Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

*** 13.TAKIM 592. ETAP***

polekey2244 (61.2/62.2/-1/%-1,63)
merryangel (67.8/67.7/0.1/%0.15)
solmez (79.5/78.7/0.8/%1)
Birprensess (95///%)
Latiska (58.2/58.4/-0.2/%-0.34)

anneyim83(65.3/64.5/0.8/%1.23)
melis08 (73.9///%)

13. Takım ortalaması: % 0.058

Geçmiş olsun canım hem sana hem bebeğine
Hayır kapanmasinnnñ pazartesi buradayim benn.. tabii kimse gelip yazmazsa bende tek başıma ne yaparim bilmiyorumtakım ne kadar aktif olursa motuvasyon o kadar iyi olur...
Kapanmayacak zaten inşallah ama kimsenin de elini taşın altına sokup iki satır yazdığı yok. Bir an önce toparlanmamız lazım.
Hadi bakalım inşallah birlikte biraz daha verelim ben de yaklaşık 2 aydır 66 dan gram aşağıya inemiyorum. Gerçi akşamları hep kaçırıyorum ama farkında olmadan dengelemeyi öğrendim. Sanırım şimdi kalan kiloların hepsini verip koruma zamanı. Gel birlikte yapalım.
Çok güzel bir sonuç olmuş hele ki yağların göbekten gitmesi harika bir olay. Kaçamaksız atlatırım diye bir şey yok. Kesin kararlı ol ve kaçamak yapma lütfen.
Sen böyle söyleyince yandık dedim ama iyi atlatmışsın. Yemeden durmayı öğrenmen lazım. Fit bir vücudun verdiği lezzeti hiç bir yemek vermiyor.
Acaba iştahsızlık nasıl bisey benim pek yasamadigim bi durum

Akşamı bozmasaymışsın çok güzel bir sonuç alacakmışsın bugün. 6 lı rakamlara adım adım ilerliyorsun o yüzden biraz daha sabır lütfen tamam mı

Günaydın kızlar
Geçen hafta : 80.8
Bu hafta :79.9
Ucundan da olsa 70 lere inmiş bulunmaktayım

tebrikler canım harika bir sonuç

Kilo bildirimi
Gecen hafta 67.8
Bugun 67.7
LAydLiNe

100 gr da olsa vermişsin tebrik ederim canım ama neden daha fazla olmasın ki?
haftaya daha iyi olur inşallah

aleyküm selam canım hoşgeldin. bebeğini güle güle büyüt. hayırlı evlat olsun inşallah. emiyordur inşallah bebeğin. emzirme döneminde daha hızlı gidiyor kilolar

inşallah bizimle birlikte fazlalıklarından kurtulursun canım

LAydLiNe

üzgünüm ama ben +200 olmuşum
58.4...
57 görmeyi planlıyordum oysa...
pazartesi itibari ile dukan eksprese başlayacağım

çakıldım 58lere

kötü olmuş ama bu hafta toparlarsın inşallah canım.

çok geçmiş olsun canım. önce iyi ol da sonra verirsin kilo yine. dikkat et kendine. Rabbim şifa versin inşallah

ilahi... sevincin kursağında kaldı desene gıccık iştah...nooolicekkk

öyle oldu malesef, çok gıuccık

Geçen hafta 65.3
Bugün 64.5
Fark -800

tebrikler canım

Kaptanım ve takım arkadaşlarım nasılsınız görüşmeyeli...

takım olarak toparlanamadık bir türlü ama toparlanacağız inşallah. sen nasılsın canım neler yapıyorsun?

ekrana bakamıyorum bu nasıl bi kötü sonuçtur böyle

Bu hafta kotu bir sonuç oldu benim geçen haftadan beri kızım hasta ben de ne bulsam yedim su içmeye dikkat etmedim olanlar oldu yani

Geçen hafta 73.5
Bu hafta 74.1
+600

Ben geliyorum artik kaptanim bilirsin çenem düşüktür ) artik diyete hayata dair paylasimlarla buradayim

Bu hafta kotu bir sonuç oldu benim geçen haftadan beri kızım hasta ben de ne bulsam yedim su içmeye dikkat etmedim olanlar oldu yani

Geçen hafta 73.5
Bu hafta 74.1
+600
Canim su cok onemli bugun bi yazi okudum su icilmeyince tatlı isteği artarmış...aciktiginizi hissettiginizde buyuk bir bardak su icin diye öneriliyordu...

Hosgeldin canim aramiza keyifli kilo vermeler.

Cook gecmis olsun canim , Rabbim sifa versin.

Geçen hafta 73.5
Bu hafta 74.1
+600

haftaya -- görürsün inşallah canım. suya dikkat et

Cok tesekkur ederim canim dikkat edicem insallah

C

Amin Canim cok sagol cok teşekkürler

Amin Canim cok sagol cok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…