Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

fark etmemişim.. geçmiş olsun... ufaklık iyileşmiştir umarım
biz çocukken dişlerimiz mi çürümüyordu, çürüyordu da dolgu mu yaptırmıyorduk...
benim kızıma 6 yaşında dolgu yapıldı... oğlumun telleri yaz başında çıktı... tamam farkındalık arttı da çürükler de arttı... benim ilk dolgum ünv. den mezun olduktan sonra yapılmıştı.. dolgu yaptırma yaşı 5 e indi anlaşılan
kolay gelsin canım

incelme var mı peki
yerinde olsam düzenli olarak ölçü alırdım... bence en önemli gösterge...
yağ azalıp kas arttığında kilon değişmez ama vücudun fit bir hale gelip incelmiş olursun...

ölçü almıyorum ama diyetisyenin makinası zaten suyu ve kası da ölçüyor. kas artışı yok ki. su ve kasdan gitmiş zaten giden 2100 gr

sağlıcakla atlatsın da canım. yürütürsün diyetini de kararında ye ölçüyü kaçırma yeterli bolur bence bu süreçte

geçmiş olsun canım

Çok şükür uyanmış inşallah tez zamanda iyileşir

amin canım inşallah.

Akşam yemeklerini en geç 18:00 diye ayarla canım. Mevsim itibariyle 19:30 çok geç. Bak gör tartın seni ne kadar mutlu edecek

Etimekler çok batıyor gözüme
İyi dengelemişsin ama ben yine de kızdım

bunu bana 3. kez söylüyorsun diye hatırlıyorum. yanlış anlamazsan artık söylemezsen sevinirim
bu konuda fikir ayrılığı yaşıyoruz çünkü
bu bilgi yani erken akşam yemeği yeyip sonra hiçbir şey yememek diyette yapılan yanlışlar arasında sayılıyor. hatta bu başlıkla bir video paylaşmıştım daha önce burda. yatmadan 2saat öncesine kadar bişeyler yenilebilir ve bu şekilde de kilo verilir. aç kalarak değil acıkmadan kilo verilir. aç kalınarak yapılan diyet sadece eziyettir bence kişi için. aç kalmadan keyifle olunca devamı geliyor yoksa tükeniyor insan devam edemiyor.
ayrıca mevsim değişikliği benim yatma saatimi değiştirmiyor. aç kalmak bence sadece kaçamağa ve diyeti bozmaya sebep oluyor. en azından benim için böyle. saatimi değiştirmeyceğim çünkü geç yatıyorum ve şuan ki saatte yediğim halde bile acıkıyorum ve su içerek tutmaya çalışıyorum kendimi.
bu hafta diyetisyen son ara öğünü tekrar koydu zaten

Evet pratikmis hemde hazır olmuş olur ama ben süt sevmiyorum süt donuyor mu yoğurtla yapsam olurmu acaba

ben yoğurtla yapıyorum. bir gün önceden yapıp ertesi gün tüketiyorum. ama sütlede lapa hale geldiği için seversin bence. ikisini de dene. kursa gitmneden sağlıklı kahvaltı etmiş olursun böylece

Bende kurstan çıktım ve patates sosis ekmek yedim hastaneye gideceğim randevum var tansiyon için bakalım ne diyecek doktor

sağlık için olunca motive olmuştun sanki ama bana öyle gelmiş heralde. dışarıda da yesen daha sağlıklı birşeyler tercih edebilirdin bence

bende üniversiteye hazırlanırken yaptırmıştım ilk dolgumu. diş erimesi diye birşey var bende bir de. genetikmiş. tedavisi yokmuş. sağlam dişler bile eriyip kırılarak dökülürmüş. hakkaten eriyorlar yaa ön dişlerimin arasına boğaz köprüsü kurulur öyle açıldı arası. erken yaşta kaybedeceksin diye söylemiştiler zaten. bir çocuk daha doğurayım da inşallah sonra dişleri yaptıracağız heralde

