Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kaptanım liste insanı tutuyor azda versem kilo .....kilo vermem devam ediyor 300-500 de olsa listedeyken daha çok kilo verebiliyorum.... listeye girmek istiyorum bu hafta değil diğer hafta mümkün mü ?
bildiğim kadarıyla 6 ay gibi bir süre geçtikten sonra kilo vermemiş olsan bile listeye girebiliyor yanılıyormuyum ?
şimdi listesiz olunca sorumluluk olmayınca ammannn şunuda atayım ağzıma diyorum ... liste biraz daha sorumluluk getiriyor insana....benim tekrar 68,3 ulaşıncaye kadar çok bocalıyacak gibiyim... listeye alabilirsen kilo veremezsem o zaman çıkarırsın olur mu.? azda olsa 300-500 gitsin artık şu kilolar

Makarna olmamış, yuvarlama fazla olmuş. Yürüyüşün çok güzel

ekmek yemediğimden tok tutmuyor yediklerim. aslında kereviz yanında biraz tavuk göğsü yeseydim makarna yerine alternatif olabilirdi ama et yemekten gına geldi son günlerde... sebze de gerçekten tutmuyor beni.
yuvarlama çok oldu doğru, ama ekmek yok yine. bir de nadiren yer alıyor menüde... fazla kaçtı
tartı bile kızdı bugün bana. bugün telafi edeceğim
akşam yemeğe misafirim var
cıslara dokunmadan geçirmem lazım akşamı
söz tatlı yemeyeceğim

13. Takım spor puanlama
Eliptik dakika =4 puan

Koşu dakika = 4 puan

yüzme dakika =4 puan

Bisiklet dakika = 2 puan

Leslie dakika = 3 puan

Zumba dakika = 2,5 puan

Normal Egzersizler(bacak, kol,yan çalıştırma) 5 adet = 1 puan

Cardio egzersiz ( mekik, squat, plank ) 5 adet = 2 puan

Tempolu yürüyüş dakika = 3 puan

Normal yuruyus dakika = 2 puan

İp atlama 7 adet = 1 puan

Pilates dakika= 3 puan

LAydLiNe canım bi bak puanlara değişiklik yapmak yada eklemek istediğin varsa düzeltikten sonra 1. sayfamıza eklermisin ? herkes günlük bu puanlama sisteme bakarak ona göre sporunu hesaplar menü yazarken belirtir....

böylece her cuma kim daha fazla spor yapmış puanlamadan 1. seçeriz ))

kızlar 20 aylık bir kızım var sadece kavaltıyla duruyor hiç birşey yemiyor kafayı yemek üzereyim şu an 9.5 kg
Benim kızimda oyleydi canım , zor bi surec seni anliyorum benim kizimda çiğneme sorunu vardi cignemezdi herseyi ezerek yedirirdim... bi dr götür benim kizimda demir eksikligi vardi geçen sene yemek yemezdi demir ilaci verdi istahi artti suan...
Kızına bi kaşık pekmez yedir canim pekmezde istah açıyor... muzu ez icine dövülmüş ceviz kat 1 ceviz yeter puding gibi oluyor ezince muzu belki oyunla yedirebilirsin...
Ben hep oyle yapardim kucukken oyle muzu eline versem yemiyordu...
Yanina oturuyordum bebeklerle oynarken bi kaşık veriyordum...

Kızımin agzindan bi lokma gecsin diye neler neler yapardim ... haslanmis makarna yapardim yogurtla onu yedirirdim ama oyun oynayarak ...ķırk takla atardık evde..

Bu konuda uzmanlara katilmiyorum zorlamayin acikinca yer diyorlar.. hayir gunlerce yemiyor cocuklar bu konuda uzmanlari dinlemedim ben... zorladim acikcasi oyle oyle midesi büyüdü...
Suan 5.5 yasinda hala zorluyorum biraksam masadan kalkacak aciktimda demeyecek biliyorum...

Ben yokum galiba kaptanım

Bugünkü menümü yazayım
Sabah kahvaltı
3 kaşık kuymak
3 dilim tt ekmek
1 s zeytin
1 y zeytin
1 b peynir
1 yumurtadan çılbır
1 bardak çay

Bebeğe bakmaktan bir şey yiyemedim hiç uyumadı bugün
Ara
Sade Maden Suyu

Akşam
Bir kepçe taze kıymalı taze fasulye yemeği
2 kaşık bulgur pilavı

2 litre su

daha önce de akşam yemeğini erken ye demiştin canım ama ben kendimi biliyorum gece geç saate kadar oturuyorum bişeyler izliyorum acıkıyorum. bu bana kaçamak olarak dönüyor. açlığı hissetmek konusunda sana katılmıyorum. bence acıkmanın faydası yok. ben aç kalarak değil acıkmayarak kilo verilebileceğine inanıyorum.

merhaba canım ,
misafirin gelişiyle dağıldım yine , ama arkadaşımla anlaştık bir aksilik çıkmazsa haftaya çarşamba spor salonuna başlıyacağız inşallah
sen nasılsın canım ?

iyiyim canım toparlandım devam ediyorum diyetime. ama bugün bi kaçamak yaptım

eline sağlık canım. bana iş bırakmamışsın

eline sağlık canım. ev temizliğini de eklesek mi acaba :)

kızlar 20 aylık bir kızım var sadece kavaltıyla duruyor hiç birşey yemiyor kafayı yemek üzereyim şu an 9.5 kg

