Evet pratikmis hemde hazır olmuş olur ama ben süt sevmiyorum süt donuyor mu yoğurtla yapsam olurmu acaba
İyi dengelemişsin ama ben yine de kızdım
Günaydın kızlar
Dün gelemedim ufaklık hasta söylemiştim. Bugün daha iyi çok şükür. Şimdi de Diş hekimliği fakültesindeyim büyük kızımın bir kaç dolgusu vardı onu yaptırıyoruz. Geçmişi okuyup dönerim hemen
incelme var mı peki
yerinde olsam düzenli olarak ölçü alırdım... bence en önemli gösterge...
yağ azalıp kas arttığında kilon değişmez ama vücudun fit bir hale gelip incelmiş olursun...
Günaydın herkese,
Spordayım, bugün geciktim biraz, bitmek üzere.
Hazırlanacağım anneme gider hazırlanmasına yardım ederim hastaneye gideceğiz bugün yatacak. Akşama dayım, teyzem ve kardeşim geliyor bizde kalırlar, bakalım nasıl yürüteceğim diyeti. Neyse ameliyat sorunsuz geçsin de bakalım.
Günaydın kızlar
Dün gelemedim ufaklık hasta söylemiştim. Bugün daha iyi çok şükür. Şimdi de Diş hekimliği fakültesindeyim büyük kızımın bir kaç dolgusu vardı onu yaptırıyoruz. Geçmişi okuyup dönerim hemen
Çok şükür uyanmış inşallah tez zamanda iyileşir
Akşam yemeklerini en geç 18:00 diye ayarla canım. Mevsim itibariyle 19:30 çok geç. Bak gör tartın seni ne kadar mutlu edecek
Etimekler çok batıyor gözüme
İyi dengelemişsin ama ben yine de kızdım
Evet pratikmis hemde hazır olmuş olur ama ben süt sevmiyorum süt donuyor mu yoğurtla yapsam olurmu acaba
Bende kurstan çıktım ve patates sosis ekmek yedimhastaneye gideceğim randevum var tansiyon için bakalım ne diyecek doktor
fark etmemişim.. geçmiş olsun... ufaklık iyileşmiştir umarım
biz çocukken dişlerimiz mi çürümüyordu, çürüyordu da dolgu mu yaptırmıyorduk...
benim kızıma 6 yaşında dolgu yapıldı... oğlumun telleri yaz başında çıktı... tamam farkındalık arttı da çürükler de arttı... benim ilk dolgum ünv. den mezun olduktan sonra yapılmıştı.. dolgu yaptırma yaşı 5 e indi anlaşılan
kolay gelsin canım
Bugünkü menum
Sabah 8 buçuk
1 elma
Saat 10 buçukta
3 galeta ve çay
Saat 1 de
1 salatalık
1 kaşe yoğurt
Saat 5te
1cigkofte küçük ince bi lavasin içine kendim sardım evde
1kase cacik
1 kaşe çorba
Yarim tabak bamya ve patatesli yemek
Bikac çatal salata
1 saat sonra 6 da
1 küçük muz..canım çok tatlı istedi öküzden
Çay
Şu 2lt
Spor egzersiz yarım saat
LAydLiNe
Birşey demedi canım tansiyonumu falan ölçtü ilaçları sordu kiloyu sordu aralığın 7sinde tekrar gel dedi ilacın etki edip etmediğine bakıyor heralde ama diyet yapmasam kilo veremem sadece o ilaçla senin komsun gibiBirprensess doktora gitmiştin bugün. ne dedi doktor?
Geçmiş olsun yeniden canım. Yediklerin hiç olmamış. Sosis bırak diyeti normal hayatta da yemememiz gereken bir yiyecek.Bende kurstan çıktım ve patates sosis ekmek yedimhastaneye gideceğim randevum var tansiyon için bakalım ne diyecek doktor
Aynen zaten gram gram veriyorsun azıcık sopalamasam o gramcıklar geri gelir ama zaten sen hepsinin farkındasın.kızmadan olmaz diyorsun
illa ki gösterilecek o sopa
Eskiden diş hekimine sadece diş çekimi için gidiyorduk canım. Benim dişlerim küçükken de sıkıntılıydı. Diş çektirdiğimi ve sabahlara kadar diş ağrısı çektiğimi hatırlıyorum. Şimdi de sıkıntılı dişlerim. Genetik olduğunu da düşünüyorum bu konunun. Küçük kızımında büyük kızımında dolguları var. İyi bakmaya çalışıyoruz ama bakalım ileride neler olacak. Galiba bir de eskiden bu kadar şeker çikolata tüketmiyorduk.fark etmemişim.. geçmiş olsun... ufaklık iyileşmiştir umarım
biz çocukken dişlerimiz mi çürümüyordu, çürüyordu da dolgu mu yaptırmıyorduk...
