Canım modeli neydi telefonun inşallah düzelir
Afiyet olsun canım
Bir sürü alıntı yapmıştım hepsi gitmiş@melis08 canım çikolata ve kek olmamış. Un kurabiyesini unutmuşum yeni geldi aklıma. Bugünün menüsünü de yazmamışsın.
latiska cuma günü menüsünde kahvaltıyı fazla kaçırmışsın.
solmez cim menülerindeki kabak çekirdeği dikkatimi çekiyor. Kavrulmamış yiyorsundur ama bi sebebi vardır mutlaka?
Birprensess canım menülerin gayet güzel ama daha doyurucu ve sağlıklı beslenmen lazım. Bugünün kahvaltısı çok geç olmuş kendini uzun süre aç bırakma lütfen.
zambak86 menülerini yazmamışsın canım? Bydelikiz senin de menülerin yok? aylahl @umudum2 menület ne kadar kötü olursa olsun bekliyorum yazın mutlaka
LAydLiNe canım akşama kuşları uyutayım menümü yazayım diyorum ana uyuyakalıyorum kanepede.
Dünkü menüm:
10.00 (kahvaltıya misafirim vardı) 1/2 simit, salata, 2 dl sucuklu yumurta, 1 dl peynirli börek, peynir
16.00 döner dürüm
Bu kadar.
LAydLiNe canım akşama kuşları uyutayım menümü yazayım diyorum ana uyuyakalıyorum kanepede.
Dünkü menüm:
10.00 (kahvaltıya misafirim vardı) 1/2 simit, salata, 2 dl sucuklu yumurta, 1 dl peynirli börek, peynir
16.00 döner dürüm
Bu kadar.
Günaydın kızlar
Benim ufaklık rahatsızlandı dün birdenbire. Normalde bu kadar sık hasta olmazdı neden oldu bilmiyorum ama yine boğazı şişti, burun akıntısı şimdi de ateşi çıkmaya başladı. Hastaneye yanıma getirdim birazdan muayeneye götüreceğim. Menü yazmayanlar menülerini yazsın lütfen. Mesaj sayılarınıza da dikkat edeceğim haberiniz olsun. Herkesten kaçamaksız menü bekliyorum bugün.
Gecmis olsun canim. Çabucak iyileşir inşallah
Gunaydin kizlar
Pazartesi kilo bildirimi
Cuma 78.5
Bugün 77.7
Fark 800 gr
Wc problemi yasiyorum. Dun ve bugun buyuk tualetime cikamadigim halde sonuc bu. Karnim kocaman. Yan binadan komsu kapida gordu. Kizima kardes geliyor zannetti
Cuma ya 76 yi gorurum insallah
Ona rağmen gayet güzel bir sonuç. Hadi bakalım bu hafta iyi bir sonuç göreceğiz.
Valla tebrik ederim canım ben sabah neden olduğunu anladım 97.0 çıktım tartıda aslında yanlış birşeyde yapmadım ama tuvaletten yana oldugunu dusundugum bir şişkinliğim var karın bölgemde tartida eksi beklerken arti gordum ben şokGunaydin kizlar
Pazartesi kilo bildirimi
Cuma 78.5
Bugün 77.7
Fark 800 gr
Wc problemi yasiyorum. Dun ve bugun buyuk tualetime cikamadigim halde sonuc bu. Karnim kocaman. Yan binadan komsu kapida gordu. Kizima kardes geliyor zannetti
Cuma ya 76 yi gorurum insallah
Teşekkür ederim kaptanım az yememe rağmen bugün +600 gördüm tartıda şişkinliğim var o yüzden heraldeBir sürü alıntı yapmıştım hepsi gitmiş@melis08 canım çikolata ve kek olmamış. Un kurabiyesini unutmuşum yeni geldi aklıma. Bugünün menüsünü de yazmamışsın.
latiska cuma günü menüsünde kahvaltıyı fazla kaçırmışsın.
solmez cim menülerindeki kabak çekirdeği dikkatimi çekiyor. Kavrulmamış yiyorsundur ama bi sebebi vardır mutlaka?
Birprensess canım menülerin gayet güzel ama daha doyurucu ve sağlıklı beslenmen lazım. Bugünün kahvaltısı çok geç olmuş kendini uzun süre aç bırakma lütfen.
zambak86 menülerini yazmamışsın canım? Bydelikiz senin de menülerin yok? aylahl @umudum2 menület ne kadar kötü olursa olsun bekliyorum yazın mutlaka
Öyle yapayım bende, bir ara öyle yapıyordumCanım benim 1.5 lt şişem var onu dolduruyorum bi de ufak 500 ml lik var onuda dolduruyorum onlarla hesaplıyorum sende öyle yapabilirsin
Ay ciddi mi gündüz het paketim bitik İnşallah akşam 10 dan sonra burdayım verilsin kilolar :))Güzellikler günaydınBu hafta ana listedeki arkadaşlarla yarışıyoruz, kaptanımız öyle demişti cuma günü unutmadınız dimi Cumaya kadar çok çok dikkat edip ana listeyi yeniyoruz ve ana listeye giriyoruz inşallah izin kilolarımıza gelip Geçtiğimiz hafta 2 kişi bildirim yapmamış geri kalan herkes kilo vermişti maşallah bize bu hafta da daha güzellerini yapabiliriz kızlarr
ada81 @fanur aylahl @Bilmece811 Bydelikiz
LAydLiNe Kaptanım bu arada sende fre listedesin
Kalori programına yazdımda buraya yazmadım, yazarım şimdi inşallahzambak86 menülerini yazmamışsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?