Kilo bildirimi
Geçen hafta:68.4
Bugün: 67.9
Fark:500 gr
Az ama yine de verebildiğime sevindim en azından :)
LAydLiNe
günaydın kızlar
çok.üzgünüm ama been eski kiloma dönmüşüm tekrar
58.8
geçen hafta 58.4 tü
+400 g
+%0.68
dün menü yazamadım
çünkü kongre hazırlıkları bizi çok zorluyor ve yoruyor. akşam biraz kaçırdım yine. kısır yedim biraz...
benim yine bir dukan express yapmam lazım
tebrik ederim
harika bir başarı
Harikaa canimm Tebrikler
Maşallah canım gayet güzel bir sonuç. Aceleye gerek yok. Kabak kuruna felanda gerek yok. Sen yediklerine dikkat et kaçamak yapma yeterli bence.Gunaydin kızlar
Geçen hafta:83.5
Bu hafta:82.5
Fark:-1 kilo
Aslında daha çok olsun istiyordum ama adet oldum ondan gitmedi sanırım. Adet sonrası kabak kuru yaparım belki. Salı diyetisyene gittiğimde ödem varsa konusuruz
Oooooooooo süper bir sonuç. Bu hafta seni listeye alsam mı ne dersin? Bundan sonra da böyle dikkat edeceğine söz verirsen listeye almak isterim seni.Günaydın.
Ben de kilo bildirimi yapıyorum.
Geçen hafta 77.2
Bu hafta 75.6
Fark: -1.600 gr
:)
Mutluyum
Kısır yediğin için + ya geçmişsindir. Hazırlık aşamasını olumlu anlamda değerlendir lütfen. İşten güçten yemek yemeye vaktin olmasın. Akşamda yemek yiyemeden yorgunluktan uyuyakal emi. Kötü olmuş bu sonuç.günaydın kızlar
çok.üzgünüm ama been eski kiloma dönmüşüm tekrar
58.8
geçen hafta 58.4 tü
+400 g
+%0.68
dün menü yazamadım
çünkü kongre hazırlıkları bizi çok zorluyor ve yoruyor. akşam biraz kaçırdım yine. kısır yedim biraz...
benim yine bir dukan express yapmam lazım
Maşallah maşallah 41 kere. Demek ki neymiş istenilince yapılıyormuş. HarikasınLAydLiNe kaptanimmm tamda gecen hafta verdiğim sözü tuttum
Gecen hafta 63.4
Bu hafta 62.4
Fark -1 yuppiii
Tebrik ederim canım. Çok güzel bir sonuç. Şaka maka bayağı bayağı aşağılara indin. Tebrikler. Döndün mü evine? Bir süredir yoğunluktan bizlerin kilolarını yazmıyordum. Bugün yazayım free listeye.Selam arkadaşlar umarım herkes ıcın bol eksılı Birgun olur
Geçen hafta cuma yargılamamıştım tatılde olduğum icin
Ondan önceki cuma 67.5 idim
Bu hafta 66.7
Fark -800 gr
Valla izne ayırırım seni ayırmasına da bu verdiklerinin hepsini tekrardan alırsın. Seni liste bile frenleyemiyor. Ne yapmamız lazım sence? Artık biraz gayret etmenin zamanı gelmedi mi? Biliyorsun ki kiloyu kendin için veriyorsun. Kendine kötülük etmeyi bırak lütfen. Bak bugün solmez 82 li rakamları gördü. Aynı hafta başlamıştınız takıma. O ilerledi. Sen yerinde sayıyorsun. Nasıl bir yol izlemeliyiz sana faydalı olmak için? Nolur kendine gel artık çünkü cidden ben bu duruma üzülüyorum.Evet kaptanım çok haklısın beni listeden çıkarabilirsin istersen etkilemek istemiyorum ben yine gelip paylaşım yaparım sizinle devam ederim listede olmasam da olur
Tamamdır canımben sabah uyandım 750 ml bir bardağım var o bardakla su içtim sonra ayyyyy bugün tartı günüydü tüh dedim ... yarın tartılıp haber veririm kaptanımLAydLiNe
Az mı ne azı kaç haftadır ömrümü yediniz el birliğiyle 100 grama bile sevinir oldumKilo bildirimi
Geçen hafta:68.4
Bugün: 67.9
Fark:500 gr
Az ama yine de verebildiğime sevindim en azından :)
LAydLiNe
Kızlar ben ölçüm yaptırdım bugün. Değerler çok fena dedi eğitmen. Doğrudur ben de ondan buradayım dedim, altta kalmadım yani :)
Yağ 35’miş, onu normalin üst sınırı 31’e çekecekmişiz ilk önce. Vücut kitle endeksim 30, onu da önce 26 yapacakmışız. İdeal kilo 60-66 çıktı. Yani 10 kiloyu verelim dedik öncelikle. Yaşım 40, ama metabolizma yaşım 46 çıktı. Durum fena yani.
