Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay ben varım kilolarımıza yakın arkadaşlarla yarışalım bu hafta daha çok azim olabilir fre ve ana liste olarak

Kizlar bugun gelemedim kizim cok hasta6di sabah iki kere kustu...acile gittik ates kusma.
2 serum aldı eve geldim ılık bi duş aldırdım...yemek yedir evi topla anca bu saat haber verebildim size...kilomu bilmiyorum bugun tartilamadim sabah gune kusmakla başladık...

Çok geçmiş oldun canım Allah şifa versin

tatil döneminde az da olsa -- ile gelmen harika canım maşallah

solmez rekabete başlıyormuyuz

başlıyoruuuuz

Kilolarımızda eşitlendiğine göre yarış başlasın mı :)

aynen başlasın. sen yeni başlamış sayıldığın için avantajlısın amma bende dişli bir rakibim. kork benden

Geçen haftaki kilom 82
Bu hafta 81.4
Fark - 600 gr
Kahvaltıdan sonra tantılmak geldi aklıma öyle olunce foto da koymadım daha farkın fazla olduğunu düşünüyorum.

kahvaltıdan sonraysa kesin en az -1 kilodasındır. yeyinc farkediyor hemen

o zaman hayırlı olsun 57 ler. bende bu hafta artık 77 yi görmek istiyorum inşallah.

Şehir diaindayim gecikme için özür diliyorun
Geçen hafta 63.4
Bu hafta 62.5

takımımızın bu haftaki kurtarıcısın tebrik ediyorum canım maşallah. yakında mezuniyet var gibi gözüküyor.

afiyet olsun canımçok güzel menün

dipdeyiz sondayız. yıkılmadık ayakdayız. bu hafta 1. olalım artık

çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifa versin kuzucuğa

biz kızla sabah bi park yaptık.öğleden sonra annem uğradı. o gitti komşunun kızı geldi oynadılar kızımla. o gidince üzüldü bizimki parka gitmek isityor tekrar. niyetim yoktu ama havalarda güzelken çıkarayım dedim. tekrar parka gideceğiz şimdi

Menumu yazayim
08:00 = 2 kaşık yoğurt
1 dilim kaşar peyniri

10:40 = 3 yumurtadan omlet
1 dilim çavdar ekmeği

Bu ara 2 elma 2 mandalina yedim
1 avuç çekirdek

18:00 = 4 kaşık yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
2 sivri biber

2 lt su LAydLiNe

tamam kaptan

afiyet olsun canım. bulantın geçti mi ilacı bırakınca?
diyetisyenin verdiği listemi bu?
meyve birer tane yeterli olurmuş bence. çekirdek olmamış
akşam da çok az olmuş.

sen daha önce de yaptın bu hatayı farkında mısın? kilo vermeye karar verince çok fazla azaltıyorsun birden. tartıda - oluyor evet yağdan mı gidiyor düşünmek lazım.
diyetisyenin verdiği listeye uysan harika olacak canım. biranda azaltma bu kadar sonra patlak veriyor kaçamak olarak dönüyor. verdiğinde boşa gidiyor.

Bu Sabah çok erken kahvaltı edince uykuluyken tartılmak gelmedi aklıma

bugün ki menüm

09:30
1 dilim peynir
2 yemek kaşığı kabak çekirdeği
1 dilim tam buğday ekmeği

13:30
4 köfte
1 tatlı kaşığı chia tohumu katılmış ayran

15:30
1 elma
4 kaşık yoğurt

19:00
3 kaşık yulaf
4 kaşık yoğurt

3.5 lt su
45 dk yürüyüş 45 puan

ada81 LAydLiNe

Evet canım haklısın ilacın etkisi olabilir karnım aç olsada yemek istemiyorum mide bulantim yok çok şükür geçti meyveler de çok ara verdiğim için iki öğün arasını birde akşam meyve yemeyip gündüz yiyorum ama düzelicek inşallah

Bu arada temizlik falan spordan sayılıyor mu bugün temizlik yaptımda

dip köşe temizlik sayılıyor. tek tek puanlama yapmadık zaten hergün az çok bişeyler yapıyoruz temizlik namına.
süpür sil tozal,wc banyo temizle filan. hepsini aynı gün yapıp da spora halimiz kalmadığında sayılıyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…