Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bir dönem yaptıım ben de... ama kadın çok konuşuyor yahu... zihnimi de çok yoruyor hatun
sesini kısıp yapayım bugün

Günaydın kızlar
Dün detoks için malzeme alıcaktım ama vaktim kalmadı kedimle ilgilendim veteriner vs.
Dünkü menümü yazayım ben bir gün geriden geliyorum
Sabah yarım zeytinli yarım sade poğaça peynir şekersiz çay
Öğlen hatta akşam üstü 16.00 nar ekşili ama lavaşsız çiğköfte ve ayran
Akşam 20.00 çiğköftenin kalanını da yedim toplamda bayaa 300 350 gram ediyor
2 litre su
Ve gün içinde baya saçmaladım şekersiz kahve ve yanında bir parça çikolata yiyordum ne güzel.
Sonra browni ve cips yedim
Kaç gündür beslenmemenin böyle açlığı çıktı.
Ama bir saatten fazla yürüyüş yaptım hem gündüz hem akşam.
Ter attım iyice daha iyiyim bakalım cuma görücez

LAydLiNe canım ben yarın şehir dışına çıkıyorum cuna tartılamayacağım. Yarın tartılıp yazayım olur mu? Regl şişkinliğim biraz inmiş olur umarım.

Olur canım mecburen öyle yapacağız. İnşallah güzel bir sonuç görürsün tartıda.

michael jillian nedir ? bir çeşit spor mu lesslie gibi?
Evet canım leslie gibi diyecektim zaten söylemişler
diyetisyenden geldim. 1200 gr vermişim tartıda ama yağdan 2400 gr gitmiş
Süper bir sonuç canım tebrik ederim
Cidden kötü olmuş canım menün. Hadi bakalım bu senin için yeni bir başlangıç olsun
Bayağı bayağı abartmışsın canım. Nazır mı oldu noldu? Bundan sonra dikkat et lütfen.
2 ekim salı
8.30
1 dilim dukan ekmek
1 parça peynir
4 zeytin
1 ceviz

12.00
1 kase bol cevizli aşure

16.00
2 küçük lahmacun
1 bardak ayran

19.00
4 yk zy börülce

20.00
2 kestane şekeri
sade kahve
3 ceviz

berbattttt
Bence de berbat
Çook uzun bir aradan sonra selam 13.takım tahminim ocak ayında izin alıp tekrar diete başlayacak cesareti olmayan ben geri döndüm

Var mı yeriniz bu şişko arkadaşınıza??
Hoş geldin canım aramıza. Sanırım uzun bir süre ara verdin. Kendini biraz tanıtır mısın bize? Hatta mümkünse ilk sayfamızdaki formu doldurup yeniden paylaşırsan seni daha iyi tanımış oluruz.
Browni ve cips iyice bozmuş olayı. İyileştin mi nasılsın şimdi?

Madem kimsecikler yok birazcık kendi kendime konuşup sizden uzak kaldığım zamanlarda neler yaptığımı anlatayım. Yeni yerime alıştım 3 günde Buraya gelirken ilk düşüncem kimseyle muhatap olmadan işimi yapıp gitmekti. Kısmen uygulayabildim ama benim gibi birisi insanlardan çok fazla uzak duramıyor. Bildiğim bir iş olduğu için çok zorlanmadım. Sürekli masa başı çalıştığım için yine sizlerle olmam zor olmayacak. Bu sürede işaret dili kursuyla ilgili bütün işlemlerimi hallettim. İnşallah haftaya salı kursumu açıyorum. Aynı zamanda spora tam gaz devam ediyorum. Bir gün kardio bir gün ağırlık çalışıyoruz. Yediklerime dikkat etmiyorum ama bu sabah cumadan 200 gram eksik çıktım tartıda. Bu arada menü yazmak istiyorum ama akşamları o kadar yoğun oluyor ki unutuyorum yazmayı. Biri beni dürtsün olur mu Balık baştan kokar misali kaptan ipin ucunu bırakınca takımda bırakıyor. O yüzden kendime gelmem lazım, ben kendime gelince sizin de kendinize gelmeniz lazım. Anlaştık mı?

LAydLiNe bir motivasyon tazeleme şart takıma
ben bir süredir nişastaca zengin yiyeceklere dadanmak durumunda kaldım
sempozyum hazırlık sürecinde yoğunluktan, sempozyum sırasında ortama uymaktan, sonrasında ise rahatlama modu ve aşure ayı olmasından mütevellit yedim de yedim...
yedikçe de daha çok yemek istiyor insan...
bugün düzenli başladım ama akşamı kestiremiyorum...
mesela dün çok sevdiğimiz bir arkadaşımızın teyzesi ölmüştü. taziyeye giderken lahmacun yaptırmıştık.
önümüze tabakla koyunca yemek durumunda kalmıştım gibi
bugün de bir hocamızın annesi vefat etmiş. akşam yine taziyeye gidiyoruz, (ne oluyor yaw )
söz akıllı olucam bu sefer
bugün kararlıyım, menüm iyi olacak

