Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi haberler alırsın canım, gün gün iyiye gider inşallah.
Annemin ameliyatına da 2 gün kaldı, ben de heyecanlıyım.

afiyet olsun canımgüzel menün

tünaydın canlar
dünden kalan bir kaç işim vardı. toz almak çamaşır toplamak yeniden asmak vs gibi.
kızımında bezinden taşmiş çişi. hiç olmazdı. banyo yaptırdım kalkar kalkmaz
yemeğimi de yaptım.
diyetisyen kontrolum var öncesine parka götüreceğim kızımı. dönünce görüşürüz

ben asistanken bölümde 30 öğrenci vardı... öyle güzeldi ki herşey
sonra yök 70 e çıkardı... yatay dikey ek kontenjan derken 80 olurdu... yusuf ziya özcanın fen edebiyatlarda formasyonu kaldırdık açıklamasıyla bıçak gibi kesildi öğrenci...
artık ünv. mezunu olup da iş bulmak diye birşey kalmadı ülkemizde... hele ki bizim alanda eğitim görmek öğrenciye çok zor geldiğinden okumuyorlar -ki sosyal alanların çoğuna göre iş alanı daha geniş aslında...

öğrenci yokluğu ile ilgili komik anılarımız da oldu... örneğin 3-4 yıl önce öğrencilerin ısrarı ile yemek organizasyonu yapmıştık... öğrenciden çok öğretim üyesi vardı
2 yıl önce de ite kaka dersleri geçen bir öğrencimiz 1.likle mezun oldu. tek mezundu çünkü
24-25 öğrenci sayı olarak ideal...umarım devam eder böyle..
benim de 150 kişilik sınıflara dersim oluyor farklı fakültelerde... çok yorucu

bölüm başkanı sıkıntı yaratıyorsa huzurlu bir çalışma ortamı kalmaz elbette
yıllar önce rekt. yard., dekan ve böl.bşk görevlerinin en az 2sini yapan bir idarecimiz vardı. resmen mobbing uyguluyordu hatun... kesinlikle sevgi ve saygıyla anılmıyor. emekli oldu da gitti diye seviniyoruz hala.. umarım sizde de durumlar düzelir...

sabah çocuuklara kek yaptım küçük bir dilim yedim çok güzel kokuyordu birazdan oğlanı okula götürcem eve gelmem saat 3 ü bulur öğlen yemeğini hafif geçircemm

dengeledikten sonra sorun olmaz zaten canım. afiyet olsun

bugün öğle yemeği menüm fecaatti...
nasıl yazacağım bilemiyorum... öğrencilerle kaynaşma yemeğimiz vardı... nerdeyse öğrenci kadar hoca var ve hepimşz abartmış da abartmışız... 50 kişiydik en az ve bi 100 kişiye daha yeterdi... ama çok keyifliydi... de ... akşam ne yapsam da telafi etsem
sadece sebze ve yoğurt yersem vicdanen biraz rahatlarım belki

diyetisyenden geldim şimdi kızı yatırdım yemek yiyorum. geç oldu biraz.
çok acıktım. kızımın çikolatalı çubuğundan yedim 1 tane ama devam etmedim hemen dur dedim.acıktıysan yemeğini ye dedim kendime.
2100 gr eksi çıktı tartıda ancak yağdan 200 gr + çıktı.
bir anlam veremiyorum neden böyle oluyor.
geçen hafta diyetisyene gittiğim gün aklıma gelen her şeyi yeyip ondan sonra listeme uymuştum ya. o gün çok abarttıysan onun etkisi olabilir dedi diyetisyenim.
ama yine tartıda eksi gördüğüm için çok mutlu oldum.
bu hafta yağdan gider inşallah

hem akşamı hafif geçirip hemde spor yapabilirsen dengelersin belki

diğer önlerde daha hafif geçirerek telafi edersin

Bende bugünkü menumu yazayım
Sabah 8 buçukta
1 haşlanmış yumurta
1 bardak süt

Saat 10 buçukta
Çay la birlikte birkaç tane bisküvi

Saat 2 de
1 kaşe çorba
1 durum cigkofte
1 bardak ayran
1 küçük muz

Saat 5 buçukta
1 tabak yumurtali ıspanak yemeği
1 dilim ekmek
Salata
Yoğurt

Şu 2lt.
Spor 30dk.egzersiz hareketleri

Haftada 2 kez yürüyüş yapıp 2 kez pilates yapmayı düşünüyorum geçen hafta öyle yaptım. Pilates yapamadığım zamanlarda mutlaka bölgesel egzersizler yapacağım çünkü benim sıkıntım basen ve göbek şuan. Okadar kilo verdim evet gitti ama yinede istediğim gibi olmadı hala göbek ve basen var malesef.

Menülerim de tam istediğim diyet düzenine giremedi henüz kaptan.geçen seneki ilk diyete başladığım zamanlarda ki gibi kaçamaklı malesef ama alışacagim inş.
LAydLiNe

Kızlarr bugün hiç menü paylaşasım yok aslında kötü birşey yemedim ama düzensiz oldu

Sabah ve Öğle kısır yedim

17:00 = 1 tabak kuru fasulye
5-6 kaşık bulgur pilavı
Salata (domates-soğan)

2 tane mandalina

Ve suya gelince ben bugün hiç şu içmemişim resmen unuttum yatana kadar icebildigim kadar içeceğim

Afiyet olsun canım. bisküvi dışında güzel bence. mezuniyete kadar gelmeyi başardın sen canım. istediğin bedene ulaşacağıma eminim.

afiyet olsun canım ama önümüzdeki 1 hafta artık bulgur yeme bence. dün konuşmuştuk şişkinlik yapacak diye. 2. gün 3 öğün bulgur yemişsin bi de kuru fasulye...
cumaya kadar çıkma tartıya. o zamana anca geçer heralde şişliği.

bugün ki menüm

10:30
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 yemek kaşığı kabak çekirdeği
1 dilim tambuğday ekmeği

15:30
8 kaşık ıspanak
1 bardak ayran
1,5 dilim tam buğday ekmeği

yemekten biraz önce 1 tane çikolatalı çubuk kraker

19:30
1 kase lahana çorbası boll acılı
4 kaşık yoğurt

3,5 lt su
1 saat yürüyüş 60 puan

ada81 LAydLiNe

Evet canım ben de dersten pilim bitmiş şekilde çıkıyorum, sınıfım sessiz ama kalabalık zor oluyor gerçekten. yök’den TED geliyor kontenjan azaltma taleplerimize. Düzeltmek için çalışmalar yapılır umarım, yoksa gidişat iyi değil. Norm kadro uygulamasını tasvip etmiyorum ama akademisyen ve peşinden öğrenci sayısını biraz dengeler belki.
1. öğrenciniz komikmiş, çocuk da şaşırmıştır.
Bizim de hep beraber çektiğimiz hocalar vardı ama çektim çektireyim diye düşünüyor sanırım. Sabırla bekliyoruz bakalım.

9.00 2 etimek, tulum peynir, maydonoz domates
11.30 1/2 yeşil elma
13.30 hindi göğüs, Salata, 1 etimek
16.30 1/2 yeşil elma
18.00 etli pazı dolma yoğurt, 1 etimek

20 dk bisiklet, 20 dk eliptik bisiklet
1 lt su, önüme aldım içmeye devam 2 lt yapmaya çalışıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…