- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Tamamdır kaptan.kolay gelsinSeni eklememiş miyim canım yaaaaa ekleyecektim demek ki arada kaynamış. Akşam ekliyorum o zaman şimdi mesaim bitmek üzere çıkacağım.
Ay ben varım kilolarımıza yakın arkadaşlarla yarışalım bu hafta daha çok azim olabilir fre ve ana liste olarakAynen canım inşallah. Hatta bu hafta yarışacağız ana listeyle free liste. Bakalım kim kimi geçecek
Bu arada büyük ihtimal bu etabın sonuncusu oluyoruz. Ayrıca @polokey2244 sen de bireyselde sonuncu olmuş olabilirsin. Lütfen takipte kal. Çünkü etap yükümlülüklerimiz var. Ceza almayalım.
Çok geçmiş oldun canım Allah şifa versinKizlar bugun gelemedim kizim cok hasta6di sabah iki kere kustu...acile gittik ates kusma.
2 serum aldı eve geldim ılık bi duş aldırdım...yemek yedir evi topla anca bu saat haber verebildim size...kilomu bilmiyorum bugun tartilamadim sabah gune kusmakla başladık...
Hayırlı günler kızlar
Geçen hafta :78.9
Bu hafta :78.5
Bu hafta memlekete gitmemden sebep spor zaten yok diyette yok yediklerime dikkat etmeye çalıştım sadece , kilo almadığıma şükrediyorum, bu hafta inşallah daha güzel olacak
Kilolarımızda eşitlendiğine göre yarış başlasın mı :)
Geçen haftaki kilom 82
Bu hafta 81.4
Fark - 600 gr
Kahvaltıdan sonra tantılmak geldi aklıma öyle olunce foto da koymadım daha farkın fazla olduğunu düşünüyorum.
merhaba herkese
bugün sabahtan beri toplantıdaydım
giremedim ama sabah evden çıkmadan cepten bildirim yaptım
gönderememişim
kilom değişken
6 defa tartıldım
58 ile 57.9 arasında gitti geldi
57.9 alalım mıııı
dün boşu boşuna aç kalmış olmayayım :)
dün menü de girmemiştim, şimdi hatırladım
birazdan onu da girerim
geçen hafta 58.00
bu hafta 57.9
böylece 57 li rakam gördüm diyelim
bu akşam spora gidiyorum sonunda
Şehir diaindayim gecikme için özür diliyorun
Geçen hafta 63.4
Bu hafta 62.5
1 kasım perşembe
dün çok yorucuydu
tüm gün dersim vardı
akşam sesim gitmişti resmen
dün listemi de vermemişim
verdiğimi hatırlamıyorum
şimdi vereyim, fazla birşey yok zaten listede
kaçamaksız bir gündü
kendimi tebrik ediyorum
9.00
1 kase yarımşar elma-muzlu yulaf lapası
12.30
yağsız salata-ton balıklı
ara
2 salatalık
18.00
buharda haşlanmış brokoli-karnabahar-havuç (sadece limonlu)
1 kepçe mercimek çorba
1 dilim dukan ekmek
2,5 L su
spor yok-halim yoktu hiç
yatmadan 1 bardak maydanoz çayı
bu çayı içmeye alışamıyorum ama çok iyi ödem atıyor...bu yaptığım hileye girer di mi
ama bu hafta mens dönemi atlattım
oğlumu da ağırladım
olsun o kadar
***13.Takım 594. ETAP***
polekey2244 (62.2/63 /-0.8/ %-1.29)
merryangel (67.5/67.9/-0.4/%-0.59 )
solmez (78.2/78.5/-0.3/% -0.38)
Latiska (58/57.9/0.1/% 0.17)
anneyim83(63.4/62.5/0.9/% 1.42)
melis08 (73.7/74.2/-0.5/%-0.68)
13. Takım ortalaması: % -0.225
*** 13.TAKIM 594. ETAP Free Liste ***
ada81(///%)562. Etapta 68.3 kilo ile izne ayrılan üye
aylahl(73.7/73.6/0.1/%0.14) 575. Etapta 75.2 kilo ile izne ayrılan üye
bilmece811 (///%) 564. Etapta 58.5 kilo ile izne ayrılan üye
Birprensess (98.9/96.4/2.5/%2.53) 592. Etapta 95 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Bydelikız(82/81.4/0.6/%0.73) 547. Etapta 68.5 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye (Hamilelik nedeniyle)
fanur (75.3/75/0.3/%0.40) 564. Etapta 72.3 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye
LAydLiNe (66.6/66.7/-0.1/%-0.15) 569. Etapta 59.8 kilo ile mezun olan üye
13. Takım ortalaması: %
Kizlar bugun gelemedim kizim cok hasta6di sabah iki kere kustu...acile gittik ates kusma.
