Geçmiş olsun canım hem sana hem bebeğineMerhaba kızlar
Nerdeyse 2 haftadır hastayım diyet hak getire tamam kilo alacak şeyler yememeye çalışıyorum ama... hasta olunca spor da yapamadım bir de bebeğim diş çıkarıyor sürekli mızmızlık halinde, şu spora bir başlasaydım devamı gelecek ama inşallah
Kapanmayacak zaten inşallah ama kimsenin de elini taşın altına sokup iki satır yazdığı yok. Bir an önce toparlanmamız lazım.Hayır kapanmasinnnñ pazartesi buradayim benn.. tabii kimse gelip yazmazsa bende tek başıma ne yaparim bilmiyorumtakım ne kadar aktif olursa motuvasyon o kadar iyi olur...
Hadi bakalım inşallah birlikte biraz daha verelim ben de yaklaşık 2 aydır 66 dan gram aşağıya inemiyorum. Gerçi akşamları hep kaçırıyorum ama farkında olmadan dengelemeyi öğrendim. Sanırım şimdi kalan kiloların hepsini verip koruma zamanı. Gel birlikte yapalım.Gerçekten insan bi kopunca gidiyor canım.bende iyice kaçırdım ipin ucunu.ne bulursam yıyiyorum ve spor yapasım gelmiyor malesef. 6 ay nasıl diyet ve spor yapmışım şimdi şaşıyorum demekki yapamayan insanlar alismadiklari için yapamıyor halbuki o dönemde diyet yapamayanlar garip gelmeye başlamıştı.
Bende bu sabah tartıldim 56.8 çıktım. Boyum 1.53....aslında biraz daha versem beden olarak çok daha güzel olacak ama bakalım inş. Başarabilirim.
Çok güzel bir sonuç olmuş hele ki yağların göbekten gitmesi harika bir olay. Kaçamaksız atlatırım diye bir şey yok. Kesin kararlı ol ve kaçamak yapma lütfen.sabahtan yemek di evi süpür filan işleri hallettim. sonra dışarı çıktık sahile indik arkadaşla hem yürüyüş yaptıkhem çocukları parka götürdük ordan diyetisyene gittik. dönüşte arkadaşım eve geçti ben tekrar evin yakınındaki parka götürdüm kızımı sonra eve geldik. yorulmuşum..
diyetisyenin ölçümüne göre 1,5 kilo vermişim ve 1 kilosu yağ hatta 800 gr ı göbekden.zil takıp oynayabilirim sanırım. malum en zor göbekten gidiyor.
yeni bir liste hazırladık. chia tohumunu ben sevdiğimi söyledim bu haftada kahvaltıya yazdı. öğlen sebze akşam et verdi öğünlere. aramın birinde kahve diğerinde de yoğurt var.
hafta sonu abimler gelecek. pasta yapacağım kızım için. tekrar kutlayacağız kızımın doğum gününü. geçti ama kuzenleri ile eğlensinler diye aramızda kuıtlayacağız tekrar. bu kısmı kaçamaksız atlatırsam harika bir hafta olacak diye düşünüyorum.
Sen böyle söyleyince yandık dedim ama iyi atlatmışsın. Yemeden durmayı öğrenmen lazım. Fit bir vücudun verdiği lezzeti hiç bir yemek vermiyor.hiç hesapta olmayan bir akşam yemeği çıktı. mezeli kebaplı....hatta tatlı ile sonlanacak bir yemek... ekebileceğim bir yemek de değil... ekmek yemeden kalkabilir miyim acaba... ben evdeki biberliden korkuyordum... daha beteri çıktı... iyi de ben yemeden duramam kiiiii
Acaba iştahsızlık nasıl biseybenim pek yasamadigim bi durum
Akşamı bozmasaymışsın çok güzel bir sonuç alacakmışsın bugün. 6 lı rakamlara adım adım ilerliyorsun o yüzden biraz daha sabır lütfen tamam mıbugün ki menüm
10:00
1 yumurta ve 1 tatlı kaşığı chia tohumu ile omlet
13:00
5kaşık ıspanak
1dilim çavdar ekmeği
17:00(diyetisyene aç gitmem gerektiği için geç oldu,diyetisyenden sonra da hemen geşmedim eve)
1 elma
2ceviz
19:30
7 kaşık ıspanak
1,5 dilim çavdar ekmeği
21:30
yarım kase soslu mısır
kuru incir arası ceviz
(perşembe akşamı hiç olmadı biliyorum ama dizi izliyorduk nasıl oldu anlamadım bile yiyivermişim)
3,5 lt su
1 saat yürüyüş
LAydLiNe
Günaydın kızlar
Geçen hafta : 80.8
Bu hafta :79.9
Ucundan da olsa 70 lere inmiş bulunmaktayım
Selamunaleyküm güzel bayanlar ben bu takımda geçen sene bulunmuştum fakat hamileliğimden dolayı ayrılmak zorunda kaldım. O zamanın kaptanı beni izinli mi yazdı yoksa ayrıldı olarak mı pek vakıf değilim. Demem o ki şimdi aranıza tekrar katılmak için ne yapmalıym. Hamilelik kilolarımdan kurtulmak istiyorum da
13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Bydelikiz
İsim (İsteğe Bağlı ): Büşra
Mesleginiz: Sağlık Memuru
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : Evle
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: Konya
Boyunuz : 1.55
Kilonuz: 83.1
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Hamilelikten dolayı 30 kg aldım. Kendime hakim olamadım ve hunharca yedim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Evimin tenha köşesinde yalnızlığa terkettiğim O mavi elbiseye yeniden girmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet
Neden 13. Takım? : Güzel bir geçmişim var kendisiyle.