Ama azim süper. Program yazdı bana, beraber çalışacağız. Bu programın ve diyetin yardımıyla 2 aya veririm ben bu 10 kiloyu inşallah
Harika bir iş yapmışsın canım. Önemli olan programa ve diyete uymak. Gerisi kolay zaten biliyorsun kendiliğinden gidiyor kilolar.Kızlar ben ölçüm yaptırdım bugün. Değerler çok fena dedi eğitmen. Doğrudur ben de ondan buradayım dedim, altta kalmadım yani :)
Yağ 35’miş, onu normalin üst sınırı 31’e çekecekmişiz ilk önce. Vücut kitle endeksim 30, onu da önce 26 yapacakmışız. İdeal kilo 60-66 çıktı. Yani 10 kiloyu verelim dedik öncelikle. Yaşım 40, ama metabolizma yaşım 46 çıktı. Durum fena yani.
Ama azim süper. Program yazdı bana, beraber çalışacağız. Bu programın ve diyetin yardımıyla 2 aya veririm ben bu 10 kiloyu inşallah
Harika bir iş yapmışsın canım. Önemli olan programa ve diyete uymak. Gerisi kolay zaten biliyorsun kendiliğinden gidiyor kilolar.
Evet inşallah. Olduğundan yaşlı bir metebolizmam olması korkuttu beni. Hedef 35 yaşa :)Verirsin canım. Kilo verdikçe metabolizma yaşı gençleşir. Benim 3 yaş gençleşti
Evet canım, mutluyum gerçekten. Düzen oturunca gidiyor.Harika bir iş yapmışsın canım. Önemli olan programa ve diyete uymak. Gerisi kolay zaten biliyorsun kendiliğinden gidiyor kilolar.
Maşallah canım gayet güzel bir sonuç. Aceleye gerek yok. Kabak kuruna felanda gerek yok. Sen yediklerine dikkat et kaçamak yapma yeterli bence.
Oooooooooo süper bir sonuç. Bu hafta seni listeye alsam mı ne dersin? Bundan sonra da böyle dikkat edeceğine söz verirsen listeye almak isterim seni.
Kısır yediğin için + ya geçmişsindir. Hazırlık aşamasını olumlu anlamda değerlendir lütfen. İşten güçten yemek yemeye vaktin olmasın. Akşamda yemek yiyemeden yorgunluktan uyuyakal emi. Kötü olmuş bu sonuç.
Maşallah maşallah 41 kere. Demek ki neymiş istenilince yapılıyormuş. Harikasın
Tebrik ederim canım. Çok güzel bir sonuç. Şaka maka bayağı bayağı aşağılara indin. Tebrikler. Döndün mü evine? Bir süredir yoğunluktan bizlerin kilolarını yazmıyordum. Bugün yazayım free listeye.
Valla izne ayırırım seni ayırmasına da bu verdiklerinin hepsini tekrardan alırsın. Seni liste bile frenleyemiyor. Ne yapmamız lazım sence? Artık biraz gayret etmenin zamanı gelmedi mi? Biliyorsun ki kiloyu kendin için veriyorsun. Kendine kötülük etmeyi bırak lütfen. Bak bugün solmez 82 li rakamları gördü. Aynı hafta başlamıştınız takıma. O ilerledi. Sen yerinde sayıyorsun. Nasıl bir yol izlemeliyiz sana faydalı olmak için? Nolur kendine gel artık çünkü cidden ben bu duruma üzülüyorum.
Tamamdır canım
Az mı ne azı kaç haftadır ömrümü yediniz el birliğiyle 100 grama bile sevinir oldumİşin espirisi ama cidden seviniyorum siz kilo verdikçe. Tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?