13. Takım spor puanlama
Eliptik dakika =4 puan
Koşu dakika = 4 puan
yüzme dakika =4 puan
Bisiklet dakika = 2 puan
Leslie dakika = 3 puan
Zumba dakika = 2,5 puan
Normal Egzersizler(bacak, kol,yan çalıştırma) 5 adet = 1 puan
Cardio egzersiz ( mekik, squat, plank ) 5 adet = 2 puan
Tempolu yürüyüş dakika = 3 puan
Normal yuruyus dakika = 2 puan
İp atlama 7 adet = 1 puan
Pilates dakika= 3 puan
Dip köşe temizlik dakika = 1 puan
LAydLiNe canim listenin son hali bu şekilde
Diyosunnnn ve beni gaza getiriyosunnnaynen başlasın. sen yeni başlamış sayıldığın için avantajlısın amma bende dişli bir rakibim. kork benden
2 kasım menüm
8.00
1dilim ekmek
1 dilim peynir
1 çay kaşığı kadar bal
12.30
şekersiz nescafe
15.00
6 kaşık kuru fasulye
1 dilim ekmek
17.30
1 elma
19.30
1 küçük çupra
salata
2.5 lt su 1 saat yürüyüş
ama karnım kazınıyor çok açım su ve çayla geçiştiricem.
ben de düzeltmek istiyorum kendimi paylaşım ve yemek zafiyetim konusunda inşaallah. Benim çalışmaya başladıktan sonraki sorunum öğle yemeklerini kv de yiyorum. Kendisi güzel yapar yemekleri ama kh turu şeyler yapmayı çok seviyor ben de dayanamıyor yiyorum. Reddetsem bile napip edip tadına baktiriyor. Ee tabi gerisi de geliyor haliyle. öğle yemeklerini halledersem evde kendim düzene giriyorum öğrendim artik neler pişirilmeli neler yenmemeli. Bakıcam bir çaresine artikCanım sen izne ayrıldığın kilonun altına inmişsin. Haftaya paylaşımlarımızı düzeltince seni listeye alalım.
Günaydın kızlar
Durumumuz hiç iç açıcı değil. Hem sonuncuyuz takım olarak, hem sarı kart aldık hem depolokey2244 bireyselde sonuncu oldu. Sadece anneyim83 kilo vermiş durumda latiska nın aldıklarını vermesini saymazsak. Haftaya kesin ve kesinkes birincilik istiyorum sizden elime sopayı aldım haberiniz olsun. Dün sadece F fanur solmez ve Birprensess menü yazmış. Menü kontrolü için gün içinde tekrar geleceğim diğer herkes menü yazsın lütfen. ada81 aylahl Bydelikiz Bilmece811 latiska M melis08 anneyim83 @umudum2 zambak86 polokey2244 merryangel Herkesten menü bekliyorum.
oğlum hayatından gayet memnun
tıp öğrencisi moduna girememiş daha
gez eğlen coş evresinde
göreceğim onu gelecek dönem
bir sürü arkadaş edinmiş- sağ olsun baya sosyaldir
2 hafta sonra kurul sınavı var da dizini kırıp çalışmaya başladı dün
tabi bi ton kitap verdim eline giderken
klinik biyokimya, fizyoloji, sitoloji vb...
çok mutluydu giderken
senin annen nasıl oldu?
umarım bir an önce iyileşir canım
aslında hiç ama hiç düşünüyordum gitmeyi
çok sevdiğim bir arkadaşım ısrar etti resmen gitmem için
adanalı olduğum için belki de..keyif aldım ben
birkaç şarkısını da severim
benim için müzik türü değil şarkıdır esas olan
her daldan sevdiğim parçalar vardır bu yüzden
hard rock dahil
timuçin esen ve zerrin tekindor çok tatlıydı...onların hatrına bile gidilir
yönetmenler de çok başarılıydı
çok güzel sahneler vardı
anneni al da git...
mendil almayı unutmasın annen
zira ağlayanlar oldu
Kizlar bugun gelemedim kizim cok hasta6di sabah iki kere kustu...acile gittik ates kusma.
2 serum aldı eve geldim ılık bi duş aldırdım...yemek yedir evi topla anca bu saat haber verebildim size...kilomu bilmiyorum bugun tartilamadim sabah gune kusmakla başladık...
Anladım canım ben temizlik dediğimde zaten en az yazdiklarini yapıyorum daha neler neler var yanındadip köşe temizlik sayılıyor. tek tek puanlama yapmadık zaten hergün az çok bişeyler yapıyoruz temizlik namına.
süpür sil tozal,wc banyo temizle filan. hepsini aynı gün yapıp da spora halimiz kalmadığında sayılıyor yani
Ayy ne kadar güzel maşallah sizeGünaydın bu arada.
Güzel bir hafta sonu olsun. Eşim kızları piyanoya götürdü normalde beni de sürüklerler. 2 haftadır eşime sen götür ben evde kalayım işlerim var diyorum tamam diyor pek mutluyum.
Evle hiç ilgilenemiyorum hafta içi hafta sonu da kurslar olunca kötü oluyor. Yüzmeye mecbur ben de gidiyorum duşları var kızların ama piyano iyi fırsat.
Evde yardımcımız var aslında hafta içi, yemek ve tüm ev işleri onda ama arada derleyip toplamam bir el atmam gerekiyor, bu 2 saat bana süper oldu. Ev benim evimmiş gibi hissettim yoksa otel gibi geliyor. Kızlarıma kek yaptım şimdi, benim yaptıklarımı çok özlüyorlar.
yarın tartılırsın canım tekrar aç karna. daha çok eksi göreceğine eminim
listeOlabilseydim en azından katkım olurdu her hafta 1 kg gidiyor aslında :) ayrıca hasta olduğumdan dolayı benim paylaşımı yapamadım daha yeni yeni adapte olmaya çalışıyorum bebeğim ben de geçti gribim haliyle Onunla da ilgilenmek durumundayım. İyileşmeye başladı şükür . bugün paylaşmaya başlayacağım nasipse :)Günaydın kızlar
Durumumuz hiç iç açıcı değil. Hem sonuncuyuz takım olarak, hem sarı kart aldık hem depolokey2244 bireyselde sonuncu oldu. Sadece anneyim83 kilo vermiş durumda latiska nın aldıklarını vermesini saymazsak. Haftaya kesin ve kesinkes birincilik istiyorum sizden elime sopayı aldım haberiniz olsun. Dün sadece F fanur solmez ve Birprensess menü yazmış. Menü kontrolü için gün içinde tekrar geleceğim diğer herkes menü yazsın lütfen. ada81 aylahl Bydelikiz Bilmece811 latiska M melis08 anneyim83 @umudum2 zambak86 polokey2244 merryangel Herkesten menü bekliyorum.
Günaydın bu arada.
Güzel bir hafta sonu olsun. Eşim kızları piyanoya götürdü normalde beni de sürüklerler. 2 haftadır eşime sen götür ben evde kalayım işlerim var diyorum tamam diyor pek mutluyum.
Evle hiç ilgilenemiyorum hafta içi hafta sonu da kurslar olunca kötü oluyor. Yüzmeye mecbur ben de gidiyorum duşları var kızların ama piyano iyi fırsat.
Evde yardımcımız var aslında hafta içi, yemek ve tüm ev işleri onda ama arada derleyip toplamam bir el atmam gerekiyor, bu 2 saat bana süper oldu. Ev benim evimmiş gibi hissettim yoksa otel gibi geliyor. Kızlarıma kek yaptım şimdi, benim yaptıklarımı çok özlüyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?