Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Başınız sağolsun canım, çok üzüldüm. Allah yengene şifa versin.

Günaydın kızlar,
Oteldeyiz, cuma döneceğiz. Gerçekten çok yiyorum gözümün önünde herşey. Ama hareket çok fazla. Aquaparklı bir otel. Eşim temkinlidir, o küçük kızımızla basit şeylerde kayıyor. Büyük Kızım bana yapıştı. Kobradan dün 10 kere kaydırdı beni, her seferinde 4. Kata çıkar gibi kat çıktık. En az 20 defa da ötekilere çıkmışızdır, onlarda 2-3 kat arası. 10.30-17.30 aradı hiç oturmuyoruz diyebilirim. Ayaklarımın ağrısından uyuyamadım gece. Bugünki maratona başlamadan yazayım dedim.
LAydLiNe kaptanım bu cuma evde olmayacağım tartılamayacağım bu sebeple, ama pazar tartılıp yazarım.

Ben de evimi özledim. 19 temmuzda çıktım. Evimi ve düzenimi özledim.
Çocuklar okula, biz işe, derse.
Az kaldı.

Gunaydin kızlar
Bizde bugun kaplicaya gideceğiz
Yalnız gece oturduk ve ben çekirdek ve karpuz yedim. Cuma nasıl cikcam hiç bilmiyorum

Amannnnnn allahımmmmm kimler gelmiş kimler Hoş geldin canım. Özlüyorum sizleri burada göremeyince. Yalnız mesajını geç gördüm ben beddua dışıyım
Kızlar canım çok sıkkın ondan menü yazmasam daha iyi
Kötü de olsa menünü yaz canım.
Ben herşey dahil oteldeyim Yiyecekler başımı döndürüyor. Cumartesi dönüyorum kaptanım. Bu hafta tartılamayacağım malesef. Evimde sıkı bir tempoya gireceğim diyet ve spor.
Sen yine de dikkat et canım yediklerine. Çok hareket ediyoruz diye güveniyoruz (kendimden biliyorum ) sonra mide büyüyor küçülmesi zor oluyor
İyi tatiller canım bol bol eğlenin
Gunaydin kızlar
Bizde bugun kaplicaya gideceğiz
Yalnız gece oturduk ve ben çekirdek ve karpuz yedim. Cuma nasıl cikcam hiç bilmiyorum
O kötü olmuş işte. Ama toparlarsın sen daha var cumaya dikkat et.

Ben de evimi özledim. 19 temmuzda çıktım. Evimi ve düzenimi özledim.
Çocuklar okula, biz işe, derse.
Az kaldı.

aynen..
monotonluk meğer ne harikaymış
ben aslında 1 ay sonra rahata eriyorum.
cuma oğlumun sınav sonuçları açıklanıyor. haftaya kayıt sonraki hafta yerleştirme
eylülün son haftası uluslararası bir kongreye ev sahipliği yapacağız. yurtdışından ve türkiyenin farklı illerinden 300ün üzerinde hoca ağırlayacağız. ay nerde kaldı bu ekim ayı

otel tatili riskli iş
ben kilo almadan dönemiyorum çünkü
sen alma olur mu

dün menümü yazmamışım

hoşgeldine gelen hesapta olmayan bir misafir ziyaretimiz oldu... gece yorgunluktan sızmışım
allahtan 45 dk lık yürüyüşümü eve gelmeden yapmışım

beddualar bana da uğrayamaz
kendi beddualarım hem de

sabah 9.30
sütte bekletilmiş 3 kaşık yulaf ezmesi 2 kaşık nesfit yarım elma karışımı

12.30
1 kepçe ezogelin çorba
1 kase yoğurt

15.00
1 galeta
1 kk kaşar

20.00
2 dolma
2 yk patates salata

22.00
3 ceviz
1 elma

Sen yine de dikkat et canım yediklerine. Çok hareket ediyoruz diye güveniyoruz (kendimden biliyorum ) sonra mide büyüyor küçülmesi zor oluyor
İyi tatiller canım bol bol eğlenin

Gerçekten kaptanım iyi büyüdü midem daha hazmetmeden birşey servis ediliyor. Öğlen yemedim karpuzla geçiştirdim bugün hiç acıkmamıştım. Ne kadar fazla çıkarım ben de meraktayım. Detoks peşine diyete başlayacağım.
Çok teşekkür ederim.

Hayırlı olsun, inşallah istediği yere yerleşir. Lise mi?
Kongreye ev sahipliği zor ve stresli oluyor, kolay gelsin. Ben de ekimin 17sinde bir kongreye gideceğim. 3 bildiri verdik. Eylül yoğun geçecek. Uzun tatil yapınca çok iş birikti. Tezleri ertelemiştim, doçentlik dosyaları gelmişti onları yapacağım, bildirilere hazırlık. Ama olsun o yoğunluğu özledim gerçekten, tatil yetti :)

Merhaba arkadaşlar bugün bende yoğundum fazla giremedim

Bugün ki menüm

Kahvaltıda dışardaydık
11.00
Bir dilimin yarısı su böreği
Bir gözlemenin 4 te 1 i (tereyağlı)
Salatalık domates
Zeytin
2 kk b peynir

İkindi
14.30
Tavuk göğsü 2-3 çatal makarna salata

Su
1.5 lt
12.000 adım

Kızlar yaaaaa daha aktif olmamız lazım ama saysan günde 4-5 mesaj ancak yazılıyor. Nasıl bir çözüm bulabiliriz buna? Lütfen biraz daha özen gösterin. Unutmayın kimse için değil kendimiz için buradayız.

Canım ya o kadar haklısın ki, bauramdan önce her gün mesaj yazıyordum bol bol. Kilom da daha iyiydi,daha dikkatliydim en azından. Ama bayram ve sonrası aksilik aksilik ustine,takımdan da uzak kaldım.etkiliyor insanı cok

aralarında en zoru doçentlik dosyaları. ben tatilde 3 dosya inceledim... 3 makale yazardım o arada...
oğlum ünv. sınavına girdi canım. cuma günü yerleştiği yer belli olacak.
sizin tatil hafta sonu bitiyor sanırım. 3 4 gün doyasıya keyfini çıkar

Ayy maşallah oğlun üniversiteye başlayacak ne güzel,benimkiler de büyür mü ya

Bugün ki menum
10
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates
Avuc ici kadar koy ekmeği
1 bardak şekersiz çay

16:00
1 dilim peynir
Avuc ici kadar koy ekmeği
Domates
Kahvaltılık sos baharatlı
2-3 tane Tahinli kurabiye(Bim den)
2-3 tane cubuk kraker
1 bardak şekersiz çay

19:30
Yarım kase domates çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
1 kaşık et sote
2 yemek kaşıgı Hünkar beğendi
Yoğurt

21:00
1 fincan az şekerli Türk kahvesi

2,5 lt su

Bence haftayı da atlatalım katılım artacaktır. Özellikle çocuklar okula başladıktan sonra. Spor salonları bile yüzde 50 daha fazla doluyor. Ben böyle ümid ediyorum 17sinde tamamdır bu iş.

Sorma canım ya, sözlü kalktıktan sonra daha zorlaştı inceleme işi. Bir iki hafta alıyorlar gerçekten.
Ne güzel, inşallah istediğiniz yerler olur. Sayısalcı mıydı? Şehir dışı yazdınız mı? Belki bana doğru gelir :)
Evet pazartesi iş başı yapıyorum artık. Küçük kızım ilkokula, büyük ortaokula başlayacak. Okulları 10unda açılıyor. Haftaya alışveriş işlerini hallederim, onları okula gönderdim mi tamamdır artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…