benim kızıma 6 yaşında dolgu yapıldı... oğlumun telleri yaz başında çıktı... tamam farkındalık arttı da çürükler de arttı... benim ilk dolgum ünv. den mezun olduktan sonra yapılmıştı.. dolgu yaptırma yaşı 5 e indi anlaşılan
kolay gelsin canım
Bu konuda rahatsız olduğunu hiç düşünmemiştim canım. Ben tamamen kendi deneyimlerimden ve tecrübelerimden yararlanarak gördüğüm yanlışları söylüyorum. Ve bildiğine eminim ki bunu söylerken sizleri kırmak üzmek gibi bir amacımda yok. Şimdi fark ettim bu konuda aynı şeyleri düşünmediğimizi. Ayrıca hala aynı fikri savunuyorum ki aç kalmadan kilo veremiyorsun. Ama dediğim açlık normal açlık değil. Sağlıklı besleneceksin ve öğün saatlerine dikkat edeceksin. Bundan sonra dikkat ederim seni uyarırken ama uyarı amaçlı değildi zaten söylediklerim bir tavsiyeydi.ölçü almıyorum ama diyetisyenin makinası zaten suyu ve kası da ölçüyor. kas artışı yok ki. su ve kasdan gitmiş zaten giden 2100 gr
sağlıcakla atlatsın da canım. yürütürsün diyetini de kararında ye ölçüyü kaçırma yeterli bolur bence bu süreçte
geçmiş olsun canım
amin canım inşallah.
bunu bana 3. kez söylüyorsun diye hatırlıyorum. yanlış anlamazsan artık söylemezsen sevinirim
bu konuda fikir ayrılığı yaşıyoruz çünkü
bu bilgi yani erken akşam yemeği yeyip sonra hiçbir şey yememek diyette yapılan yanlışlar arasında sayılıyor. hatta bu başlıkla bir video paylaşmıştım daha önce burda. yatmadan 2saat öncesine kadar bişeyler yenilebilir ve bu şekilde de kilo verilir. aç kalarak değil acıkmadan kilo verilir. aç kalınarak yapılan diyet sadece eziyettir bence kişi için. aç kalmadan keyifle olunca devamı geliyor yoksa tükeniyor insan devam edemiyor.
ayrıca mevsim değişikliği benim yatma saatimi değiştirmiyor. aç kalmak bence sadece kaçamağa ve diyeti bozmaya sebep oluyor. en azından benim için böyle. saatimi değiştirmeyceğim çünkü geç yatıyorum ve şuan ki saatte yediğim halde bile acıkıyorum ve su içerek tutmaya çalışıyorum kendimi.
