- 4 Mart 2017
- 466
- 1.059
- 63
Merhabalar, kızlar ben bu grupta 8 kilo verdim, hedefine ulaşamadan gruptan ayrıldım ve geri 4, 5 kilo aldım. Tekrar aranıza katılmak istiyorum. Devam edebilmeyi ve zayıflamayı çok istiyorum.
Gruptan çok az tanıdık kimse kalmış. Ben kendimi tanıtayım. 35 yaşındayım, öğretmenim. Bir oğlum var 11 aylık. Doğum kilolarını vermeye çalışıyorum halen ama çok iştahlıyım
Tam nazarlık menü maşallah 41 kerebugün ki menüm
10:30
4 kaşık yuşaf
1 tatli kaşığı chia tohumu
1 kuru kayısı
2 kaşık yoğurt
karıştırıp yedim
13:00
7 kaşık kapuska
1 bardak ayran
1 dilim çavdar ekmeği
16:30
1 fincan sütlü türk kahvesi şekersiz
19:00
3 but tavuk
salata
1 dilim ekmek
3,5 ltsu
1 saat yürüyüş
son bi aram var zerdeçallı yoğurt yiyeceğim 21:30 gibi yerim
LAydLiNe
23 ekim salı listem
9.30
ıspanaklı omlet
1 dilim tb ekmeği
13.30
2 sk mercimekli bulgur pilavı
salata
18.00
1 sk taze fasulye
1 dilim tb ekmek
19.00
2 kestane şekeri
sade kahve
3 mile leslie
Emzirdiğin ve yeni doğum yaptığın için çok avantajlısın. Bunu lehine çevir lütfen. Menün kahvaltıda ki börek ve patates dışında çok güzel.Ben yine pek de iç açıcı olmayan menümü yazıvereyim
Sabah 09.00( arkadaşlarla her salı kahvaltı günü sırasına girdik)
3 s zeytin
3 y zeytin
1 k dilim beyaz peynir
3 yuvarlak top peynir( adını çıkaramadım şimdi :))
2mercimekmi baklava yufkası böreği
5 tane papates kızartması
Öğle 15.00
3 kaşık kısır
1 bardak çay
Akşam 19.30
2 parça tavuk yemeği
1 dilim tt ekmek
1 kase yoğurt
2lt su
Spor yok malesef oturmaya gidince malum. 5 kat çıktım bebişle :))
Senin evden şu makarnaları kaldırmak lazım. Yeme artık makarna, menü makarna dışında gayet güzel.bugünkü menüm
8.00
1 dilim ekmek
1dilim peynir
1 yumurta omlet
domates
10.00
şekersiz nescafe
12.00
yarım armut
15.00
3 kaşık makarna
5 kaşık yoğurt
17.00
1 cennet hurması
19.30
6 köfte
2dlim ekmek
salata
2 lt su spor yok
Reçel haricinde harika bir menü ama akşam geç olmuş. Hele o saat 21:00 deki elma hiç olmamış23 ekim
07.45
7 zeytin 1 incir
2 tane küçük yumurtadan rafadan
1 adet ceviz
12.30
Yarim tabak yumurtalı ıspanak
Yarim tabak bamya yemeği
1 dilim ekmek
2 parca ayva recelinin tanesinden
14.00
1 mandalina
1 muz
20.00
Yarim tabak mantar sote
Yarim tabak bulgur pilavı
1 kase yoğurt
3 -5 adet aci biber turşusu
21.00
1 elma
2 litre su
Canım onun form doldurmasına gerek yok. Ben tanıyorum bilgileri ben de var. Ama tabii ki kendini tanıtması açısından yazabilir.hoşgeldin canım tabii ki aramıza katılabilirsin. sayfanın başındaki başvuru formunu doldurup paylaşarak başlayabilirsin.
benim adım sinem. kaptan yardımcısıyım. 33 yaşındayım. sosyoloji mezunuyum ama çalışmıyorum. 2 yaşında bir kızım var.
bu sefer bizimle birlikte hedefine ulaşmanı dilerim
günaydın kızlar
bugün diyetisyene gideceğim. perşembeydi ama mesaj attı çarşamba olsun mu diye
tartı çok oynamadı gibi sanki ama kas artışı olmuştur diye düşünüyorum ben. yani yağdan gitmiştir inşallah
dönünce yazarım
Tam nazarlık menü maşallah 41 kere
Kestane şekeri olmasa kesin nazar ederdim menüne. Yemesen ne iyi olurdu kesin 57 leri görürdün
Emzirdiğin ve yeni doğum yaptığın için çok avantajlısın. Bunu lehine çevir lütfen. Menün kahvaltıda ki börek ve patates dışında çok güzel.
