Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet canim cok iyi olur belirleyelim sunalim kaptana haftanin spor 1. Kim olacak her hafta cuma günü belirleyelim.. cook motive oluruz boylece )

Canim bebegin küçük heralde... sana tavsiyem uyudugunda öğle lesli spor yap... ac netten 3 mil lesli 45 dakika suruyor sadece düzenli yapinca cok farkettiriyor..
45 dakika cok dersen 2 mil lesli yap sadece 30 dakika ))
Daha 24 günlük ve bir anı bir anını tutmuyor temizliğe yemeğe zor vakit buluyorum açıkçası. Eve net bağlattığım vakit en azından akşamları eşim varken yapmayı planlıyorum İnşallah.

Daha 24 günlük ve bir anı bir anını tutmuyor temizliğe yemeğe zor vakit buluyorum açıkçası. Eve net bağlattığım vakit en azından akşamları eşim varken yapmayı planlıyorum İnşallah.
Oyyu oyyy maşallah cennet kokulu yeni gelmiş..Allah anali babali büyütsün..
Canim o zaman sen spor sadece yuruyus yaparsan yap daha yeni doğum yapmışsın..

Diyetisyenim bu şekilde verdi listeyi. Benim biraz gözam aç :)) henüz yeni olduğum için belkide. Yavaş yavaş adapte olacağım. Kimyonu koyuyorum evet tavsiyen için teşekkür ederim.
Ekmeğim tam tahıllıydı belirtmeyi unutmuşum.
Sarma pirinç bulgur karışıktı.
Teşekkür ederim cınım :)

Oyyu oyyy maşallah cennet kokulu yeni gelmiş..Allah anali babali büyütsün..
Canim o zaman sen spor sadece yuruyus yaparsan yap daha yeni doğum yapmışsın..
Allah razı olsun cınım benim :) 7-8 saat suni sancı çektim normal doğum için fakat sezeryan oldum. Zaten ilk üç ay yürüyüşten başka bir şey yapamazmışım. Boğazımı tutarak bir şeyler yapcaz bakalım.

İyi geceler kaptanım.
Çok motivasyon sağlayamadım oeada.
Takıma bağlanamadım.
Bir de biri tam taşınma arifesine geldi.
Burada ki aktifliğime bakarsîn.
İlla ki takımda olmak zorunda değilim.
Bir ay kadar buraya yazayım.
Dúzenime bakarsın.
İsyerseniz okey dersiniz
İsterseniz de takıma girmeden devam ederim. Yeter ki ben bir yere bağlanayım.
Hem burası bana çok daha samimi geldi.

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :Zynpelf38
İsim (İsteğe Bağlı ): zeynep
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :38
Medeni Durumunuz :evlo
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:bursa
Boyunuz : 17 cm
Kilonuz: 96
Hedef kilonuz : 68
Kilo alma hikayeniz : brn kendimi bildiğim bileli kiloluyum. Ünoverdote yıllarında 60 kg dım.
Ama sonrası hep 80 kg vivarındaydım. Maalesec yemek yemeyi çok seviyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : mutlu olmak için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet
Neden 13. Takım? : Burayı bir süredir dış ses olarak okuyorum. Ve burada ki iletişimi çok sevdim.

13. Takımın güzel fit hatunlari günaydın
Mutlu hafta sonları herkeseeeee

Hafta sonu gezip tozalım gezip görelim eglenelim ammmmaaaa kacamak yapmayalım hafta sonu kacamak yapmasak cumaya daha cok eksi gorecegiz

Hosgeldin canim aramiza motivasyon icin buraya cok sık ugra emi .. elin cıslara gittiginde hemen gel buraya yaz

Bu hafta kotu bir sonuç oldu benim geçen haftadan beri kızım hasta ben de ne bulsam yedim su içmeye dikkat etmedim olanlar oldu yani