bu hafta diyetisyen son ara öğünü tekrar koydu zaten
ben yoğurtla yapıyorum. bir gün önceden yapıp ertesi gün tüketiyorum. ama sütlede lapa hale geldiği için seversin bence. ikisini de dene. kursa gitmneden sağlıklı kahvaltı etmiş olursun böylece
sağlık için olunca motive olmuştun sanki ama bana öyle gelmiş heralde. dışarıda da yesen daha sağlıklı birşeyler tercih edebilirdin bence
bende üniversiteye hazırlanırken yaptırmıştım ilk dolgumu. diş erimesi diye birşey var bende bir de. genetikmiş. tedavisi yokmuş. sağlam dişler bile eriyip kırılarak dökülürmüş. hakkaten eriyorlar yaa ön dişlerimin arasına boğaz köprüsü kurulur öyle açıldı arası. erken yaşta kaybedeceksin diye söylemiştiler zaten. bir çocuk daha doğurayım da inşallah sonra dişleri yaptıracağız heralde
En son yediğin meyve haricinde güzel bir menü olmuş ama gün içinde kendini aç bıraktığın için akşama yüklenmişsin. Kahvaltı ve öğle yemeğinin sağlıklılık oranı akşam yemeğini etkiliyor.Bugünkü menum
Sabah 8 buçuk
1 elma
Saat 10 buçukta
3 galeta ve çay
Saat 1 de
1 salatalık
1 kaşe yoğurt
Saat 5te
1cigkofte küçük ince bi lavasin içine kendim sardım evde
1kase cacik
1 kaşe çorba
Yarim tabak bamya ve patatesli yemek
Bikac çatal salata
1 saat sonra 6 da
1 küçük muz..canım çok tatlı istedi öküzden
Çay
Şu 2lt
Spor egzersiz yarım saat
LAydLiNe
Akşam olmamış kilo verme değilde koruma menüsü gibi bir menü. Bu hafta menülerin hep böyleydi. İnşallah yarın tartıyı etkilemez.7 kasım çarşamba
9.00
1 dilim tam tahıllı ekmek
2 dilim füme hindi
1 kk antep peyniri
6 y.zeytin
12.30
haşlanmış brokoli karnabahar havuç
80 g lık ton balığı (yağı süzülmüş)
15.30
1 adet muz
19.00
5 parça çiğköfte
1 içli köfte
Salata
2 kaşık yoğurtlu havuç
2 kaşık rus salatası
(ben mayonezi az koyup bol yoğurt eklerim. bunu da öyle sanıyordum... meğer mayanozi çokmuş)
21.00-22.00 arası
şekersiz çay eşliğinde 10 tane kadar fındık
su 1.5 litre
LAydLiNe
7 kasım çarşamba
9.00
1 dilim tam tahıllı ekmek
2 dilim füme hindi
1 kk antep peyniri
6 y.zeytin
12.30
haşlanmış brokoli karnabahar havuç
80 g lık ton balığı (yağı süzülmüş)
15.30
1 adet muz
19.00
5 parça çiğköfte
1 içli köfte
Salata
2 kaşık yoğurtlu havuç
2 kaşık rus salatası
(ben mayonezi az koyup bol yoğurt eklerim. bunu da öyle sanıyordum... meğer mayanozi çokmuş)
21.00-22.00 arası
şekersiz çay eşliğinde 10 tane kadar fındık
su 1.5 litre
LAydLiNe
Birşey demedi canım tansiyonumu falan ölçtü ilaçları sordu kiloyu sordu aralığın 7sinde tekrar gel dedi ilacın etki edip etmediğine bakıyor heralde ama diyet yapmasam kilo veremem sadece o ilaçla senin komsun gibi
Geçmiş olsun yeniden canım. Yediklerin hiç olmamış. Sosis bırak diyeti normal hayatta da yemememiz gereken bir yiyecek.
Aynen zaten gram gram veriyorsun azıcık sopalamasam o gramcıklar geri gelir ama zaten sen hepsinin farkındasın.
Eskiden diş hekimine sadece diş çekimi için gidiyorduk canım. Benim dişlerim küçükken de sıkıntılıydı. Diş çektirdiğimi ve sabahlara kadar diş ağrısı çektiğimi hatırlıyorum. Şimdi de sıkıntılı dişlerim. Genetik olduğunu da düşünüyorum bu konunun. Küçük kızımında büyük kızımında dolguları var. İyi bakmaya çalışıyoruz ama bakalım ileride neler olacak. Galiba bir de eskiden bu kadar şeker çikolata tüketmiyorduk.
Bu konuda rahatsız olduğunu hiç düşünmemiştim canım. Ben tamamen kendi deneyimlerimden ve tecrübelerimden yararlanarak gördüğüm yanlışları söylüyorum. Ve bildiğine eminim ki bunu söylerken sizleri kırmak üzmek gibi bir amacımda yok. Şimdi fark ettim bu konuda aynı şeyleri düşünmediğimizi. Ayrıca hala aynı fikri savunuyorum ki aç kalmadan kilo veremiyorsun. Ama dediğim açlık normal açlık değil. Sağlıklı besleneceksin ve öğün saatlerine dikkat edeceksin. Bundan sonra dikkat ederim seni uyarırken ama uyarı amaçlı değildi zaten söylediklerim bir tavsiyeydi.
En son yediğin meyve haricinde güzel bir menü olmuş ama gün içinde kendini aç bıraktığın için akşama yüklenmişsin. Kahvaltı ve öğle yemeğinin sağlıklılık oranı akşam yemeğini etkiliyor.