Senin evden şu makarnaları kaldırmak lazım. Yeme artık makarna, menü makarna dışında gayet güzel.
Reçel haricinde harika bir menü ama akşam geç olmuş. Hele o saat 21:00 deki elma hiç olmamış
Canım onun form doldurmasına gerek yok. Ben tanıyorum bilgileri ben de var. Ama tabii ki kendini tanıtması açısından yazabilir.Bilmece811 canım hoş geldin yeniden
Hadi bakalım inşallah güzel bir sonuçla haberini bekliyoruz bu hafta menülerin çok güzeldi. Tartı neden oynamadı acaba?
Aramıza hoşgeldin ben de yeni doğum yaptım 30 kg aldım yarısın verdim. İnşallah birlikte veririz :)Gruptan çok az tanıdık kimse kalmış. Ben kendimi tanıtayım. 35 yaşındayım, öğretmenim. Bir oğlum var 11 aylık. Doğum kilolarını vermeye çalışıyorum halen ama çok iştahlıyım
Yeni listen bol eksilerle gelecek İnşallah merak etme pes etme o kadar kg vermişsin Maşallah. Duraklamn normal bence. Sıkma canını hep birlikte vereceğiz. Bazen tartıda görünmez incelirsin ki bunu sen daha iyi bilirsin. Verdiğin kg lereMaşallah vereceklerine de inşallah diyelim :))500 gr eksi çıktı tartıda. menüler çok güzel amma tartının oynamaması dışında bir de yağdan +400 gr çıktı şok oldum resmen. o kadar yürüyüş yaptım dikkat ettim sonuca bak. kas artışıda olmamış.suyunu da beğenmedim dedi. dedim her gün 3,5 lt içiyorum düzenli. sürahim var 1750 lik 2 kere boşalıyor. arada fazlasını içtiğim bile oluyordur. hiçbir anlam veremedim.
chia tohumunu kilo aldırmada da kullanıyorum. fazla kaçırdıysan ondan olabilir yağ artışı dedi. göz kararı bir tatlı kaşığı kadar ekliyordum belki ondan olmuştur bilemiyorum.
ama canım çok sıkıldı. diyetisyen anladı zaten yüzümden. olabilir böyle. bu kilolarda biraz takılacaksın demek ki dedi. duraksama dönemi sanırım.
moralimi bozmamaya çalışıyorum yoksa bozarım diyeti. yeni listem çok eğlenceli. öğle yemeğinde 2 gün çekirdekli galeta ve peynir var. 2 günde lor peyniri ve 4 kaşık nar. bunları öğle yemeği olarak yemek hayatta aklıma gelmezdi. bugün gelirken aldım galetayı yedim. akşamlara sebze yemeği yazdı ama bugün tavuk var evde. bu akşam tavuk yeyip yarın sebzeye geçeceğim.
işin ilginç yanı ben kendimi daha da incelmiş hissediyorum. 44 beden ler de artık bolllaşmaya başladı. ama tartı öyle demiyor
24 ekim menüm
10.00
1 simit
1 dilim peynir
3 zeytin
domates salatalık
15.00
1 elma
1 mandalina
17.00
şekersiz nescafe 2 hurma
19.00
fırında patlıcan tavuk
2 tabak yayla çorbası
salata
21.00 şekersiz çay 2 hurma
1.5 lt su bugün fazla su içemedim.
24 ekim çarşamba
9.00
2 dilim ekmek
1 kk ezine peynir
2 kaşık meyveli yulaf lapası
12.30
zy kereviz (patates yerine du kabağı koydum. gayet de güzeldi)
2 yk makarna
19.00
3 kepçe yuvarlama
salata
40 dk yürüyüş
2 l su
Dun menü yazmayı unutmuşum uyuyakalinca :)
07.45
7 zeytin 1 incir
2 adet ceviz
12.30
1 kase yoğurtlu çorba
Yarim tabak bamya yemeği
1 dilim ekmek
Salata
15.30
Yarim elma
1 mandalina
19.30
1 kase tarhana
1 porsiyona yakin sardalye
Salata
2 parca tahin helvası
2 litre su
Hiç dert etme bu durumu tamamen geçici olduğunu biliyoruz. Arada vücut böyle duraklamalar yaparak seni pes ettirmeye çalışabilir. Ben de iki aydır 66 lara takıldım kaldım psikolojik biliyorum. Bu hafta onu kıracağım. Çünkü dün regl olduğum halde bugün tartıda 66,6 yı gördüm yine. Ayrıca çok ilginçtir canım tatlı istemiyor. Normalde regl dönemimin geldiğini yediğim tatlılardan anlardım. Bu hafta çok iyi sonuçlar alacağına eminim.500 gr eksi çıktı tartıda. menüler çok güzel amma tartının oynamaması dışında bir de yağdan +400 gr çıktı şok oldum resmen. o kadar yürüyüş yaptım dikkat ettim sonuca bak. kas artışıda olmamış.suyunu da beğenmedim dedi. dedim her gün 3,5 lt içiyorum düzenli. sürahim var 1750 lik 2 kere boşalıyor. arada fazlasını içtiğim bile oluyordur. hiçbir anlam veremedim.
