Hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru takım kaptanıyım. Hafta sonu biraz yoğundu uğrayamadım. O yüzden geç oldu seninle ilgilenmem kusuruma bakma. Arkadaşlar yardımcı olmuş. İnşallah bizimle birlikte ideal kilona ulaşırsın.13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : bulutungokyuzu
İsim (İsteğe Bağlı ): Nur
Mesleginiz: web tasarımı ve programlama / diyaliz teknikerliği mezunu yeni kayıt tıbbi dök. Ve sek.
İşsizim
Yaşınız : 20
Medeni Durumunuz : Bekar
Çocuk Sayısı : yok
Yaşadığınız şehir: istanbul
Boyunuz : 163
Kilonuz: 67
Hedef kilonuz : 58 (ilk hedef)
Kilo alma hikayeniz :
Kendimi bildim bileli ben kiloluyum balık etliyim kemiklerim iri zayıflayamam diye geziyordum. 85i gördüm en fazla. Tabi mağazalardan ağlayarak çıkmalar fotograflarda kendimi beğenmemeye başlamalar erkek arkadaşımın yanında ablası hatta teyzesi gibi durmam ve son aşama nişanlanırsam şişman bir gelin olmak istemiyorumdu.
Ağustos 2017 başladım ben dengeli beslenip spor yapmaya Haziran 2018e kadar tam 20 kilo verdim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :
Çirkin görünüyorum. Kıyafetlerm yakışmıyor. Zayıfladım diye aldığım 38bedenler artık sıkıyor. Kendimi 12yaşımdan beri ilk defa 64kiloda gördüm ve kendimi çok sevdim. Tekrar 64e inmek hatta tam fit görünmek için boyuma göre 55olmak istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :
Daha önce zayıflama yarışmasına katıldım bildirimsiz izne ayrılmıştım takımın kapanmasıda buna vesile olmuştu.
85le başlayıp
81-82 arası yarışmaya katıldım
Haziran gibi bıraktığımda 64küsürdüm.
Şuan 67yim.
Neden 13. Takım? :
Takımınızı biraz inceledim samimisiniz yapmacık olmayan yorumlarınızı dürüstlüğünüzü sevdim gerçekten. Ayrıca kiloma yakın kilodada var aranızda buda benim için bir artı oldu
Canım maalesef senin hesaplamanda bir hata yapmışız. Daha önce yarıştığın için kilonu yarışmadan ayrı kaldığın etaplara bölmemiz gerekti. Hatta eksiye bile geçtik ama şükür 0,30 un altına düşmedik. Ama dediğim gibi maalesef senin ikincilik uçtu elinden. Bu arada artık listede olduğuna göre çok çok iyi menüler bekliyorum senden.İyi akşamlar kızlar,
Yoğun bir hafta sonu geçiyor çocuklarla.
Bu arada listelere baktım, takımımız sondan 3. değil. Ayrıca ben ikinci olmuşum :)
Çok iyi geldi.
Eşim İzmir’de. Dün annelere gitmiştik (2 sokak aramız) kızlar isteyince orada kaldık. Anne yemekleri ve kahvaltısı. Biraz mola oldu. Öğlenden sonra evimize ve düzenimize döndük. Bu hafta çok sıkı diyetteyim, yarın başlıyorum listeme. Spor da var, yazmıştım. Hedef 74.5. Bakalım.
Bayağı batırmışsın yaaaadün öyle kötü bir gündü ki...
diyet açısından...
daha önce bahsetmiştim ay sonunda kongremiz var... kongrede sabah ve aralarda ikram etmek üzere pasta siparişi için pastaneye gittik. eşim kongre başkanı olduğundan ki bende görevliyim kongrede... illa seçim için sen de geleceksin dedi. hem de gurme olarak
genelde bir ısırık alıp eşime postaladım ama oradan çıktığımda midem bulanıyordu
akşam da misafirim geldi... onlar gelecek diye yemek yemedim
listeme geçelim
10.30
2 dilim tb ekmeği
2 yk peynir salata
1/3 kadar yumurtadan omlet
5 zeytin
ara
midemi bulandıracak kadar tatlı ve kurabiye
1.5 tatlı
3 kurabiye yemişimdir...
