Valla eklensem benim açımdan takım açısından da iyi olur bu kilolarım yeni olduğu için takır takır gidecek eminim ama doğumdan önceki kiloma gelince takılacak kesin, takımın yüzdelik açısından kilo veriyorken eklensem iyi olur bence:)bu hafta listeyi ben hazırlayacağım canım. ebru yeni eklenecek kimse yok demişti ama sorarım cevabına göre eklerim ya da eklemem. başladığın tarihi daha önce katılıp katılmadığını filan o takip ediyor not almıştır. notlarına bakması lazım ama yüzme yarışları var hakemlik yapacak müsait olur mu döner mi bilmiyorum.
Teşekkür ederim sanada tebrikler canım, kilomuz yakın rakip sayılırız :)günaydın canım tebrikler
Valla eklensem benim açımdan takım açısından da iyi olur bu kilolarım yeni olduğu için takır takır gidecek eminim ama doğumdan önceki kiloma gelince takılacak kesin, takımın yüzdelik açısından kilo veriyorken eklensem iyi olur bence:)
Teşekkür ederim sanada tebrikler canım, kilomuz yakın rakip sayılırız :)
Kızlar memlekete gidiyorum
3 gün yokum spor diyet yapabilirmiyim bilmiyorum ama yediklerime dikkat etmeye çalışırım inşallah
Uzun süredir hiç kayda değer kilo veremedim canım ya. Bu sürede de iyice soğudum diyetten ve çok şey kaçırıyorum artık. Hemen önlem almam lazım. Çok acilllltebrikler canım haftaya daha iyi olur inşallah
M melis08 dışarı çıkacağım sonuçları bildiriyorum. belki dönemem bildirim saatine kadar o yüzden. 18 diye hatırlıyorum en son bildirim saati olarak. bildirim yaparsan 18 e kadar tekrar düzeltilmesi gerek. bildirim yaparsın inşallah
ben dönmemiş olursam
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...asi-uyelerinin-paylasim-alani.37798/page-2847
bu sayfadan yazın bilen bir arkadaş ekleyebilir mi diye eklerler.
Doğrudur canım. Ben excellde hesapladım küsürat silmeyince benim hesapladığım gibi çıkıyor. Ama bildirimde iki haneye yuvarlayıp ortalama alınca senin dediğin gibi çıkıyor. Nasıl hesaplıyorsanız ona göre alalımkızlar ortalamanız 0,578 çıkıyor, kontrol edebilrmisiniz. hata yapmış olabilirim.
kızlar ortalamanız 0,578 çıkıyor, kontrol edebilrmisiniz. hata yapmış olabilirim.
Doğrudur canım. Ben excellde hesapladım küsürat silmeyince benim hesapladığım gibi çıkıyor. Ama bildirimde iki haneye yuvarlayıp ortalama alınca senin dediğin gibi çıkıyor. Nasıl hesaplıyorsanız ona göre alalımsolmez canım.
Ben istatistikçiyim hata payını sıfır tuttum :)
Eline sağlık arkadaşım :)iki haneye yuvarlayıp ortalama aldım canım
tebrik ederim çok iyi gidiyorsungünaydın herkese
geçen hafta: 78.7
bu hafta:78.2
fark 500 gr
% 0,64
tebrik ederim çok iyi gidiyorsun
Tamam canim ,Haftanin bir günü dip köşe temizlige dakikasi 1 puandan hesaplayalim ekleyelim...dediğin şekilde olabilir. hergün ki ev işi diye düşünmemiştim zaten. haftada bir toplu yaptığımız süpür sil toz al banyo wc temizle. tam temizlik yapınca sayalım. çalışanlar genelde hafta sonu ben genelde pazartesileri yapıyorum. o gün spora halim kalmıyor. yoksa hergün ki ev toplama süpürme sayılmaz zaten
tebrikler canım haftaya daha iyi olur inşallah
haftaya -- görürsün inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?