chia tohumunu kilo aldırmada da kullanıyorum. fazla kaçırdıysan ondan olabilir yağ artışı dedi. göz kararı bir tatlı kaşığı kadar ekliyordum belki ondan olmuştur bilemiyorum.
ama canım çok sıkıldı. diyetisyen anladı zaten yüzümden. olabilir böyle. bu kilolarda biraz takılacaksın demek ki dedi. duraksama dönemi sanırım.
moralimi bozmamaya çalışıyorum yoksa bozarım diyeti. yeni listem çok eğlenceli. öğle yemeğinde 2 gün çekirdekli galeta ve peynir var. 2 günde lor peyniri ve 4 kaşık nar. bunları öğle yemeği olarak yemek hayatta aklıma gelmezdi. bugün gelirken aldım galetayı yedim. akşamlara sebze yemeği yazdı ama bugün tavuk var evde. bu akşam tavuk yeyip yarın sebzeye geçeceğim.
işin ilginç yanı ben kendimi daha da incelmiş hissediyorum. 44 beden ler de artık bolllaşmaya başladı. ama tartı öyle demiyor
Menün çok güzel de akşam yemeğinin saati geç. Artık havalar erken kararıyor. Evde daha çok hareketsiz zaman geçiriyoruz. 18:30 bu mevsim için en geç akşam yemeği saati olmalı. Yatmadan o açlığı mutlaka hissetmelisiniz. Çünkü ben ne zaman açım açım diye ağlasam ertesi sabah tartıda güzel sonuçlar görüyorum.bugün ki menüm
10:30
4 kaşık yulaf
1 tatlı kaşığı chia tohumu
1 kuru kayısı
2 kaşık yoğurt
karıştırıp yedim
15:00
2 çekirdekli galeta(menüde 1 vardı ama çok küçüktü 2 tane yedim)
2 dilim peynir(menüde 3 dilimdi ama 2 yetti yemedim)
19:30
3 tavuk but
salata
1 dilim çavdar ekmeği
3,5 lt su
30 dk yürüyüş
LAydLiNe
Su çok az olmuş. Akşam yemeğin bayağı fazla ki yayla çorbası pirinçle yapıldıysa bayağı bayağı fazla. Günlük meyve ve meyvelerdeki şeker hakkını çok aşmışsın. Akşam ki hurmalar hiç olmamış. Nescafeni nasıl hazırlıyorsun?24 ekim menüm
10.00
1 simit
1 dilim peynir
3 zeytin
domates salatalık
15.00
1 elma
1 mandalina
17.00
şekersiz nescafe 2 hurma
19.00
fırında patlıcan tavuk
2 tabak yayla çorbası
salata
21.00 şekersiz çay 2 hurma
1.5 lt su bugün fazla su içemedim.
Makarna olmamış, yuvarlama fazla olmuş. Yürüyüşün çok güzel24 ekim çarşamba
9.00
2 dilim ekmek
1 kk ezine peynir
2 kaşık meyveli yulaf lapası
12.30
zy kereviz (patates yerine du kabağı koydum. gayet de güzeldi)
2 yk makarna
19.00
3 kepçe yuvarlama
salata
40 dk yürüyüş
2 l su
Akşam yemeği geç olmuş bir de helva olmasa daha güzel olurmuş.Dun menü yazmayı unutmuşum uyuyakalinca :)
07.45
7 zeytin 1 incir
2 adet ceviz
12.30
1 kase yoğurtlu çorba
Yarim tabak bamya yemeği
1 dilim ekmek
Salata
15.30
Yarim elma
1 mandalina
19.30
1 kase tarhana
1 porsiyona yakin sardalye
Salata
2 parca tahin helvası
2 litre su
günaydın kızlar. yarın tartı günü bakalım sonuçlar nasıl olacak
arkadaşım kahvaltıya gelecek o gidince uğrarım tekrar
merhaba canım ,kızlaaar nerdesiniz morale ihtiyacım var hadi gelin
.ada81 Birprensess siz sık gelirdiniz yoksunuz dünden beri hadi gelinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?