Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

LAydLiNe ada81 in hazırladığı liste bu. ilk sayfaya ekleyecektin ondan tekrar etiketleyeyim dedim.
bir de bu listeye halay,horon,roman havası oynama,göbek atma vs dansları da tek başlık altında ekleyelim diyorum ben ne dersin?
kışın ben evde olunca oynuyorum açıp. iyi terletiyor. hem kızıma da aktivite oluyor. o da anası gibi oynak

2 kasım menüm

8.00
1dilim ekmek
1 dilim peynir
1 çay kaşığı kadar bal

12.30
şekersiz nescafe

15.00
6 kaşık kuru fasulye
1 dilim ekmek

17.30
1 elma

19.30
1 küçük çupra
salata

2.5 lt su 1 saat yürüyüş

ama karnım kazınıyor çok açım su ve çayla geçiştiricem.

afiyet olsun canım güzel menün. bende aynı su şişemle geziyorum evde. mutfaktan uzak duruyorum. kızım erken uyudu. eşimde geç geldi ve tok geldi. mutfağa girmediğim için çok mutluyum

Canım sen izne ayrıldığın kilonun altına inmişsin. Haftaya paylaşımlarımızı düzeltince seni listeye alalım.
ben de düzeltmek istiyorum kendimi paylaşım ve yemek zafiyetim konusunda inşaallah. Benim çalışmaya başladıktan sonraki sorunum öğle yemeklerini kv de yiyorum. Kendisi güzel yapar yemekleri ama kh turu şeyler yapmayı çok seviyor ben de dayanamıyor yiyorum. Reddetsem bile napip edip tadına baktiriyor. Ee tabi gerisi de geliyor haliyle. öğle yemeklerini halledersem evde kendim düzene giriyorum öğrendim artik neler pişirilmeli neler yenmemeli. Bakıcam bir çaresine artik

Günaydın kızlar

Durumumuz hiç iç açıcı değil. Hem sonuncuyuz takım olarak, hem sarı kart aldık hem de polokey2244 bireyselde sonuncu oldu. Sadece anneyim83 kilo vermiş durumda latiska nın aldıklarını vermesini saymazsak. Haftaya kesin ve kesinkes birincilik istiyorum sizden elime sopayı aldım haberiniz olsun. Dün sadece F fanur solmez ve Birprensess menü yazmış. Menü kontrolü için gün içinde tekrar geleceğim diğer herkes menü yazsın lütfen. ada81 aylahl Bydelikiz Bilmece811 latiska M melis08 anneyim83 @umudum2 zambak86 polokey2244 merryangel Herkesten menü bekliyorum.

Haftaya güzel bir sonuç almak için uğraşalım.
Dünkü menümü yazayım.

7.30 1 yumurtadan omlet, 1 tam tahıllı kaşarlı ekmek
13.00 1 avuç fındık (yemek almamışım yanıma bunu yedim) sütlü kahve
17.00 2 Yk etli kurufasülye, 2 köfte, 1 dl tam tahıllı ekmek

Küçük kızım bir parça çikolata tepti ağzıma kendisi yerken saat 20.00 civarıydı galiba.

Daha çok yeni annesi, seneye ister istemez dersler ağırlaşınca hissedecek ne okuduğunu :))
Sosyal olması ne güzel, hemen çevre edinmiştir.

Annem perşembe ameliyat olacak, bizim vize dönemine denk getirdik. Ablam hafta içi pek çalışmıyor ama annem benim yanında durmamı istiyor. İşlerimi toparlamaya çalışıyorum ben de o güne kadar.

Pazartesi annemle biraz çıkayım istiyorum o gün gitmeyi teklif edeyim çok istiyordu. Ben de merak ettim şimdi.

Şimdi nasıl oldu canım? Gıda zehirlenmesi mi? Geçmiş olsun.

02.11.2018 cuma

08.30:
*1 hurma
*1 kupa Dibek kahve

10.30:
*1 dilim beyaz ekmek
*1 dilim çavdar ekmeği
*1 kibrit kutusu kadar peynir
*domates salatalık

14.00:
*6 kaşık mercimekli bulgur pilavı
*2 kaşık hindi sote

16.00:
*1 kutu malt içecek(süt arttırıcı)
*1/2 muz

19.00:
*2 tane çiğ köfte
*1/2 porsiyon Hünkar beğendi
*1 kase tarhana çorbası
*1 dilim çavdar ekmeği

10.00:
*1 bardak tarçınlı süt
*1 hurma
Spor: 30 dk tempolu yürüyüş = 90 puan
ada81 , LAydLiNe

Günaydın bu arada.
Güzel bir hafta sonu olsun. Eşim kızları piyanoya götürdü normalde beni de sürüklerler. 2 haftadır eşime sen götür ben evde kalayım işlerim var diyorum tamam diyor pek mutluyum.
Evle hiç ilgilenemiyorum hafta içi hafta sonu da kurslar olunca kötü oluyor. Yüzmeye mecbur ben de gidiyorum duşları var kızların ama piyano iyi fırsat.
Evde yardımcımız var aslında hafta içi, yemek ve tüm ev işleri onda ama arada derleyip toplamam bir el atmam gerekiyor, bu 2 saat bana süper oldu. Ev benim evimmiş gibi hissettim yoksa otel gibi geliyor. Kızlarıma kek yaptım şimdi, benim yaptıklarımı çok özlüyorlar.

Anladım canım ben temizlik dediğimde zaten en az yazdiklarini yapıyorum daha neler neler var yanında

Ayy ne kadar güzel maşallah size

Günaydın bol eksili kaçamaksız musmutlu bir hafta sonu diliyorum hepimiz adına
Kahvaltımı biraz geç yapmış bulunmaktayım, bugün sıfır kaçamaksız olarak günü kapatmak ve pazartesi -1 görmek istiyorum inşallah var mı kapışacak

yarın tartılırsın canım tekrar aç karna. daha çok eksi göreceğine eminim

listeOlabilseydim en azından katkım olurdu her hafta 1 kg gidiyor aslında :) ayrıca hasta olduğumdan dolayı benim paylaşımı yapamadım daha yeni yeni adapte olmaya çalışıyorum bebeğim ben de geçti gribim haliyle Onunla da ilgilenmek durumundayım. İyileşmeye başladı şükür . bugün paylaşmaya başlayacağım nasipse :)

haklısın evde düzenli yardımcı olsa da bazı şeyler yine bize bakıyor...
şu an ben de evde tek başımayım. balkonda kahvemi içtim kitap okuyorum... ama ben kek yapmayacağım :) kızımdan çok biz yiyoruz çünkü

kendine keyif alabileceğin bi 15 dk ayır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…