çocuklarda oluyor dönem dönem. zorlamak işe yaramıyor. sürekli zorla yemek yer hale geliyorlar. geçici bir dönem sabırlı ol. gözünün önünde yiyecek bişeyler bulunsun. sevdiği şeyleri yesin bir süre. kahvaltıda ne yiyorsa öğleden sonra ondan ver yine aç kalmasın. olmadı iştah açıcı bişeyler sorabilirsin doktora.

enerjiye ihitiyaçları oluyor karbonhidrat grubunu daha çok yiyorlar genelde. sade ekmek makarna patates. sağlıklı mı değil ama onların ihtiyacı bu yönde oluyor.

benim kızım hala peynir yemiyor 2 yaşında. ama sofraya koyuyorum. birgün kendi alıp yiyecek diye düşünüyorum. bir de kalabalık da daha hevesli oluyorlar. akşam sofrasında babasıyla birlikte heveslenebilir. benim kızım köye gittiğimizden beri et kavurma sucuk ve bamya yemeğe başladı. evde yüzüne bakmazdı ağzına versem çıkarırdı. köyde sofrada gördü kendi istedi artık yiyor.

yemek yaparken yanında olsun nasıl yaptığını görsün heveslenebilir. benim ki bu ara çok sardı mutfaga gelip tabureye çıkıp izliyor pişsin yiyeceğim diyor.

bir de artıkoyun çocuğu oldular. yemek yemek oyundan vakit kaybı gibi geliyor. oyun haline getirirsen belki işe yarayabilir.

afiyet olsun canım. saatlerini yazmamışsın.
kahvaltı sağlam olmuş idare etmiştir seni. ama yine de uzun saat aç kalmamanı tavsiye ederim emzirdiğin için

bugünkü menüm

8.00

1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
3 4 zeytin

12.30

1 kase yoğurt

15.00
dünden 5 kaşık patlıcan yemeği
salata

19.30

az yağlı kabak kavurması
salata
2 kaşık yoğurt

2 lt su spor yok

doktora götürdüm herhangi bir hastalığımız yok çok şükür demir değerlerimiz sınrda çıktı diyetisyene yönlerdirdi doktorumuz bir beslenme programı hazırlandı gel gelelim uygulayan kim aşırı inat kesinlikle kandırılmıyor yemem dediyse yemem der

bugün arkadaşım geldi kahvaltıya.oğlunu okula bırakıp. 12 gibi de tekrar almaya çıkması lazım dı. ama biz sohbete doyamadık. o çocuğunu alıp eve geçti. bende evi toplayıp ona gittim. akşam da eşim işten gelince beni aldı. geç geldiği içinde uzun uzun oturduk çok iyi oldu.
bir de benim kız uyudu.onun oğluda okulda yorulmuş uyumak istedi. ikisi aynı anda uyuyunca harika oldu. 5 de kaldıracaktık gece uyumazlar diye. sonra amaaan dedik ayarlamaya çalışsak uyusunlarda oturalım diye uyumazlar. hazır uyumuşlarken uyandırmayalım. 6 da kaldırdık.
tabi muhabbet esnasında kaçamak oldu ama çok keyifli vakit geçirdim. telafisini yapacağım yarın yürüyüşle inşallah

25ekim menüm

10:00
1 dilim peynir
5 zeytin
1 yumurtadan sucuklu yumurta
2 dilim çavdar ekmeği
1 yemek kaşığı kahvaltılık salça
domates
salatalık

11:30
1 fincan türk kahvesi şekersiz

14:00
4 kaşık lor
4kaşık nar
1 dilim çavdar ekmeği

16:00
1 fincan sütlü menengiç kahvesi şekersiz
2 kurabiye(ev yapımı,şekersiz tahin pekmezli)

19:30
7 kaşık beyaz lahana kavurması az yağlı
4 kaşık yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği

3,5 lt su
30 dk yürüyüş

LAydLiNe

afiyet olsun canım çok güzel menün

Menün güzel Afiyet bal şeker olsun. Kurabiye de çok ağır durmuyor. Bol eksiler İnşallah

demir eksikliği de iştahsızlık yapıyor. benim kızımın kilosu düşük olduğu için doktor idrar yollları enfeksiyonundan şüphelenmişti. ve öyle de çıkmıştı. bu yaşta düşük kilo en önemli belirtiymiş. idrar tahlili ve kültürü gerekiyor. doktorunuzla bir görüşün bence...

ben de kızımdan neler çektim... iştahsız çocukla uğraşmak çok zooor. hala çok zorluyor beni. 9 yaşını doldurmak üzere ve kıyafeti ile 24 kilo geliyor sadece...

Günaydın geçen hafta 64.5
Bu sabah 63.4
Fark -1100
Alerjim depresti çok yiyemedim bu hafta boyu midem iyi degil

dün misafirim vardı. menümü girmeyi unutmuşum...

9.00
1 haş.yumurta
1 kk ezine peynir
1 dilim tb ekmek

12.00
yağsız pişmiş tavuk but
salata

16.00
15 tuzsuz fıstık

19.00
1 kepçe mercimek çorba
2 parça fırında palamut
1 yk patates salata
yeşil salata

tatlı ve meyve yemedim
ama spor da yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…