Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin herkese
Bugun yogun gun beni bekliyor kızımi anaokuluna götürecem bi kac kirtasiye malzemesi kaldi ogretmene sorarak onlarida aldim mi islerim bitiyor...

Hoş geldin canım aramıza. Ben Ebru takım kaptanıyım. Hafta sonu biraz yoğundu uğrayamadım. O yüzden geç oldu seninle ilgilenmem kusuruma bakma. Arkadaşlar yardımcı olmuş. İnşallah bizimle birlikte ideal kilona ulaşırsın.
Canım maalesef senin hesaplamanda bir hata yapmışız. Daha önce yarıştığın için kilonu yarışmadan ayrı kaldığın etaplara bölmemiz gerekti. Hatta eksiye bile geçtik ama şükür 0,30 un altına düşmedik. Ama dediğim gibi maalesef senin ikincilik uçtu elinden. Bu arada artık listede olduğuna göre çok çok iyi menüler bekliyorum senden.
Bayağı batırmışsın yaaaa

Selam kızlar nasılsınız? Hepinize kacakmaksiz bir hafta diliyorum. Haftanın ilk kacamagini tost yiyerek yaptım ben adapte olmam biraz zaman alacak sanırım ama eskisi gibi olacağıma inanıyorum. Evde biraz işlerim var onlarla ilgileniyorum öğleden sonra şehir dışında bir isim var oraya gideceğim akşama menümü yazarım herkese hayırlı günler

Kızlar okullar açıldı ama katılım yine az. Sizce nasıl çözebiliriz bu durumu? Çünkü çözemezsek kilo da veremiyoruz. Herkesten biraz özveri bekliyorum. Daha sık gelin lütfen takıma.

Günaydın kızlar

Musmutlu kaçamaksız harika bir hafta olsun hepimiz için inşallah

Ben geldim kaptanım inşaallah mutlu huzurlu bol eksili bi hafta olur hepimiz için.
Hergün sabahtan giricem bundan sonra inşaallah ama saat 17.00 dan sonra zor evdeki erkek sayısı 1 den 3 e çıkınca yatak yolunu anca buluyorum.

Selam prenses nasılsın?
Hadi önümüzdeki 2 haftada sen 90 a bende 110 düşeyim. Var mısın ? Önce sağlık ( gerçi ben biraz soğuk aldım ama idare ederim inşaallah )0 kaçamak bol hareket ve pozitif enerjiye ihtiyacımız var sadece. Ne dersin?

Kızlar okullar açıldı ama katılım yine az. Sizce nasıl çözebiliriz bu durumu? Çünkü çözemezsek kilo da veremiyoruz. Herkesten biraz özveri bekliyorum. Daha sık gelin lütfen takıma.
evet katılım çok az bende girip bakıyorum takıma paylaşım yok ne yazayım diyorum bdv ye takılıyorum

Inşaallah arkadaşım. Seninle hiç sohbet etmemiştik burda galiba. Gerçi ben pek aktif değilim birkaç haftadır. Senin kilon kaç? Hedefin nedir? Kaç yaşındasın. ? Evli misin ?
merhaba canım , aşk olsun kız sohbet ettik sen benden sonra geldin kiii ....
ama tanışalım
evliyim , 37 yaşındayım , dünyalar güzeli 1 kızım var 5,5 yaşında.....çalışma hayatını bırakıp kendini kızına adamış bir anneyimmm ...
boyum 1,60-1,59 değişiyor ara ara
kilo 71 hedefim 59 inşallah

Ben buralardayim ama kimseler yok ne yazacagimi bilmiyorum
Gel sen gel yapacak bişeyler buluruz
kızımı bıraktım geldim artık yarın spora rahat rfahat başlarım ... hava çok sıcak ayyy bunaldım
Sıcak mı Biz donuyoruz burada
Gel canım gel de saat kaçta geldiğinin önemi yok. Uzak kaldıkça buradan kaçamak yapıyoruz. Çok sevindim seni gördüğüme
evet katılım çok az bende girip bakıyorum takıma paylaşım yok ne yazayım diyorum bdv ye takılıyorum
Çok takılma oralara
Pazartesi bildirimin
116.7 çünkü çok kaçamak yaptım ...
(((( inşaallah son olsun Allah ım.Amin.
Cumaya güzel bir rakam belirle kendine gör bak nasıl iniyorsun o rakamlara

İnşaallah 2. Hafta cuma 110 lu haneleri görmek istiyorum .
İnşaallah kendimi stresten stresli kişilerden uzak tutmak istiyorum. Geçen haftalarda bütün sinirlerimi boşalttılar resmen.
Anne olmak gerçekten bu noktada zormuş. Neyse bu konulara girmeyeceğim :))))
Hadi kilo verelim

Doğrudur arkadaşım.
Bende 30 yaşında 178 boyunda şuan 116.7 kilo olan 2 oğlan annesiyim. Biri 5.5 yaşında biri 7.5 aylık :)
Bende 3 üniversite bitirmiş ve sadece 3 yıl çalışıp eşinin kariyeri için yurtdışına gelmiş bu süreçte dualarını büyüten bi anneyim :))

Selam arkadaşlar
Biz döndük istanbul a ama hala annemlerdeyiz. Akşam yemekten sonra eve geçeceğiz
Uzun bir süre evde durmayı planlıyorum ama belli de olmaz şimdiden bir düğün var gibi yakında. Neyse
Dün menü yazmamistim. Güya tatlı yemeyecektim yine yedim. Niye böyle oldum anlamadım. 1 ay idare ettim manisa da bir hafta idare edemedim Kırklareli de
Neyse geçti gitti yapacak bir şey yok.
Yarın diyetisyen randevum da var tam gaz devam inşallah
Yürüyüşe de başlarım yeniden
Evde yapmak için hareket de vereceğim demişti geçen hafta diyetisyenim
Evde olduktan sonra ben yazarım artık sık sık
Birlikte bişeyler yapalım diye yazmıştım arada kaynadi ben giremeyince pek
Şekersiz 21 gün mu yapsak hep birlikte?

selam kızlar...
siteye girme konusunda çok haklısınız
motivasyon için şart. yavaş yavaş herkes rutinini oturtuyor
ben de ekim ayıyla birlikte düzenimi oluşturmayı umuyorum

yine klasik bir latiska günü olmaz umarım. bütün gün ideal beslen ama akşam yoldan çık
döverim seni bakkkk

Toparlayamıyorum bir türlü kendimi adapte olmakta güçlük çekiyorum diyete karşı ne yapacağım bilmiyorum. Inşallah olur canım bana uyar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…