Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

95 kiloyla izne ayrılmışım haftaya listeye gireceğim inşallah hedefim 95

95 kiloyla izne ayrılmışım haftaya listeye gireceğim inşallah hedefim 95

Kilonu ayrı kaldığın etap sayısına böleceğimiz için 95 in altına inmen lazım listeye iyi bir giriş yapabilmen için. Haftaya verdiğin kiloya göre değerlendirelim inşallah. Bundan sonra senin de faydan olsun listeye

Tami tamina 63 kilo oldum :-( bugun evime gidiyorum kızlar birazda olsa iyilestim. Kardeşim subayligi kazandi yarin onu yolculiycaz izmire o yüzden menulere dikkat etmedim. bu hafta artik araniza dönüyorum

Hayırlı günler kızlar
Geçen hafta :78.9
Bu hafta :78.5
Bu hafta memlekete gitmemden sebep spor zaten yok diyette yok yediklerime dikkat etmeye çalıştım sadece , kilo almadığıma şükrediyorum, bu hafta inşallah daha güzel olacak

Geçen haftaki kilom 82
Bu hafta 81.4
Fark - 600 gr
Kahvaltıdan sonra tantılmak geldi aklıma öyle olunce foto da koymadım daha farkın fazla olduğunu düşünüyorum.

telafi edeceğine eminim canım

İnşallah canım.

Evet canım. İki diz olunca zor olacak ama aynı anda çıkması iyi. Babam doktor, hastanede o kalacak geceleri ama gündüz ve eve çıkınca iş bana düşüyor. Kolaylıkla atlatır inşallah.

Evet kötü oldu kilom, ödemdir muhtemelen. Telafi edeceğim haftaya.

LAydLiNe ben bu hafta giriyormuyum listeye?

Canım menü paylaşmıyorsun ki? Bu şekilde ana listeye alamam seni. Biliyorsun ki deneme süresi 2 hafta olsa bile üyenin gidişatına göre bu süre uzatılabilir. En son cumartesi takıma yazmışsın. Düzenli menü bildirmen gerekiyor.

Anladım kaptanım bu sefer olacak inanıyorum sağlığım için

Kızlar çok berbat durumdayız yine takım olarak. Haftaya kilo veremeyen olursa izne ayıracağım haberiniz olsun. Biraz çabalayın artık. Bu durum cidden beni çok üzüyor. Herkes kısıtlı zamanında buraya vakit ayırmaya çalışıyor. Ve zamanımız böyle olunca boşa gidiyor. Akşama menüleri tek tek kontrol edeceğim. İzinde olan olmayan, listede olan olmayan herkes menü yazacak. Özellikle deneme süresindeki arkadaşlar daha çok dikkat etsin lütfen.

4 hafta da 4 kilo verdim, emzirdiğim için gidişatımdan memnunum yediklerimi yazıp spor da eklersem daha iyi olacağına inanıyorum

4 hafta da 4 kilo verdim, emzirdiğim için gidişatımdan memnunum yediklerimi yazıp spor da eklersem daha iyi olacağına inanıyorum

Aynen canım. Yediklerini ve katılımını kontrol etmem lazım. Hem senin açından hem takım açısından çok daha iyi olacak. Çünkü takım olarak paylaşım yetersizliğinden motivasyonumuz eksik. Biran önce düzeltmemiz lazım kendimizi çünkü bu hafta kilo veren kimse yok herkes kilo almış durumda.

ada81 canım bildirim yapmadın?

***13.Takım 594. ETAP***

polekey2244 (62.2/63 /-0.8/ %-1.29)
merryangel (67.5/67.9/-0.4/%-0.59 )
solmez (78.2/78.5/-0.3/% -0.38)
Latiska (58///% )
anneyim83(63.4///% )
melis08 (73.7/74.2/-0.5/%-0.68)

13. Takım ortalaması: %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…