Akşam olmamış kilo verme değilde koruma menüsü gibi bir menü. Bu hafta menülerin hep böyleydi. İnşallah yarın tartıyı etkilemez.
Haklısın canım ama gün içi beni tuttu yediklerim.akşama gerçekten fazla geldi çok doydum aslında ama çiğ köfteye sardım bu ara acayip canım istiyor.bamya yemeğini de kıyamadım.patladı resmen karnım ekmek yemememe rağmen. Gerçi lavaş ekmek sayilir belki de öyüzden. Muzu zaten açıkladım malesef canım çok tatlı istedi evde de muz olunca bi de çok sevince..ama akşama bukadar yuklenmeme rağmen gece 11 de başladı karnım açıkmaya geç yatıyorum çünkü.Geçmiş olsun yeniden canım. Yediklerin hiç olmamış. Sosis bırak diyeti normal hayatta da yemememiz gereken bir yiyecek.
Aynen zaten gram gram veriyorsun azıcık sopalamasam o gramcıklar geri gelir ama zaten sen hepsinin farkındasın.
Eskiden diş hekimine sadece diş çekimi için gidiyorduk canım. Benim dişlerim küçükken de sıkıntılıydı. Diş çektirdiğimi ve sabahlara kadar diş ağrısı çektiğimi hatırlıyorum. Şimdi de sıkıntılı dişlerim. Genetik olduğunu da düşünüyorum bu konunun. Küçük kızımında büyük kızımında dolguları var. İyi bakmaya çalışıyoruz ama bakalım ileride neler olacak. Galiba bir de eskiden bu kadar şeker çikolata tüketmiyorduk.
Bu konuda rahatsız olduğunu hiç düşünmemiştim canım. Ben tamamen kendi deneyimlerimden ve tecrübelerimden yararlanarak gördüğüm yanlışları söylüyorum. Ve bildiğine eminim ki bunu söylerken sizleri kırmak üzmek gibi bir amacımda yok. Şimdi fark ettim bu konuda aynı şeyleri düşünmediğimizi. Ayrıca hala aynı fikri savunuyorum ki aç kalmadan kilo veremiyorsun. Ama dediğim açlık normal açlık değil. Sağlıklı besleneceksin ve öğün saatlerine dikkat edeceksin. Bundan sonra dikkat ederim seni uyarırken ama uyarı amaçlı değildi zaten söylediklerim bir tavsiyeydi.
En son yediğin meyve haricinde güzel bir menü olmuş ama gün içinde kendini aç bıraktığın için akşama yüklenmişsin. Kahvaltı ve öğle yemeğinin sağlıklılık oranı akşam yemeğini etkiliyor.
Akşam olmamış kilo verme değilde koruma menüsü gibi bir menü. Bu hafta menülerin hep böyleydi. İnşallah yarın tartıyı etkilemez.
günaydın kızlar
bende dün akşam kaçamak sayılabilecek kadar 1,5 porsiyon diyelim çiğ badem yedim yeşilçay ile birlikte
yoğurdumu yemedim hal böyle olunca
bugün telafi yapacağım inşallah sporla
Haklısın canım ama gün içi beni tuttu yediklerim.akşama gerçekten fazla geldi çok doydum aslında ama çiğ köfteye sardım bu ara acayip canım istiyor.bamya yemeğini de kıyamadım.patladı resmen karnım ekmek yemememe rağmen. Gerçi lavaş ekmek sayilir belki de öyüzden. Muzu zaten açıkladım malesef canım çok tatlı istedi evde de muz olunca bi de çok sevince..ama akşama bukadar yuklenmeme rağmen gece 11 de başladı karnım açıkmaya geç yatıyorum çünkü.
Günaydın kızlar
08.11.2018
8.30:
1 ceviz
1 hurma
1 kupa Dibek kahve
10.30 :
1 haşlanmış yumurta
1 haşlanmış yumurta beyazı
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı tahin pekmez
2 dilim çavdar ekmeği
25 gr süzme peynir
13.00:
1 parmak cevizli sucuk
1/4 muz
15.00:
1/2 porsiyon etli güveç
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim beyaz ekmek
19.00:
1/2 porsiyon patlıcan pizza
4-5 kaşık sebzeli bulgur pilavı
21.00:
1 hurma
1 saat zumba, 1.5 litre su
ada81 , LAydLiNe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?