yatmadan bi lesslie 3 yaptım 45 dk. bir de sabah kahvaltıdan önce yapmayı düşünüyorum bir aksilik olmazsa.
spora gidemeyenler evde imkanınız varsa lesslie yapın. kesinlikle inceltiyor. şiddetle tavsiye ederim. hafta 3 yapsanız yeter
Ayy hadi inşallahkilo vermek isteyen hatunlara her daim yer var burada... hoşgeldin
Evet canım ama birazcık ağır. 30 dakikalık olanı yapıyordum tüm vücudum çalışıyordu. Biraz halim olsun hemen başlayacağımmichael jillian nedir ? bir çeşit spor mu lesslie gibi?
LAydLiNe canım ben yarın şehir dışına çıkıyorum cuna tartılamayacağım. Yarın tartılıp yazayım olur mu? Regl şişkinliğim biraz inmiş olur umarım.
Evet canım leslie gibi diyecektim zaten söylemişlermichael jillian nedir ? bir çeşit spor mu lesslie gibi?
Süper bir sonuç canım tebrik ederimdiyetisyenden geldim. 1200 gr vermişim tartıda ama yağdan 2400 gr gitmiş
Cidden kötü olmuş canım menün. Hadi bakalım bu senin için yeni bir başlangıç olsunNaber kızlar benim diyet berbat gidiyor
Menüyü yazıyım da ne hal ettiğimi görün
Kahvaltı
Beyaz ekmek arası sandviç
1. Muz
Öğlen
Salatalık domates
Çeyrek beyaz ekmek
Patates kızartması
1 şeftali
Dondurma
Akşam
1 tabak spaghetti
Spor da YÖK(((((
Bıktım artık bu gidişattan yarından itibaren dur diyorum yeter artık
Bayağı bayağı abartmışsın canım. Nazır mı oldu noldu? Bundan sonra dikkat et lütfen.bugün ki diyetisyen sonucundan sonra bu akşam hiççç olmadı. üstelik yarın da aşure yapacağım. ooff ki off
10:00
2 kaşık lor
1 cay kaşığı çörek otu
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1 dilim çavdar ekmeği
15:30
ton balıklı salata
1 dilim çavdar ekmeği
17:00
2 tane kırmızı erik
18:00
2 kaşık bulgur pilavı
1 but tavuk
burdan gerisini yazmasam daha iyi. keşke burda gün bitseydi
3/4 simit
aşure hazırlıkları sırasında 1-2 kuru üzüm
3 kayısı
sonrasında
8 li pakette satılan küçük keklerden 3 tane
bir avuç kadar cips
soslu mısır 1 avuç
çıtır leblebi 2 avuc
sanırım bu kadar.
bir haftada yiyeceğimi bir günde yedim sanırım.
aşureyi öğle yemeği yerine yiyerek dengelemeyi düşünüyorum.
bugünü de anca sporla telafi edebilirim sanırım
neden bu kadar yedim onuda bilmiyorum. gözüm döndü resmen
Bence de berbat2 ekim salı
8.30
1 dilim dukan ekmek
1 parça peynir
4 zeytin
1 ceviz
12.00
1 kase bol cevizli aşure
16.00
2 küçük lahmacun
1 bardak ayran
19.00
4 yk zy börülce
20.00
2 kestane şekeri
sade kahve
3 ceviz
berbattttt
Hoş geldin canım aramıza. Sanırım uzun bir süre ara verdin. Kendini biraz tanıtır mısın bize? Hatta mümkünse ilk sayfamızdaki formu doldurup yeniden paylaşırsan seni daha iyi tanımış oluruz.Çook uzun bir aradan sonra selam 13.takımtahminim ocak ayında izin alıp tekrar diete başlayacak cesareti olmayan ben geri döndüm
Var mı yeriniz bu şişko arkadaşınıza??
Browni ve cips iyice bozmuş olayı. İyileştin mi nasılsın şimdi?Günaydın kızlar
Dün detoks için malzeme alıcaktım ama vaktim kalmadı kedimle ilgilendim veteriner vs.
Dünkü menümü yazayım ben bir gün geriden geliyorum
Sabah yarım zeytinli yarım sade poğaça peynir şekersiz çay
Öğlen hatta akşam üstü 16.00 nar ekşili ama lavaşsız çiğköfte ve ayran
Akşam 20.00 çiğköftenin kalanını da yedim toplamda bayaa 300 350 gram ediyor
2 litre su
Ve gün içinde baya saçmaladım şekersiz kahve ve yanında bir parça çikolata yiyordum ne güzel.
Sonra browni ve cips yedim
Kaç gündür beslenmemenin böyle açlığı çıktı.
Ama bir saatten fazla yürüyüş yaptım hem gündüz hem akşam.
