Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar dün akşam çadırda birden fırtınaya yakalandık çoğu çadırlar yıkıldı uçtu buzdolabımız düştü çok şükür ki yaninda kimse yoktu cana birşey gelmedi. Akşam hemen arabayı getirip yükledik herşeyi artık çıkmayacağız. Bugün yarın ve pazar günü yoğun geçecek benim için yine. Pazartesi günü kaldigim yerden devam edeceğim kis geldi resmen herşey daha kolay olacak benim için diye düşünüyorum inşallah LAydLiNe

Kilo bildirimi

Geçen hafta 95kg
Bu hafta 95.4kg
Fark : +4 gr

Pazartesiden itibaren güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum. 400 grdan daha fazla aldığımı düşünüyordum bunada şükür çünkü çok fazla gözleme sarma tatlı tüketmiştim geç saatlerde bile müşterilerden anca fırsat bulup. Ama çok ta hareketli bi dönemdi benim için sanırım dengeledi. Herşey daha güzel olacak

Keşke bu süreci kendi lehine çevirseydin. En az bir kilo verebilirdin. Bir de bu hafta mutlaka kilo verin demiştim. Kötü oldu bu + kilo İnşallah diğer arkadaşlar dengeler.

Kötü olmuş canım. Haraketli dönemdeyken en azından akşam geç yemiş olmasaydin az da olsa eksi görürdün. Bu hafta en az -1 inşallah tamam mı?

Gunaydin gecen hafta 66.5
Bu hafta 66
Fark -500 gram

Tebrikler canim

günaydın kızlar
çok.üzgünüm ama been eski kiloma dönmüşüm tekrar

58.8
geçen hafta 58.4 tü
+400 g
+%0.68

dün menü yazamadım
çünkü kongre hazırlıkları bizi çok zorluyor ve yoruyor. akşam biraz kaçırdım yine. kısır yedim biraz...

benim yine bir dukan express yapmam lazım

Günaydın.
Ben de kilo bildirimi yapıyorum.
Geçen hafta 77.2
Bu hafta 75.6
Fark: -1.600 gr
:)
Mutluyum

Harikaa canimm Tebrikler

Kısır şişkinlik yapmıştır canım. Tartı öncesi yemen iyi olmamış. Bu hafta dikkat edersin - görürsün inşallah canim

LAydLiNe kaptanimmm tamda gecen hafta verdiğim sözü tuttum
Gecen hafta 63.4
Bu hafta 62.4
Fark -1 yuppiii

Tebrikler canim

Selam arkadaşlar umarım herkes ıcın bol eksılı Birgun olur
Geçen hafta cuma yargılamamıştım tatılde olduğum icin
Ondan önceki cuma 67.5 idim
Bu hafta 66.7
Fark -800 gr

Tebrikler canim

Keşke bu süreci kendi lehine çevirseydin. En az bir kilo verebilirdin. Bir de bu hafta mutlaka kilo verin demiştim. Kötü oldu bu + kilo İnşallah diğer arkadaşlar dengeler.
Evet kaptanım çok haklısın beni listeden çıkarabilirsin istersen etkilemek istemiyorum ben yine gelip paylaşım yaparım sizinle devam ederim listede olmasam da olur

benim kız öğle gidiyor anaokuluna ama yinede okulla bir düzene giriyor insan...

ben sabah uyandım 750 ml bir bardağım var o bardakla su içtim sonra ayyyyy bugün tartı günüydü tüh dedim ... yarın tartılıp haber veririm kaptanım LAydLiNe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…