Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selamunaleyküm çıtırellalar Geçmişi okuduğuma göre kendi menümü pek iftiharla olmasada sunmayı görev bilirim :)

Sabah ( birez geç oldu malesef)
11.10
1 kaşarlı yumurta
3 y. Zeytin
3 d. Peynir
1 salata
Yarım domates

Öğle 15.30
2 dilim ıspanaklı börek
1 kase yoğurt
Küçük parça un helvası

Akşam 19.20
3 kaşık Peynirli fırında Makarna
1 kase yoğurt

2.5 lt su
Bugün hiç oturmadım gündüz misafirlerim geldi. Babişle temizlik yaptım. Çamaşırları yürüyerek katladım

berbat menümü yazıp yatmaya gidiyorum.
09:00
4 kaşık yulaf
1 tatlı kaşığı chia tohumu
1 kuru kayısı
2 kaşık yoğurt

bunları karıştırıp yedim

12:00(2. kahvaltı annemlerde)
2 yemek kaşığı melemen
1 zeytin
1 dilim peynir
1 tatlıkaşığı kadar kahvaltılık salça
1 dilim çavdar ekmeği
1/8 simit
domates,salatalık

15:30(mevlütdeydik)
tavuklu pilav (küçük yuvarlak bir kase kadardı. kızıma da yedirdim kendiminkinden)
ayran

20:00
1kepçe tarhana çorbası
1 kaşık ıspanak
1 kaşık taze fasulye
1 kepçe susuz taskebabı
10 sarma etli pirinçli(pirinç çok çok azdı)
2 dilim karpuz

21:30
1 dilim ev yapımı pasta

uzun zamandır her ögünde bu kadar çok yemediğimden mideme dokundu biraz. eve gelince yarım soda içtim

2,5 lt su

yarın sabah aç karna 2 saat yürüyüş yapacağım saati kurdum yatıyorum. iyi geceler herkese

LAydLiNe

Menü baya dolu dolu olmuş gerçekten yarın ki sqorun bu menüye çalışacak gibi. Telafisi bol olsun İnşallah

Diyetisyen listeni bizimlede paylas canim .. onerileri nelerdi bizde fikir edinelim
Tabii ki.

1. Hafta detoks
Sanah
1 kk beyaz peynir
Yeşillik
1 dilim tam buğday ekmek

Ara: 1 dilim ekmek veya 4 adet kepekli bidküvi

Öğle 1 tabak sebze
Yoğurt
1 dilim ekmek

Ara : 1 dilimden peynirli tost
1 bardak ayran

Akşam
3 gün haşlanmış et ve salata
Diğer günler de akşam bol salata

Evet çok olmuş ama dengelenemeyecek bir menü değil.
Afiyet olsun

Hoşbuldum canım.
Tahin helva bir anda gitti
Bir süre saģlıklı beslenmeyi öğreneceğim herhalde

tesekkur ederim canım 2 gündür daha iyi şükür :) bu defa uzun surdu biraz hastalığı ben de yıprandım haliyle. boyle boyle büyüyecek findigim napalim

Takim da hareketlenmiş maşallah :) ada81 canım sahalara geri dönmüşsün eski motivasyonunu gördüm umarım bu defa kolay kolay gider kilolarımız. solmez canım senin de masallahin var çok güzel ilerliyorsun bu gidişle yaza fit bir hatun olarak girersin inşaallah. Ayni motivasyona benim de ihtiyacım var artik 7li rakamlardan sıkıldım hayatimda değişiklikler yapma zamanı geldi

tesekkur ederim canım 2 gündür daha iyi şükür :) bu defa uzun surdu biraz hastalığı ben de yıprandım haliyle. boyle boyle büyüyecek findigim napalim
Geçmiş olsun Rabbim acil şifalar versin inşallah evlarınıza.

afiyet olsun canım

günaydın kızlar
sabah 07:54 dekapıdan çıktım 9:40 da eve döndüm. sahile indim yürüdüm. spor aletlerinde çalıştım. baya iyi geldi. ama tartıda 400 gr fazlalık var cumaya göre. bugünü güzel geçirirsem yarın cuma günkü kiloma geri dönmüş olarak kaçamaksız listeme devam inşallah.

günaydın herkese...
dün menü yazamadım
hem çok yorgundum hem de yüzüm yoktu

ama korkunun ecele faydası yok
20 ekim cumartesi menü

LAydLiNe

9.00
1 yağda yumurta
1 kk peynir çökelek
6 zeytin
2 dilim tb ekmek

13.30
1 sad3 kahve 1 çiko

15.30 -17.30 arasına yayılmış piknik masasında
1 şiş adana
1 şiş kuşbaşı
1 porsiyondan az patlıcan kebabı
salata
2 dilim ekmeğe tekabül edecek kadar lavaş
1 porsiyon künefe
sade kahve
çay
1 avuç kadar kuruyemiş

çok uzundur midem böyle rahatsız olmamıştı
21.30-23.00 arasında yürüyüş yaptık arkadaşımla
uzundur biraraya gelmediğimiz kadim dostlarlaydık... keyfimi sınırlamadığım doğrudur
ama alkol veya meşrubat içmedim. bu da hafifletici nedenim...
su en az 2.5 l

Doğum gunu kutlu olsun kızıniñ mutlu olsun senelerce ...
Ister istemez kacamak oluyor o zaman ne yapuyoruz bugun spor 20 dakika fazla yapiyoruz )

Son düzenleme:
Dun disarda olunca suyu az ictim haklisin en az 2 lt su icmeliyim...
Insan bi yere gidince duzen bozuluyor eve gecince daha iyi uygularsin listeyi canim...
Hadi çabuk geçte eve ozletme kendini

Gecmis olsun kuzuya canim ... aynen oyle hasta ola ola büyüyorlar... ben kizim hasta olunca elim ayagim birbirine girerdi panik olurdu ama gecen sene kreste o kadar cok hasta oldu ki artik bende alistim ....rabbim sifa versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…