Evet canım haklısın her kelimende ama bu tazeleme işini hep birlikte başaracağız. Ben de her sabah çok güzel başlıyorum güne. Akşama berbatlaşıyor menü. Birbirimize destekle bu durumu düzelteceğiz. Ben geri döndüm bütün sıkıntıları atlatıp. Sizleri de bekliyorum artık. Menü yazmayı unutma olur mu

selam kızlar. bugün aşure ile geçti. tadına tuzuna bakayım derken yedim zaten. bir de öğle yemeği olarak yedim bir kase. soğuk seviyorum ben. dolaba koydum soğuttum yedim.
ve bitti. bir daha yemek yok
akşam sadece yoğurt yiyeceğim.
yarın da sadece ayran yoğurt yeşilçay vs tüketeceğim ki tartı yüzüme gülsün cuma günü.
sabah 15 dk lesslie yapabildim kızım uyandı tamamlayamadan.
birazdan annemlere aşure götüreceğim.sonrasında da 1 saat yürüyüş yapacağım inşallah.
akşam tekrar lesslie yapabilirsem harika olacak.

o zaman akşam menünü bekliyorum canım :)
yeni yerine alışmana sevindim. herşey güzel olacak :)

Çook uzun bir aradan sonra selam 13.takım tahminim ocak ayında izin alıp tekrar diete başlayacak cesareti olmayan ben geri döndüm

Var mı yeriniz bu şişko arkadaşınıza??

Hoşgeldin canım.

spor yapmak nasıl da huzur veriyor insana...
şu tembellikten sıyrılmam lazım benim de bir an önce

Evet gerçekten öyle oluyor. Spor sırasında düşünüyorum, haber izliyorum, kendimle başbaşa kalıyorum. Bunlara gün içinde hiç vaktim yok. Kendim için birşeyler yapmak gerçekten huzur veriyor. Darısı başına, bir başla devamı gelir zaten.

bir dönem yaptıım ben de... ama kadın çok konuşuyor yahu... zihnimi de çok yoruyor hatun
sesini kısıp yapayım bugün

Ben de sıkılıyorum yapınca sesli yapıyorum. Bir de nivea body spor çok iyi gelmişti bana, çok inceltmişti.

Olur canım mecburen öyle yapacağız. İnşallah güzel bir sonuç görürsün tartıda.

İnşallah canım. İyi gibiyim.

Hakkında hayırlısı oldun canım.
Akşam menü bekliyoruz.

bugün ki menüm
09:30
2 dilimbeyaz peynir
3 ceviz
1 dilim cavdar ekmeği
maydanoz
dereotu

14:30
bir kase aşure

pişmiş mi tadı nasıl derken 1 kase daha yemişimdir diye düşünüyorum

21:30
3 kaşık yoğurt
1 cay kaşığı pulbiber
yarım limon suyu

3,5 lt su
15 dk lesslie
30 dk yürüyüş

yeşilcay soda limon yaptım. yatana kadar içeceğim.
yarın da minimum yiyerek. daha çok sıvı ve yağ yakıcı olduğunu düşündüğüm şeyler yemeyi planlıyorum.
bu akşam yapabilirsem lesslie yapacağım inşallah tekrar

Kızlar bugün ki menüm düne göre ıyiydi daha iyi olacak inşallah

Kahvaltı
Yarım dilim çavdar ekmek
Haşlanmış yumurta
5 zeytın
Kk peynir

Öğlen
Çeyrek ekmek arası et sote

Akşam
1 kase şehriye çorba
Yarım dilim kavun

2.5 tl su
20.000 adım

3 ekim çarşamba

8.30
1 dilim tb ekmek
6 siyah zeytin
1/2 kk peynir
10 tuzsuz fıstık

12.30
ton balıklı salata

15.30
1 çiko
sade kahve

18.30
ton balıklı salata

20.00
3 gün kurusu
2 ceviz

2 l su

30 dk leslie

3 ekim

07.45
7 zeytin 1 incir

10.00
1 dilim baklava

12.30
1 kase mercimek çorbası
1 tabak et yemeği
3yk pirinç pilavi

19.30
1 kase yayla çorbası
Yarim tabak ciğer
Salata
2 adet biber turşusu

2.5 litre su

Bugün menümü yazdım öncelikle. Kaç gündür yüzüm yoktu menü yazmaya ipin ucunu kaçırdım. Bugün de yine kaçaklar var ama yazmadan olmuyor.

Daha da iyiyim canım teşekkür ederim

İyi geceler kızlar ben de yazıyım menümü saatler biraz şaşabilir
Sabah 10.30 yağsız tavada eritilmiş köy peyniri salatalık domates bir dilim etimek(diyetisyene giden arkadaş tavsiyesi ile)
16.00 ıspanak bol yoğurt ve ayran ekmek yok akşama doğru evde yine çiğköfte buldum ne oluyor bu ara yahu azıcık da ondan aldım yine lavaşsız
Bitter çikolata ve limonata
İş görüşmesine gittim sonra da dolandım baya eve geç geldiğim için ve bu vejetaryenlik olayından dışarda bir şey yiyemedim ara uzun oldu. Yaklaşık bir aydır belki biraz daha fazladır et ürünleri yemiyorum. Ve malesef yemek sıkıntısı çok çekiyorum. Kan tahlili vericem bakalım ne durumdayım. Yeme düzenim iyice bozuldu ne olacak böyle bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…