Geçen hafta 73.5
Bu hafta 74.1
+600
Geçmiş olsun canım. İnşallah şimdi daha iyidir kızın.
Şu akşam nazarlıklarını bırak artık olur mu? Harika gidiyorsun maşallah ve yaptığın her şeyin bilincindesin. Ben senin iradeli bir insan olduğuna da inanıyorum. O nedenle diğer mesajda yazdığın nefis olayına dur diyebileceğini de biliyorum. Sende ki birazcık nefisten çok nasılsa yapıyorum, iyi de yapıyorum düşüncesi. Dengeleyebilmen de çok güzel ama hiç kaçamaksız diyeti bitirmek çok daha güzel ve gurur verici. Çünkü ben ilk başardığımda yaptığım tek lokma kaçamak bir ısırık halka tatlı olmuştu. Onun haricinde bir lokma dahi ağzıma kaçamak olacak bir yiyecek atmadım. Aslında bir ara vakit bulursam eski menülerimden bulup bir iki tane paylaşayım sizinle. Geçmiş sayfalarda var.
Menün gayet güzel olmuş canım. Sinem zaten gerekli soruları sormuş uyarıları da yapmış. Patates haricinde çok güzel bir menü. Ama emziren bir anne için su çok az.
LAydLiNe canim takimin spor sorumlusu olayim mi elim sopalidir amaaaa
Haftanin 4 gunu spor yapsin herkesi takip edeyim kendimce ...arada sopalarimla
Yani amac 30 dakikada olsa o spor yapılsın
Takımımızın spor sorumlusu hoş geldi o zaman yeniden aramıza. Seni buralarda görmek büyük bir mutluluk. Şu an aklımdan geçen şeyleri tahmin edebiliyorsundur. Ne dersin haftaya derece yapabilir miyiz? Bu arada ben de spor salonuna gidiyorum. Ama bir kaç gündür ara verdim vermemem gerekirken. Beni de sopala olur mu?
Kuzum benim yaaaa daha minicik. Ne tatlıdır şimdi o maşallah. Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütsün inşallah. Sen sporu boş ver yediklerine dikkat et bir de evini temizle yeter anca yaparsın çünkü. Netbooktan yazıyorum o nedenle smile yapmak zor oluyor. Siz yazdıklarımı okurken hafif gülümsemeli ya da bol kahkahalı okuyabilirsiniz, gerçi daha kahkaha attıracak kadar espirili bir insan değilim ama belki atmak istersiniz diye şeyettim :))))))))

Tamamdır canım (kalp smile) Şu smileların kısa yollarını öğrensem iyi olacak aslında (Kafasına vuran smile)

Hoş geldin Zeynep' cim aramıza Ebru ben de. İnşallah ilerleyen günlerde her şey daha güzel olacak.

Günaydınlar 13. takımın çıtır olma yolunda ilerleyen güzel hatunları

Cumartesi sabahı beni burada görüp şoka girmeyin sakın çünkü siz bana lazımsınız (yere yatıp kahkaha atan smile)

Bugün çok işim var çok anlatamam. Ev berbat bir durumda birazdan kalkıp temizliğe başlayacağım. Kızlar uyuyor onlar uyanınca daha zor oluyor her şey. Gün içinde çok fazla gelemeyebilirim ama akşama mutlaka menü kontrolü yapacağım. Ona göre şekillendireceğim artık listemizi. Çünkü takım olarak kötü durumdayız. Neredeyse %50 lik bir düşüşümüz var analizimizde. O yüzden artık cici kaptan değil cadı kaptan olacağım. Korkun benden tamam mı menü yazmayı da unutmayın. Hepinizi seviyorum kocaman cici kızlar olun kaçamak yapmayın

Gece içtiğim suları sayayım mı ben gündüz kahvaltıdan sonra içtiklerimi saydım. çünkü her emzirmeden sonra bir bardak su içiyorum gece bu da takriben 5-6 bardağa tekabül ediyor

selam kızlar
dün liste yazmamışım

19 ekim cuma
sabah 9.00
meyveli yulaf lapası

12.00
2 kepçe analı kızlı yemeği

19.30
(yine hesapta olmayan bir akşam yemeği)
1er yk humus
patlıcan salata
süzme yoğurt
cevizli
1 dilim ekmek kadar susamlı pide
1 ızgara tavuk butunun yarısı (derisiz)
2 kk kadar künefe

bugün de pikniğe gidiyoruz....
en az 3 gün sebze yiyeceğim yarından itibaren
evde kabak karnıbahar mantar var
pişiremiyorum....

Hoßbulduk kaptanım.
Memnun oldum.
İnşallah sizinle gider kilolarım.
Mutluluklarımız olur hep.

Kolay gelsin canım.
Klasik haftasonları temizlik ütü derken 2 gün hemen geçiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…