- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Unutmam kaptanımBildirim yapmayı unutma canım kolay gelsin
hoşgeldin canım... site için uygulama mı var? ben direkt internetten giriyorum... bence sen de öyle yapabilirsinGünaydın kızlar nasılsınız? Telefon dün alabildik ancak. Uygulamayı googleplayda bulamıyorum yükleyemedim direk googleden girdim. Böyle zor oluyor ama biran önce yüklemem lazım.LAydLiNe kaptanım nasılsın? Vasat bir durumdayım hemen toparlanmam lazım
Evet var canım diğer telefonumda yüklüydü ama bu telefonda bulamadım nedense kadınlar kulübü diye uygulaması var ordan giriyorum cok rahat oluyorduhoşgeldin canım... site için uygulama mı var? ben direkt internetten giriyorum... bence sen de öyle yapabilirsin
Tartı öncesi çok iyi bir menü olmuş bence canım. Afiyet olsun.06 eylül perşembe menü
8.30
1 dilim dukan ekmek
5 zeytin
1 kk kaşar peyniri
13.00
3 et köfte
salata
18.30
1 kase,mercimek çorba
yoğurtlu kabak
2.5 l su
1 saat yürüyüş
Kolay gelsin canım sana. Zor işler bunlar. Biz henüz başlamadık. Benim büyük kız da pazartesi gençlik kampına gidecek. Onu hazırlamam lazım. Hafta sonu da biz gidiyoruz bisiklet grubuyla kampa. Arkasından okul açılacak. Ufaklık anasınıfına başlıyor. Çocukların işleri hiç bitmiyor. Bu arada büyük kızım da bu yıl 7. sınıf oldu. Şimdiden iyi bir lise için hazırlanmaya başlamak lazım.
Gerçekten izdiham var canım, ona girmemek için okulun anlaşmalı olduğu kitap ve kırtasiye var çanta, kalem kutusu, kalem gibi özel istedikleri şeyleri alıp gerisini internetten sipariş veriyorum her sene. Bu sene yine verdim sipariş, ama geciktik galiba 1 haftaya kargoya veririz dediler okul açılıyor pazartesi. Bir kısmını elden hallettim. Hatta bugün İTÜnün içindeki bir kırtasiyeye gittim, okulun anlaşmalı kırtasiyesi. Bir kısmını farklı sitelerden aldım, kargo ile gelecek. Kitaplar henüz gelmedi. Onları da yarın halletmeye çalışacağım. Her bir kaleme, boyaya bile etiket istiyorlar o çok yordu. Ailece oturduk akşam 4 kişi 4 saatte ancak evdekileri bitirdik.çok özendim.. kırtasiye alışverişini çok severim ama şu an izdiham vardır... bizim oğlumla sözümüz vardı. ünv. kazandıktan sonra test kitaplarını törenle imha edecektik... ona bile vakit bulamadık...kızımın kitaplarını okul verecek ama defter ve diğer malzemeler...biz hiç o bölgelerde değiliz inatla
Günaydin , kilom sabit 66.5
Bu hafta yoğun geçti okul açıldı ve çocukları da okula bıraktım. Peş peşe hastalandilar. Şu an evde 3 hasta var biri ben. Tempoya ,sabah erken kalkmaya,İstanbul trafiğine adapte olmaya çalışıyorum. Bu arada nete giremiyorum.
Geçen hafta 83
Bu hafta 83.5
Fark+500
Takıma katıldığımdan beri ilk defa arti gördüm yanlış hatırlamıyorsam. 100 gr da olsa veriyordum.Hepinizden Özür dilerim. Haftaya telafi edecegim.
Dün kahvaltıda haşlanmış yumurta peynir 1 dilim tam buğday ekmeği ve 1 bardak yeşil çay içtim
Sonrasında cacık yapıp dolaba koydum 3 saatte bir ondan içtim.
Bugün de öyle yapacağım
Sağlıksız olduğunun farkındayım
Geçen hafta ki kilomu görüp normal yeme düzenine geri döneceğim
Yarın görürüm zaten diye düşünüyorum
Keşke bir gün önce baslasaydim hiç olmazsa takıma + görmemiş olurdum ama sonra dank etti kafama
Pazartesi randevu aldım diyetisyene listeme uyarım zaten güzel olur bu hafta
Bir de gezmekten gezmeye gideceğim
Pazar evde olacağım pazartesi Kırklareli ye gidecegim babamlarla
Pekmez yapacaklarmis yardım edeceğim. Çok kalmayiz 2-3 güne döneriz diye düşünüyorum
Dun yediğim cis yuzunden olsa gerek bugun sadece 100 gr eksik ciktim. 63.4
Gercekten cok rahat mezun olurdum da sanırım boşvermişlik oluştu bende. Nede olsa istedigim elbiseyi giydim diye saliverdim kendimi. Merak etme canim haftaya o 1 kilo verilecekBuna şükür
Sen şimdiye mezun olurdun o cıssları yemeseydin. Bu hafta da durumumuz hiç parlak değil. Haftaya ilk üçe giremezsek ceza alıyoruz ona göre. Hepimiz çekeriz cezayı. Ne yapıp ne edip haftaya en az 1 kilo veriyorsun tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?