Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

çok yoruldum yeni bitti işim. ama duş alamadım. kızım uyuyunca ya da eşim gelince artık gireceğim. şimdi yemeğimi yiyeyim. üstüne yorgunluk kahvesi yapacağım kendime. aslında şimdi içesim var ama yemek gecikir o yüzden yemekten sonra artık

afiyet olsun canım güzel menün. kısır da şişkinlik yapacak tartıya çıkma istersen bir kaç gün. moralini boazmasın

afiyet olsun canım. menü de spor da güzel. yakalarsın eski temponu yakında
Evet canım ya karnım davul gibi ben en iyisi bi kaç gün ödem atıcı çay falan içeyim yoksa patlayacağım öncesinde de şişkinliğim var zaten

Afiyet olsun canım. Eline sağlık mis olmuştur evin

öyle olmadı... kahve gerçekten de iştahımı kapattı... sadece 1 çiko yedim...
bu hafta 57.6 hedefliyorum.. malum gıdım gıdım gidiyor kilolar bende...
kutluyorum kendimi

bu telefona biri söylesin... fazla naz aşık usandırır...

yarın yeni öğrencilerimizle kaynaşma toplantımız var... öğle menüsü çok ama çok tehlikeli
ben de mercimekli köfte hazırlayacağım... ki yaparken oldu mu olmadı mı diye kalite kontrol aşamasında baya baya yemek zorunda kalabilirim...
öğlen cozutursam akşam dengelerim...

5 kasım pazartesi

8.30
2 dilim tahıllı ekmek
1 haş.yumurta
2 dilim füme hindi
1 kk peynir
şekersiz çaylar

15.30
1 mini çiko

16.30
1 muz
(çok kramp giriyor bu ara bacaklarıma... ilaç niyetine muz yedim)

19.00
1 tabak etli yeşil fasulye
1 sk mercimekli bulgur pilavı
1 bardak şalgam suyu

2 L su
spor yok

menü de spor da gayet güzel

Sizin oryantasyonlar yemeli içmeli mi? Öğrenciler bayram eder ne güzel :) Bölümde de uyum varsa ne güzel. Biz gerginiz biraz.

Ben kramp durumunda sütü arttırıyorum kalsiyum iyi geliyor. Magnezyum gerekiyor galib ama bana süt iyi geliyor.

Menün güzelmiş afiyet olsun.

zambak86 nasıl oldu baban canım? Çıkmıştır ameliyattan. Allah yardımcınız olsun.
Aminn canım Allah razı olsun düşündüğün için, evet çıktı 6 saat sürdü ameliyatı, şuan yoğun bakımda hâlâ uyutuyorlar şimdilik tek bildiğim bu, yarın inşallah alırım tekrardan haber, benim için çok zor bir gündü

Evet canım ya karnım davul gibi ben en iyisi bi kaç gün ödem atıcı çay falan içeyim yoksa patlayacağım öncesinde de şişkinliğim var zaten

evet iyi fikir canım.işe yarayacaktır

Afiyet olsun canım. Eline sağlık mis olmuştur evin

evet çok güzel oldu. keşke hiç kirlenmese aah ah

öyle olmadı... kahve gerçekten de iştahımı kapattı... sadece 1 çiko yedim...
bu hafta 57.6 hedefliyorum.. malum gıdım gıdım gidiyor kilolar bende...
kutluyorum kendimi

hadi bakalım inşallah canım
bu telefona biri söylesin... fazla naz aşık usandırır...

ay bencede yaa çok sinir oldum zatii

afiyet olsun canım

inşallah hayırlı haber alırsınız canım. içini ferah tut lütfen

bugün ki menüm

10:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 yemek kaşığı kabak çekirdeği
1 dilim tam buğday ekmeği

14:00
3 but tavuk
2 yemekkaşığı közlenmiş patlıcanlı salata
1 dilim tam buğday ekmeği

17:00
4 kuru kayısı
4 kaşık yoğurt

19:30
1 kase lahana çorbası bolll acılı
2 kaşık lor

3,5 lt su
3 saat temizlik. puanlamasını hatırlamıyorum

ada81
LAydLiNe

bugünkü menüm
8.00
1 dilim peynir
1 tane yumurta
domates yeşilliker

11.00
1 elma 1 mandalin

12.30
şekersiz nescafe

15.00
6 yemek kaşığı yumurtalı ıspanak
1 kase yoğurt

17.00
7 8 tane siyah kuru üzüm
şekersiz çay

19.00
1 tabak patatesli et
Salata

neredeyse 3 lt su 1 saat yürüyüş.

afiyet olsun canım gayet güzel menünde sporunda .
ama patatesi pek tercih etmesen iyi olur. kilo vermeye ket vuruyor

Sizin oryantasyonlar yemeli içmeli mi? Öğrenciler bayram eder ne güzel :) Bölümde de uyum varsa ne güzel. Biz gerginiz biraz.

sınıf 24 kişi olunca yemeli içmeli yaptık. kalabalıkken müzikli restoranlarda yapardık eskiden...2 yıldır öğrenci alamıyorduk biz. malum fen bilimleri can çekişiyor... bu yıl öğrenciler gelince bastık bağrımıza çocuklarımız gibi. bu yıl benim oğlum da üniversiteye başladı biliyorsun... daha bir pamuk şekeri olmuş olabiliriz

bizim bölümde uyum fena değildir. bölüm başkanı zaten eşim. arkadaşların büyük çoğunluğu ile asistanlık döneminden beri beraberiz. 1 kişi sıkıntılı olsa bile bölümde huzur olmuyor. biz yıllar önce kılçıklardan kurtulduğumuz için iyiyiz şimdi. umarım böyle devam eder...

Hayırlı sabahlar çıtırellalar
Anvak gelebildim

Bugünkt menüm
06.30
1 bardak çay
2 dilim peynir
5 s zeytin
3 y zeytin
1 t kaşığı tahin
3 dilim ekmek
1 h yumurta

Öğle
13.00
2 parça tavuk patlıcan
2 dilim ekmek

Akşam
19.30
2 kepçe domates çorbası
3 y kaşığı beşamel soslu karnabaharlı fırında makarna

2 lt su

Sosyal bilimler de aynı artık. Sempozyumda tüm Türkiye’deki üniversitelerin aynı bölümleri biraradaydık, sohbet ettik. 3 büyük şehirdeki üniversiteler hariç doluluk oranı düşükmüş çok. Biz full alıyoruz, bir de yatay dikey geçiş komisyonundaydım 35 kişi de öyle aldık. Öyle ki dersimi alan 190 kişi. Her sene kontenjan azaltılması için talepte bulunuyoruz ama olmuyor.
Siz ne güzel tek tek tanır, ilgilenebilirsiniz. Bizim yüksek lisans doktoralar gibi. Gerçi bu sene onlar da kalabalık. Bir sınıfım 26, biri 42, biri 16 kişi ki dersler zorunlu değil. Kontenjan azaltmak şart tüm seviyelerde.

En önemlisi huzur tabi, sizin ne güzel devam etsin inşallah. Diyorsun ya tek kişi yetiyor o tek kişi bizim bölüm başkanı, uyumumuz o hariç iyi ama böldü adeta bizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…