Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yazmam gerçekten çok güzel oluyor kaptan.yoksa ben yatana kadar neler yerdim. Halbuki makarnayı 5 te yedim ki başka yemek yapma şansım yoktu ve saat 10 gibi sadece yoğurt yedim.harekette edince dengeledi sanırım. Çarşamba sabahı 57.8 çıkmıştım. Bu sabah 56.8 çıktım. Ödem vardı belki de bilmiyorum ama sevindim.

Evet kaptanım öyle de ben en ufak bi hasta olsam psikolojik olarak çok çöküyorum dünyada ne hastalıklarla mücadele eden insanlar var ama işte. Ilk defa böyle tansiyon falan birde kiloyla alakalı olduğu için korkudan yemek bile yiyemiyorum iyi mi oldu kötü mü oldu anlamadım kendimi toparlamam lazım hastalık konusunda artık

geçen cuma kg 75.3
bu cuma kg 75.00
fark 300 gr
Ekside olman güzel bir olay. Haftaya daha güzel bir rakam istiyorum canım senden. Ve artık makarna yeme lütfen
Sevin tabii ki ödem bile insanı rahatsız ediyor. Aradaki fark çok güzel. Tebrikler
Kilo bildirimi

Diyetisyene gittiğim gün Salı = 98.9 kg
Bugün = 96.4 kg
Fark = 2.5 kg

LAydLiNe
Harika bir sonuç maşallah 41 kere. Bundan sonra diyetine uyduğun sürece her hafta en az 1 er kilo gidecek

Inşallah kaptanım inanıyorum bu sefer güzel olacak. Yeni yıla 8li rakamlarla girmek istiyorum

Tebrik ederim canım

kaptanım evde çocuklara ne yaparsam onu yiyorum. Sadece yediğim tabakları küçülterek diyet yapıyorum.Bundan sonra daha dikkat edeceğim.Makarna pirinç yememeye çalışacağım.

7 sini bekleme bence canım git doktora. değiştirsin ilacı
halley hiç olmamış.

Menüyü yazayım.
7.30 1 tost (ekşi maya ekmek ile), domates salatalık
13.15 zeytinyağlı pırasa 1 dl ekmek
19.00 4 köfte, patatesli yemek, 1 dl ekmek

afiyet olsun canım. patates hariç güzel menün.

afiyet olsun canım. pirinç ve patatesi çok tüketmemeye çalış. en azından aynı güne ikiside olmasın. kilo vermeye ket vuruyor ikiside

kızlar bugünkü menüm

8.00
1 dilim ekmek
1 az yağda yumurta
1 dilim peynir

12.30
şekersiz nescafe

13.00
şekersiz çay
1 hurma
1 adet biskrem

19.30
2 patlıcan 1 biber dolması
sarımsaklı yoğurt
salata

2 lt su

afiyet olsun canım. biskrem hariç güzel menün. 1 tane yemişsin tartıyı etkilemez ama yinede kilo verme sürecinde yememek lazım. korumada olabilir belki.

geçen cuma kg 75.3
bu cuma kg 75.00
fark 300 gr
tebrikler canım haftaya daha çok gider inşallah

Kilo bildirimi

Diyetisyene gittiğim gün Salı = 98.9 kg
Bugün = 96.4 kg
Fark = 2.5 kg

LAydLiNe

maşallah canım tebrik ederim. takır takır gitsin kilolar inşallah.

Inşallah kaptanım inanıyorum bu sefer güzel olacak. Yeni yıla 8li rakamlarla girmek istiyorum

inşallah canım 8 leri görerek girersin. bende 6 larla girmek istiyorum inşallah.
çook aminn

Teşekkür ederim kaptanım ilgin için. Ders kitapları hepsi, birçok üniversitede okutuluyor, araştırma ve tezlerde kullanılıyor. Alanda tek kitaplar olduğu için heryerden (sosyal medya, mail vs) soru ve yardım isteği yağıyor, sorular bitmiyor, derslerimi dışarıdan takip etmeye şehirlerarası gelip gidenler var hepsinin soruları oluyor. Bir de kendi öğrencilerim var. Yoğunluğum bunlar kaynaklı. Yazarım tabi özelden.
Annem perşembe olacak ameliyat 2 diz biraz zor olacak gibi ama inşallah rahat geçer, teşekkür ederim.
Sen de çok yoğunsun. Allah kuvvet versin hepimize.

