Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kilo bildirimi

Geçen hafta 74.1
Bu hafta 73.7
Fark 400 gr

(Reglimin 3. Günündeyim)

tebriklercanım

Kilo bildirimi
Geçen hafta
83.1
Bu hafta
82.5
Fark
-600

tebrikler canım

Menün güzel Afiyet bal şeker olsun. Kurabiye de çok ağır durmuyor. Bol eksiler İnşallah

amin inşallah canım

Günaydın geçen hafta 64.5
Bu sabah 63.4
Fark -1100
Alerjim depresti çok yiyemedim bu hafta boyu midem iyi degil

geçmiş olsun canım Rabbimşifa versin inşallah

afiyet olsun canım çok güzel menün

Herkese günaydın
Geçen hafta:79.9
Bu hafta :78.9

günaydın canım tebrikler

hepinize günaydın
pazartesi kilom 76.5
cuma kilom 75.3
fark 1.2 kg

günaydın canım tebrikler

yine kırılmadı bu şeytan bacağı...
5 defa tartıldım
58.00

ne nazlı 57ymiş

haftaya inşallah diyelim canım

LAydLiNe bu hafta listeye giriyor muyum? :) 3 hafta oldu da

bu hafta listeyi ben hazırlayacağım canım. ebru yeni eklenecek kimse yok demişti ama sorarım cevabına göre eklerim ya da eklemem. başladığın tarihi daha önce katılıp katılmadığını filan o takip ediyor not almıştır. notlarına bakması lazım ama yüzme yarışları var hakemlik yapacak müsait olur mu döner mi bilmiyorum.

canım , bence ev işlerini eklemeyelim zaten yapıyoruz ev işlerini ona rağmen kilo veremiyoruz bazen ,ekstradan spor yaptım diye sayarsak esas sporu yapmamak için bahane üretmiş oluruz diye düşünüyorum.. çünkü haftanın 4 günü şöyle yürümeli koşmalı bisikletli leslili spor olsun diyorum... ama haftanın diğer 3 günü temizlik sayalım derseniz dakika 1 puan şeklinde puanlaya biliriz..
ama kural şu olsun haftanın 4 günü spor yapıp , diğer günde temilzikle uğraşanlarınkini hesaplayalım... yoksa haftanın 4 günü ev temizlik yaptım bunu puanlandıralım olmasın bence....ne dersiniz bütün kızların fikrini istiyorum ??????amaç spora zorlamakkk

Son düzenleme:
kızlar bugünden itibaren menülerinizi yazarken lütfen sporunuzu yazarken beni etiketliyebilirmisiniz ? böyle haftaya cuma kim birinci olacak açıklayacam bugünden başlıyoruz anlaştık mı ?

ama sporunuzu dakika ile çarpıp şu kadar puan diyeceksiniz ...

örnek: eliptik 60 dakika yapıldıysa 60*4=240 şeklinde belirtelim olur mu?

13. Takım spor puanlama

Eliptik dakika =4 puan

Koşu dakika = 4 puan

yüzme dakika =4 puan

Bisiklet dakika = 2 puan

Leslie dakika = 3 puan

Zumba dakika = 2,5 puan

Normal Egzersizler(bacak, kol,yan çalıştırma) 5 adet = 1 puan

Cardio egzersiz ( mekik, squat, plank ) 5 adet = 2 puan

Tempolu yürüyüş dakika = 3 puan

Normal yuruyus dakika = 2 puan

İp atlama 7 adet = 1 puan

Pilates dakika= 3 puan

LAydLiNe kaptanımız gelince bu listeyi 1. sayfa eklerse hepimiz hergün bakar hesaplarız....

hadi ben kaçar evi toplayayım kızımı hazırlayayım okula göndereyim yine gelirim

Kaptanim gecen haftaki mesajini bile yeni gorebiliyorum. Lutfen kusura bakma. Kayinpederim rahatsiz bir suredir. Surekli oraya gidip geliyoruz. Bir de cocuk. Bir de evden yuruttugum bir web sitesinin sorumlulugu var. Cok kosusturna oldu.

Kilo bildirimi
Gecen hafta 67,7
Bugun 67,5
Fark 200 gr
LAydLiNe

Ben uzun suredir uzakta kaldim. Bu puan fikri guzel olmus elinize saglik

10 gün sonra bende spora başlıyorum İnşallah spor salonuna gitcem 2 gün normal spor 2 gün yüzme , İnşallah o zaman birinciliğe oynarım :) şimdi ancak bebişi pışpışlayabiliyorum :))

dediğin şekilde olabilir. hergün ki ev işi diye düşünmemiştim zaten. haftada bir toplu yaptığımız süpür sil toz al banyo wc temizle. tam temizlik yapınca sayalım. çalışanlar genelde hafta sonu ben genelde pazartesileri yapıyorum. o gün spora halim kalmıyor. yoksa hergün ki ev toplama süpürme sayılmaz zaten

tebrikler canım haftaya daha iyi olur inşallah

Gunaydin kizlar bu hafta sabitim gram degisim yok 62.2

haftaya -- görürsün inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…