Amin İnşallah hep birlekte başaracağız İnanıyorum:) kesinlikle çok iyi gidiyor geceleri açlığımı su ile gideriyorum gitsin diyealeyküm selam canım hoşgeldin. bebeğini güle güle büyüt. hayırlı evlat olsun inşallah. emiyordur inşallah bebeğin. emzirme döneminde daha hızlı gidiyor kilolar
inşallah bizimle birlikte fazlalıklarından kurtulursun canım
Hoşbuldum yeniden. Ay hadi İnşallah:)Yeniden hoş geldin Büşra' cım aramıza. İnşallah burada hep birlikte bütün fazlalıklarımızdan kurtulacağız.
Gunluk menulerini yaz canım ne kadar spor yaptın ne kadar su ictin... birbirimize destek olalim kurtulalim su kilolardan yazaaaaa fit girelim degil miiTeşekkür Ediyorum. Hep birlikte inşallah :)
Bende uzun süre diyete ara verdim midem cok büyüdü.. aksamlari bu sıkıntiyi bende su ile giderecemAmin İnşallah hep birlekte başaracağız İnanıyorum:) kesinlikle çok iyi gidiyor geceleri açlığımı su ile gideriyorum gitsin diye
Amin İnşallah hep birlekte başaracağız İnanıyorum:) kesinlikle çok iyi gidiyor geceleri açlığımı su ile gideriyorum gitsin diye
Gunluk menulerini yaz canım ne kadar spor yaptın ne kadar su ictin... birbirimize destek olalim kurtulalim su kilolardan yazaaaaa fit girelim degil mii
Senin masallahin var canim tatile gittin yinede diyetini bozmadın... ben en ufak bahane ile bozuyorumen iyisini yapıyorsun canım
bu yaz beniz yılım olacak. mayıs da başladım diyete bir daha ki mayısa ideal kilomun sınırları içinde kilomu korumaya çalışıyor olacağım inşallah
Afiyet olsun canim , 1 kurabiye disinda hepsi guzel.. o kurabiyede cuma nazar boncuğu olsun...bugün ki menüm
10:00
4 kaşık yulaf
1 tatlı kaşığı chia tohumu
1 kuru kayısı
2 kaşık yoğurt
bunları karıştırıp yedim.
13:00
7 kaşık ıspanak
1 dilim çavdar ekmeği
4 kaşık yoğurt
16:00
sütlü türk kahvesi şekersiz
19:00
3 köfte
1 dilim çavdar ekmeği
salata
1 çay bardağı kefir
20:30
1 türk kahvesi az şekerli
1 kavala kurabiyesi
(komşum kahveye çağırdı. yemesem iyiydi)
3,5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
LAydLiNe
Diyetime şöyle basliyacam ..
10.00 gibi kahvalti
13.00 bir ara yaparim
16.30 gibi aksam yemegi gunu kapatacam :))
Senin masallahin var canim tatile gittin yinede diyetini bozmadın... ben en ufak bahane ile bozuyorum
Valla bebek bakmaktan spora pek vaktim olmuyor malesef. Azcık büyüsün spor yaptığım vakitler de gelecek İnşallah:))Gunluk menulerini yaz canım ne kadar spor yaptın ne kadar su ictin... birbirimize destek olalim kurtulalim su kilolardan yazaaaaa fit girelim degil mii
Benim de emzirdiğim için çok midem kazınılordu yeni yeni alıştırdım artık su ile geçiştiriyorum :) mide büyümesi çok sıkıntı anacım. Hamileyken ki o hunharca yeme özgürlüğünden sonra epeyBende uzun süre diyete ara verdim midem cok büyüdü.. aksamlari bu sıkıntiyi bende su ile giderecem)
Daha oncede bu tarz diyet yapmistim metabolizmam durmuştu cok zor kilo verdim o zamanki hatam bu saatlerde az yemek olmustu kivraniyordum acliktan ama kilo veremiyordum bu sefer saglikli seylerden yiyecem normal duzeyde boylece metam durmaz insallah..akşamları kaçamak yapmamayı başarırsan hızla kilo verirsin canım bu şekilde.
bozdum aslında. hatta her hafta mutlaka bir kaçamağım oluyor
bu sıralar daha sık oluyor sanırım şuan ki halimden mutlu olduğum için böyle oluyor. ama ideal kilomu görmeyi de çok istiyorum.
2 ileri bir geri gidiyor. yani süreç yavaşladı
ama bırakmak yok. her kaçamak sonrası telafi etme çabası içindeyim
süreç uzasa da ideal kilomu göreceğim inşallah.
sanırım önemli olan diyeti bozmus olsan da devam etmek. bozmadan gitsem daha çabuk varırım o kesin ama nefis var işte bir yanda da
Afiyet bol eksi olsun İnşallah. Şu chia tohumu bir paket durulor hala önceki zayıflama zamanlarımdan. Gez yapmıyorsa araştıralım da ben de kullanayım :)bugün ki menüm
10:00
4 kaşık yulaf
1 tatlı kaşığı chia tohumu
1 kuru kayısı
2 kaşık yoğurt
bunları karıştırıp yedim.
13:00
7 kaşık ıspanak
1 dilim çavdar ekmeği
4 kaşık yoğurt
16:00
sütlü türk kahvesi şekersiz
19:00
3 köfte
1 dilim çavdar ekmeği
salata
1 çay bardağı kefir
20:30
1 türk kahvesi az şekerli
1 kavala kurabiyesi
(komşum kahveye çağırdı. yemesem iyiydi)
3,5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş
LAydLiNe
Canim bebegin küçük heralde... sana tavsiyem uyudugunda öğle lesli spor yap... ac netten 3 mil lesli 45 dakika suruyor sadece düzenli yapinca cok farkettiriyor..Valla bebek bakmaktan spora pek vaktim olmuyor malesef. Azcık büyüsün spor yaptığım vakitler de gelecek İnşallah:))
Sabah
08.40
1 yağda yumurta
2 küçük dilim beyaz peynir
3 yeşil zeytin
3 dilim ekmek
3 yeşil biber
1 bardak çay
Ara Öğün
11.00
1 bardak süt
Öğle
13.30
2 kaşık bulgur pilavı
1 baget tavuk
Akşam
19.30
2 kepçe patates yemeği
5 adet yaprak sarma
1 kase yoğurt
2 litre su
Vatana millete hayırlı olsun :))
Valla bebek bakmaktan spora pek vaktim olmuyor malesef. Azcık büyüsün spor yaptığım vakitler de gelecek İnşallah:))
Sabah
08.40
1 yağda yumurta
2 küçük dilim beyaz peynir
3 yeşil zeytin
3 dilim ekmek
3 yeşil biber
1 bardak çay
Ara Öğün
11.00
1 bardak süt
Öğle
13.30
2 kaşık bulgur pilavı
1 baget tavuk
Akşam
19.30
2 kepçe patates yemeği
5 adet yaprak sarma
1 kase yoğurt
2 litre su
Vatana millete hayırlı olsun :))
Afiyet bol eksi olsun İnşallah. Şu chia tohumu bir paket durulor hala önceki zayıflama zamanlarımdan. Gez yapmıyorsa araştıralım da ben de kullanayım :)
LAydLiNe canim takimin spor sorumlusu olayim mi elim sopalidir amaaaa
Haftanin 4 gunu spor yapsin herkesi takip edeyim kendimce ...arada sopalarimla
Yani amac 30 dakikada olsa o spor yapılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?