Dolaptakiler bitmeliLAydLiNe , gün boyu güzel gidiyor akşam bir kriz anı ve her şey berbat ,sil baştan yeniden. Kilo bı gidiyor bir geliyor.
Bugün domates konservesi yapacağım,beni ciddi anlamda lyalayacak bir şeyler olursa yemek yiyemiyrumy.koyde de bayrama kadar çok iyiydi.cunku 3 gün salça yapmaya uğraştım ve yemek yiyecek vakit kalmadı. Bayramda her evde sofra serildi ,azar azar bile yesen bı dünya şey oluyor
Ben dün o kadar yorulmuşum ki temizlikten menümü yazamadan uyuyakaldım. Şimdi yazayım bari
27 Ağustos menü
Saat 09:30
Filtre kahve sütlü
Saat 11:30
Soğuk yoğurt çorbası bir kase
Saat 15:00
3-4 badem
2 fındık
Saat 18:30
Bir kase mercimek çorbası
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 yemek kaşığı yoğurt
Saat 21:00
Filtre kahve sütlü
2 litre su
Ohhh ne güzelGünaydın kızlar
Bende sade bi kahvaltı yaptım
Ve küçük oğlumla abiyi okula bıraktık sonra yürüyüş yaptık şuanda dışarda bankta güneşleniyoruz
Ben burdayım kaptan ara ara bakıyorum yazan olmayınca geri çıkıyorumKızlarrrrrrrrrrrrrr huuuuuuuu toplaşın bakim
Ben burdayım kaptan ara ara bakıyorum yazan olmayınca geri çıkıyorum
Görmek istediğimiz motiveeeeeselam kızlar...
döndüm ben de...
evim evim güzel evimmmmm
LAydLiNe dediğin gibi yaz bitti motivasyon da gitti mi ne
biran önce toparlanma moduna girelim
bugün herkes bir spor etkinliği yapıp akşam paylaşsın
20 dk yürüyüş 10 dk zumba bile olur
yeter ki birşeyler yapalım
hadi kızlaaarrrr
cumaya az kaldı
M melis08bekolim merryangel ada81 solmez N Nisaca anneyim83 @polokey Birprensess
ve şu an aklıma gelmeyen hatunlarrrr
akşama kadar etkinlik yapmayanın
tırnağı kırılsın
çorabı kaçsın
yemeği taşsın
fırını batsın
kekinin dini tutsun
ne gaddarmışım
şaka şaka kıyamam size
hadi bakiiimmmm
tempo tempooooo
Bitter çikolata haricinde güzel bir menü canım. Kahvaltını biliyorsun zaten. Suyu yazmamışsın.
Evet aynen çok sağlıksız olmuş.
Menün gayet güzel olmuş. Bir süre daha böyle gidersen akşam acıkmaların da son bulacaktır. Eski menülerini gördükçe bunlar çok iyi geliyor bana. Hatırlıyorsun dimi kayınvalidenin evinde yediklerini
Patates kızartması ve orta şekerli kahveler haricinde güzel menü afiyet olsun canım. Bir de bıcırığın dondurma yemesine bayıldım maşallah nasıl tatlı yiyordu öyle
Telefonuna noldu ki
Günaydın kızlar
Ne zaman canlanacağız merak ediyorum. Dünden beri hala gelmeyenler var. Biran önce herkesin kendini toparlaması lazım.
Menümü yazayım. Dün akşam hem maç vardı hem de temizlik yapmam lazımdı gelemedim o yüzden. Bir de akşam yemekten sonra bir tuhaf oldum. Uyuyakalmışım tuhhaf bir akşamdı. Menüm biraz sıkıntılı. Akşama kadar çok iyi gittim her zamanki gibi. Akşam kendimden geçtim yine. Pişman mıyım? Evet pişmanım. Bir günümü daha boşa harcadım. Ama pes etmek yok. Bugün kaldığım yerden yeniden devam.
Kahvaltı (07:50)
1 tane haşlanmış yumurta
(Sabahları saat erken olduğu için canım hiçbir şey yemek istemiyor ben de sadece haşlanmış yumurta yeyip çıkıyorum evden.)
Öğle (12:00)
1 kase buğdaylı ayran çorbası
4 yk kısır (Hastanede kısır çıktı yemekte) @burcugncy duy
2-3 çatal taze fasulye yemeği
Akşam (18:00)
4 yk fırında tavuk (Soğan ve birazda patates vardı içinde)
4 yk bulgur pilavı
1 kase cacık
Buraya kadar her şey çok güzeldi. Skandal bundan sonra başlıyor. Uyuyakalmışım yaaa uyandığımda saat 20:00 ydi. Canım acayip tatlı bir şeyler istiyordu. Dolapta dondurmalar vardı. Önce 3-4 çatal ekmek kadayıflı dondurma yedim. Saat 21:00 gibi eşim geldi. Lokma tatlısı almış. Sıcak sıcak4-5 tane de ondan yedim. Arkadan da 2-3 çatal dondurma daha. Yani şekersiz 21 günün ilk günü battı. Ama dediğim gibi pes etmek yok. Bugün yine ilk günden başlıyorum
Bu arada sabah yine tartıldım. Dün 67.1 i görmüştüm tartıda. Bu sabah 66.7 olmuşum.
Kızlarrrrrrrrrrrrrr huuuuuuuu toplaşın bakim
Kızlar canım çok sıkkın ondan menü yazmasam daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?