Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Selam kızlar

Valla bütün işi gücü bıraktım sizi kontrole geldim. Ama cumadan bugüne kadar hiç uğramayanlar var. Menüleri düzenli yazan 2 kişi. Toparlanın lütfen artık. Buraya daha çok zaman ayırmamız lazım yoksa olmayacak bu iş. Buradan uzaklaştıkça ne bulursak yiyoruz.

Cumartesi menüsünü yazmayanlar var hala ayrıca cuma gününün menüsünü yazan 6 kişi sadece. Bugün ise sadece iki kişi yazmış. Neden menüler yazılmıyor?

Bir sürü alıntı yapmıştım hepsi gitmiş @melis08 canım çikolata ve kek olmamış. Un kurabiyesini unutmuşum yeni geldi aklıma. Bugünün menüsünü de yazmamışsın.

latiska cuma günü menüsünde kahvaltıyı fazla kaçırmışsın.

solmez cim menülerindeki kabak çekirdeği dikkatimi çekiyor. Kavrulmamış yiyorsundur ama bi sebebi vardır mutlaka?

Birprensess canım menülerin gayet güzel ama daha doyurucu ve sağlıklı beslenmen lazım. Bugünün kahvaltısı çok geç olmuş kendini uzun süre aç bırakma lütfen.

zambak86 menülerini yazmamışsın canım? Bydelikiz senin de menülerin yok? aylahl @umudum2 menület ne kadar kötü olursa olsun bekliyorum yazın mutlaka

evet canım kavrulmamış. bu haftaki listeme yazdı diyetisyen. duraklama yaşadık ya. değişik şeyler tüketmemi istiyor sanırım. yoksa kahvaltıda kabak çekirdeği yemek hiç aklıma gelmezdi. 2 yemek kaşığı ölçüsü. bugün eşimlemuhabbet ederken bi kaşık fazladan yedim sadece

LAydLiNe canım akşama kuşları uyutayım menümü yazayım diyorum ana uyuyakalıyorum kanepede.
Dünkü menüm:
10.00 (kahvaltıya misafirim vardı) 1/2 simit, salata, 2 dl sucuklu yumurta, 1 dl peynirli börek, peynir
16.00 döner dürüm

Bu kadar.

Şu an spordayım bisiklet sürüyorum bir yandan da bakayım dedim.
3 haftadır düzenli gidemiyorum spora. Başladım bakalım. Ama annemin ameliyatı zamanı be sonrası zaman ayırabilir miyim bilmiyorum şimdiden.

Bugün kalsiyum diyeti yapacağım. Dün beni şişiren etlerden kurtulayım.

Biraz düzensiz ve dengesiz olmuş farketmişsindir. Börek ve dönerin dürüm olması iyi olmamış. Suyu yazmamışsın?

Afiyet olsun canim. Börek olmamis. Dineri de porsiyon tercih etseydin keşke. Iki ogun yedigin ve aksami erken yedigin icin dengelemissindir muhtemelen ama yine de dikkat et bugun canim

Günaydın kızlar

Benim ufaklık rahatsızlandı dün birdenbire. Normalde bu kadar sık hasta olmazdı neden oldu bilmiyorum ama yine boğazı şişti, burun akıntısı şimdi de ateşi çıkmaya başladı. Hastaneye yanıma getirdim birazdan muayeneye götüreceğim. Menü yazmayanlar menülerini yazsın lütfen. Mesaj sayılarınıza da dikkat edeceğim haberiniz olsun. Herkesten kaçamaksız menü bekliyorum bugün.

Gunaydin kizlar
Pazartesi kilo bildirimi
Cuma 78.5
Bugün 77.7
Fark 800 gr

Wc problemi yasiyorum. Dun ve bugun buyuk tualetime cikamadigim halde sonuc bu. Karnim kocaman. Yan binadan komsu kapida gordu. Kizima kardes geliyor zannetti
Cuma ya 76 yi gorurum insallah

Gecmis olsun canim. Çabucak iyileşir inşallah

Ona rağmen gayet güzel bir sonuç. Hadi bakalım bu hafta iyi bir sonuç göreceğiz.

Valla tebrik ederim canım ben sabah neden olduğunu anladım 97.0 çıktım tartıda aslında yanlış birşeyde yapmadım ama tuvaletten yana oldugunu dusundugum bir şişkinliğim var karın bölgemde tartida eksi beklerken arti gordum ben şok

Teşekkür ederim kaptanım az yememe rağmen bugün +600 gördüm tartıda şişkinliğim var o yüzden heralde

Ay ciddi mi gündüz het paketim bitik İnşallah akşam 10 dan sonra burdayım verilsin kilolar :))

zambak86 menülerini yazmamışsın canım?
Kalori programına yazdımda buraya yazmadım, yazarım şimdi inşallah
Babam bugün kalp ameliyatı oluyor da biraz stresliyim sürekli dua okuyoruz yemek bile boğazımdan geçmiyor, sabah zorla atıştırdım sırf sütüm olsun diye boğazım düğüm düğüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…