Kötü olmuş bu ama telafi edebilirsin. Dur demenin zamanı geldi artık. Ben bu kez fena kararlıyım. Tek lokma kaçamak yapmayacağım. Senden de bu konuda kararlı bir yaklaşım bekliyorum.Kurstan gelince yine bir vaka açlıktan saldırdım etrafa minik tulumba tatlısı ve cevizli lokum yedim
Gel tabii ki canım gel. Buradan uzakta kalınca kilo verilmiyor. Verilse emin ol hiç birimiz gelmeyiz burayamerhaba kaptanım aranıza tekrar gelmek istiyorum bana yer var mı bugün tekrar diyete başladîm ipin ucu iyice kaçtı kendim toparlarım dedim ama olmuyor en iyi kilo verme arkadaşlarla bir grup halindeyken birbirimizi motive ederek kilo vermeLAydLiNe
Tamam canım şu 90nin altına bi düşsem gerisi gelicek ama iradem 0 resmen inşallah dikkat edeceğimama yaa daha bugün söz vermiştin kendine.yeni başlangıç yapmıştın. oldu mu şimdi bunlar ???
karnın acıktıysa sağlıklı bişeyler ye canım. yemek yoksa bi yumurta ye hem kalorisi az hem tok tutar.
çocuk sahibi olmak istiyorsun bunu düşün. kendim diyet yaptığımdabu fikir beni çok motive etmişti. 106 ile diyete başlamıştım 90 kilo ile hamile kalmıştım.
kilo gebelik için bi risk. hem hamile kalma sürecinde hem hamilelik sürecinde hemde doğumda. ne kadar verirsen o kadar iyi olur gebelik öncesi.
bundan sonra cıss yok tamam mı
Tamam kaptanım bende daha yapmayacağımKötü olmuş bu ama telafi edebilirsin. Dur demenin zamanı geldi artık. Ben bu kez fena kararlıyım. Tek lokma kaçamak yapmayacağım. Senden de bu konuda kararlı bir yaklaşım bekliyorum.
Gel tabii ki canım gel. Buradan uzakta kalınca kilo verilmiyor. Verilse emin ol hiç birimiz gelmeyiz buraya
merhaba kaptanım aranıza tekrar gelmek istiyorum bana yer var mı bugün tekrar diyete başladîm ipin ucu iyice kaçtı kendim toparlarım dedim ama olmuyor en iyi kilo verme arkadaşlarla bir grup halindeyken birbirimizi motive ederek kilo vermeLAydLiNe
Tamam canım şu 90nin altına bi düşsem gerisi gelicek ama iradem 0 resmen inşallah dikkat edeceğim
Merhaba herkese ,
Yarın misafirim gelecek diye ufak tefek hazirliklari bugünden yapiyorum o yuzden pek ugrayamadim sabah 30 dakika eliptik yaptim...
Birazdan bi gecmis yaparimmm
Kızlar spor yapiyorsunuz degil miiiiibeklemedeyim
Uygulayacağım canım teşekkür ederimhoşgeldin canım. takım olarak bu hafta yeni başlangıçlar yaptık sende katıl aramıza. kurtulalım şu fazlalıklardan
90 nın altı için kaçamak yapmıyorsun bundan sonra canım. kendine söz ver ve uygula
Tamam canım. Yeni liste yapacağım. Eklerim orayaBu arada güncel kilom 97.3 sabah tartıldımLAydLiNe
Kolay gelsin canım. Akşama spordayım sen şimdiden oraya 1 saat kardiyo yazMerhaba herkese ,
Yarın misafirim gelecek diye ufak tefek hazirliklari bugünden yapiyorum o yuzden pek ugrayamadim sabah 30 dakika eliptik yaptim...
Merhaba herkese ,
hoşbulduk ilk menümü akşam yazarımhoşgeldin canım. takım olarak bu hafta yeni başlangıçlar yaptık sende katıl aramıza. kurtulalım şu fazlalıklardan
90 nın altı için kaçamak yapmıyorsun bundan sonra canım. kendine söz ver ve uygula
Takıma girdiğimde herkesi yeşil yeşil görmek ne kadar mutlu ediyor beni
Kurstan gelince yine bir vaka açlıktan saldırdım etrafa minik tulumba tatlısı ve cevizli lokum yedim
Bu arada güncel kilom 97.3 sabah tartıldımLAydLiNe
Süper olur ben cuma günü tartıda 95li rakamları görmek istiyorum en azından hedefim bu inşallahTelafi edilemez deģil canım.
Hemen spora geç.
Yağa dönmeden atabilirsin canım.
Kilolarımız yakınmış canım.
Hadi rekabet edelim.
Ben bu hafta biraz avantajlıyım ama bir kaç hafta devam ederiz canımm.
Spor olarak bebeğimi kucağma alıp pilates topu üzerine oturup zıpladım yarım saat :))Merhaba herkese ,
Allah bağışlasın canım bebeğini kaç aylıkSpor olarak bebeğimi kucağma alıp pilates topu üzerine oturup zıpladım yarım saat :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?