Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dolaptakiler bitmeli LAydLiNe , gün boyu güzel gidiyor akşam bir kriz anı ve her şey berbat ,sil baştan yeniden. Kilo bı gidiyor bir geliyor.
Bugün domates konservesi yapacağım,beni ciddi anlamda lyalayacak bir şeyler olursa yemek yiyemiyrumy.koyde de bayrama kadar çok iyiydi.cunku 3 gün salça yapmaya uğraştım ve yemek yiyecek vakit kalmadı. Bayramda her evde sofra serildi ,azar azar bile yesen bı dünya şey oluyor

Bitti bitti almam bi dahada. Kolay gelsin sana. Çocuklarla zor iş kış hazırlığı yapmak. Gerçi ben sevmiyorum yapmayı, yapmıyorum da. Sağolsun annemle kayınvalidem hallediyor. Ama ilk kez bu yıl 3 kavanoz cin biber turşusu yaptım. 10 dakikamı almadı

Ben dün o kadar yorulmuşum ki temizlikten menümü yazamadan uyuyakaldım. Şimdi yazayım bari
27 Ağustos menü
Saat 09:30
Filtre kahve sütlü

Saat 11:30
Soğuk yoğurt çorbası bir kase

Saat 15:00
3-4 badem
2 fındık

Saat 18:30
Bir kase mercimek çorbası
3 yemek kaşığı bulgur pilavı
1 yemek kaşığı yoğurt

Saat 21:00
Filtre kahve sütlü

2 litre su

Güzel olmuş canım menün ama kahvaltın geç olmuş

Günaydın kızlar
Bende sade bi kahvaltı yaptım
Ve küçük oğlumla abiyi okula bıraktık sonra yürüyüş yaptık şuanda dışarda bankta güneşleniyoruz

Buralara son bahar geldi çok sıcak olmuyor max 19 derece oluyor geceleri 7-8 bu havalar güzel burda en azından dışarda yürüyebiliyoruz

Selam arkadaşlar grubumuz bian önce canlansa KESK'e motivasyonumuz artsa ...
bu arada Dünki yediklerimden sonra 600 gr fazla çıktım düne göre

Günaydın kızlar
Bende sade bi kahvaltı yaptım
Ve küçük oğlumla abiyi okula bıraktık sonra yürüyüş yaptık şuanda dışarda bankta güneşleniyoruz
Ohhh ne güzel

Ben de yemeğe çıkacağım birazdan.

Ben burdayım kaptan ara ara bakıyorum yazan olmayınca geri çıkıyorum

Yaz sen yaz kimse yazmasa da ben buradayım laflarız biraz. Motivasyon için şart. Yeni katılmak isteyen kimse de yok. Bütün takımlar üye arıyor ama yaz bitti diye kimsenin zayıflamaya niyeti yok galiba

Disari cikmistik oglusla ama acayip sicak geldik eve cok gezmeden. Bu saate kadar sadece disarida bir tost yedim salata ile. Simdi de kahve ictim

selam kızlar...
döndüm ben de...
evim evim güzel evimmmmm

LAydLiNe dediğin gibi yaz bitti motivasyon da gitti mi ne
biran önce toparlanma moduna girelim

bugün herkes bir spor etkinliği yapıp akşam paylaşsın
20 dk yürüyüş 10 dk zumba bile olur
yeter ki birşeyler yapalım
hadi kızlaaarrrr
cumaya az kaldı
M melis08 bekolim merryangel ada81 solmez N Nisaca anneyim83 @polokey Birprensess
ve şu an aklıma gelmeyen hatunlarrrr

akşama kadar etkinlik yapmayanın
tırnağı kırılsın
çorabı kaçsın
yemeği taşsın
fırını batsın
kekinin dini tutsun

ne gaddarmışım

şaka şaka kıyamam size

hadi bakiiimmmm
tempo tempooooo

Görmek istediğimiz motiveeeee ) sabah sporumu yaptim canim birazdan parka gidip yürüyüş yapacam aksama bildirim yaparim....

Sağol canım. Bayılıyor dondurma yesin

Aynen canım yarın yeniden başla. Mühim olan devam etmek zaten. Sen daha iyi bilirsin başarmış biri olarak

Kızlarrrrrrrrrrrrrr huuuuuuuu toplaşın bakim

Canım ben misafirlikteyim ondan çok gıremıyorum. Kızı uyuturken yazıyorum şimdi. Köye geçince de kız uyuyunca girebilirim anca.

Bugün ki menum

11:30 ( dışarıda kahvaltıya gittik ondan gec oldu)

2 ince dilim normal ekmek(başka yoktu)
2 dilim peynir
Domates salatalık
Bir çatal acuka
Sucuklu yumurta
1 bardak şekersiz çay

14:00
1 orta şekerli Türk kahvesi(ayrı ayrı ugrasmasin diye şekersiz istemiyorum)

16:00
1 kase sehriye çorbası
1 domates
1 Biber

20:00
1 kase domates çorbası
2 kaşık bulgur pilavı
6 kaşık et sote

21:30
1 fincan az şekerli Türk kahvesi

3 lt su
1,5 saat disardaydik iyi yürüdük. Bir de buralar hep Bayır. Donerken iyi efor harcadık bacaklarim ağrıyor. Ne zamandır yürüyüş yapamıyorum ya hemen et kesti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…