Son düzenleme:
selam kızlar
kalkar kalkmaz anneme gittim kahvaltıya. ordan park yapıp eve geldik uyudu kızıcığım. yemeğim de var işim de yok pek keyifliyim. komşumu çağırdım kahve içmeye ama işi varmış gelmedi. yakında olaydınız da bir kahve içeydik keşke

Bugünkü menum
Sabah 8 buçuk
1 elma

Saat 10 buçukta
3 galeta ve çay

Saat 1 de
1 salatalık
1 kaşe yoğurt

Saat 5te
1cigkofte küçük ince bi lavasin içine kendim sardım evde
1kase cacik
1 kaşe çorba
Yarim tabak bamya ve patatesli yemek
Bikac çatal salata

1 saat sonra 6 da
1 küçük muz..canım çok tatlı istedi öküzden
Çay

Şu 2lt
Spor egzersiz yarım saat

LAydLiNe

afiyet olsun canım güzel menün

bugün ki menüm
10:30
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim peynir
1 yemek kaşığı kahvaltılık salça
maydonoz,dereotu
1 dilim kepek ekmeği

13:30
3 yemek kaşığı et kavurma(yağını süzdüm yağlarını ayırdım)
2 kaşık yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

16:00
2 mandalina

19:30
7 kaşık kapuska
1 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak ayran

son ara öğünüm var 2 kaşık yoğurt 21:30-22 :00 gibi yerim

3,5 lt su
1 saat tempolu yürüyüş 180puan

ada81 LAydLiNe

7 kasım çarşamba

9.00
1 dilim tam tahıllı ekmek
2 dilim füme hindi
1 kk antep peyniri
6 y.zeytin

12.30
haşlanmış brokoli karnabahar havuç
80 g lık ton balığı (yağı süzülmüş)

15.30
1 adet muz

19.00
5 parça çiğköfte
1 içli köfte
Salata
2 kaşık yoğurtlu havuç
2 kaşık rus salatası
(ben mayonezi az koyup bol yoğurt eklerim. bunu da öyle sanıyordum... meğer mayanozi çokmuş)

21.00-22.00 arası
şekersiz çay eşliğinde 10 tane kadar fındık

su 1.5 litre
LAydLiNe

Birprensess doktora gitmiştin bugün. ne dedi doktor?
Birşey demedi canım tansiyonumu falan ölçtü ilaçları sordu kiloyu sordu aralığın 7sinde tekrar gel dedi ilacın etki edip etmediğine bakıyor heralde ama diyet yapmasam kilo veremem sadece o ilaçla senin komsun gibi

Bende kurstan çıktım ve patates sosis ekmek yedim hastaneye gideceğim randevum var tansiyon için bakalım ne diyecek doktor
Geçmiş olsun yeniden canım. Yediklerin hiç olmamış. Sosis bırak diyeti normal hayatta da yemememiz gereken bir yiyecek.
kızmadan olmaz diyorsun
illa ki gösterilecek o sopa
Aynen zaten gram gram veriyorsun azıcık sopalamasam o gramcıklar geri gelir ama zaten sen hepsinin farkındasın.
Eskiden diş hekimine sadece diş çekimi için gidiyorduk canım. Benim dişlerim küçükken de sıkıntılıydı. Diş çektirdiğimi ve sabahlara kadar diş ağrısı çektiğimi hatırlıyorum. Şimdi de sıkıntılı dişlerim. Genetik olduğunu da düşünüyorum bu konunun. Küçük kızımında büyük kızımında dolguları var. İyi bakmaya çalışıyoruz ama bakalım ileride neler olacak. Galiba bir de eskiden bu kadar şeker çikolata tüketmiyorduk.
Bu konuda rahatsız olduğunu hiç düşünmemiştim canım. Ben tamamen kendi deneyimlerimden ve tecrübelerimden yararlanarak gördüğüm yanlışları söylüyorum. Ve bildiğine eminim ki bunu söylerken sizleri kırmak üzmek gibi bir amacımda yok. Şimdi fark ettim bu konuda aynı şeyleri düşünmediğimizi. Ayrıca hala aynı fikri savunuyorum ki aç kalmadan kilo veremiyorsun. Ama dediğim açlık normal açlık değil. Sağlıklı besleneceksin ve öğün saatlerine dikkat edeceksin. Bundan sonra dikkat ederim seni uyarırken ama uyarı amaçlı değildi zaten söylediklerim bir tavsiyeydi.
En son yediğin meyve haricinde güzel bir menü olmuş ama gün içinde kendini aç bıraktığın için akşama yüklenmişsin. Kahvaltı ve öğle yemeğinin sağlıklılık oranı akşam yemeğini etkiliyor.
Akşam olmamış kilo verme değilde koruma menüsü gibi bir menü. Bu hafta menülerin hep böyleydi. İnşallah yarın tartıyı etkilemez.

