Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim de hedefim oydu ama babamın stresinden hiçbişeye elim gitmiyor 1-2 gündür, şuan kalp ameliyatın da babam

03.11.2018-cumartesi :
9.30:
2 dilim beyaz ekmek
1 tatlı kaşığı tahin pekmez
1 tatlı kaşığı bal
2 ceviz
25 gr köy peyniri
1 yumurta

16. 00:
1 kupa Dibek kahve
1 hurma

19.00:
1 porsiyon patlıcan kebabı
1 dilim ekmek
2 tane çiğ köfte
Spor:40 dk tempolu yürüyüş 30 dk aerobik
ada81 , LAydLiNe

04.11.2018-pazar
12.30:
Patatesli yumurta
2 dilim ekmek
Peynir
Ceviz
Bal

19.30:
Balık
Salata
Mercimek çorbası
1 dilim ekmek

1 saat temizlik

yeni telefonun hayırlı olsun
düşük düşük kilo bildirimlerinde kullan hep

şişkinlikdir o gider canım cumaya kadar inşallah. vücüdun ne tepki vereceği belli olmuyor. - beklerken + görünce üzülüyor insan. geçen 2-3 hafta öyleydi benim için. gerçi kaçamak da yaptım + yı hakkettim bazı haftalarda ama sonrasında hem uyup hem - göremeyince üzüldüm. kaçamaksız devam inşallah gidecek kilolar. yaza kadarharika fit hatunlar olacağız inşallah

Allah yardımcınız oldun canım. Sağlıcakla çıksın inşallah baban ameliyattan. Rabbim şifasını versin

afiyet olsun canım.emzirdiğin için güzel menün. emzirmeyen biri için kahvaltı fazla olurdu yoksa

04.11.2018-pazar
12.30:
Patatesli yumurta
2 dilim ekmek
Peynir
Ceviz
Bal

19.30:
Balık
Salata
Mercimek çorbası
1 dilim ekmek

1 saat temizlik

afiyet olsun canım güzel menün.sularını yazmamışsın ama içiyorsundur. emzirirken çok susanıyor. ölçmeye çalış yine de yazmak açısından

sabahtan 3 e kadar dersim olduğundan sıkı bir kahvaltı ile başladım güne
biraz kaçırmışım zira öğle yemeği yemedim

birazdan doçent olan bir arkadaşı kutlamaya gideceğiz

su böreği, baklava, kurabiyeler, çikolatalar, kuruyemişler...
az önce kahve içtim ki iştahım kapansın

yeni telefonun hayırlı olsun
düşük düşük kilo bildirimlerinde kullan hep

amin amin inşallah
eşim servise götürdü şimdi. görüntülü arama sıkıntısı nedeniyle. gişedeki kişi bilmiyormuş özelliği var mı yok mu. servise verelim bozuksa yenisi ile değiştirirler demiş. bir hafta daha telefonsuzum yani. hattımda eşimde akşama getirecek.işe geçti tekrar ordan

öğle yemeği yemediğin için canın isteyecek ammmaaa sen o zararli şeylerden yemeyip sağlıklı kuruyemişler yiyeceksin tabii ki değil mi .tartıdaki eksileri düşün. düşün ve yeme canım. Allah kolaylık versin

bende temizliğe giriştim. camları siliyorum. kızım uyanınca sırayla perdeleri yıkayıp asacağım. perdeler yıkanırkende evi sileceğim. en son banyo ve wc halledip inşallah bende duş alıp oturacağım. bir temzilik aşkı geldi ki her yeri parlatasım var

Inşallah canım o kadar da gaza getirmiştim kendimi

Kolay gelsin canım benimde ev istiyor öyle bir temizlik daha doğrusu ev temiz ama yapasım var ben istiyorum amma velakin çok uyusuğum bu aralar

05.11.2018-Pazartesi

08:30 = 1 haşlanmış yumurta
Yarım dilim çavdar ekmeği
4-5 yeşil zeytin

13:00 = 1 tabak taze fasulye
Domates salatalık
1-2 Kasar peyniri
Yarım dilim çavdar ekmeği

16:00 = 1 avuç yarısı fındık
1 mandalina

17:30 = Bol kısır yedim limonlu sebzeli

2 lt su-Çay
LAydLiNe

Menümü yazayım.
10.00 10 fındık, 2 kuru kayısı, süte kahve
13.00 hindi göğüs, salata, 1 dl ekşi maya köy ekmeği
16.30 5 fındık, 2 ceviz, 2 kayısı, sütlü Türk kahvesi
18.00 zeytinyağlı kereviz, 2 tavuk budu, salata, 1 dl ekşi maya köy ekmeği.

Su 1 litre şimdilik yanıma aldım 2ye tamamlayacağım. Şu an detoks çayı da içiyorum.
Spor: 15 dk yürüyüş, 16 dk eliptik bisiklet, 24 dk bisiklet. Ara verdiğim için zorladı biraz.

afiyet olsun canım güzel menün. kısır da şişkinlik yapacak tartıya çıkma istersen bir kaç gün. moralini boazmasın

afiyet olsun canım. menü de spor da güzel. yakalarsın eski temponu yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…