Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kurstan gelince yine bir vaka açlıktan saldırdım etrafa minik tulumba tatlısı ve cevizli lokum yedim
Kötü olmuş bu ama telafi edebilirsin. Dur demenin zamanı geldi artık. Ben bu kez fena kararlıyım. Tek lokma kaçamak yapmayacağım. Senden de bu konuda kararlı bir yaklaşım bekliyorum.
Gel tabii ki canım gel. Buradan uzakta kalınca kilo verilmiyor. Verilse emin ol hiç birimiz gelmeyiz buraya

Tamam canım şu 90nin altına bi düşsem gerisi gelicek ama iradem 0 resmen inşallah dikkat edeceğim

Tamam kaptanım bende daha yapmayacağım

hoşgeldin canım. takım olarak bu hafta yeni başlangıçlar yaptık sende katıl aramıza. kurtulalım şu fazlalıklardan

Tamam canım şu 90nin altına bi düşsem gerisi gelicek ama iradem 0 resmen inşallah dikkat edeceğim

90 nın altı için kaçamak yapmıyorsun bundan sonra canım. kendine söz ver ve uygula

Merhaba herkese ,
Yarın misafirim gelecek diye ufak tefek hazirliklari bugünden yapiyorum o yuzden pek ugrayamadim sabah 30 dakika eliptik yaptim...
Birazdan bi gecmis yaparimmm

Kızlar spor yapiyorsunuz degil miiiii beklemedeyim

Merhaba herkese ,
Yarın misafirim gelecek diye ufak tefek hazirliklari bugünden yapiyorum o yuzden pek ugrayamadim sabah 30 dakika eliptik yaptim...

sabahtan beri anca temizlik yaptım. kızım uyanınca parka çıkaracağım bende yürümüş olacağım böylece

Uygulayacağım canım teşekkür ederim

Bu arada güncel kilom 97.3 sabah tartıldım LAydLiNe
Tamam canım. Yeni liste yapacağım. Eklerim oraya
Merhaba herkese ,

Kolay gelsin canım. Akşama spordayım sen şimdiden oraya 1 saat kardiyo yaz

Merhaba herkese ,

sıkı sık hatırlat olur mu
elinde sopayla bin tepemize
etiketlemeyi de unutma ki biz de spor yapmayı unutmayalım

Telafi edilemez deģil canım.
Hemen spora geç.
Yağa dönmeden atabilirsin canım.

Kilolarımız yakınmış canım.
Hadi rekabet edelim.
Ben bu hafta biraz avantajlıyım ama bir kaç hafta devam ederiz canımm.
Süper olur ben cuma günü tartıda 95li rakamları görmek istiyorum en azından hedefim bu inşallah

Merhaba herkese ,

Spor olarak bebeğimi kucağma alıp pilates topu üzerine oturup zıpladım yarım saat :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…