öğle
4 kk kadar haşlanmış et
akşam
1 tuzlu kurabiye
1 şekerpare benzeri tatlı
1/2 muz
1 mandalina
haliyle 59 lu kilo gördüm sabah
Günaydın kızlar
Musmutlu kaçamaksız harika bir hafta olsun hepimiz için inşallah
Selam kızlar nasılsınız? Hepinize kacakmaksiz bir hafta diliyorum. Haftanın ilk kacamagini tost yiyerek yaptım ben adapte olmam biraz zaman alacak sanırım ama eskisi gibi olacağıma inanıyorum. Evde biraz işlerim var onlarla ilgileniyorum öğleden sonra şehir dışında bir isim var oraya gideceğim akşama menümü yazarım herkese hayırlı günler
evet katılım çok az bende girip bakıyorum takıma paylaşım yok ne yazayım diyorum bdv ye takılıyorumKızlar okullar açıldı ama katılım yine az. Sizce nasıl çözebiliriz bu durumu? Çünkü çözemezsek kilo da veremiyoruz. Herkesten biraz özveri bekliyorum. Daha sık gelin lütfen takıma.
gel halay çekelimmmmBen buralardayim ama kimseler yok ne yazacagimi bilmiyorum
amin canım , artık kilolara hep birlikte veda edelimPazartesi bildirimin
116.7 çünkü çok kaçamak yaptım ...
(((( inşaallah son olsun Allah ım.Amin.
Inşaallah arkadaşım. Seninle hiç sohbet etmemiştik burda galiba. Gerçi ben pek aktif değilim birkaç haftadır. Senin kilon kaç? Hedefin nedir? Kaç yaşındasın. ? Evli misin ?amin canım , artık kilolara hep birlikte veda edelim)
merhaba canım , aşk olsun kızInşaallah arkadaşım. Seninle hiç sohbet etmemiştik burda galiba. Gerçi ben pek aktif değilim birkaç haftadır. Senin kilon kaç? Hedefin nedir? Kaç yaşındasın. ? Evli misin ?
Gel sen gel yapacak bişeyler buluruzBen buralardayim ama kimseler yok ne yazacagimi bilmiyorum
Sıcak mıkızımı bıraktım geldim artık yarın spora rahat rfahat başlarım ... hava çok sıcak ayyy bunaldım
Gel canım gel de saat kaçta geldiğinin önemi yok. Uzak kaldıkça buradan kaçamak yapıyoruz. Çok sevindim seni gördüğümeBen geldim kaptanım inşaallah mutlu huzurlu bol eksili bi hafta olur hepimiz için.
Hergün sabahtan giricem bundan sonra inşaallah ama saat 17.00 dan sonra zor evdeki erkek sayısı 1 den 3 e çıkınca yatak yolunu anca buluyorum.
Selam prenses nasılsın?
Hadi önümüzdeki 2 haftada sen 90 a bende 110 düşeyim. Var mısın ? Önce sağlık ( gerçi ben biraz soğuk aldım ama idare ederim inşaallah )0 kaçamak bol hareket ve pozitif enerjiye ihtiyacımız var sadece. Ne dersin?
Çok takılma oralaraevet katılım çok az bende girip bakıyorum takıma paylaşım yok ne yazayım diyorum bdv ye takılıyorum
Cumaya güzel bir rakam belirle kendine gör bak nasıl iniyorsun o rakamlaraPazartesi bildirimin
116.7 çünkü çok kaçamak yaptım ...
(((( inşaallah son olsun Allah ım.Amin.
Doğrudur arkadaşım.merhaba canım , aşk olsun kızsohbet ettik sen benden sonra geldin kiii ....
ama tanışalım
evliyim , 37 yaşındayım , dünyalar güzeli 1 kızım var 5,5 yaşında.....çalışma hayatını bırakıp kendini kızına adamış bir anneyimmm ...
boyum 1,60-1,59 değişiyor ara ara
kilo 71 hedefim 59 inşallah
İnşaallah 2. Hafta cuma 110 lu haneleri görmek istiyorum .
İnşaallah kendimi stresten stresli kişilerden uzak tutmak istiyorum. Geçen haftalarda bütün sinirlerimi boşalttılar resmen.
Anne olmak gerçekten bu noktada zormuş. Neyse bu konulara girmeyeceğim :))))
Hadi kilo verelim
Toparlayamıyorum bir türlü kendimi adapte olmakta güçlük çekiyorum diyete karşı ne yapacağım bilmiyorum. Inşallah olur canım bana uyarBen geldim kaptanım inşaallah mutlu huzurlu bol eksili bi hafta olur hepimiz için.
Hergün sabahtan giricem bundan sonra inşaallah ama saat 17.00 dan sonra zor evdeki erkek sayısı 1 den 3 e çıkınca yatak yolunu anca buluyorum.
Selam prenses nasılsın?
Hadi önümüzdeki 2 haftada sen 90 a bende 110 düşeyim. Var mısın ? Önce sağlık ( gerçi ben biraz soğuk aldım ama idare ederim inşaallah )0 kaçamak bol hareket ve pozitif enerjiye ihtiyacımız var sadece. Ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?