Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugun menü
Sabah 10.00
1 haşlanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yeşil zeytin
1 közlenmiş kırmızı biber
1 adet kızarmış form ekmek

Ara
8 findik
1 incir

Akşam
1 adana
Bol salata
1 dilim küçük lavaş

Ara
1 avuç kabak çekirdeği

2 lt su icildi ..
40 dakika tempolu yürüyüş yapıldı..120 puan )

afiyet olsun canım çok güzel. saatlerini eklememişsin

Iyi akşamlar kızlar kilo veren herkesi tebrik ediyorum ben izinli olduğum için bildirim yapmadım kilomda bir Değişik lik yok zaten

izne ayrıldığını ebru söyleyince farkettim ben canım. izinde olsanda gel uğra. diyetisyene gideceğim diyordun bir ara gitmedin herhalde. ister git ister gitme ama sakın ipin ucunu bırakma. en kısa zamanda da aramıza dön canım

bugün ki menüm
11:00(işe güce daldım gecikti)
1 dilim peynir
5 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı kahvaltılık salça
2 dilim çavdar ekmeği
domates,salatalık

14:00
4 kaşık lor
4 kaşık nar
1 dilim çavdar ekmeği

17:00
1 avuç kuru dut

18:00
1,5 çekirdekli galeta(aslında yarın öğle için almıştım ama çok canım çekti. bunu yediğim gün zeytin yemememi söylemişti diyetisyen artık yarın yemeyeceğim. hakkım da 1 taneydi aslında yarısı fazladan oldu.yanında peynir olması gerekiyordu ama dışarıdaydım eve gelince de yemedim.)

kaptanım seni dinledim erken yedim ama kocam geç geldi mutfakta yemek yiyor şuan ve gözüm dönüyor ne yesem diye. su içip yatacağım.oturmak çok tehlikeli çoook

3,5 lt su
30 dk tempolu yürüyüş 90 puan
LAydLiNe

26 ekim

08.00
Yarim tabak mantar sote
2 adet ceviz

12.30
1 adet sahanda yumurta
5 adet köfte
1 dilim ekmek
2 adet biber turşusu

15.00
1 muz

19.00
Yarim elma

19.30
1.5 tabak kapuska
Salata
3yk yoğurt
1 dilim ekmek
1 tk bal

2 litre su

Yarim saat yürüyüş (2*30=60) ada81

iyi tatiller canım. dikkat et en azından kilo almadan dönmeye çalış
Teşekkürler canım , dikkat etmeye çalışıcam da yalnız burda hareket sıfır oluyor, hava güzel olsa yürüyüş yapardım ama maalesef hava soğuk
Ben de bu hafta memleket falan derken spor pek yapabileceğimi sanmıyorum ama haftaya tamam kapışalım :)

26 ekim menüm

8.00

1haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1dilim beyaz peynir
4 tane zeytin
yeşillikler

12.00
1 elma

15.00

3 kaşık bulgur pilavı
küçük kase elma kayısı hoşafı az şekerli

19.00
10 adet sardalya balık
salata

21.00
2 gün kurusu çayın yanına

2 lt su 2 saat yürüyüş

gece benim aklıma bir de göbek atmak,roman havası,halay çekmek filan geldi. arada dışarı çıkmayınca acıp oynuyorum ben spor niyetine. onlarıda ekleyelim bence

LAydLiNe canim nerelerdesin merak etttim kaptan olmayinca takim sessiz kaliyor ...

canım LAydLiNe yüzmeyarışları için Ankara da. hakemlik yapıyor. sanırım hafta sonu orada geçecek. ondan uğrayamıyor

afiyet olsun canım. bal şifadır ama akşam değil de erken bir vakitte yemeni öneririm. onun dışında güzel bence

Gruba nasıl girebilirim

hoşgeldin canım. 1. sayfada kurallarımız ve başvuru formu var. kuralları okuyup uyabileceğini düşünüyorsan katılım formunu doldurup burda paylaşarak aramıza katılabilirsin.
LAydLiNe

tamamdır anlaştık haftaya kapışıyoruz

afiyet olsun canım güzel. kuru kayısı biraz geç bir saatte olmuş onun dışında güzel menün

günaydın kızlar.güzel bir hafta sonu diliyorum herkese
kaçamaklardan uzak duralım. bol bol eksi görelim inşallah

günaydın herkese... dün yine menü yazmamışım...

26 ekim cuma

9.30

1 yağda yumurta
5 zeytin
1 kk kadar çökelek
1 dilim dukan ekmek

13.30
2 kepçe bulgur köfteli tavuk çorba
1 yk kaşarlı mantar
salata

18.00
2 dilim pizza

20.00
1 dilim baklava
sade kahve
şekersiz çaylar

2 l su

Akşam mens geldi bu arada
sabah da oğlum

ohh pizzalar baklavalar sefan olsun :)
dikkat et 57 yi göreyim derken 58 i sollama canım
afiyet şeker bal olsun. yağ olmadan enerji olsun çıksın gitsin inşallah
gözünaydın. şimdi oğlunun sevdiği ne varsa yaparsın. giderken yanına yolluk hazırlarsın. sen çok kaçırma sakın canım

Merhaba herkese ,
Kizlar sporlarinizi yazarken beni etiketlemeyi unutmayın lütfen )

Günaydın kızlar,
ada81 puan listesi çok iyi olmuş eline sağlık. Ben de iki haftadır sporda süreklilik sağlayamadım yoğunluktan, motivasyon olur.

Güzel bir gün olsun. Sevgiler.
Rica ederim canım , insallah hepimizde motivasyon artirirda spor daha cok yapariz

Esrkmrc evliyim ev hanımıyım 1 oğlum var istanbulda yaşıyorum boyum 165 kilom 95 hamilelikten çok kilo aldım hedifim 60 kilo olmak

Esrkmrc evliyim ev hanımıyım 1 oğlum var istanbulda yaşıyorum boyum 165 kilom 95 hamilelikten çok kilo aldım hedifim 60 kilo olmak
Hosgeldin canim aramiza ilk sayfada formu doldurup kaptanimizi etiketlersen kaptanimiz gelince gereken bilgiyi verir.
Kaptanimiz LAydLiNe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…