ben de düzeltmek istiyorum kendimi paylaşım ve yemek zafiyetim konusunda inşaallah. Benim çalışmaya başladıktan sonraki sorunum öğle yemeklerini kv de yiyorum. Kendisi güzel yapar yemekleri ama kh turu şeyler yapmayı çok seviyor ben de dayanamıyor yiyorum. Reddetsem bile napip edip tadına baktiriyor. Ee tabi gerisi de geliyor haliyle. öğle yemeklerini halledersem evde kendim düzene giriyorum öğrendim artik neler pişirilmeli neler yenmemeli. Bakıcam bir çaresine artik
havalar güzel miymiş
aaa aaa kim demiş
totomuz dondu valla bi salıncağa bindi 1 kere kaydı döndük hemen
haklısın evde düzenli yardımcı olsa da bazı şeyler yine bize bakıyor...
şu an ben de evde tek başımayım. balkonda kahvemi içtim kitap okuyorum... ama ben kek yapmayacağım :) kızımdan çok biz yiyoruz çünkü
kendine keyif alabileceğin bi 15 dk ayır...
Haftaya güzel bir sonuç almak için uğraşalım.
Dünkü menümü yazayım.
7.30 1 yumurtadan omlet, 1 tam tahıllı kaşarlı ekmek
13.00 1 avuç fındık (yemek almamışım yanıma bunu yedim) sütlü kahve
17.00 2 Yk etli kurufasülye, 2 köfte, 1 dl tam tahıllı ekmek
Küçük kızım bir parça çikolata tepti ağzıma kendisi yerken saat 20.00 civarıydı galiba.
02.11.2018 cuma
08.30:
*1 hurma
*1 kupa Dibek kahve
10.30:
*1 dilim beyaz ekmek
*1 dilim çavdar ekmeği
*1 kibrit kutusu kadar peynir
*domates salatalık
14.00:
*6 kaşık mercimekli bulgur pilavı
*2 kaşık hindi sote
16.00:
*1 kutu malt içecek(süt arttırıcı)
*1/2 muz
19.00:
*2 tane çiğ köfte
*1/2 porsiyon Hünkar beğendi
*1 kase tarhana çorbası
*1 dilim çavdar ekmeği
10.00:
*1 bardak tarçınlı süt
*1 hurma
Spor: 30 dk tempolu yürüyüş = 90 puan
ada81 , LAydLiNe
menün gayet güzel... chia tohumu gerçekten tok tutuyor mu
güneş aldatıcı değil mi
Pastırma yazının son günleri, hava İstanbul’da da çok güzel gerçekten
03.11.2018-Cumartesi
11:00 = 2 yumurtalı biberli omlet
1 dilim çavdar ekmeği
14:00 = 1 elma 1 mandalina
16:00 = 10 tane fındık
1 elma 1 mandalina
18:00 = 6 köfte
Salata, ezme
Biraz patates
1.75 t su eve gidince 2-2.5 yapıcamLAydLiNe
Bu akşam kimse yok heralde güzellikler napiyorsunuz ben girip çıkıyorum gruba kimseyi göremeyince yazmıyorum
Sağ ol canım İnşallah hep böyle olsunafiyet olsun canım güzel menün. çikolata olmasaymış iyiymiş.
afiyet olsun canım güzel menün. suyunu yazmamışsın
afiyet olsun canım menü de spor da güzel. suyu da azıcık daha arttırırsan harika olacak
evet canım tutuyor. ama fazlası yağa sebep oluyor. kullacaksan dikkat et. listeye uyduğum halde yağdan kilo almıştım ben bir hafta sebebi fazla tüketmemmiş. bende tok tutuyor yağ yakıyor diye biraz fazla koydum bilmiyordum
hemde nasıl. öğlen iyi oluyorda 15 den sonra serin
mevsime göre güzel gerçekten ama akşama doğru serin oluyor.,
afiyet olsun canım güzel menün.maşallah. hep böyle devamm
annemdeydim ben yeni geldik canım anca bakabildim
Sağol canım, suyu çok içiyorum ama ne kadar içtiğimi yazmayınca hesaplayamadımafiyet olsun canım güzel menün. suyunu yazmamışsın
Sağol canım, suyu çok içiyorum ama ne kadar içtiğimi yazmayınca hesaplayamadım
Canım benim 1.5 lt şişem var onu dolduruyorum bi de ufak 500 ml lik var onuda dolduruyorum onlarla hesaplıyorum sende öyle yapabilirsinSağol canım, suyu çok içiyorum ama ne kadar içtiğimi yazmayınca hesaplayamadım
Afiyet olsun canım çok güzel gidiyorsun maşallah seninle devam etseydim bende böyle olabilirdim ama inşallah bu sefer bırakmayacağım birdaha keşke demek istemiyorumbugün ki menüm
10:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 yemek kaşığı kabak çekirdeği
1 dilim tam buğday ekmeği
13:30
3 kaşık yulaf
4 kaşık yoğurt
15:30
1 armut
3 kaşık yoğurt
17:30
1 fincan türk kahvesi şekersiz tarçınlı
19:30
12 tane tekir balığı
salata
1 dilim kepek ekmeği
3,5 lt su
64 dk bisiklet 128 puan
öğlen balık akşam yulaflı yoğurt yemem gerekiyordu yerlerini değiştirdim.
kahve liste dışı. gözüm bişeyler aramaya başlamıştı kessin diye içtim.
bisikletide 1 saat yaptım.yakılan kalori 200 küsürdü bari düz 250 olsun toplam kalori diye 4 dk daha yaptım
ada81 LAydLiNe
Afiyet olsun canım çok güzel gidiyorsun maşallah seninle devam etseydim bende böyle olabilirdim ama inşallah bu sefer bırakmayacağım birdaha keşke demek istemiyorum
Evet canım sağlık için böyle doktordan duyunca tam anlamıyla duvara toslamış gibi hissettim kendime geldim resmen bugün yemekten sonra tatlı yemeğe çay içmeye gittik bir gram bile yemek gelmedi içimden çok şükür normalde duramazdım cumaya çok var diye düşünürdüm ama şimdi öyle değil hep aklıma doktorun söyledikleri (felç,beyin kanamasi) geliyor beni kendime getiriyor hemen Allah vermesin kimseye. Inşallah canımbende bırakmaycağına inanıyorum canım
sağlık için olması seni daha motive ettigibi geldi bana
inşallah kilolar gidecek,tansiyon düzelecek
sonra da teyze olacağız
Evet canım sağlık için böyle doktordan duyunca tam anlamıyla duvara toslamış gibi hissettim kendime geldim resmen bugün yemekten sonra tatlı yemeğe çay içmeye gittik bir gram bile yemek gelmedi içimden çok şükür normalde duramazdım cumaya çok var diye düşünürdüm ama şimdi öyle değil hep aklıma doktorun söyledikleri (felç,beyin kanamasi) geliyor beni kendime getiriyor hemen Allah vermesin kimseye. Inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?