95 kiloyla izne ayrılmışım*** 13.TAKIM 594. ETAP Free Liste ***
ada81(68.3///%)562. Etapta izne ayrılan üye
aylahl(75.2///%) 575. Etapta izne ayrılan üye
bilmece811 (58.5///%) 564. Etapta izne ayrılan üye
Birprensess (95///%) 592. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye
Bydelikız(68.5///%) 547. Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye (Hamilelik nedeniyle)
fanur (///%)
LAydLiNe (66.6///%) 569. Etapta 59.8 kilo ile mezun olan üye
13. Takım ortalaması: %
95 kiloyla izne ayrılmışımhaftaya listeye gireceğim inşallah hedefim 95
Kilolarımızda eşitlendiğine göre yarış başlasın mı :)günaydın kızlar hayırlı cumalar
geçen hafta 78.2
bu hafta 78.5
fark +300
son ++ görmem olur inşallah
Sabretmek için elimden geleni yapıyorum :))Sanırım yeni doğum yaptın canım. Menüne yorum yaptım ama emziren bi anne için çok ta kötü değil. Maşallah diyeyim....
telafi edeceğine eminim canım
Anladığım kadarıyla annen gonartroz ameliyatı olacak. Allah yardımcınız olsun yeniden. Şunu unutma, bu ameliyattan sonrası çok önemli. Annenin iyi bakılması lazım. Doktorun ve fizyoterapistin söylediklerini dikkatli yapmanız gerekli. İyi bakım önemli diz ameliyatından sonra. Yoğunluğun için de tekrardan maşallah
Kötü bir sonuç olmuş canım haftaya senden de iyi bir sonuç bekliyorum. Lütfen dikkat et yediklerine.
LAydLiNe ben bu hafta giriyormuyum listeye?
Anladım kaptanım bu sefer olacak inanıyorum sağlığım içinKilonu ayrı kaldığın etap sayısına böleceğimiz için 95 in altına inmen lazım listeye iyi bir giriş yapabilmen için. Haftaya verdiğin kiloya göre değerlendirelim inşallah. Bundan sonra senin de faydan olsun listeye
AnladımCanım menü paylaşmıyorsun ki? Bu şekilde ana listeye alamam seni. Biliyorsun ki deneme süresi 2 hafta olsa bile üyenin gidişatına göre bu süre uzatılabilir. En son cumartesi takıma yazmışsın. Düzenli menü bildirmen gerekiyor.
4 hafta da 4 kilo verdim, emzirdiğim için gidişatımdan memnunum yediklerimi yazıp spor da eklersem daha iyi olacağına inanıyorumKızlar çok berbat durumdayız yine takım olarak. Haftaya kilo veremeyen olursa izne ayıracağım haberiniz olsun. Biraz çabalayın artık. Bu durum cidden beni çok üzüyor. Herkes kısıtlı zamanında buraya vakit ayırmaya çalışıyor. Ve zamanımız böyle olunca boşa gidiyor. Akşama menüleri tek tek kontrol edeceğim. İzinde olan olmayan, listede olan olmayan herkes menü yazacak. Özellikle deneme süresindeki arkadaşlar daha çok dikkat etsin lütfen.
4 hafta da 4 kilo verdim, emzirdiğim için gidişatımdan memnunum yediklerimi yazıp spor da eklersem daha iyi olacağına inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?