Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Amin İnşallah hep birlekte başaracağız İnanıyorum:) kesinlikle çok iyi gidiyor geceleri açlığımı su ile gideriyorum gitsin diye

Kızlar benim gibi makyaj yapmasini seven hatunlar gratis magzalarinda %50 indirim var haberiniz olsun
Bende gidip bir sürü makyaj malzemeleri aldim mor ruj istiyordum onuda aldım

Amin İnşallah hep birlekte başaracağız İnanıyorum:) kesinlikle çok iyi gidiyor geceleri açlığımı su ile gideriyorum gitsin diye
Bende uzun süre diyete ara verdim midem cok büyüdü.. aksamlari bu sıkıntiyi bende su ile giderecem )

en iyisini yapıyorsun canım

Gunluk menulerini yaz canım ne kadar spor yaptın ne kadar su ictin... birbirimize destek olalim kurtulalim su kilolardan yazaaaaa fit girelim degil mii

bu yaz beniz yılım olacak. mayıs da başladım diyete bir daha ki mayısa ideal kilomun sınırları içinde kilomu korumaya çalışıyor olacağım inşallah

Diyetime şöyle basliyacam ..
10.00 gibi kahvalti

13.00 bir ara yaparim

16.30 gibi aksam yemegi gunu kapatacam :))

en iyisini yapıyorsun canım

bu yaz beniz yılım olacak. mayıs da başladım diyete bir daha ki mayısa ideal kilomun sınırları içinde kilomu korumaya çalışıyor olacağım inşallah
Senin masallahin var canim tatile gittin yinede diyetini bozmadın... ben en ufak bahane ile bozuyorum

bugün ki menüm

10:00
4 kaşık yulaf
1 tatlı kaşığı chia tohumu
1 kuru kayısı
2 kaşık yoğurt

bunları karıştırıp yedim.

13:00
7 kaşık ıspanak
1 dilim çavdar ekmeği
4 kaşık yoğurt

16:00
sütlü türk kahvesi şekersiz

19:00
3 köfte
1 dilim çavdar ekmeği
salata
1 çay bardağı kefir

20:30
1 türk kahvesi az şekerli
1 kavala kurabiyesi
(komşum kahveye çağırdı. yemesem iyiydi)

3,5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
LAydLiNe

Afiyet olsun canim , 1 kurabiye disinda hepsi guzel.. o kurabiyede cuma nazar boncuğu olsun...
Bende canim cok tatli isterse arada %80 kakolu bitter cikolata atacam agzima... iki kareden fazlasini yemek mümkün olmuyor cunku aci tadı... tatli isteginide hemen kesiyor...

Diyetime şöyle basliyacam ..
10.00 gibi kahvalti

13.00 bir ara yaparim

16.30 gibi aksam yemegi gunu kapatacam :))

akşamları kaçamak yapmamayı başarırsan hızla kilo verirsin canım bu şekilde.

Senin masallahin var canim tatile gittin yinede diyetini bozmadın... ben en ufak bahane ile bozuyorum

bozdum aslında. hatta her hafta mutlaka bir kaçamağım oluyor
bu sıralar daha sık oluyor sanırım şuan ki halimden mutlu olduğum için böyle oluyor. ama ideal kilomu görmeyi de çok istiyorum.
2 ileri bir geri gidiyor. yani süreç yavaşladı
ama bırakmak yok. her kaçamak sonrası telafi etme çabası içindeyim
süreç uzasa da ideal kilomu göreceğim inşallah.
sanırım önemli olan diyeti bozmus olsan da devam etmek. bozmadan gitsem daha çabuk varırım o kesin ama nefis var işte bir yanda da

Gunluk menulerini yaz canım ne kadar spor yaptın ne kadar su ictin... birbirimize destek olalim kurtulalim su kilolardan yazaaaaa fit girelim degil mii
Valla bebek bakmaktan spora pek vaktim olmuyor malesef. Azcık büyüsün spor yaptığım vakitler de gelecek İnşallah:))

Sabah
08.40
1 yağda yumurta
2 küçük dilim beyaz peynir
3 yeşil zeytin
3 dilim ekmek
3 yeşil biber
1 bardak çay

Ara Öğün
11.00
1 bardak süt

Öğle
13.30
2 kaşık bulgur pilavı
1 baget tavuk

Akşam
19.30
2 kepçe patates yemeği
5 adet yaprak sarma
1 kase yoğurt

2 litre su

Vatana millete hayırlı olsun :))

Bende uzun süre diyete ara verdim midem cok büyüdü.. aksamlari bu sıkıntiyi bende su ile giderecem )
Benim de emzirdiğim için çok midem kazınılordu yeni yeni alıştırdım artık su ile geçiştiriyorum :) mide büyümesi çok sıkıntı anacım. Hamileyken ki o hunharca yeme özgürlüğünden sonra epey
Zorlanıyorum

Daha oncede bu tarz diyet yapmistim metabolizmam durmuştu cok zor kilo verdim o zamanki hatam bu saatlerde az yemek olmustu kivraniyordum acliktan ama kilo veremiyordum bu sefer saglikli seylerden yiyecem normal duzeyde boylece metam durmaz insallah..
Canim haklısın bozdum nasilsa deyip diyeti bizmamak lazim....

Afiyet bol eksi olsun İnşallah. Şu chia tohumu bir paket durulor hala önceki zayıflama zamanlarımdan. Gez yapmıyorsa araştıralım da ben de kullanayım :)

Canim bebegin küçük heralde... sana tavsiyem uyudugunda öğle lesli spor yap... ac netten 3 mil lesli 45 dakika suruyor sadece düzenli yapinca cok farkettiriyor..
45 dakika cok dersen 2 mil lesli yap sadece 30 dakika ))

afiyet olsun canım. 3 dilim ekmek normalde çok ama sen emzirdiğin için olabilir sanırım. ekmek ne ekmeğiydı?
patates diyet için uygun değil.sarma pirinçlimiydi?

yemeklerine kimyon katmanı öneririm. bebeğine gaz yapmaması için. ben hiç sevmem kimyonu ama emzirirken çok yedim. suyuda biraz daha arrtırabilirsen güzel olur

Afiyet bol eksi olsun İnşallah. Şu chia tohumu bir paket durulor hala önceki zayıflama zamanlarımdan. Gez yapmıyorsa araştıralım da ben de kullanayım :)

gaz yapıyor mubilmiyorum ama emziren arkadaşımla gidiyoruz diyetisyene.onada verdi bu hafta chia tohumu. amaonun bebeği büyük. ek gıda alıyor.sen araştır önce. unutmazsam sorarım bende diyetisyene

LAydLiNe canim takimin spor sorumlusu olayim mi elim sopalidir amaaaa
Haftanin 4 gunu spor yapsin herkesi takip edeyim kendimce ...arada sopalarimla
Yani amac 30 dakikada olsa o spor yapılsın

aslında her spora bir puan belirlesek haftalık yarışsan kim en çok puanı alcak diye nasıl olur?
yürüyüş dakikası 1
lesslie dakikası 1
mekik adeti 2
puan gibi bir liste yapsak aklımıza gelen sporları ekleriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…