Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

menün gayet güzel... chia tohumu gerçekten tok tutuyor mu

merhaba... öğle yemeklerini evden götürsen? ben çoğunlukla öyle yapıyorum... hem lezzetli hem hijyenik hem de daha az kalorili

Afiyet olsun menü çok güzel sporda öyle

Afiyet olsun. Evde tek olmayı özlüyor insan.

Kek ben de ayda yılda bir yaparım, kızlar bugün kokularla eve girsin istedim öyle oldu gerçekten :)
Bu akşam ya da sabah annemlerle buluşacağız ablamlar da gelir kalabalıkla biter, yoksa bana göz kırpıyor çok fena. Sadece tadına baktım, ben yarısını bitirirdim bu saate normalde. LAydLiNe korkusu var her lokmamda :)

Kızlar nerelerdesiniz nasıl gidiyor ben şimdi köfteci yusufa geldim annemlerle yemek yiyeceğiz

03.11.2018-Cumartesi

11:00 = 2 yumurtalı biberli omlet
1 dilim çavdar ekmeği

14:00 = 1 elma 1 mandalina

16:00 = 10 tane fındık
1 elma 1 mandalina

18:00 = 6 köfte
Salata, ezme
Biraz patates

1.75 t su eve gidince 2-2.5 yapıcam LAydLiNe

Bu akşam kimse yok heralde güzellikler napiyorsunuz ben girip çıkıyorum gruba kimseyi göremeyince yazmıyorum

afiyet olsun canım güzel menün. çikolata olmasaymış iyiymiş.

afiyet olsun canım güzel menün. suyunu yazmamışsın

afiyet olsun canım menü de spor da güzel. suyu da azıcık daha arttırırsan harika olacak

menün gayet güzel... chia tohumu gerçekten tok tutuyor mu

evet canım tutuyor. ama fazlası yağa sebep oluyor. kullacaksan dikkat et. listeye uyduğum halde yağdan kilo almıştım ben bir hafta sebebi fazla tüketmemmiş. bende tok tutuyor yağ yakıyor diye biraz fazla koydum bilmiyordum

güneş aldatıcı değil mi

hemde nasıl. öğlen iyi oluyorda 15 den sonra serin

Pastırma yazının son günleri, hava İstanbul’da da çok güzel gerçekten

mevsime göre güzel gerçekten ama akşama doğru serin oluyor.,

afiyet olsun canım güzel menün.maşallah. hep böyle devamm

Bu akşam kimse yok heralde güzellikler napiyorsunuz ben girip çıkıyorum gruba kimseyi göremeyince yazmıyorum

annemdeydim ben yeni geldik canım anca bakabildim

Sağ ol canım İnşallah hep böyle olsun

bugün ki menüm
10:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 yemek kaşığı kabak çekirdeği
1 dilim tam buğday ekmeği

13:30
3 kaşık yulaf
4 kaşık yoğurt

15:30
1 armut
3 kaşık yoğurt

17:30
1 fincan türk kahvesi şekersiz tarçınlı

19:30
12 tane tekir balığı
salata
1 dilim kepek ekmeği

3,5 lt su
64 dk bisiklet 128 puan

öğlen balık akşam yulaflı yoğurt yemem gerekiyordu yerlerini değiştirdim.
kahve liste dışı. gözüm bişeyler aramaya başlamıştı kessin diye içtim.
bisikletide 1 saat yaptım.yakılan kalori 200 küsürdü bari düz 250 olsun toplam kalori diye 4 dk daha yaptım

ada81 LAydLiNe

Sağol canım, suyu çok içiyorum ama ne kadar içtiğimi yazmayınca hesaplayamadım

ben bardakları sayıyorum. kaç bardak içtiysem ordan hesaplıyorum. bir bardağım var 9 bardağı 1,5 lt ediyor. 6 bardak 1 lt ediyor yani. annemde de aynı boy bardak var onu kullanıyorum su içerken.

Afiyet olsun canım çok güzel gidiyorsun maşallah seninle devam etseydim bende böyle olabilirdim ama inşallah bu sefer bırakmayacağım birdaha keşke demek istemiyorum

Afiyet olsun canım çok güzel gidiyorsun maşallah seninle devam etseydim bende böyle olabilirdim ama inşallah bu sefer bırakmayacağım birdaha keşke demek istemiyorum

bende bırakmaycağına inanıyorum canım
sağlık için olması seni daha motive ettigibi geldi bana
inşallah kilolar gidecek,tansiyon düzelecek
sonra da teyze olacağız

bende bırakmaycağına inanıyorum canım
sağlık için olması seni daha motive ettigibi geldi bana
inşallah kilolar gidecek,tansiyon düzelecek
sonra da teyze olacağız
Evet canım sağlık için böyle doktordan duyunca tam anlamıyla duvara toslamış gibi hissettim kendime geldim resmen bugün yemekten sonra tatlı yemeğe çay içmeye gittik bir gram bile yemek gelmedi içimden çok şükür normalde duramazdım cumaya çok var diye düşünürdüm ama şimdi öyle değil hep aklıma doktorun söyledikleri (felç,beyin kanamasi) geliyor beni kendime getiriyor hemen Allah vermesin kimseye. Inşallah canım

amin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…