LAydLiNe canim takimin spor sorumlusu olayim mi elim sopalidir amaaaa
Haftanin 4 gunu spor yapsin herkesi takip edeyim kendimce ...arada sopalarimla
Yani amac 30 dakikada olsa o spor yapılsın
Evet canim cok iyi olur belirleyelim sunalim kaptana haftanin spor 1. Kim olacak her hafta cuma günü belirleyelim.. cook motive oluruz boylece)
Coook kalabalık 2 kişi gitmek lazim ben eşimi sıraya gonderdim ben alisveris yaptim götürdüm sepeti eline verdimo zaman gratise gitmek farz oldu
teşekkürler canım
Sagol canim kaptanim , bende burada sizlerle olmaktan cok mutluyumGeçmiş olsun canım. İnşallah şimdi daha iyidir kızın.
Şu akşam nazarlıklarını bırak artık olur mu? Harika gidiyorsun maşallah ve yaptığın her şeyin bilincindesin. Ben senin iradeli bir insan olduğuna da inanıyorum. O nedenle diğer mesajda yazdığın nefis olayına dur diyebileceğini de biliyorum. Sende ki birazcık nefisten çok nasılsa yapıyorum, iyi de yapıyorum düşüncesi. Dengeleyebilmen de çok güzel ama hiç kaçamaksız diyeti bitirmek çok daha güzel ve gurur verici. Çünkü ben ilk başardığımda yaptığım tek lokma kaçamak bir ısırık halka tatlı olmuştu. Onun haricinde bir lokma dahi ağzıma kaçamak olacak bir yiyecek atmadım. Aslında bir ara vakit bulursam eski menülerimden bulup bir iki tane paylaşayım sizinle. Geçmiş sayfalarda var.
Menün gayet güzel olmuş canım. Sinem zaten gerekli soruları sormuş uyarıları da yapmış. Patates haricinde çok güzel bir menü. Ama emziren bir anne için su çok az.
Takımımızın spor sorumlusu hoş geldi o zaman yeniden aramıza. Seni buralarda görmek büyük bir mutluluk. Şu an aklımdan geçen şeyleri tahmin edebiliyorsundur. Ne dersin haftaya derece yapabilir miyiz? Bu arada ben de spor salonuna gidiyorum. Ama bir kaç gündür ara verdim vermemem gerekirken. Beni de sopala olur mu?
Kuzum benim yaaaa daha minicik. Ne tatlıdır şimdi o maşallah. Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütsün inşallah. Sen sporu boş ver yediklerine dikkat et bir de evini temizle yeter anca yaparsın çünkü. Netbooktan yazıyorum o nedenle smile yapmak zor oluyor. Siz yazdıklarımı okurken hafif gülümsemeli ya da bol kahkahalı okuyabilirsiniz, gerçi daha kahkaha attıracak kadar espirili bir insan değilim ama belki atmak istersiniz diye şeyettim :))))))))
Tamamdır canım (kalp smile) Şu smileların kısa yollarını öğrensem iyi olacak aslında (Kafasına vuran smile)
Hoş geldin Zeynep' cim aramıza Ebru ben de. İnşallah ilerleyen günlerde her şey daha güzel olacak.
Afiyet olsun canim fasulye biraz daha fazla yiyebilirdin... çünkü az yersen ilerleyen saatlerde acikma ve baska seylere saldirma durumu olabiliyor.. kuru fasulye canan karatayinda önerdiği onemli bi bakliyat..Cumartesi menüsü
Sabah 10.30
Yarım domates
1 haş yumurta
4 zeytin
2 dilim tam bugday ekmeği
Ara 14.30
1 elma
Ara
1 küpşeker kadar tahin helva
Akşam 19.00
1 kepçe kuru fasulye
Bol yeşillik salata
Yarım dilum ekmek
1.5 litre su
25 dk bantta yürüyüş
Menü fena değil canım bence.Bugun menu
Sabah 10.15
1 yağda yumurta
7 yesil zeytin
1 közlenmiş kirmizi biber
1 parca peynir
Dere otu
2 yaprak marul
1 adet kızarmis form ekmek
Ara
6 kavrulmamis findik
Aksam 15.00
1 adana
1 parca lavas
Boool salata
Ara
1 avuc kabak çekirdeği tuzsuz
1.5 lt su içildi..
Spor bugun yok disarda 3 saat dolastim)
Benim spor gunlerim hafta ici olarak belirledim..