LAydLiNe
üzgünüm ama ben +200 olmuşum
58.4...
57 görmeyi planlıyordum oysa...
pazartesi itibari ile dukan eksprese başlayacağım
çakıldım 58lere
Kötü bi sonucla geldim :-( gecen hafta 61.2 bu hafta 62.2 :-(
Tam 6 gundur rahatsizim kortizon vuruluyorum onun etkisi sanirim çünkü belim o kadar cok agriyor ki kimildayamiyorum bile surekli yatıyorum. Annem babam hemen geldi beni memlekete getirdi çocuğu kaldirip indiremem agrilarim artar diye :-( ufff üzgünüm kizlar kilo bildirimim yüzünden :-(
ilahi... sevincin kursağında kaldı desenegıccık iştah...nooolicekkk
Geçen hafta 65.3
Bugün 64.5
Fark -800
Kaptanım ve takım arkadaşlarım nasılsınız görüşmeyeli...
*** 13.TAKIM 592. ETAP***
polekey2244 (61.2/62.2/-1/%-1,63)
merryangel (67.8/67.7/0.1/%0.15)
solmez (79.5/78.7/0.8/%1)
Birprensess (95///%)
Latiska (58.2/58.4/-0.2/%-0.34)
anneyim83(65.3/64.5/0.8/%1.23)
melis08 (73.9///%)
13. Takım ortalaması: % 0.058
Valla süpersin ellerine sağlık ben olsam ben de açar açar bakarımMerhaba kızlar
Bugün temizliğim bitti ayyy çiçek gibi mis gibi oldu her yerdolapları açıp açıp bakiyorum hahaha
Diyetime ve sporuma basliyabilirimmmm
Merhaba kızlar
Bugün temizliğim bitti ayyy çiçek gibi mis gibi oldu her yerdolapları açıp açıp bakiyorum hahaha
Diyetime ve sporuma basliyabilirimmmm
Iyiyiz canım cok şükür sen nasılsın ?Kaptanım ve takım arkadaşlarım nasılsınız görüşmeyeli...
Ben geliyorum artik kaptanim bilirsin çenem düşüktürGeçmiş olsun canım hem sana hem bebeğine
Kapanmayacak zaten inşallah ama kimsenin de elini taşın altına sokup iki satır yazdığı yok. Bir an önce toparlanmamız lazım.
Hadi bakalım inşallah birlikte biraz daha verelim ben de yaklaşık 2 aydır 66 dan gram aşağıya inemiyorum. Gerçi akşamları hep kaçırıyorum ama farkında olmadan dengelemeyi öğrendim. Sanırım şimdi kalan kiloların hepsini verip koruma zamanı. Gel birlikte yapalım.
Çok güzel bir sonuç olmuş hele ki yağların göbekten gitmesi harika bir olay. Kaçamaksız atlatırım diye bir şey yok. Kesin kararlı ol ve kaçamak yapma lütfen.
Sen böyle söyleyince yandık dedim ama iyi atlatmışsın. Yemeden durmayı öğrenmen lazım. Fit bir vücudun verdiği lezzeti hiç bir yemek vermiyor.
