Aminn canım Allah razı olsun düşündüğün için, evet çıktı 6 saat sürdü ameliyatı, şuan yoğun bakımda hâlâ uyutuyorlar şimdilik tek bildiğim bu, yarın inşallah alırım tekrardan haber, benim için çok zor bir gündü
Günaydın canım..Günaydın kızlar
Oo maşallah canım süpersin.Günaydın kızlar,
Spordayım. Bugün 40 dk yapabileceğim 10.00da dersim var duş kahvaltı ve yol ancak giderim. Son 8 dk. Bisiklet sürerken bakayım dedim.
Güzel bir gün olsun.
Hayırlı sabahlar çıtırellalar
Anvak gelebildim
Bugünkt menüm
06.30
1 bardak çay
2 dilim peynir
5 s zeytin
3 y zeytin
1 t kaşığı tahin
3 dilim ekmek
1 h yumurta
Öğle
13.00
2 parça tavuk patlıcan
2 dilim ekmek
Akşam
19.30
2 kepçe domates çorbası
3 y kaşığı beşamel soslu karnabaharlı fırında makarna
2 lt su
Sosyal bilimler de aynı artık. Sempozyumda tüm Türkiye’deki üniversitelerin aynı bölümleri biraradaydık, sohbet ettik. 3 büyük şehirdeki üniversiteler hariç doluluk oranı düşükmüş çok. Biz full alıyoruz, bir de yatay dikey geçiş komisyonundaydım 35 kişi de öyle aldık. Öyle ki dersimi alan 190 kişi. Her sene kontenjan azaltılması için talepte bulunuyoruz ama olmuyor.
Siz ne güzel tek tek tanır, ilgilenebilirsiniz. Bizim yüksek lisans doktoralar gibi. Gerçi bu sene onlar da kalabalık. Bir sınıfım 26, biri 42, biri 16 kişi ki dersler zorunlu değil. Kontenjan azaltmak şart tüm seviyelerde.
En önemlisi huzur tabi, sizin ne güzel devam etsin inşallah. Diyorsun ya tek kişi yetiyor o tek kişi bizim bölüm başkanı, uyumumuz o hariç iyi ama böldü adeta bizi.
sabah çocuuklara kek yaptım küçük bir dilim yedim çok güzel kokuyordu birazdan oğlanı okula götürcem eve gelmem saat 3 ü bulur öğlen yemeğini hafif geçircemm
bugün öğle yemeği menüm fecaatti...
nasıl yazacağım bilemiyorum... öğrencilerle kaynaşma yemeğimiz vardı... nerdeyse öğrenci kadar hoca var ve hepimşz abartmış da abartmışız... 50 kişiydik en az ve bi 100 kişiye daha yeterdi... ama çok keyifliydi... de ... akşam ne yapsam da telafi etsem
sadece sebze ve yoğurt yersem vicdanen biraz rahatlarım belki
sağol canım teşekkürler.dengeledikten sonra sorun olmaz zaten canım. afiyet olsun
diğer önlerde daha hafif geçirerek telafi edersinbugün öğle yemeği menüm fecaatti...
nasıl yazacağım bilemiyorum... öğrencilerle kaynaşma yemeğimiz vardı... nerdeyse öğrenci kadar hoca var ve hepimşz abartmış da abartmışız... 50 kişiydik en az ve bi 100 kişiye daha yeterdi... ama çok keyifliydi... de ... akşam ne yapsam da telafi etsem
sadece sebze ve yoğurt yersem vicdanen biraz rahatlarım belki
Bende bugünkü menumu yazayım
Sabah 8 buçukta
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt
Saat 10 buçukta
Çay la birlikte birkaç tane bisküvi
Saat 2 de
1 kaşe çorba
1 durum cigkofte
1 bardak ayran
1 küçük muz
Saat 5 buçukta
1 tabak yumurtali ıspanak yemeği
1 dilim ekmek
Salata
Yoğurt
Şu 2lt.
Spor 30dk.egzersiz hareketleri
Haftada 2 kez yürüyüş yapıp 2 kez pilates yapmayı düşünüyorum geçen hafta öyle yaptım. Pilates yapamadığım zamanlarda mutlaka bölgesel egzersizler yapacağım çünkü benim sıkıntım basen ve göbek şuan. Okadar kilo verdim evet gitti ama yinede istediğim gibi olmadı hala göbek ve basen var malesef.
Menülerim de tam istediğim diyet düzenine giremedi henüz kaptan.geçen seneki ilk diyete başladığım zamanlarda ki gibi kaçamaklı malesef ama alışacagim inş.
LAydLiNe
Kızlarr bugün hiç menü paylaşasım yok aslında kötü birşey yemedim ama düzensiz oldu
Sabah ve Öğle kısır yedim
17:00 = 1 tabak kuru fasulye
5-6 kaşık bulgur pilavı
Salata (domates-soğan)
2 tane mandalina
Ve suya gelince ben bugün hiç şu içmemişim resmen unuttumyatana kadar icebildigim kadar içeceğim
ben asistanken bölümde 30 öğrenci vardı... öyle güzeldi ki herşey
sonra yök 70 e çıkardı... yatay dikey ek kontenjan derken 80 olurdu... yusuf ziya özcanın fen edebiyatlarda formasyonu kaldırdık açıklamasıyla bıçak gibi kesildi öğrenci...
artık ünv. mezunu olup da iş bulmak diye birşey kalmadı ülkemizde... hele ki bizim alanda eğitim görmek öğrenciye çok zor geldiğinden okumuyorlar -ki sosyal alanların çoğuna göre iş alanı daha geniş aslında...
öğrenci yokluğu ile ilgili komik anılarımız da oldu... örneğin 3-4 yıl önce öğrencilerin ısrarı ile yemek organizasyonu yapmıştık... öğrenciden çok öğretim üyesi vardı
2 yıl önce de ite kaka dersleri geçen bir öğrencimiz 1.likle mezun oldu. tek mezundu çünkü
24-25 öğrenci sayı olarak ideal...umarım devam eder böyle..
benim de 150 kişilik sınıflara dersim oluyor farklı fakültelerde... çok yorucu
bölüm başkanı sıkıntı yaratıyorsa huzurlu bir çalışma ortamı kalmaz elbette
yıllar önce rekt. yard., dekan ve böl.bşk görevlerinin en az 2sini yapan bir idarecimiz vardı. resmen mobbing uyguluyordu hatun... kesinlikle sevgi ve saygıyla anılmıyor. emekli oldu da gitti diye seviniyoruz hala.. umarım sizde de durumlar düzelir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?