Hafta sonu menu biraz duzensiz olyor ...
Afiyet olsun canim fasulye biraz daha fazla yiyebilirdin... çünkü az yersen ilerleyen saatlerde acikma ve baska seylere saldirma durumu olabiliyor.. kuru fasulye canan karatayinda önerdiği onemli bi bakliyat..
Sporda guzel
Diyetisyen listeni bizimlede paylas canim .. onerileri nelerdi bizde fikir edinelimKızlar daha önce diyetisyene gittiğimde yaptığım bir menü vardı onu yapacaģım.
O zaman güzel kilo vermiştim. Pazartesinden itibaren onu uygulayacağım.
Tek sıkıntı ilk hafta detoks olduğu için spor yoktu.
Ben 1 gün yapıp 1 gün yapmayacağım.
2 kk künefe ordan kocaman göz kırpsada genel itibari ile bence başarılı bir menü :)selam kızlar
dün liste yazmamışım
19 ekim cuma
sabah 9.00
meyveli yulaf lapası
12.00
2 kepçe analı kızlı yemeği
19.30
(yine hesapta olmayan bir akşam yemeği)
1er yk humus
patlıcan salata
süzme yoğurt
cevizli
1 dilim ekmek kadar susamlı pide
1 ızgara tavuk butunun yarısı (derisiz)
2 kk kadar künefe
bugün de pikniğe gidiyoruz....
en az 3 gün sebze yiyeceğim yarından itibaren
evde kabak karnıbahar mantar var
pişiremiyorum....
Bebeği kanguruya koyup temizlik yapmak da sayılıyor mu :)Evet kızlar takımın spor sorumlusu eli sopali biri olarakherkesten haftanin 4 günü spor istiyorum.. en az 30 dakika olması şartıyla...
Isteyen yürüsün , isteyen bisiklet sürsün , isteyen lesli yapsin ,isteyen koşsun , isteyen ip atlasin , isteyen zıplasin ama haftanin 4 gunu en az 30 dakikalık spor yapalim lutfennnnnn
Kizlar sporsuz bu iş olmaz ...anlastik mı ?
Bence anlastik
Afiyet bal şeker bol eksi olsun. Genel olarak beğendim menüyü :)Cumartesi menüsü
Sabah 10.30
Yarım domates
1 haş yumurta
4 zeytin
Ara 14.30
1 elma
Ara
Akşam 19.00
1 kepçe kuru fasulye
Bol yeşillik salata
Yarım dilum ekmek
1.5 litre su
25 dk bantta yürüyüş
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :Zynpelf38
İsim (İsteğe Bağlı ): zeynep
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :38
Medeni Durumunuz :evlo
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:bursa
Boyunuz : 17 cm
Kilonuz: 96
Hedef kilonuz : 68
Kilo alma hikayeniz : brn kendimi bildiğim bileli kiloluyum. Ünoverdote yıllarında 60 kg dım.
Ama sonrası hep 80 kg vivarındaydım. Maalesec yemek yemeyi çok seviyorum.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : mutlu olmak için.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : evet
Neden 13. Takım? : Burayı bir süredir dış ses olarak okuyorum. Ve burada ki iletişimi çok sevdim.
13. Takımın güzel fit hatunlari günaydın
Mutlu hafta sonları herkeseeeee
Hafta sonu gezip tozalım gezip görelim eglenelim ammmmaaaa kacamak yapmayalım hafta sonu kacamak yapmasak cumaya daha cok eksi gorecegiz
Bugün diyetime baslamis durumdayim menulerimi aksama yazarim...
Geçmiş olsun canım. İnşallah şimdi daha iyidir kızın.
Şu akşam nazarlıklarını bırak artık olur mu? Harika gidiyorsun maşallah ve yaptığın her şeyin bilincindesin. Ben senin iradeli bir insan olduğuna da inanıyorum. O nedenle diğer mesajda yazdığın nefis olayına dur diyebileceğini de biliyorum. Sende ki birazcık nefisten çok nasılsa yapıyorum, iyi de yapıyorum düşüncesi. Dengeleyebilmen de çok güzel ama hiç kaçamaksız diyeti bitirmek çok daha güzel ve gurur verici. Çünkü ben ilk başardığımda yaptığım tek lokma kaçamak bir ısırık halka tatlı olmuştu. Onun haricinde bir lokma dahi ağzıma kaçamak olacak bir yiyecek atmadım. Aslında bir ara vakit bulursam eski menülerimden bulup bir iki tane paylaşayım sizinle. Geçmiş sayfalarda var.
