Kilo bildirimi
Geçen hafta 74.1
Bu hafta 73.7
Fark 400 gr
(Reglimin 3. Günündeyim)
Kilo bildirimi
Geçen hafta
83.1
Bu hafta
82.5
Fark
-600
Menün güzel Afiyet bal şeker olsun. Kurabiye de çok ağır durmuyor. Bol eksiler İnşallah
Günaydın geçen hafta 64.5
Bu sabah 63.4
Fark -1100
Alerjim depresti çok yiyemedim bu hafta boyu midem iyi degil
dün misafirim vardı. menümü girmeyi unutmuşum...
9.00
1 haş.yumurta
1 kk ezine peynir
1 dilim tb ekmek
12.00
yağsız pişmiş tavuk but
salata
16.00
15 tuzsuz fıstık
19.00
1 kepçe mercimek çorba
2 parça fırında palamut
1 yk patates salata
yeşil salata
tatlı ve meyve yemedim
ama spor da yok
Herkese günaydın
Geçen hafta:79.9
Bu hafta :78.9
hepinize günaydın
pazartesi kilom 76.5
cuma kilom 75.3
fark 1.2 kg
yine kırılmadı bu şeytan bacağı...
5 defa tartıldım
58.00
ne nazlı 57ymiş
İnanırsan ve azmedersen birlikte başaracağız İnşallah :)Gunaydin herkese
Kilom: 71.400 ki bu hafta iki gun cok kotu gecirdim... artik ilk hedefim 65 kilo olmak ...
Eki Görüntüle 2200928 Erken tartılmışım çıtırellalar geçen hafta 83.1
Bu hafta 82
Fark 1.1 kg
solmez
LAydLiNe
Gunaydin herkese
Kilom: 71.400 ki bu hafta iki gun cok kotu gecirdim... artik ilk hedefim 65 kilo olmak ...
Insallah canim hepbirlikte başaracağızİnanırsan ve azmedersen birlikte başaracağız İnşallah :)
Insallah canim , su listeye girebilirsem daha cok tutuyor insan kendini. Listeye sorumluluk duyuyortebrikler canım
bu hafta güzel geçer inşallah canım
canım , bence ev işlerini eklemeyelim zaten yapıyoruz ev işlerini ona rağmen kilo veremiyoruz bazen ,ekstradan spor yaptım diye sayarsak esas sporu yapmamak için bahane üretmiş oluruz diye düşünüyorum.. çünkü haftanın 4 günü şöyle yürümeli koşmalı bisikletli leslili spor olsun diyorum... ama haftanın diğer 3 günü temizlik sayalım derseniz dakika 1 puan şeklinde puanlaya biliriz..daha önce de akşam yemeğini erken ye demiştin canım ama ben kendimi biliyorum gece geç saate kadar oturuyorum bişeyler izliyorum acıkıyorum. bu bana kaçamak olarak dönüyor. açlığı hissetmek konusunda sana katılmıyorum. bence acıkmanın faydası yok. ben aç kalarak değil acıkmayarak kilo verilebileceğine inanıyorum.
iyiyim canım toparlandım devam ediyorum diyetime. ama bugün bi kaçamak yaptım
eline sağlık canım. bana iş bırakmamışsın
eline sağlık canım. ev temizliğini de eklesek mi acaba :)
çocuklarda oluyor dönem dönem. zorlamak işe yaramıyor. sürekli zorla yemek yer hale geliyorlar. geçici bir dönem sabırlı ol. gözünün önünde yiyecek bişeyler bulunsun. sevdiği şeyleri yesin bir süre. kahvaltıda ne yiyorsa öğleden sonra ondan ver yine aç kalmasın. olmadı iştah açıcı bişeyler sorabilirsin doktora.
enerjiye ihitiyaçları oluyor karbonhidrat grubunu daha çok yiyorlar genelde. sade ekmek makarna patates. sağlıklı mı değil ama onların ihtiyacı bu yönde oluyor.
benim kızım hala peynir yemiyor 2 yaşında. ama sofraya koyuyorum. birgün kendi alıp yiyecek diye düşünüyorum. bir de kalabalık da daha hevesli oluyorlar. akşam sofrasında babasıyla birlikte heveslenebilir. benim kızım köye gittiğimizden beri et kavurma sucuk ve bamya yemeğe başladı. evde yüzüne bakmazdı ağzına versem çıkarırdı. köyde sofrada gördü kendi istedi artık yiyor.
