- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Gunaydin gecen hafta 66.5
Bu hafta 66
Fark -500 gram
Kilo bildirimi
Geçen hafta 95kg
Bu hafta 95.4kg
Fark : +4 gr
Pazartesiden itibaren güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum. 400 grdan daha fazla aldığımı düşünüyordum bunada şükür çünkü çok fazla gözleme sarma tatlı tüketmiştim geç saatlerde bile müşterilerden anca fırsat bulup. Ama çok ta hareketli bi dönemdi benim için sanırım dengeledi. Herşey daha güzel olacak
Kilo bildirimi
Geçen hafta 95kg
Bu hafta 95.4kg
Fark : +4 gr
Pazartesiden itibaren güzel sonuçlar alacağıma inanıyorum. 400 grdan daha fazla aldığımı düşünüyordum bunada şükür çünkü çok fazla gözleme sarma tatlı tüketmiştim geç saatlerde bile müşterilerden anca fırsat bulup. Ama çok ta hareketli bi dönemdi benim için sanırım dengeledi. Herşey daha güzel olacak
Gunaydin gecen hafta 66.5
Bu hafta 66
Fark -500 gram
Günaydın.
Ben de kilo bildirimi yapıyorum.
Geçen hafta 77.2
Bu hafta 75.6
Fark: -1.600 gr
:)
Mutluyum
Gunaydin kızlar
Geçen hafta:83.5
Bu hafta:82.5
Fark:-1 kilo
Aslında daha çok olsun istiyordum ama adet oldum ondan gitmedi sanırım. Adet sonrası kabak kuru yaparım belki. Salı diyetisyene gittiğimde ödem varsa konusuruz
Günaydın.
Ben de kilo bildirimi yapıyorum.
Geçen hafta 77.2
Bu hafta 75.6
Fark: -1.600 gr
:)
Mutluyum
günaydın kızlar
çok.üzgünüm ama been eski kiloma dönmüşüm tekrar
58.8
geçen hafta 58.4 tü
+400 g
+%0.68
dün menü yazamadım
çünkü kongre hazırlıkları bizi çok zorluyor ve yoruyor. akşam biraz kaçırdım yine. kısır yedim biraz...
benim yine bir dukan express yapmam lazım
LAydLiNe kaptanimmm tamda gecen hafta verdiğim sözü tuttum
Gecen hafta 63.4
Bu hafta 62.4
Fark -1 yuppiii
Selam arkadaşlar umarım herkes ıcın bol eksılı Birgun olur
Geçen hafta cuma yargılamamıştım tatılde olduğum icin
Ondan önceki cuma 67.5 idim
Bu hafta 66.7
Fark -800 gr
Evet kötü oldu gerçekten inşallah öyle olacakKötü olmuş canım. Haraketli dönemdeyken en azından akşam geç yemiş olmasaydin az da olsa eksi görürdün. Bu hafta en az -1 inşallah tamam mı?
Tebrikler canim
Evet kaptanım çok haklısın beni listeden çıkarabilirsin istersen etkilemek istemiyorum ben yine gelip paylaşım yaparım sizinle devam ederim listede olmasam da olurKeşke bu süreci kendi lehine çevirseydin. En az bir kilo verebilirdin. Bir de bu hafta mutlaka kilo verin demiştim. Kötü oldu bu + kiloİnşallah diğer arkadaşlar dengeler.
benim kız öğle gidiyor anaokuluna ama yinede okulla bir düzene giriyor insan...Sabah sporu çok iyi oluyor gerçekten. Pazartesi sen de başlarsın. Çocuklar okula gidince hayat güzel :)
Evet canım sohbetten ne yendiğime odaklanamamışım.
Canım ben 10 yıldır böyle çalışıyorum. İşyerinde mümkün olmuyor, çok yoğun oluyor dersim çok, ders dışı da randevular vs. hiç boş kalmıyor odam. Makale değerlendirme, tez okuma vs yapıyorum ancak. Makale, kitap yazma vs dikkat gerektirenleri evde gece yapıyorum. Her sene bir kitap yazarım böyle :)
Yok uyumuyorum bir daha. 2.00-3.00-4.00 uykum ne zaman biterse uyanıyorum. Bugün bu saate kısmet. Bizim asistanları da alıştırdım uyumayın gün kaçıyor diye, bizim yazışmalar whatsapplar hep gecedir :) çok verimli oluyor tavsiye ederim.
Ben sabaha iyiyim :) bir de spora gidip gelip öyle tartışacağım 1 kilodan fazla gitti. Seni de güldürsün
Beklememek lazım gerçekten, çabasız olmuyor :)
Sana da tebrikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?