Menün gayet güzel olmuş canım. Sinem zaten gerekli soruları sormuş uyarıları da yapmış. Patates haricinde çok güzel bir menü. Ama emziren bir anne için su çok az.
Takımımızın spor sorumlusu hoş geldi o zaman yeniden aramıza. Seni buralarda görmek büyük bir mutluluk. Şu an aklımdan geçen şeyleri tahmin edebiliyorsundur. Ne dersin haftaya derece yapabilir miyiz? Bu arada ben de spor salonuna gidiyorum. Ama bir kaç gündür ara verdim vermemem gerekirken. Beni de sopala olur mu?
Kuzum benim yaaaa daha minicik. Ne tatlıdır şimdi o maşallah. Allah sağlıklı sıhhatli analı babalı büyütsün inşallah. Sen sporu boş ver yediklerine dikkat et bir de evini temizle yeter anca yaparsın çünkü. Netbooktan yazıyorum o nedenle smile yapmak zor oluyor. Siz yazdıklarımı okurken hafif gülümsemeli ya da bol kahkahalı okuyabilirsiniz, gerçi daha kahkaha attıracak kadar espirili bir insan değilim ama belki atmak istersiniz diye şeyettim :))))))))
Tamamdır canım (kalp smile) Şu smileların kısa yollarını öğrensem iyi olacak aslında (Kafasına vuran smile)
Hoş geldin Zeynep' cim aramıza Ebru ben de. İnşallah ilerleyen günlerde her şey daha güzel olacak.
Gece içtiğim suları sayayım mı ben gündüz kahvaltıdan sonra içtiklerimi saydım. çünkü her emzirmeden sonra bir bardak su içiyorum gece bu da takriben 5-6 bardağa tekabül ediyor
selam kızlar
dün liste yazmamışım
19 ekim cuma
sabah 9.00
meyveli yulaf lapası
12.00
2 kepçe analı kızlı yemeği
19.30
(yine hesapta olmayan bir akşam yemeği)
1er yk humus
patlıcan salata
süzme yoğurt
cevizli
1 dilim ekmek kadar susamlı pide
1 ızgara tavuk butunun yarısı (derisiz)
2 kk kadar künefe
bugün de pikniğe gidiyoruz....
en az 3 gün sebze yiyeceğim yarından itibaren
evde kabak karnıbahar mantar var
pişiremiyorum....
o zaman gratise gitmek farz oldu
teşekkürler canım
Evet kızlar takımın spor sorumlusu eli sopali biri olarakherkesten haftanin 4 günü spor istiyorum.. en az 30 dakika olması şartıyla...
Isteyen yürüsün , isteyen bisiklet sürsün , isteyen lesli yapsin ,isteyen koşsun , isteyen ip atlasin , isteyen zıplasin ama haftanin 4 gunu en az 30 dakikalık spor yapalim lutfennnnnn
Kizlar sporsuz bu iş olmaz ...anlastik mı ?
Bence anlastik
Eveettttt bu saatten sonra agzimiza lokma atmayalim bol su icip sabaha hafif uyanalim kızlar))
Gelsin menuler
Bugun menu
Sabah 10.15
1 yağda yumurta
7 yesil zeytin
1 közlenmiş kirmizi biber
1 parca peynir
Dere otu
2 yaprak marul
1 adet kızarmis form ekmek
Ara
6 kavrulmamis findik
Aksam 15.00
1 adana
1 parca lavas
Boool salata
Ara
1 avuc kabak çekirdeği tuzsuz
1.5 lt su içildi..
Spor bugun yok disarda 3 saat dolastim)
Benim spor gunlerim hafta ici olarak belirledim..
Hafta sonu menu biraz duzensiz olyor ...
Cumartesi menüsü
Sabah 10.30
Yarım domates
1 haş yumurta
4 zeytin
Ara 14.30
1 elma
Ara
Akşam 19.00
1 kepçe kuru fasulye
Bol yeşillik salata
Yarım dilum ekmek
1.5 litre su
25 dk bantta yürüyüş
Kızlar nerdesiniz ?
Uzun sure diyete ara verince suan aclikla mucadele ediyorum...1 hafta boyle geçecek sanırım...
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?