yemek yaparken yanında olsun nasıl yaptığını görsün heveslenebilir. benim ki bu ara çok sardı mutfaga gelip tabureye çıkıp izliyor pişsin yiyeceğim diyor.
bir de artıkoyun çocuğu oldular. yemek yemek oyundan vakit kaybı gibi geliyor. oyun haline getirirsen belki işe yarayabilir.
afiyet olsun canım. saatlerini yazmamışsın.
kahvaltı sağlam olmuş idare etmiştir seni. ama yine de uzun saat aç kalmamanı tavsiye ederim emzirdiğin için
Kaptanim gecen haftaki mesajini bile yeni gorebiliyorum. Lutfen kusura bakma. Kayinpederim rahatsiz bir suredir. Surekli oraya gidip geliyoruz. Bir de cocuk. Bir de evden yuruttugum bir web sitesinin sorumlulugu var. Cok kosusturna oldu.Öncelikle doğum gününüz kutlu olsun canım
Masadakiler dikkatimden kaçmadı haberin olsun
Umarım sen hafif atlatmışsındır. Çok sık gelemiyorsun yaa nedenini biraz anlatmak ister misin? Çünkü bu kilo vermeni engelliyor. Bir süredir hep aynı yerlerde gezip duruyorsun.
Ben uzun suredir uzakta kaldim. Bu puan fikri guzel olmus elinize saglik13. Takım spor puanlama
Eliptik dakika =4 puan
Koşu dakika = 4 puan
yüzme dakika =4 puan
Bisiklet dakika = 2 puan
Leslie dakika = 3 puan
Zumba dakika = 2,5 puan
Normal Egzersizler(bacak, kol,yan çalıştırma) 5 adet = 1 puan
Cardio egzersiz ( mekik, squat, plank ) 5 adet = 2 puan
Tempolu yürüyüş dakika = 3 puan
Normal yuruyus dakika = 2 puan
İp atlama 7 adet = 1 puan
Pilates dakika= 3 puan
LAydLiNe kaptanımız gelince bu listeyi 1. sayfa eklerse hepimiz hergün bakar hesaplarız....
10 gün sonra bende spora başlıyorum İnşallah spor salonuna gitcem 2 gün normal spor 2 gün yüzme , İnşallah o zaman birinciliğe oynarım :) şimdi ancak bebişi pışpışlayabiliyorum :))13. Takım spor puanlama
Eliptik dakika =4 puan
Koşu dakika = 4 puan
yüzme dakika =4 puan
Bisiklet dakika = 2 puan
Leslie dakika = 3 puan
Zumba dakika = 2,5 puan
Normal Egzersizler(bacak, kol,yan çalıştırma) 5 adet = 1 puan
Cardio egzersiz ( mekik, squat, plank ) 5 adet = 2 puan
Tempolu yürüyüş dakika = 3 puan
Normal yuruyus dakika = 2 puan
İp atlama 7 adet = 1 puan
Pilates dakika= 3 puan
LAydLiNe kaptanımız gelince bu listeyi 1. sayfa eklerse hepimiz hergün bakar hesaplarız....
canım , bence ev işlerini eklemeyelim zaten yapıyoruz ev işlerini ona rağmen kilo veremiyoruz bazen ,ekstradan spor yaptım diye sayarsak esas sporu yapmamak için bahane üretmiş oluruz diye düşünüyorum.. çünkü haftanın 4 günü şöyle yürümeli koşmalı bisikletli leslili spor olsun diyorum... ama haftanın diğer 3 günü temizlik sayalım derseniz dakika 1 puan şeklinde puanlaya biliriz..
ama kural şu olsun haftanın 4 günü spor yapıp , diğer günde temilzikle uğraşanlarınkini hesaplayalım... yoksa haftanın 4 günü ev temizlik yaptım bunu puanlandıralım olmasın bence....ne dersiniz bütün kızların fikrini istiyorum ??????amaç spora zorlamakkk
Kaptanim gecen haftaki mesajini bile yeni gorebiliyorum. Lutfen kusura bakma. Kayinpederim rahatsiz bir suredir. Surekli oraya gidip geliyoruz. Bir de cocuk. Bir de evden yuruttugum bir web sitesinin sorumlulugu var. Cok kosusturna oldu.
Kilo bildirimi
Gecen hafta 67,7
Bugun 67,5
Fark 200 gr
LAydLiNe
Gunaydin kizlar bu hafta sabitim gram degisim yok 62.2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?