Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

bugün ki menüm

10:30
4 kaşık yuşaf
1 tatli kaşığı chia tohumu
1 kuru kayısı
2 kaşık yoğurt

karıştırıp yedim

14:00
7 kaşık kapuska
1 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmeği

16:30
1 fincan sütlü türk kahvesi şekersiz

19:30
ton balıklı salata
1 dilin ekmek

3,5 ltsu
40 dk yürüyüş

son bi aram var zerdeçallı yoğurt yiyeceğim 21:30 gibi yerim

LAydLiNe

Son düzenleme:
sıkı sık hatırlat olur mu
elinde sopayla bin tepemize
etiketlemeyi de unutma ki biz de spor yapmayı unutmayalım
Carsamba liste hazirlayacam canim yapilan sporlara puan sistemi yapacam bugun ve yarin yoğunlugum var...cuma günü baliyacam listeyi tutmaya.. her hafta spor birincisini kutlayacazzzz sporu az olani sopaliyacagiz ))

Bu arada @Nisaca ne yapıyorsun canım ben bayadır takıma gelemediğim için kimseden haberim yok latiska ada81 @cankizzzz kaç kilo oldunuz ben yokken baya zayıflamışsınız maşallah
Canim , bende bu hafta basladim diyete cuma gunu tartilacam biraz kilo almis olabilirim olsun asilacam bu sefer kurtulacam bu kilolardan )

Afiyet olsun gayet guzel bi menu olmus )) sporda var on numara 5 yıldiz ))

Bugun menu
Kahvalti 9.30
1 haslanmis yumurta
7 yesil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 közlenmiş biber
1 adet kızarmis form ekmek
Dereotu /marul

Ara
1 adet kucuk pogaca ( yarin.misafire yapyim tadına baktim ;(()
2 kare bitter cikolata

Aksam
1 kase tarhana corba
3 yk patlican yemeği
1 avuc kabak cekirdegi

30 dakika eliptik yapıldı... 2 lt su icildi

LAydLiNe
Pek duzenli olmadi menum bu hafta biraz alistirma havasi gibi oldu...

afiyet olsun canım. poğaça hariç güzel menün bence. haftaya tadına bakmalar bitter çikolatalar yok ona göre alıştır kendini

İyi akşamlar kızlar,
Sabah yazmıştım kızları servise bindirip spora gideceğim diye. Ama yol yorgunluğum bitmemiş. Eve döndüm yatak çekti beni 10.30a kadar uyumuşum. Hiç uyumam normalde biliyorsunuz ama iyi oldu dinlenmiş hissettim kendimi. Spor yapamadım.
10.30 1.5 dl ekmek, peynir, domates, az reçel
Öğlen yemek götürmüştüm acıkmadım yemedim
17.30 köfte patatesli yemek (3 köfte, 1/4 patates olmuştur), 2 dl ekmek
10 yeşil üzüm

O zaman uzun zamandan sonra bende menümü yazayım ay nasıl gittim eskilere sizin menünüzü okurken ne güzel iradeliydim. Bugün bilerek yazıyorum ki bu kaçamakları bir daha yapmayayım vasat bir menü ama aşacağım insallah şimdiden kusura bakmayın LAydLiNe

22.10.2018-

08:00 = 1 haşlanmış yumurta
1 d beyaz peynir
1 d kaşar peyniri
1 tane cevizli lokum

12:40 = 1 dürüm çiğköfte(domates,çiğköfte,lavas)
2 tane cevizli lokum
1 bardak kola

Bu arada kitkat yedim

Saati tam hatırlamıyorum 18 civarı
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
1 tane çiğköfte

Su 1.5 lt yatana kadar 2 lt yapacağım

afiyet olsun canım. yol yorgunluğu geçsin yaparsın sporunu yine.

afiyet olsun canım. öğlen çiğköftenin yanındaki lokum-kola ve sonrasında ki kitkat olmamış.
akşamı erken yemişsin acıkabilirsin. yoğurt ya da süt tüketebilirsin. sekersiz çay ve bol su olabilir.
bunlar son kaçamakların olsun inşallah. yarın muhteşem bir menü yazarsın inşallah.

Inşallah canım inşallah dikkat edeceğim

Tatlış , seninde benim gibi tatli sorunun var onlari daha cok canin istiyor... sana onerim evde ulkerin %80 kakolu cikolatayi evde bulundur.. eve baska hic bir abur cubur alma... eger esin seviyorsa ona soyle sadece kendi yiyecegi kadae 1 tane alsin yesin bitsin...
Bu %80 kakolu cikolata iki kareden fazlasini mumkun degil yiyemiyorsun hemen kesiyor tatli isteğini...
Tabii her zaman yeme haftanin 2 günü yeterli zamanla onuda yemiyeceksin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…