Benim de hedefim oydu ama babamın stresinden hiçbişeye elim gitmiyor 1-2 gündür, şuan kalp ameliyatın da babamGunaydin kizlar
Pazartesi kilo bildirimi
Cuma 78.5
Bugün 77.7
Fark 800 gr
Wc problemi yasiyorum. Dun ve bugun buyuk tualetime cikamadigim halde sonuc bu. Karnim kocaman. Yan binadan komsu kapida gordu. Kizima kardes geliyor zannetti
Cuma ya 76 yi gorurum insallah
Annemlere gittik akşam, ablamlar da vardı kalanı 2 dilim bize 2 dilim ablamlara olacak şekilde bölüştürdüm. O da çocuklara, ucuz atlattım :)
latiska cuma günü menüsünde kahvaltıyı fazla kaçırmışsın.
yeni telefonun hayırlı olsunçok şükür yeni telefon aldım birazdan açacağım. gerçi istediğimi almadım yine ama elimdekinden kurtuldum çok şükür.
daha sık buralardayım yani artık
kahvaltıdan sonra avm ye gittik kızı oyun alanına soktuk. telefon baktık yeni geldik eve. kızım uyudu hemen yemeğimi yedim. hafta sonu oldum mu yemek saatleri şaşıyor ille.
akşama daeşimin köylüsü gelecek gibi. kesinleşirseyemek yapacağım tekrar. bize göre bişeyler var.bitsin diye yeni yemek yapmayacaktım ama misafir olunca işler değişiyor
Valla tebrik ederim canım ben sabah neden olduğunu anladım 97.0 çıktım tartıda aslında yanlış birşeyde yapmadım ama tuvaletten yana oldugunu dusundugum bir şişkinliğim var karın bölgemde tartida eksi beklerken arti gordum ben şok
Kalori programına yazdımda buraya yazmadım, yazarım şimdi inşallah
Babam bugün kalp ameliyatı oluyor da biraz stresliyim sürekli dua okuyoruz yemek bile boğazımdan geçmiyor, sabah zorla atıştırdım sırf sütüm olsun diye boğazım düğüm düğüm
04.11.2018-pazar
12.30:
Patatesli yumurta
2 dilim ekmek
Peynir
Ceviz
Bal
19.30:
Balık
Salata
Mercimek çorbası
1 dilim ekmek
1 saat temizlik
yeni telefonun hayırlı olsun
düşük düşük kilo bildirimlerinde kullan hep
sabahtan 3 e kadar dersim olduğundan sıkı bir kahvaltı ile başladım güne
biraz kaçırmışım zira öğle yemeği yemedim
birazdan doçent olan bir arkadaşı kutlamaya gideceğiz
su böreği, baklava, kurabiyeler, çikolatalar, kuruyemişler...
az önce kahve içtim ki iştahım kapansın
Inşallah canım o kadar da gaza getirmiştim kendimişişkinlikdir o gider canım cumaya kadar inşallah. vücüdun ne tepki vereceği belli olmuyor. - beklerken + görünce üzülüyor insan. geçen 2-3 hafta öyleydi benim için. gerçi kaçamak da yaptım + yı hakkettim bazı haftalarda ama sonrasında hem uyup hem - göremeyince üzüldüm. kaçamaksız devam inşallah gidecek kilolar. yaza kadarharika fit hatunlar olacağız inşallah
Allah yardımcınız oldun canım. Sağlıcakla çıksın inşallah baban ameliyattan. Rabbim şifasını versin
afiyet olsun canım.emzirdiğin için güzel menün. emzirmeyen biri için kahvaltı fazla olurdu yoksa
afiyet olsun canım güzel menün.sularını yazmamışsın ama içiyorsundur. emzirirken çok susanıyor. ölçmeye çalış yine de yazmak açısından
Kolay gelsin canım benimde ev istiyor öyle bir temizlik daha doğrusu ev temiz ama yapasım var ben istiyorumbende temizliğe giriştim. camları siliyorum. kızım uyanınca sırayla perdeleri yıkayıp asacağım. perdeler yıkanırkende evi sileceğim. en son banyo ve wc halledip inşallah bende duş alıp oturacağım. bir temzilik aşkı geldi ki her yeri parlatasım var
Maşallahbende temizliğe giriştim. camları siliyorum. kızım uyanınca sırayla perdeleri yıkayıp asacağım. perdeler yıkanırkende evi sileceğim. en son banyo ve wc halledip inşallah bende duş alıp oturacağım. bir temzilik aşkı geldi ki her yeri parlatasım var
05.11.2018-Pazartesi
08:30 = 1 haşlanmış yumurta
Yarım dilim çavdar ekmeği
4-5 yeşil zeytin
13:00 = 1 tabak taze fasulye
Domates salatalık
1-2 Kasar peyniri
Yarım dilim çavdar ekmeği
16:00 = 1 avuç yarısı fındık
1 mandalina
17:30 = Bol kısır yedim limonlu sebzeli
2 lt su-Çay
LAydLiNe
Menümü yazayım.
10.00 10 fındık, 2 kuru kayısı, süte kahve
13.00 hindi göğüs, salata, 1 dl ekşi maya köy ekmeği
16.30 5 fındık, 2 ceviz, 2 kayısı, sütlü Türk kahvesi
18.00 zeytinyağlı kereviz, 2 tavuk budu, salata, 1 dl ekşi maya köy ekmeği.
Su 1 litre şimdilik yanıma aldım 2ye tamamlayacağım. Şu an detoks çayı da içiyorum.
Spor: 15 dk yürüyüş, 16 dk eliptik bisiklet, 24 dk bisiklet. Ara verdiğim için zorladı biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?