Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

sen bebek emziriyordun di miiii
e oldu o zaman
çok yeniymiş daha
ilk birkaç ay zor geçer
moralini yüksek tut

Kızlar günaydın, ben geldim...
Sempozyumumuz bitti. 3 bildiri vermiştik 3 asistanla, alan sempozyumu olunca hem keyifli hem zor oluyor tüm bildiriler üzerinde çok tartışılıyor. Çok güzel geçti hem bizimkiler hem de diğerleri, verimli idi oldukça.
Ayrıca tüm Türkiye’deki aynı bölümler biraya yılda bir kez toplanılınca herkesi çok özlemişim, hergün sabahladık adeta, odaya gelip uyumak sabah 4’ü buluyordu.
Otel çok güzeldi ama yemekler eh işte. Bu nedenle çok kaçamağım olmadı. Ama ödem olmuş çok tabi, onları atayım şu iki gün öncelikle.
Spora kızlar servise binince gideceğim, 2 haftadır neredeyse hiç gidememiştim.
Buralardayım, gelirim yine.
Güzel bir gün olsun.

Kızlar günaydın ben geldim. Nasılsınız? Ben felaket bir durumdayım. Resmen moralim bozuk bir şekilde uyandım, düşünmekten başım ağrıyor artık şu kilo işini. Aldıkça alıyorum kendimi frenleyemiyorum. Bugün artık kararlıyım yeni bir sayfa açıyorum kendime. 3-4 ay sonra bebek düşünüyoruz ve bu kiloyla biraz zor gözüküyor. Artık takımdayım sürekli burda olursam kaçamak yapmam eskisi gibi herşey çok güzel olur her hafta kilo veririm. Birazdan tartılıp yeni güne başlayacağım.

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnn

Geçmişi okuyamadım, birazdan yoğunluk başlayacak bu arada daha önce linkini attığım analizleri incelediniz mi? Bu analiz döneminin birincisi
solmez kocaman tebrik ediyorum. Takım genel anlamda sonuncu ama bireyselde birinci çıkardık. Bu da demek oluyor ki son iki aydır takımı sırtlayan bir kişi var. Linki inceleyin lütfen

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/posts/57658001/report

afiyet olsun canım bol bol süt olsun ama akşamki tost pek uygun olmamış. ama anlıyorum emzirdikçe acıkıyor insan. bende emzirirken aldım. gece emzirme sonrası bişeyler ata ata ağzıma şiştim. sen yapma aynı hatayı. bol bol su iç

afiyet olsun canım. öğlen dolu dolu olmuş

hoşgeldin canım. güzel geçmesine sevindim. bir kaç güne toparlarsın canım. hemspor hem düzene geri dönünce harika olur.

günaydın canım hoşgeldin. banlanma artık uzak kalıyorsun burdan. bende kaçamak yapmamaya söz verdim dün. inşallah güzel sonuçlar alacağız.

Hem kursum olduğu için sabahları 7.30 da kalkıyorum böylelikle kahvaltımı erken yapabiliyorum bu da diyet için güzel birşey solmez LAydLiNe inşallah herşey güzel olacak

erken kahvaltı çok iyi metabolizmayı çalıştırıyor.

kendimi tebrik ediyorum.bi daha ki dönemde de 1. olurum inşallah. var mı rakip olmak isteyen kapışırız :)
link açılmıyor canım LAydLiNe

daha yeni doğumdan çıkmışsın canım çok normal acikman bebiş seni somiruyordur ama açıktiginda tercihlerini güzel yap mesela hurma çok güzel bir kurtarıcı hem sut yapar hem de çok besleyici abartmadigin surece iyi gelir sana. Kh ağırlıklı besinlerden uzak dur bol yeşillik protein çok iyi gelir. Zaten ilk aylar hızlıca gider kilolar çok kasmadan. Mesela benim 11 aylık kızım var 99 kiloydum doğuma girdigimde ilk 12 kilo çok hızlı gitti ama su an çok zorlaniyorum sen sen ol milletin ye süt olsun demelerine kulak asma

evet bence de süt olsun diye bol bol yemeye gerek yok
ben bu hataya düştüm
doğumdan sonra kilo aldım
hala gitmiyorlar...

Daha önce de dediğim gibi gece kesinlikle yemk yemiyorum her emzirmeden sonra su içiyorum ki 1,5 lt su bitmiş oluyor ranatlıkla. Sadece saatin 10 olmasına güvenip yedim 2 de yattım zaten bebiş de durmadı bolca terledim :)) yaktığımı dünüyorum öyleki tartıda başlangıç kg den 100 gr eksik çıktım

Asmıyorum asmılorum merak etmeyin zaten bunu da verdiğim kglerden anlayacaksınız zamanla İnşallah:))

evet bence de süt olsun diye bol bol yemeye gerek yok
ben bu hataya düştüm
doğumdan sonra kilo aldım
hala gitmiyorlar...
En iyi Süt yapıcı su ben biraz aç gözlülüğünden şettim onu :))

Kurstan gelince yine bir vaka açlıktan saldırdım etrafa minik tulumba tatlısı ve cevizli lokum yedim

Kurstan gelince yine bir vaka açlıktan saldırdım etrafa minik tulumba tatlısı ve cevizli lokum yedim

ama yaa daha bugün söz vermiştin kendine.yeni başlangıç yapmıştın. oldu mu şimdi bunlar ???
karnın acıktıysa sağlıklı bişeyler ye canım. yemek yoksa bi yumurta ye hem kalorisi az hem tok tutar.
çocuk sahibi olmak istiyorsun bunu düşün. kendim diyet yaptığımdabu fikir beni çok motive etmişti. 106 ile diyete başlamıştım 90 kilo ile hamile kalmıştım.
kilo gebelik için bi risk. hem hamile kalma sürecinde hem hamilelik sürecinde hemde doğumda. ne kadar verirsen o kadar iyi olur gebelik öncesi.
bundan sonra cıss yok tamam mı

bende sabahtan beri temizlik yapıyorum yeni bitti. kızım da uyudu biraz kafa dinleyeyim. uyanınca parka gideriz

merhaba kaptanım aranıza tekrar gelmek istiyorum bana yer var mı bugün tekrar diyete başladîm ipin ucu iyice kaçtı kendim toparlarım dedim ama olmuyor en iyi kilo verme arkadaşlarla bir grup halindeyken birbirimizi motive ederek kilo verme LAydLiNe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…