Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

LAydLiNe canim takimin spor sorumlusu olayim mi elim sopalidir amaaaa
Haftanin 4 gunu spor yapsin herkesi takip edeyim kendimce ...arada sopalarimla
Yani amac 30 dakikada olsa o spor yapılsın

sopalı birinin sorumlu olması iyi olur
ben varım
yapmazsam döv beni
Evet canim cok iyi olur belirleyelim sunalim kaptana haftanin spor 1. Kim olacak her hafta cuma günü belirleyelim.. cook motive oluruz boylece )

bu cumalar da çok stresli olmaya başladı artık

Evet kızlar takımın spor sorumlusu eli sopali biri olarak herkesten haftanin 4 günü spor istiyorum.. en az 30 dakika olması şartıyla...
Isteyen yürüsün , isteyen bisiklet sürsün , isteyen lesli yapsin ,isteyen koşsun , isteyen ip atlasin , isteyen zıplasin ama haftanin 4 gunu en az 30 dakikalık spor yapalim lutfennnnnn
Kizlar sporsuz bu iş olmaz ...anlastik mı ?
Bence anlastik

Son düzenleme:
Sagol canim kaptanim , bende burada sizlerle olmaktan cok mutluyum

Eveettttt bu saatten sonra agzimiza lokma atmayalim bol su icip sabaha hafif uyanalim kızlar ))
Gelsin menuler

Bugun menu
Sabah 10.15
1 yağda yumurta
7 yesil zeytin
1 közlenmiş kirmizi biber
1 parca peynir
Dere otu
2 yaprak marul
1 adet kızarmis form ekmek

Ara
6 kavrulmamis findik

Aksam 15.00
1 adana
1 parca lavas
Boool salata

Ara
1 avuc kabak çekirdeği tuzsuz

1.5 lt su içildi..
Spor bugun yok disarda 3 saat dolastim)
Benim spor gunlerim hafta ici olarak belirledim..

Hafta sonu menu biraz duzensiz olyor ...

Cumartesi menüsü
Sabah 10.30
Yarım domates
1 haş yumurta
4 zeytin
2 dilim tam bugday ekmeği

Ara 14.30
1 elma

Ara
1 küpşeker kadar tahin helva

Akşam 19.00
1 kepçe kuru fasulye
Bol yeşillik salata
Yarım dilum ekmek

1.5 litre su
25 dk bantta yürüyüş

Afiyet olsun canim fasulye biraz daha fazla yiyebilirdin... çünkü az yersen ilerleyen saatlerde acikma ve baska seylere saldirma durumu olabiliyor.. kuru fasulye canan karatayinda önerdiği onemli bi bakliyat..
Sporda guzel

Uzun sure diyete ara verince suan aclikla mucadele ediyorum...1 hafta boyle geçecek sanırım...
.

Menü fena değil canım bence.
Afiyet olsun

Afiyet olsun canim fasulye biraz daha fazla yiyebilirdin... çünkü az yersen ilerleyen saatlerde acikma ve baska seylere saldirma durumu olabiliyor.. kuru fasulye canan karatayinda önerdiği onemli bi bakliyat..
Sporda guzel

Çok olur diye korktum.
Yoksa yerdim daha.
Yarın pazar alışverişi yapınca daha sağlıklı menüler gelecek inşallah.

Kızlar daha önce diyetisyene gittiğimde yaptığım bir menü vardı onu yapacaģım.
O zaman güzel kilo vermiştim. Pazartesinden itibaren onu uygulayacağım.
Tek sıkıntı ilk hafta detoks olduğu için spor yoktu.
Ben 1 gün yapıp 1 gün yapmayacağım.

Diyetisyen listeni bizimlede paylas canim .. onerileri nelerdi bizde fikir edinelim

selam kızlar
telefonum geldi diye rahatlamıştım. telefondan girerim diye düşündüm ama malesef açmıyor sayfayı.android ama çok eski bir model. instagramın yeni sürümünü yüklemiyor. eskisi hata veriyor. facebook 2 saatte açılıyor. sinir oldum. yılbaşına kadar idare edeyim diyordum ama olcak gibi değil. almam lazım
sabah annemlere geçtim kahvaltıya.bu saate kadar ordaydım. yeni geldik eve. telefondan da giremeyince ugrayamadım haliyle.
kızıcığıma doğum günü yaptık kuzenleriyle. pastayla doğum günü şarkısı söyledik. öyleçok özel bişey değil ama mutlu oldu kuzum. kuzenleriyle oynadı bol bol
tabi anası da kalori aldı bol bol. malesef

2 kk künefe ordan kocaman göz kırpsada genel itibari ile bence başarılı bir menü :)

Bebeği kanguruya koyup temizlik yapmak da sayılıyor mu :)

Afiyet bal şeker bol eksi olsun. Genel olarak beğendim menüyü :)

aramıza hoşgeldin canım. birlikte fazlalıklarımızdan kurtulacağız inşallah

13. Takımın güzel fit hatunlari günaydın
Mutlu hafta sonları herkeseeeee

Hafta sonu gezip tozalım gezip görelim eglenelim ammmmaaaa kacamak yapmayalım hafta sonu kacamak yapmasak cumaya daha cok eksi gorecegiz

ahh ahh bi yapmasak kaçamakları harika olacak.

Bugün diyetime baslamis durumdayim menulerimi aksama yazarim...

hayırlı olsun canım

haklı olabilirsin. bu akşam pasta yedim mesela ama onu yerken aklımda sabah erken kalkıp yürüyüş yparım düşüncesi vardı. zaten geçgeldik eve. eşimde evde. kızımla onu uyurken bırakıp yürüyüş yaparım diye düşünerek yedim. şuanda kendime ve size sözveriyorum. bugünden sonra kaçamak yapmak yok. listeme uyacağım.

Gece içtiğim suları sayayım mı ben gündüz kahvaltıdan sonra içtiklerimi saydım. çünkü her emzirmeden sonra bir bardak su içiyorum gece bu da takriben 5-6 bardağa tekabül ediyor

24 saat içerisinde içtiğin su miktarını yaz canım. gecesi gündüzü farketmez

afiyet olsun canım. künefe hariç güzel menün

o zaman gratise gitmek farz oldu
teşekkürler canım

alt komşum gitmiş tam 3 saat sırada beklemiş. gitmek mi gitmemekmi düşünüyor insan.

kesinlikle anlaştık. sporsuz olmaz bencede

Eveettttt bu saatten sonra agzimiza lokma atmayalim bol su icip sabaha hafif uyanalim kızlar ))
Gelsin menuler

annemlerde olunca yemeği geç yedim yemeğin üstüne pasta yedim. ama yarın 2 ana öğün yapacağım ve akşam yemeği erken yemiş olacağım.belki son bi ara yoğurt yiyebilirim o kadar. eski düzenime geri dönmem lazım. bu akşamı telafi edeyim yarın. pazartesi diyetisyenimin listesine uyacağım tamamıyla.

afiyet olsun canım güzel bence menün. suyu biraz daha arttırabilirsen süper olur. en azından 2 yapmaya çalış

afiyet olsun canım. tahin helva yerine daha sağlıklı bir ara öğün olabilirdi. onun dışında güzel menün. suyunu arttırabilirsen harika olur

Kızlar nerdesiniz ?

annemlerdeydim canım giremedim. yarın da orada olacağım

Uzun sure diyete ara verince suan aclikla mucadele ediyorum...1 hafta boyle geçecek sanırım...
.

3 günde alışırsın canım. herşey güzel olacak. iyi ki döndün aramıza. gruba hareket geldi resmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…