Evet evet çok istiyorumLAydLiNe kaptanım. Zaten düzenledim hayatımı çok güzel.
Bu motivasyonla kaç kilo veririm bilmem haftaya :)
Tabi canım gönderiyorum hemen.Kilo veren herkesi tebrik ediyorum. Bu hafta çok şükür ortalamamız 0,30 un üzerinde. İlk üçe giremiyoruz ama hiç olmazsa nota almıyoruz. Akşama biraz işlerim var. Öpüyorum hepinizi
@melis08 canım bana numaranı özelden yazar mısın. Listeye aldığım herkesin numarasının ben de olmasını istiyorum. Her türlü ihtimale karşı.
İnşallah. Ben de çok istiyorum. Harika motivasyon oldu bana.Haftaya daha iyi bir sonuç bekliyorum senden
Adacim azim ettiginde cokta guzel kilolar verebiliyorsun. seninle beraber 69.5 iken rakip olmuştuk keşke ara vermeseydin simdiye hedefteydin. azmine güveniyorum yapicaksiin canimLAydLiNe canim kilom 71.00 artik bu hafta duzenli menulerimle basliyorum....
Günaydın canim insallah öyle olurGünaydın kızlar
Kaçamaksız bir hafta sonu olsun inşallah
Merhaba canim hosgrldin kaptan mesajini görse şöyle cevap verirdi " takimin ilk sayfasındaki formu doldur ve kurallari oku canim egerki sana uygun oldugunu düşünüyorsan bizimle birlikte devam edebilirsinMerhaba takımınızda yer varsa bende size katılabilir miyim acaba
Evet çok haklısın kaptanım ben misafir olmadığı zaman gelcek gidecek derdi olmadığı zaman tek başıma çok güzel yapıyorum diyetimi. Sanırım benim yapamadığım durum diyete yazın herkesle iç içeyken koşturmacalari hesaba katmadan başlamak oldu. Buna rağmen 7 kg vermek bile bana kendimi iyi hissettirdi. Simdi gezmekler düğünler eğlenceler bayramlar bitti daha da bahane edecegim birşey kalmadığına göre yeni baştan ilk defa başlıyormuş gibi özenli başlayacağım. Bugün ve yarın da benim için harketli bir gün olacak. Pazartesi günü herşeye yeni baştan herseyden önce başlayacağım söz veriyorum. Herşey kendimiz için biliyorum desteğin için çok teşekkür ederimMaşallah canım gayet güzel bir sonuç. Aceleye gerek yok. Kabak kuruna felanda gerek yok. Sen yediklerine dikkat et kaçamak yapma yeterli bence.
Oooooooooo süper bir sonuç. Bu hafta seni listeye alsam mı ne dersin? Bundan sonra da böyle dikkat edeceğine söz verirsen listeye almak isterim seni.
Kısır yediğin için + ya geçmişsindir. Hazırlık aşamasını olumlu anlamda değerlendir lütfen. İşten güçten yemek yemeye vaktin olmasın. Akşamda yemek yiyemeden yorgunluktan uyuyakal emi. Kötü olmuş bu sonuç.
Maşallah maşallah 41 kere. Demek ki neymiş istenilince yapılıyormuş. Harikasın
Tebrik ederim canım. Çok güzel bir sonuç. Şaka maka bayağı bayağı aşağılara indin. Tebrikler. Döndün mü evine? Bir süredir yoğunluktan bizlerin kilolarını yazmıyordum. Bugün yazayım free listeye.
Valla izne ayırırım seni ayırmasına da bu verdiklerinin hepsini tekrardan alırsın. Seni liste bile frenleyemiyor. Ne yapmamız lazım sence? Artık biraz gayret etmenin zamanı gelmedi mi? Biliyorsun ki kiloyu kendin için veriyorsun. Kendine kötülük etmeyi bırak lütfen. Bak bugün solmez 82 li rakamları gördü. Aynı hafta başlamıştınız takıma. O ilerledi. Sen yerinde sayıyorsun. Nasıl bir yol izlemeliyiz sana faydalı olmak için? Nolur kendine gel artık çünkü cidden ben bu duruma üzülüyorum.
Tamamdır canım
Az mı ne azı kaç haftadır ömrümü yediniz el birliğiyle 100 grama bile sevinir oldumİşin espirisi ama cidden seviniyorum siz kilo verdikçe. Tebrikler canım
Merhaba ,Sadece şey sormak istiyorum şekersiz 21günü uyguluyor musunuz. Birde spor yapmıyor musunuz düzenli
Cok haklısın canim bosyere zaman kaybettim.Adacim azim ettiginde cokta guzel kilolar verebiliyorsun. seninle beraber 69.5 iken rakip olmuştuk keşke ara vermeseydin simdiye hedefteydin. azmine güveniyorum yapicaksiin canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?