Akşamı bozmasaymışsın çok güzel bir sonuç alacakmışsın bugün. 6 lı rakamlara adım adım ilerliyorsun o yüzden biraz daha sabır lütfen tamam mı
Valla süpersin ellerine sağlık ben olsam ben de açar açar bakarım
Sağolun kızlar , 1 ay tertemiz kaliyor sonra yayiliyorum hooopp başa dönüyorumkeyfini çıkar bol bol
çok kısa sürecek çünkü
Canim su cok onemli bugun bi yazi okudum su icilmeyince tatlı isteği artarmış...aciktiginizi hissettiginizde buyuk bir bardak su icin diye öneriliyordu...Bu hafta kotu bir sonuç oldu benim geçen haftadan beri kızım hasta ben de ne bulsam yedim su içmeye dikkat etmedim olanlar oldu yani
Geçen hafta 73.5
Bu hafta 74.1
+600
Hosgeldin canim aramiza keyifli kilo vermeler.13. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı : Bydelikiz
İsim (İsteğe Bağlı ): Büşra
Mesleginiz: Sağlık Memuru
Yaşınız : 24
Medeni Durumunuz : Evle
Çocuk Sayısı : 1
Yaşadığınız şehir: Konya
Boyunuz : 1.55
Kilonuz: 83.1
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : Hamilelikten dolayı 30 kg aldım. Kendime hakim olamadım ve hunharca yedim.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Evimin tenha köşesinde yalnızlığa terkettiğim O mavi elbiseye yeniden girmek istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet
Neden 13. Takım? : Güzel bir geçmişim var kendisiyle.
Cook gecmis olsun canim , Rabbim sifa versin.Kötü bi sonucla geldim :-( gecen hafta 61.2 bu hafta 62.2 :-(
Tam 6 gundur rahatsizim kortizon vuruluyorum onun etkisi sanirim çünkü belim o kadar cok agriyor ki kimildayamiyorum bile surekli yatıyorum. Annem babam hemen geldi beni memlekete getirdi çocuğu kaldirip indiremem agrilarim artar diye :-( ufff üzgünüm kizlar kilo bildirimim yüzünden :-(
Bu hafta kotu bir sonuç oldu benim geçen haftadan beri kızım hasta ben de ne bulsam yedim su içmeye dikkat etmedim olanlar oldu yani
Geçen hafta 73.5
Bu hafta 74.1
+600
Cok tesekkur ederim canim dikkat edicem insallahYeniden hoş geldin Büşra' cım aramıza. İnşallah burada hep birlikte bütün fazlalıklarımızdan kurtulacağız.
Tabii tabii o kadar yemeye az bile
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm hastalığına ama bayağı kötü olmuş kilo alman. Yiyeceklerin tuzuna çok dikkat et ve mümkün olduğunca kaçamaksız geçir hastalığını olur mu?
Tebrik ederim canım gayet güzel bir sonuç
Cok tesekkur ederim canim ya sagolgeçmiş olsun canım
sağlık herşeyden önce gelir, önce iyileşmene bak sen
sonra kilo vermeye devam edersin zaten
kortizon illaki kilo aldırır
Amin canim benim cok sagolCook gecmis olsun canim , Rabbim sifa versin.
tebrikler canım harika bir sonuç
100 gr da olsa vermişsin tebrik ederim canım ama neden daha fazla olmasın ki?
haftaya daha iyi olur inşallah
aleyküm selam canım hoşgeldin. bebeğini güle güle büyüt. hayırlı evlat olsun inşallah. emiyordur inşallah bebeğin. emzirme döneminde daha hızlı gidiyor kilolar
inşallah bizimle birlikte fazlalıklarından kurtulursun canım
kötü olmuş ama bu hafta toparlarsın inşallah canım.
çok geçmiş olsun canım. önce iyi ol da sonra verirsin kilo yine. dikkat et kendine. Rabbim şifa versin inşallah
öyle oldu malesef, çok gıuccık
tebrikler canım
takım olarak toparlanamadık bir türlü ama toparlanacağız inşallah. sen nasılsın canım neler yapıyorsun?
ekrana bakamıyorum bu nasıl bi kötü sonuçtur böyle
tebrikler canım harika bir sonuç
100 gr da olsa vermişsin tebrik ederim canım ama neden daha fazla olmasın ki?
haftaya daha iyi olur inşallah
aleyküm selam canım hoşgeldin. bebeğini güle güle büyüt. hayırlı evlat olsun inşallah. emiyordur inşallah bebeğin. emzirme döneminde daha hızlı gidiyor kilolar
inşallah bizimle birlikte fazlalıklarından kurtulursun canım
kötü olmuş ama bu hafta toparlarsın inşallah canım.
çok geçmiş olsun canım. önce iyi ol da sonra verirsin kilo yine. dikkat et kendine. Rabbim şifa versin inşallah
öyle oldu malesef, çok gıuccık
tebrikler canım
takım olarak toparlanamadık bir türlü ama toparlanacağız inşallah. sen nasılsın canım neler yapıyorsun?
ekrana bakamıyorum bu nasıl bi kötü sonuçtur böyle
Teşekkür Ediyorum. Hep birlikte inşallah :)Hosgeldin canim aramiza keyifli kilo vermeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?