Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun canım çok güzel menün de sporunda.

merhaba herkese
aslında hiç liste yazasım yok ama sabah ve akşam telafi ettiğimi düşünerek yazıyorum

6 kasım salı
9.00

küçük bir kase meyveli yulaf ezmesi
1 mercimekli köfte (kalite kontrol)

12.30
3 mercimekli köfte
1 kıymalı patatesli köfte
1 dilim nişastalı kek
1 minik dilim baklava
1 küçük parça krokanat
1 susamlı tuzlu kurabiye
(biberli ekmek, börek, browni, 4 farklı keke dokunmadım)
bol bol şekersiz çay

keyifli bir gündü
öğrencilerimiz de çok memnun ayrıldı, hocalarımız da

17.30
sade kahve

19.00
buharda haşlanmış brokoli, karnıbahar ve çok az havuç
(balzamik sirke ve limonlu sosla)

22.30
1er avuç ıspanak, maydanoz, roka, yarım limon suyu ve 1 bardak sudan smoothie
(çok acıktım ve beklemediğim kadar tok tuttu)

su 1,5 L ancak olmuştur
spor yapmak isterdim de 2 hafta sonra katılacağım proje paneli için çok yoğun çalışmam lazım

merhaba

kötü birşey yemedim diyorsun ama bulgursuz öğün geçirmemişsin ama bulgurun ekmekten de farkı yok-yaptığı ekstra şişkinlik de cabası... sabah sabah kısır?? hayırdır yawriiii

gayet güzel...

afiyet olsun canım.bence güzel dengelemişsin.

incelme var mı peki
yerinde olsam düzenli olarak ölçü alırdım... bence en önemli gösterge...
yağ azalıp kas arttığında kilon değişmez ama vücudun fit bir hale gelip incelmiş olursun...

merhaba

kötü birşey yemedim diyorsun ama bulgursuz öğün geçirmemişsin ama bulgurun ekmekten de farkı yok-yaptığı ekstra şişkinlik de cabası... sabah sabah kısır?? hayırdır yawriiii
Sabah 9 12:30 arası kursum var geç kalacağım için kahvaltı yapamadım ki sabahları hiç kahvaltı yapasım olmuyor zorla yapıyorum o yüzden 1 2 kasik kısır yemiştim evde yatılı misafirlerim var akşamdan kalmıştı Aslında bulgur diyet listemde var ama ben öğün olarak fazla yemiş bulundum

afiyet olsun canım. billmiyorum belki bende çok şişkinlik yapıyor diye dikkatimi çekti. kahvaltı bazan benim de yapasım olmuyor. meyveli yulaf güzel oluyor biliyor muydun... 1 bardak sıcak süte 4 kaşık yulaf ezmesi ekleyip yarımşar muz ve elma belki biraz kuru üzüm ve fındık ekliyorum. karıştırıp soğuduktan sonra dolaba kaldırıyorum. ertesi gün yarısı diğer gün kalan yarısını yiyorum. bir dene istersen. çok da pratik...

günaydın herkese...
akşam için yemek daveti aldık... hem de çiğköfte yapılacak... Birprensess e diyorum ama ben de hergün bulgur yiyorum... bugün son olsun... ekmeksiz, sadece salata ile güzel ve diyet açısından uygun aslında... ama bir sürü de meze olur... ben gitmeden duble türk kahvesi içerim... o iyi tutuyor...

Günaydın herkese,
Spordayım, bugün geciktim biraz, bitmek üzere.
Hazırlanacağım anneme gider hazırlanmasına yardım ederim hastaneye gideceğiz bugün yatacak. Akşama dayım, teyzem ve kardeşim geliyor bizde kalırlar, bakalım nasıl yürüteceğim diyeti. Neyse ameliyat sorunsuz geçsin de bakalım.

afiyet olsun canım çok güzel menün de sporunda.

Teşekkür ederim canım :)

Miden bayram etmiş :)
Olsun akşam önemli idi, iyi dengelemişsin. Çok yedikten sonra ben akşam zor duruyorum.

Teşekkür ederim, dikkat etmeye çalışıyorum :)

Günaydın kızlar

Dün gelemedim ufaklık hasta söylemiştim. Bugün daha iyi çok şükür. Şimdi de Diş hekimliği fakültesindeyim büyük kızımın bir kaç dolgusu vardı onu yaptırıyoruz. Geçmişi okuyup dönerim hemen

Akşam yemeklerini en geç 18:00 diye ayarla canım. Mevsim itibariyle 19:30 çok geç. Bak gör tartın seni ne kadar mutlu edecek
Etimekler çok batıyor gözüme
İyi dengelemişsin ama ben yine de kızdım

Kızımı beklerken tüm geçmişi okudum hatta bir sürü alıntı yaptım ama hepsi gitmiş yine. Aklımda kalanları yazayım hemen.

zambak86 canım çok çok geçmiş olsun daha güzel haberlerini bekliyoruz

M melis08 canım annen inşallah çabucacık atlatır geçmiş olsun şimdiden sana da kolay gelsin

solmez canım eksi çıkmana çok sevindim. Yağdan gitmediğine üzülme önemli olan gitmesi zamanı gelince hep yağdan gidecek

Evet pratikmis hemde hazır olmuş olur ama ben süt sevmiyorum süt donuyor mu yoğurtla yapsam olurmu acaba

Bende kurstan çıktım ve patates sosis ekmek yedim hastaneye gideceğim randevum var tansiyon için bakalım ne diyecek doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…