Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

***13.Takım 593. ETAP***

polekey2244 (62.2/ / /% )kilosu sabit
merryangel (67.7/67.5/0,2/% 0,30)

solmez (78.7/78.2/0,5/% 0,64)
Latiska (58.4/58/0,4/% 0,68)

anneyim83(64.5/63.4/1,1/% 1,71)
melis08 (73.9///%) Geçen hafta bildirim yapmayan üyenin yüzdesi 2'ye bölündü.

13. Takım ortalaması: % 0,553

M melis08 senin bildirimini ekleyeceğim bekliyorum o yüzden bildirim yapmadı yazmadım

Valla eklensem benim açımdan takım açısından da iyi olur bu kilolarım yeni olduğu için takır takır gidecek eminim ama doğumdan önceki kiloma gelince takılacak kesin, takımın yüzdelik açısından kilo veriyorken eklensem iyi olur bence:)

Kızlar memlekete gidiyorum
3 gün yokum spor diyet yapabilirmiyim bilmiyorum ama yediklerime dikkat etmeye çalışırım inşallah

karar defteri var sanırımona bakıp ekleyebilir listeye. mesaj attım ama henüz geri dönmedi ebru

Teşekkür ederim sanada tebrikler canım, kilomuz yakın rakip sayılırız :)

sağol canım evet yakın rekabete ihtiyacım var aslında. 20 kilo verdim duraklama yaşıyorum şuanda. belki daha çok spor yaparım gaza gelip. memlekete git gel haftaya kapışalım

Kızlar memlekete gidiyorum
3 gün yokum spor diyet yapabilirmiyim bilmiyorum ama yediklerime dikkat etmeye çalışırım inşallah

iyi tatiller canım. dikkat et en azından kilo almadan dönmeye çalış

Canım sabah erken çıktım internet problemi yaşadım. Şimdi eve döndüm. 73.7 kilom
Geçen hafta 73.9du. -200 gr. 2 haftalık olacaktı yani 2ye bölünecekti. Yazayım olmazsa oraya.

Bildirimimi yaptım ve takım ortalamasını güncellendim. Sevgiler.
LAydLiNe solmez

Yoğunluğum için kusura bakmayın. 3 gün sempozyuma gittim diye hergün ek ders yapıyorum vizelere bir hafta kaldı konular yetişmiyor.

bende yetişmeye çalıştım 18 e ne olur ne olmaz diye. eline sağlık canım

kızlar ortalamanız 0,578 çıkıyor, kontrol edebilrmisiniz. hata yapmış olabilirim.

kızlar ortalamanız 0,578 çıkıyor, kontrol edebilrmisiniz. hata yapmış olabilirim.
Doğrudur canım. Ben excellde hesapladım küsürat silmeyince benim hesapladığım gibi çıkıyor. Ama bildirimde iki haneye yuvarlayıp ortalama alınca senin dediğin gibi çıkıyor. Nasıl hesaplıyorsanız ona göre alalım solmez canım.

Ben istatistikçiyim hata payını sıfır tuttum :)

iki haneye yuvarlayıp ortalama aldım canım

Tamam canim ,Haftanin bir günü dip köşe temizlige dakikasi 1 puandan hesaplayalim ekleyelim...

13. Takım spor puanlama

Eliptik dakika =4 puan

Koşu dakika = 4 puan

yüzme dakika =4 puan

Bisiklet dakika = 2 puan

Leslie dakika = 3 puan

Zumba dakika = 2,5 puan

Normal Egzersizler(bacak, kol,yan çalıştırma) 5 adet = 1 puan

Cardio egzersiz ( mekik, squat, plank ) 5 adet = 2 puan

Tempolu yürüyüş dakika = 3 puan

Normal yuruyus dakika = 2 puan

İp atlama 7 adet = 1 puan

Pilates dakika= 3 puan

Dip köşe temizlik dakika = 1 puan

LAydLiNe canim listenin son hali bu şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…