afiyet olsun canım. akşam çokolmuş biraz onun dışında güzel

bilemezsin ki. daha ilacı kullanmadın bile. etkilerini söyledin mi,yine de devam et dedi mi ilaca ya da muadili ile değiştirdi mi? tansiyonunda normale döner inşallah.

yok canım kırılmadım ya da üzülmedim. sadece bu konuda aynı fikirde değiliz o kadar. daha önce de söylediğinde yazmıştım aynı fikirde olmadığımızı ama gözünden kaçmış. sen benim en büyük destekçimsin yoksa. iyi ki varsın

günaydın kızlar
bende dün akşam kaçamak sayılabilecek kadar 1,5 porsiyon diyelim çiğ badem yedim yeşilçay ile birlikte
yoğurdumu yemedim hal böyle olunca
bugün telafi yapacağım inşallah sporla

Haklısın canım ama gün içi beni tuttu yediklerim.akşama gerçekten fazla geldi çok doydum aslında ama çiğ köfteye sardım bu ara acayip canım istiyor.bamya yemeğini de kıyamadım.patladı resmen karnım ekmek yemememe rağmen. Gerçi lavaş ekmek sayilir belki de öyüzden. Muzu zaten açıkladım malesef canım çok tatlı istedi evde de muz olunca bi de çok sevince..ama akşama bukadar yuklenmeme rağmen gece 11 de başladı karnım açıkmaya geç yatıyorum çünkü.

günaydın kızlar
bende dün akşam kaçamak sayılabilecek kadar 1,5 porsiyon diyelim çiğ badem yedim yeşilçay ile birlikte
yoğurdumu yemedim hal böyle olunca
bugün telafi yapacağım inşallah sporla

Eskiden hiç kaçamak yapmazdın Çiğ badem kaçamaktan sayılmaz ama sen bayağı abartmışsın bir de akşam saatinde olunca göze batıyor. Yoksa gün içinde bence hiç bir sakıncası yok.

Saati erken olduğu için acıkman iyi olmuş. Yoksa ertesi gün tartıyı mutlaka etkilerdi.

Günaydın kızlar
08.11.2018
8.30:
1 ceviz
1 hurma
1 kupa Dibek kahve

10.30 :
1 haşlanmış yumurta
1 haşlanmış yumurta beyazı
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı tahin pekmez
2 dilim çavdar ekmeği
25 gr süzme peynir

13.00:
1 parmak cevizli sucuk
1/4 muz

15.00:
1/2 porsiyon etli güveç
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim beyaz ekmek

19.00:
1/2 porsiyon patlıcan pizza
4-5 kaşık sebzeli bulgur pilavı

21.00:
1 hurma

1 saat zumba, 1.5 litre su
ada81 , LAydLiNe

Sporun çok güzel, suyun çok az cevizli sucuk olmamış, patlıcan pizza nasıl bir şey? Bir de menülerinden beyaz ekmeği mutlaka çıkart canım. Sanırım 7 Kasım' ın menüsü bu menü. Başa 08.11.2018 yazmışsın ama günü henüz tamamlamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…