Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Bu hafta çok şükür ortalamamız 0,30 un üzerinde. İlk üçe giremiyoruz ama hiç olmazsa nota almıyoruz. Akşama biraz işlerim var. Öpüyorum hepinizi

@melis08 canım bana numaranı özelden yazar mısın. Listeye aldığım herkesin numarasının ben de olmasını istiyorum. Her türlü ihtimale karşı.

Tabi canım gönderiyorum hemen.

Bugün ki menum
10:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
1 bardak yeşil çay
3 Ceri domatesi

14:00
1 kase tarhana çorbası
Çok az patlıcan biber kızartması
1 dilim kepek ekmeği
2 çeri domatesi

17:00
10 üzüm
2 kaşık yoğurt

19:30
10 tane etli pazı sarması
Bir kase yoğurt

20:30
Yarım dilim kadayif(evet olmamaliydi ama zaten zor tutuyordum kendimi malum regl önüme gelince tadına bakmadan gecemedim)

3;lt su

Bugun ki menumu paylasayim

10.00
Menemen
Kk b peynir
5 s zeytin
Yarim beyaz Ekmek

15.00
Bir avuc beyaz leblebi

18.00
1 porsiyon kavurma

3 lt Su
10.000 adim

Gunaydin kızlar mutlu hafta sonları ....
Biz bugun kirtasiye alisverisine cikacagiz yogun bi gun bizi bekliyor... bir listemiz var evlere şenlik al al bitmeyecek )

LAydLiNe canim kilom 71.00 artik bu hafta duzenli menulerimle basliyorum....
Adacim azim ettiginde cokta guzel kilolar verebiliyorsun. seninle beraber 69.5 iken rakip olmuştuk keşke ara vermeseydin simdiye hedefteydin. azmine güveniyorum yapicaksiin canim

Merhaba takımınızda yer varsa bende size katılabilir miyim acaba
Merhaba canim hosgrldin kaptan mesajini görse şöyle cevap verirdi " takimin ilk sayfasındaki formu doldur ve kurallari oku canim egerki sana uygun oldugunu düşünüyorsan bizimle birlikte devam edebilirsin "

Evet çok haklısın kaptanım ben misafir olmadığı zaman gelcek gidecek derdi olmadığı zaman tek başıma çok güzel yapıyorum diyetimi. Sanırım benim yapamadığım durum diyete yazın herkesle iç içeyken koşturmacalari hesaba katmadan başlamak oldu. Buna rağmen 7 kg vermek bile bana kendimi iyi hissettirdi. Simdi gezmekler düğünler eğlenceler bayramlar bitti daha da bahane edecegim birşey kalmadığına göre yeni baştan ilk defa başlıyormuş gibi özenli başlayacağım. Bugün ve yarın da benim için harketli bir gün olacak. Pazartesi günü herşeye yeni baştan herseyden önce başlayacağım söz veriyorum. Herşey kendimiz için biliyorum desteğin için çok teşekkür ederim

Sadece şey sormak istiyorum şekersiz 21günü uyguluyor musunuz. Birde spor yapmıyor musunuz düzenli
Merhaba ,
Sekersiz 21 günü bazi arkadaşlar denedik pek başarili olamadik... spor duzenli olarak yapiyoruz... tabii yapamadigimiz gunlerde oluyor.. her aksam menu yaziyoruz ne kadar spor yaptigimizida kaptanimizi etiketleyerek yazıyoruz...
Bi çoğumuz okulun acilmasiyla daha duzenli spor yapacagiz ....
Aramiza hosgeldin...ilk sayfadaki formu doldurup yazarsan senide tanimis olutuz...

Adacim azim ettiginde cokta guzel kilolar verebiliyorsun. seninle beraber 69.5 iken rakip olmuştuk keşke ara vermeseydin simdiye hedefteydin. azmine güveniyorum yapicaksiin canim
Cok haklısın canim bosyere zaman kaybettim... ama bi türlü konsantre olamadim simdi sporla destekleyip kilo verme seruvenime devam edecem

Kızımin kirtasiye malzemeleri hallettik 2 -3 parca bisey kaldi ayyy cok yoruldum... ne kadar guzel kirtasiye malzemeleri var... tekrar ogrenci olasim geldi hepsi janjanli tam benlik
Bugun yemegi disarda hallettik ama ekmek yemedim sadece adana ve salata yedim ... gunu kapattim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…