Afiyet olsun. Evde tek olmayı özlüyor insan.
Kek ben de ayda yılda bir yaparım, kızlar bugün kokularla eve girsin istedim öyle oldu gerçekten :)
Bu akşam ya da sabah annemlerle buluşacağız ablamlar da gelir kalabalıkla biter, yoksa bana göz kırpıyor çok fena. Sadece tadına baktım, ben yarısını bitirirdim bu saate normalde.LAydLiNe korkusu var her lokmamda :)
Canım ben anneme geldim bu hafta sonu malesef menulerim hiç iç açıcı değil.pasta borekler vs. Oyuzden yazamadım malesef utancimdan.Günaydın kızlar
Durumumuz hiç iç açıcı değil. Hem sonuncuyuz takım olarak, hem sarı kart aldık hem depolokey2244 bireyselde sonuncu oldu. Sadece @anneyim83 kilo vermiş durumda latiska nın aldıklarını vermesini saymazsak. Haftaya kesin ve kesinkes birincilik istiyorum sizden elime sopayı aldım haberiniz olsun. Dün sadece F fanur solmez ve Birprensess menü yazmış. Menü kontrolü için gün içinde tekrar geleceğim diğer herkes menü yazsın lütfen. ada81 aylahl Bydelikiz Bilmece811 latiska M melis08 @anneyim83 3oglanannesi @zambak86 polokey2244 @merryangel Herkesten menü bekliyorum.
Annemlere gittik akşam, ablamlar da vardı kalanı 2 dilim bize 2 dilim ablamlara olacak şekilde bölüştürdüm. O da çocuklara, ucuz atlattım :)o zaman gelsin misafirler bitsin kekler...
kesinlikle haklı olduğun bir konu var. çocuklar eve girerken güzel bir yemek veya kek kurabiye kokusu eşlik ediyorsa çok mutlu oluyorlar...
Afiyet olsun canım simit hariç çok güzel menü bu hafta ana listeyi yeneceğizzgünaydınlar mutlu pazarlar
dünkü menümü yazayım
8.00
1dilim peynir
1 dilim ekmek
1 yumurta
14.00
1 simit
15.30
çay yanında siyah kuru üzüm
17.00
2 mandalin
19.00
1kase etli taze fasulye
salata
2 lt su 1 saat yürüyüş
3 kasım cumartesi
9.00
1 simit
1 kk peynir
6 zeytin
1 tk reçel
1 tk fıstık ezmesi
13.30
1 kase nohut yemeği
1/2 nar
19.00
2 sk mercimekli bulgur pilavı
3 kk büyüklüğünde tavuk göğsü haşlama
salata
30 dk yürüyüş
2 l su
Annemlere gittik akşam, ablamlar da vardı kalanı 2 dilim bize 2 dilim ablamlara olacak şekilde bölüştürdüm. O da çocuklara, ucuz atlattım :)
Günaydın. Güzel bir pazar olsun.
Dünkü menüm:
9.30 1/4 simit, peynir, domates, 2 çatal biberli omlet (çok acıydı yiyemedim)
13.00 1 biber, 2 kabak dolma yoğurt, 1 dl tahıllı ekmek
15.00 1 dl kek
18.30 zeytinyağlı pırasa ve zeytinyağlı kereviz, 1 dl tahıllı ekmek
Annemlerde kek yemedim ama 1 top (minikti top şekli verilmiş kuzenim yapmış) un helvası
günaydınlar mutlu pazarlar
dünkü menümü yazayım
8.00
1dilim peynir
1 dilim ekmek
1 yumurta
14.00
1 simit
15.30
çay yanında siyah kuru üzüm
17.00
2 mandalin
19.00
1kase etli taze fasulye
salata
2 lt su 1 saat yürüyüş
Hafta sonu kaçamak olmasın diye sabahın köründe kendimi çok piss gaza getirdim
Hayirli olsun canim yeni telefonununçok şükür yeni telefon aldım birazdan açacağım. gerçi istediğimi almadım yine ama elimdekinden kurtuldum çok şükür.
daha sık buralardayım yani artık
kahvaltıdan sonra avm ye gittik kızı oyun alanına soktuk. telefon baktık yeni geldik eve. kızım uyudu hemen yemeğimi yedim. hafta sonu oldum mu yemek saatleri şaşıyor ille.
akşama daeşimin köylüsü gelecek gibi. kesinleşirseyemek yapacağım tekrar. bize göre bişeyler var.bitsin diye yeni yemek yapmayacaktım ama misafir olunca işler değişiyor
Hayirli olsun canim yeni telefonununbenimde kiz kardesim bende sabah kahvaltım geç oldu o yüzden ama kaçırmadım
Iyi akşamlar herkese menümü yazayım
12:30 = 2 haşlanmış yumurta
1 kase yeşillik salatası
1.5 dilim çavdar ekmeği
Arada 1 avuçtan az çekirdek
16:00 = 1 kase sütlü gevrek
17:40 = 1 tabak taze fasulye
Bol cacık- 1-2 çatal salata
3yk havuç tarator(az yağlı)
Su az oldu yatana kadar 2 lt yapacağım - ÇayLAydLiNe
Canım modeli neydi telefonun inşallah düzeliraldık da sinir oldum görüntülü arama yapamıyorum. fiyatı uygun diye bunu aldık ben başka istiyordum aslında. geri götürdük. hat takıldıktan sonra değişim olmuyormuş. elimde patladı yani. herşeyi iyi güzel bi görüntülü aramada sıkıntı var.
yarın servise götüreceğim bakalım ne diyecekler.
afiyet olsun canum güzel menün. çekirdek olmasa daha iyi olurdu
Afiyet olsun canımbugün ki menüm
10:30
1 yumurtadan sucuklu yumurta
1 dilim peynir
3 kaşık kabak çekirdeği
1 dilim tam buğday ekmeği
14:30
1 kutu ton balığı
1 dilim tam buğday ekmeği
2 salatalık
17:30
4 kuru kayısı
4 kaşık yoğurt
20:30
1 kase lahana çorbası
2 kaşık lor
2,5 lt su
1 saat yürüyüş 60 puan
telefonun görüntülü arama yapmadığını geç farkettik. yemek saatinde dışarı çıktığımız için akşamgeç oldu. dışarıda çok vakit geçirdiğimiz için su diğer günlere göre az oldu
lahana corbasına 2 tane acı sivri biber koy dedi diyetisyenacı yoktu acısız koydum pul biber kattım. biraz fazla abartmışım sanırım. ciğerlerim yandı yerken. ama idare edeceğim artık 2 gün
ada81 LAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?