Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugünki listem gelsin

30 eylül pazar

10.00
2 dilim tb ekmek
1 yağda yumurta
1 kk peynir
domates salatalık söğüş

12.00
sade türk kahvesi
1 bitter çiko

17.00
1,5 kase ezogelin
1 sk et sote
salata
2 dilim ekmek

19.00
1/4 nar
2 ceviz
1 elma

Afiyet olsun canım güzel menün.

Bende dün yapamadigim lesslie yi yaptım şimdi. Gönül rahatlığı ile uyuyabilirim.
Iyi geceler herkese

Kızlar Günaydın yeni iş yerine alışmaya çalışıyorum. Gelemeyebilirim akşama kadar. Haberiniz olsun merak etmeyin. Hafta sonu evin internetinde sıkıntı vardı gelemedim.

Wc problemi yaşıyorum bende. Tualete cikamadigim için tartilmadim. Soda yeşil çay limon karışımı yaptım içtim. Inşallah ise yarar

Günaydın kızlar. Birkaç gündür yazamadım eve geldim sevindim derken şifayı kaptım yeme düzenim de hepten gitti. Öğünleri atladım ama fazla kaçırmadım. Bugün de şiş boğazımla ancak peynir domates yedim

geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin.

benimde telefonum kapandı açılmıyor. bataryasını değiştirip deneyeceğiz bakalım çalışacak mı. çalışmazsa telefon almam gerekecek. buraya da bilgisayardan gireceğim mecburen.

Wc problemi yaşıyorum bende. Tualete cikamadigim için tartilmadim. Soda yeşil çay limon karışımı yaptım içtim. Inşallah ise yarar
7 zeytin 1 incir sabahları ac karna bana çok iyi geliyor canim. Dene istersen belki sen de faydasını görürsün

geçmiş olsun canım. Bu aralar havalardan dolayı bebisimle ben de hastayız ama hafif Allah tan. Sen de dinlen bitki çaylarından üç iyileş bir an once. Allah şifalar versin

Sana ve bebişine de geçmiş olsun canım. İçiyorum bakalım :/

zeytin i hiç sevmiyorum. hergün yiyemem zaten. ara öğünümde meyve yerine kuru kayısı yedim. işe yarayacağını düşünüyorum

Kızlar site mavi mi olmus ?

renk çalışması varmış sitede. bildirim gelmiş banada. çalışma bitene kadar site ayarlarınız ile oynamayınız demişler.

Son düzenleme:
sabah temizlik yapmaya niyetim vardı. arkadaşım geleceğim dedi. yarım kaldı. eşim de işten tok gelmiş. yemek muhabbeti olmayacak bu akşam. yerleride sileyim diyorum akşamdan. yarına işim kalmasın. yarın diyetisyen kontrolum var. ona çıkınca gezmeye giderim belki yağışlı olmazsa hava.

arkadaşım geldi. 2 oğlu var biri 6 yaşında biri de 2 ye yaklaşıyor. oynadılar çok güzel. kızıcık çok yoruldu. birazdan uyur hatta bayılır diyebiliriz.

bugün ki menüm
10.00
2 yemek kaşığı lor
1 cay kaşıgı çörek otu
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 dilim çavdar ekmeği

13:30
2 tavuk butu
1 kepçe şehriye corbası
salata

16:30
3 kuru kayısı

19:30
7 kaşık fırında kabak
4 kaşık yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

3,5 lt su
45 dk lesslie

LAydLiNe

hadi ama kızlar
grupta hiç hareket yok
boyle olmaz ki
menü yazan 3-5 kişi
nerde geri kalanı?

Günaydın kızlar,
Menü yazamadan uyumuşum hatta bayılmışım dün sanırım 21.30 gibi :)
7.30 2/3 ev yapımı poğaça, 1 yumurta, süt
12.45 yoğurtlu kabak ve makarna ( makarna 3yk)
17.00 etli patates yemeği.
1 fındıklı lokum.

Spor yapamadım. Regl oldum, fiziksel ve psikolojik iyi hissetmiyorum kendimi.

Ne güzel, çok sevindim adınıza.
Darısı başıma. Benim organizasyonla işim yok misafirim ama yine de konuşma ve workshop yoracak gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…