Ter attım iyice daha iyiyim bakalım cuma görücez
LAydLiNe bir motivasyon tazeleme şart takıma
ben bir süredir nişastaca zengin yiyeceklere dadanmak durumunda kaldım
sempozyum hazırlık sürecinde yoğunluktan, sempozyum sırasında ortama uymaktan, sonrasında ise rahatlama modu ve aşure ayı olmasından mütevellit yedim de yedim...
yedikçe de daha çok yemek istiyor insan...
bugün düzenli başladım ama akşamı kestiremiyorum...
mesela dün çok sevdiğimiz bir arkadaşımızın teyzesi ölmüştü. taziyeye giderken lahmacun yaptırmıştık.
önümüze tabakla koyunca yemek durumunda kalmıştım gibi
bugün de bir hocamızın annesi vefat etmiş. akşam yine taziyeye gidiyoruz, (ne oluyor yaw)
söz akıllı olucam bu sefer
bugün kararlıyım, menüm iyi olacak
Madem kimsecikler yok birazcık kendi kendime konuşup sizden uzak kaldığım zamanlarda neler yaptığımı anlatayım. Yeni yerime alıştım 3 gündeBuraya gelirken ilk düşüncem kimseyle muhatap olmadan işimi yapıp gitmekti. Kısmen uygulayabildim ama benim gibi birisi insanlardan çok fazla uzak duramıyor. Bildiğim bir iş olduğu için çok zorlanmadım. Sürekli masa başı çalıştığım için yine sizlerle olmam zor olmayacak. Bu sürede işaret dili kursuyla ilgili bütün işlemlerimi hallettim. İnşallah haftaya salı kursumu açıyorum. Aynı zamanda spora tam gaz devam ediyorum. Bir gün kardio bir gün ağırlık çalışıyoruz. Yediklerime dikkat etmiyorum ama bu sabah cumadan 200 gram eksik çıktım tartıda. Bu arada menü yazmak istiyorum ama akşamları o kadar yoğun oluyor ki unutuyorum yazmayı. Biri beni dürtsün olur mu Balık baştan kokar misali kaptan ipin ucunu bırakınca takımda bırakıyor. O yüzden kendime gelmem lazım, ben kendime gelince sizin de kendinize gelmeniz lazım. Anlaştık mı?
Çook uzun bir aradan sonra selam 13.takımtahminim ocak ayında izin alıp tekrar diete başlayacak cesareti olmayan ben geri döndüm
Var mı yeriniz bu şişko arkadaşınıza??
spor yapmak nasıl da huzur veriyor insana...
şu tembellikten sıyrılmam lazım benim de bir an önce
bir dönem yaptıım ben de... ama kadın çok konuşuyor yahu... zihnimi de çok yoruyor hatun
sesini kısıp yapayım bugün
Olur canım mecburen öyle yapacağız. İnşallah güzel bir sonuç görürsün tartıda.
Madem kimsecikler yok birazcık kendi kendime konuşup sizden uzak kaldığım zamanlarda neler yaptığımı anlatayım. Yeni yerime alıştım 3 gündeBuraya gelirken ilk düşüncem kimseyle muhatap olmadan işimi yapıp gitmekti. Kısmen uygulayabildim ama benim gibi birisi insanlardan çok fazla uzak duramıyor. Bildiğim bir iş olduğu için çok zorlanmadım. Sürekli masa başı çalıştığım için yine sizlerle olmam zor olmayacak. Bu sürede işaret dili kursuyla ilgili bütün işlemlerimi hallettim. İnşallah haftaya salı kursumu açıyorum. Aynı zamanda spora tam gaz devam ediyorum. Bir gün kardio bir gün ağırlık çalışıyoruz. Yediklerime dikkat etmiyorum ama bu sabah cumadan 200 gram eksik çıktım tartıda. Bu arada menü yazmak istiyorum ama akşamları o kadar yoğun oluyor ki unutuyorum yazmayı. Biri beni dürtsün olur mu Balık baştan kokar misali kaptan ipin ucunu bırakınca takımda bırakıyor. O yüzden kendime gelmem lazım, ben kendime gelince sizin de kendinize gelmeniz lazım. Anlaştık mı?
Daha da iyiyim canım teşekkür ederimEvet canım leslie gibi diyecektim zaten söylemişler
Süper bir sonuç canım tebrik ederim
Cidden kötü olmuş canım menün. Hadi bakalım bu senin için yeni bir başlangıç olsun
Bayağı bayağı abartmışsın canım. Nazır mı oldu noldu? Bundan sonra dikkat et lütfen.
Bence de berbat
Hoş geldin canım aramıza. Sanırım uzun bir süre ara verdin. Kendini biraz tanıtır mısın bize? Hatta mümkünse ilk sayfamızdaki formu doldurup yeniden paylaşırsan seni daha iyi tanımış oluruz.
Browni ve cips iyice bozmuş olayı. İyileştin mi nasılsın şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?