Valla emzirince içim geçti dayanamadım, normalde su içiyordum geceleri ama saatte binaz erken olunca yiyeyim dedim tutamadım kendimi. Bebişim 26 günlük ve henüz yürüyüş yapacak hale gelemedim onunla ilgilenmekten bitkin düşüyorum yeterince. Belkide lağusalıktandır bilemiyorum :)
Merhaba çıtırellalar gelelim pek de bir şeye benzemeyen menüme :))
Sabah 10.45
3 k menemen
3 s zeytin
3 y zeytin
3 dilim peynir
3 dilim tt ekmek
1 çay kaşığı tahin pekmez
Ara
1 kase yoğurt
Öğle
15.20
5 kaşık fırında makarna
Ara
Maden suyu
Akşam
18.20
1 Et dürüm
1 Ayran
22.10
Salçalı kekikli beyaz peynirli çeyrek tost
3 lt su ( ölçtüm gece 1.5 lt su içiyorum. Gündüz de üstünü tamamlıyorum)
LAydLiNe
21 ekim pazar
10.30
1 dilim tb ekmek
4 zeytin
1 kk peynir
2 yk meyveli yulaf lapası
1 çaykaşığı kadar tereyağ ve zahter
1/2 poğaça (eşimle muhabbet ederken ne ara yedim anlamadım)
13.30
sade kahve
1 pralin
1/3 nar
1 mandalina
1 muz
18,00
2 sk hamsili pilav
bol salata
1 dilim ekmek
00.30
1 bardak süt
2 L süt
Kızlar günaydın, ben geldim...
Sempozyumumuz bitti. 3 bildiri vermiştik 3 asistanla, alan sempozyumu olunca hem keyifli hem zor oluyor tüm bildiriler üzerinde çok tartışılıyor. Çok güzel geçti hem bizimkiler hem de diğerleri, verimli idi oldukça.
Ayrıca tüm Türkiye’deki aynı bölümler biraya yılda bir kez toplanılınca herkesi çok özlemişim, hergün sabahladık adeta, odaya gelip uyumak sabah 4’ü buluyordu.
Otel çok güzeldi ama yemekler eh işte. Bu nedenle çok kaçamağım olmadı. Ama ödem olmuş çok tabi, onları atayım şu iki gün öncelikle.
Spora kızlar servise binince gideceğim, 2 haftadır neredeyse hiç gidememiştim.
Buralardayım, gelirim yine.
Güzel bir gün olsun.
Kızlar günaydın ben geldim. Nasılsınız? Ben felaket bir durumdayım. Resmen moralim bozuk bir şekilde uyandım, düşünmekten başım ağrıyor artık şu kilo işini. Aldıkça alıyorum kendimi frenleyemiyorum. Bugün artık kararlıyım yeni bir sayfa açıyorum kendime. 3-4 ay sonra bebek düşünüyoruz ve bu kiloyla biraz zor gözüküyor. Artık takımdayım sürekli burda olursam kaçamak yapmam eskisi gibi herşey çok güzel olur her hafta kilo veririm. Birazdan tartılıp yeni güne başlayacağım.
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn
Geçmişi okuyamadım, birazdan yoğunluk başlayacak bu arada daha önce linkini attığım analizleri incelediniz mi? Bu analiz döneminin birincisisolmez kocaman tebrik ediyorum. Takım genel anlamda sonuncu ama bireyselde birinci çıkardık. Bu da demek oluyor ki son iki aydır takımı sırtlayan bir kişi var. Linki inceleyin lütfen
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/posts/57658001/report
daha yeni doğumdan çıkmışsın canım çok normal acikman bebiş seni somiruyordur ama açıktiginda tercihlerini güzel yap mesela hurma çok güzel bir kurtarıcı hem sut yapar hem de çok besleyici abartmadigin surece iyi gelir sana. Kh ağırlıklı besinlerden uzak dur bol yeşillik protein çok iyi gelir. Zaten ilk aylar hızlıca gider kilolar çok kasmadan. Mesela benim 11 aylık kızım var 99 kiloydum doğuma girdigimde ilk 12 kilo çok hızlı gitti ama su an çok zorlaniyorum sen sen ol milletin ye süt olsun demelerine kulak asmaValla emzirince içim geçti dayanamadım, normalde su içiyordum geceleri ama saatte binaz erken olunca yiyeyim dedim tutamadım kendimi. Bebişim 26 günlük ve henüz yürüyüş yapacak hale gelemedim onunla ilgilenmekten bitkin düşüyorum yeterince. Belkide lağusalıktandır bilemiyorum :)
daha yeni doğumdan çıkmışsın canım çok normal acikman bebiş seni somiruyordur ama açıktiginda tercihlerini güzel yap mesela hurma çok güzel bir kurtarıcı hem sut yapar hem de çok besleyici abartmadigin surece iyi gelir sana. Kh ağırlıklı besinlerden uzak dur bol yeşillik protein çok iyi gelir. Zaten ilk aylar hızlıca gider kilolar çok kasmadan. Mesela benim 11 aylık kızım var 99 kiloydum doğuma girdigimde ilk 12 kilo çok hızlı gitti ama su an çok zorlaniyorum sen sen ol milletin ye süt olsun demelerine kulak asma
afiyet olsun canım bol bol süt olsun ama akşamki tost pek uygun olmamış. ama anlıyorum emzirdikçe acıkıyor insan. bende emzirirken aldım. gece emzirme sonrası bişeyler ata ata ağzıma şiştim. sen yapma aynı hatayı. bol bol su iç
afiyet olsun canım. öğlen dolu dolu olmuş
hoşgeldin canım. güzel geçmesine sevindim. bir kaç güne toparlarsın canım. hemspor hem düzene geri dönünce harika olur.
günaydın canım hoşgeldin. banlanma artık uzak kalıyorsun burdan. bende kaçamak yapmamaya söz verdim dün. inşallah güzel sonuçlar alacağız.
erken kahvaltı çok iyi metabolizmayı çalıştırıyor.
kendimi tebrik ediyorum.bi daha ki dönemde de 1. olurum inşallah. var mı rakip olmak isteyen kapışırız :)
link açılmıyor canımLAydLiNe
daha yeni doğumdan çıkmışsın canım çok normal acikman bebiş seni somiruyordur ama açıktiginda tercihlerini güzel yap mesela hurma çok güzel bir kurtarıcı hem sut yapar hem de çok besleyici abartmadigin surece iyi gelir sana. Kh ağırlıklı besinlerden uzak dur bol yeşillik protein çok iyi gelir. Zaten ilk aylar hızlıca gider kilolar çok kasmadan. Mesela benim 11 aylık kızım var 99 kiloydum doğuma girdigimde ilk 12 kilo çok hızlı gitti ama su an çok zorlaniyorum sen sen ol milletin ye süt olsun demelerine kulak asma
En iyi Süt yapıcı su ben biraz aç gözlülüğünden şettim onu :))evet bence de süt olsun diye bol bol yemeye gerek yok
ben bu hataya düştüm
doğumdan sonra kilo aldım
hala gitmiyorlar...
Hoş bulduk canım
Kurstan gelince yine bir vaka açlıktan saldırdım etrafa minik tulumba tatlısı ve cevizli lokum yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?