2 serum aldı eve geldim ılık bi duş aldırdım...yemek yedir evi topla anca bu saat haber verebildim size...kilomu bilmiyorum bugun tartilamadim sabah gune kusmakla başladık...
Burası da çok soğuk havalar güzel gözüküyor ama baya soğuk varhavalar güzel miymiş
aaa aaa kim demiş
totomuz dondu valla bi salıncağa bindi 1 kere kaydı döndük hemen
tamam kaptanKızlar çok berbat durumdayız yine takım olarak. Haftaya kilo veremeyen olursa izne ayıracağım haberiniz olsun. Biraz çabalayın artık. Bu durum cidden beni çok üzüyor. Herkes kısıtlı zamanında buraya vakit ayırmaya çalışıyor. Ve zamanımız böyle olunca boşa gidiyor. Akşama menüleri tek tek kontrol edeceğim. İzinde olan olmayan, listede olan olmayan herkes menü yazacak. Özellikle deneme süresindeki arkadaşlar daha çok dikkat etsin lütfen.
sanki yaz havası öğlen dışarda yandıkhavalar güzel miymiş
aaa aaa kim demiş
totomuz dondu valla bi salıncağa bindi 1 kere kaydı döndük hemen
Menumu yazayim
08:00 = 2 kaşık yoğurt
1 dilim kaşar peyniri
10:40 = 3 yumurtadan omlet
1 dilim çavdar ekmeği
Bu ara 2 elma 2 mandalina yedim
1 avuç çekirdek
18:00 = 4 kaşık yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
2 sivri biber
2 lt suLAydLiNe
Bu Sabah çok erken kahvaltı edince uykuluyken tartılmak gelmedi aklımatatil döneminde az da olsa -- ile gelmen harika canım maşallah
başlıyoruuuuz
aynen başlasın. sen yeni başlamış sayıldığın için avantajlısın amma bende dişli bir rakibim. kork benden
kahvaltıdan sonraysa kesin en az -1 kilodasındır. yeyinc farkediyor hemen
o zaman hayırlı olsun 57 ler. bende bu hafta artık 77 yi görmek istiyorum inşallah.
takımımızın bu haftaki kurtarıcısın tebrik ediyorum canım maşallah. yakında mezuniyet var gibi gözüküyor.
afiyet olsun canımçok güzel menün
dipdeyiz sondayız. yıkılmadık ayakdayız. bu hafta 1. olalım artık
çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin kuzucuğa
sanki yaz havası öğlen dışarda yandık
Bu Sabah çok erken kahvaltı edince uykuluyken tartılmak gelmedi aklıma
Evet canım haklısın ilacın etkisi olabilir karnım aç olsada yemek istemiyorum mide bulantim yok çok şükür geçti meyveler de çok ara verdiğim için iki öğün arasını birde akşam meyve yemeyip gündüz yiyorum ama düzelicek inşallahafiyet olsun canım. bulantın geçti mi ilacı bırakınca?
diyetisyenin verdiği listemi bu?
meyve birer tane yeterli olurmuş bence. çekirdek olmamış
akşam da çok az olmuş.
sen daha önce de yaptın bu hatayı farkında mısın? kilo vermeye karar verince çok fazla azaltıyorsun birden. tartıda - oluyor evet yağdan mı gidiyor düşünmek lazım.
diyetisyenin verdiği listeye uysan harika olacak canım. biranda azaltma bu kadar sonra patlak veriyor kaçamak olarak dönüyor. verdiğinde boşa gidiyor.
Bu arada temizlik falan spordan sayılıyor mu bugün temizlik yaptımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?