Inşallah canım. Sen 6ları gorursun masallahin var

Kilo verenleri çok tebrik ederim. Ben regl oldum ve bu sebepten spor da yapamadım. Ödem de var. Bunlar kaynaklı ilk defa + çıktım haftaya telafi ederim inşallah.
Geçen hafta: 73.7
Bu hafta: 74.2
Fark: +500 gr

Kilo verenleri çok tebrik ederim. Ben regl oldum ve bu sebepten spor da yapamadım. Ödem de var. Bunlar kaynaklı ilk defa + çıktım haftaya telafi ederim inşallah.

telafi edeceğine eminim canım

kaptanım evde çocuklara ne yaparsam onu yiyorum. Sadece yediğim tabakları küçülterek diyet yapıyorum.Bundan sonra daha dikkat edeceğim.Makarna pirinç yememeye çalışacağım.
Canım çocuklara da çok fazla makarna pilav yedirme. Onları da sağlıklı beslemeye çalış. Benim kızlar da çok seviyor makarnayı, pilavı ama ben mümkün olduğunca yapmamaya çalışıyorum. Seni bu konuda uyarmamın sebebi en başından beridir makarna mutlaka oluyor menülerinde. O da senin kilo vermeni engelliyor.
günaydın kızlar hayırlı cumalar
geçen hafta 78.2
bu hafta 78.5
fark +300

son ++ görmem olur inşallah
Kötü bir sonuç olmuş canım. Haftaya senden çok iyi rakamlar bekliyorum. Ayrıca bu hafta sanırım ikinci sarı kartımızı göreceğiz. Haftaya takımdan birincilik bekliyorum ki bu sarı kartı sildirelim.
Anladığım kadarıyla annen gonartroz ameliyatı olacak. Allah yardımcınız olsun yeniden. Şunu unutma, bu ameliyattan sonrası çok önemli. Annenin iyi bakılması lazım. Doktorun ve fizyoterapistin söylediklerini dikkatli yapmanız gerekli. İyi bakım önemli diz ameliyatından sonra. Yoğunluğun için de tekrardan maşallah
Kötü bir sonuç olmuş canım haftaya senden de iyi bir sonuç bekliyorum. Lütfen dikkat et yediklerine.

*** 13.TAKIM 594. ETAP Free Liste ***

ada81(68.3///%)562. Etapta izne ayrılan üye
aylahl(75.2///%) 575. Etapta izne ayrılan üye
bilmece811 (58.5///%) 564. Etapta izne ayrılan üye
Birprensess (95///%) 592. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye

Bydelikız(68.5///%) 547. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye (Hamilelik nedeniyle)
fanur (///%)
LAydLiNe (66.6///%) 569. Etapta 59.8 kilo ile mezun olan üye

13. Takım ortalaması: %

bu hafta güzel olacak inşallah canım.

bu hafta güzel olacak inşallah canım.

Ben de kendim için aynı şeyi düşünüyorum. Bu arada ben farkında olmadan dengelemeyi ve korumayı öğrendim galiba çünkü yaklaşık iki aydır 66 dan ne iniyorum ne çıkıyorum. Bir haftanın neredeyse 5 günü dışarıdan yedim. Ona rağmen sadece 100 gram fazlalığım var.

Geçen hafta: 66.6

Bu hafta: 66.7

Hiç dikkat etmeden bu halde olmam büyük başarı. Ama tabii ki fazlalık olan 6,7 kilodan biran önce kurtulmam lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…