondan menü yazmasam daha iyi
Sen yine de dikkat et canım yediklerine. Çok hareket ediyoruz diye güveniyoruz (kendimden biliyorumBen herşey dahil oteldeyimYiyecekler başımı döndürüyor. Cumartesi dönüyorum kaptanım. Bu hafta tartılamayacağım malesef. Evimde sıkı bir tempoya gireceğim diyet ve spor.
İyi tatiller canım bol bol eğleninGünaydın kızlar,
Oteldeyiz, cuma döneceğiz. Gerçekten çok yiyorum gözümün önünde herşey. Ama hareket çok fazla. Aquaparklı bir otel. Eşim temkinlidir, o küçük kızımızla basit şeylerde kayıyor. Büyük Kızım bana yapıştı. Kobradan dün 10 kere kaydırdı beni, her seferinde 4. Kata çıkar gibi kat çıktık. En az 20 defa da ötekilere çıkmışızdır, onlarda 2-3 kat arası. 10.30-17.30 aradı hiç oturmuyoruz diyebilirim. Ayaklarımın ağrısından uyuyamadım gece. Bugünki maratona başlamadan yazayım dedim.
LAydLiNe kaptanım bu cuma evde olmayacağım tartılamayacağım bu sebeple, ama pazar tartılıp yazarım.
O kötü olmuş işte. Ama toparlarsın sen daha var cumaya dikkat et.Gunaydin kızlar
Bizde bugun kaplicaya gideceğiz
Yalnız gece oturduk ve ben çekirdek ve karpuz yedim. Cuma nasıl cikcam hiç bilmiyorum
Ben de evimi özledim. 19 temmuzda çıktım. Evimi ve düzenimi özledim.
Çocuklar okula, biz işe, derse.
Az kaldı.
Günaydın kızlar,
Oteldeyiz, cuma döneceğiz. Gerçekten çok yiyorum gözümün önünde herşey. Ama hareket çok fazla. Aquaparklı bir otel. Eşim temkinlidir, o küçük kızımızla basit şeylerde kayıyor. Büyük Kızım bana yapıştı. Kobradan dün 10 kere kaydırdı beni, her seferinde 4. Kata çıkar gibi kat çıktık. En az 20 defa da ötekilere çıkmışızdır, onlarda 2-3 kat arası. 10.30-17.30 aradı hiç oturmuyoruz diyebilirim. Ayaklarımın ağrısından uyuyamadım gece. Bugünki maratona başlamadan yazayım dedim.
LAydLiNe kaptanım bu cuma evde olmayacağım tartılamayacağım bu sebeple, ama pazar tartılıp yazarım.
Sen yine de dikkat et canım yediklerine. Çok hareket ediyoruz diye güveniyoruz (kendimden biliyorum) sonra mide büyüyor küçülmesi zor oluyor
İyi tatiller canım bol bol eğlenin
aynen..
monotonluk meğer ne harikaymış
ben aslında 1 ay sonra rahata eriyorum.
cuma oğlumun sınav sonuçları açıklanıyor. haftaya kayıt sonraki hafta yerleştirme
eylülün son haftası uluslararası bir kongreye ev sahipliği yapacağız. yurtdışından ve türkiyenin farklı illerinden 300ün üzerinde hoca ağırlayacağız. ay nerde kaldı bu ekim ayı
otel tatili riskli iş
ben kilo almadan dönemiyorum çünkü
sen alma olur mu
Canım ya o kadar haklısın ki, bauramdan önce her gün mesaj yazıyordum bol bol. Kilom da daha iyiydi,daha dikkatliydim en azından. Ama bayram ve sonrası aksilik aksilik ustine,takımdan da uzak kaldım.etkiliyor insanı cokKızlar yaaaaa daha aktif olmamız lazım ama saysan günde 4-5 mesaj ancak yazılıyor. Nasıl bir çözüm bulabiliriz buna? Lütfen biraz daha özen gösterin. Unutmayın kimse için değil kendimiz için buradayız.
Hayırlı olsun, inşallah istediği yere yerleşir. Lise mi?
Kongreye ev sahipliği zor ve stresli oluyor, kolay gelsin. Ben de ekimin 17sinde bir kongreye gideceğim. 3 bildiri verdik. Eylül yoğun geçecek. Uzun tatil yapınca çok iş birikti. Tezleri ertelemiştim, doçentlik dosyaları gelmişti onları yapacağım, bildirilere hazırlık. Ama olsun o yoğunluğu özledim gerçekten, tatil yetti :)
Ayy maşallah oğlun üniversiteye başlayacak ne güzel,benimkiler de büyür mü yaaralarında en zoru doçentlik dosyaları. ben tatilde 3 dosya inceledim... 3 makale yazardım o arada...
oğlum ünv. sınavına girdi canım. cuma günü yerleştiği yer belli olacak.
sizin tatil hafta sonu bitiyor sanırım. 3 4 gün doyasıya keyfini çıkar
Bence haftayı da atlatalım katılım artacaktır. Özellikle çocuklar okula başladıktan sonra. Spor salonları bile yüzde 50 daha fazla doluyor. Ben böyle ümid ediyorum 17sinde tamamdır bu iş.Kızlar yaaaaa daha aktif olmamız lazım ama saysan günde 4-5 mesaj ancak yazılıyor. Nasıl bir çözüm bulabiliriz buna? Lütfen biraz daha özen gösterin. Unutmayın kimse için değil kendimiz için buradayız.
Sorma canım ya, sözlü kalktıktan sonra daha zorlaştı inceleme işi. Bir iki hafta alıyorlar gerçekten.aralarında en zoru doçentlik dosyaları. ben tatilde 3 dosya inceledim... 3 makale yazardım o arada...
oğlum ünv. sınavına girdi canım. cuma günü yerleştiği yer belli olacak.
sizin tatil hafta sonu bitiyor sanırım. 3 4 gün doyasıya keyfini çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?