merhaba... ben ödül aldığımı biliyorum ama ödülü anlamadım... kartl mıymış... pek şeker..peki bu kartal ne anlama geliyor?Kızlar bu arada kartallarınızı beğendiniz mi?latiska solmez M melis08 @Birprensess @polokey2244
13. takımın simgesi canım. Üzerine mouse ile geldiğinde 13. takım yazıyor. Bütün üyeler senin 13. takımın üyesi olduğunu biliyormerhaba... ben ödül aldığımı biliyorum ama ödülü anlamadım... kartl mıymış... pek şeker..peki bu kartal ne anlama geliyor?
Kızlar bu arada kartallarınızı beğendiniz mi?latiska solmez M melis08 @Birprensess @polokey2244
Günaydın kızlar
08.11.2018
8.30:
1 ceviz
1 hurma
1 kupa Dibek kahve
10.30 :
1 haşlanmış yumurta
1 haşlanmış yumurta beyazı
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı tahin pekmez
2 dilim çavdar ekmeği
25 gr süzme peynir
13.00:
1 parmak cevizli sucuk
1/4 muz
15.00:
1/2 porsiyon etli güveç
1 dilim çavdar ekmeği
1 dilim beyaz ekmek
19.00:
1/2 porsiyon patlıcan pizza
4-5 kaşık sebzeli bulgur pilavı
21.00:
1 hurma
1 saat zumba, 1.5 litre su
ada81 , LAydLiNe
13. takımın simgesi canım. Üzerine mouse ile geldiğinde 13. takım yazıyor. Bütün üyeler senin 13. takımın üyesi olduğunu biliyor
Kartalın yanında kep ödülünü de görmek isterim profillerinizde
latiska Bir de kartaldan çok penguene benziyor ama naparsın idare etcez
Takım sembolleri seçilirken ben başka takımda yarışıyordum kaptan değildim yoksa daha şeker semboller vardı
Kızlar 2 ayda bir hazırlanan bireysel sıralama listesi yayınlandı. İnceleyin mutlaka
Ayrıca @solmez takımızda yarışıp ilk 10 a giren tek kişi
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...siralama-listesi.246132/page-13#post-57831337
7 kasım menüm
8.00
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 tatlı k tahin helva
12.00
1 elma 1 mandalin
15.00
1 kase yoğurt
5 kaşık ıspanak
17.00
şekersiz çay
7 8 tane siyah kuru üzüm
19.30
3 lahana sarması birazda sade lahana içi boş sarımsaklı yoğurt
2 3 dilim turşu
3 lt su
Çok hızlı gitmesin de bu kadar yavaşta gitmesin. Sen sadece kaçamak yapmasan gidecek zaten. Ekstra bir şey yapmana gerek yok kiben yaklaşık 5 kilo vermişim... dünya için küçük latis için büyük adımmmm
geçen kış belimi sıkan pantolonlar şu an bol geliyor. fermuarını kapatamadığım etekler çok rahat oluyor.. minik adımlarla ilerliyorum, evet, ama kalıcı adımlar ve zorlanmıyorum çok...
solmez seni çok çok tebrik ediyorum... ben yarışa başladığında kilonun bu denli çok olduğunu bilmiyordum... süpersin azimli hatun...
ben 3 kilo daha versem daha ne isterimmmm...
çoğunuz, ne ki 3 kilocuk vereceksin diyebilir... 3 hafta çok sıkı diyet yapsam eminim gidecek o 3 kilo. ama kendimi üzmeden yavaş yavaş gitsin istiyorum ben... hernekadar kaptan gram gram vermeme kızsa da, napiim, fıtratım böyle
dün akşam abarttım biliyorsunuz... yarın da tartı günü malum
dünü telafi etmek için bugün sabah ve öğle yulaf ezmesi yiyip akşam da sebze ile geçiştirmeyi planlıyorum. akşama kadar kolaylıkla uygularım da akşam ne olur bilemem
yarın arkadaşlarım geliyor evime
kalori bombası menü hazırlıyorum
ama neyse ki kilomu bildirmiş olacağım
abartmadan yiyip sonrasında telafi etmeyi düşünüyorum
Her gün paylaşım ve menü yazmak zorundasın canım yarışmaya katılmak için. Ama ben yarışmam sadece yardımınızı isterim dersen istediğin zaman gelebilirsin misafir olarak.Merhabalar 67 kiloyum 59 ideal kilom. Katılınca her gün menüsü vs paylaşmak zorunda mıyız
7 kasım menüm
8.00
1 dilim peynir
1 dilim ekmek
1 tatlı k tahin helva
12.00
1 elma 1 mandalin
15.00
1 kase yoğurt
5 kaşık ıspanak
17.00
şekersiz çay
7 8 tane siyah kuru üzüm
19.30
3 lahana sarması birazda sade lahana içi boş sarımsaklı yoğurt
2 3 dilim turşu
3 lt su
ben yaklaşık 5 kilo vermişim... dünya için küçük latis için büyük adımmmm
geçen kış belimi sıkan pantolonlar şu an bol geliyor. fermuarını kapatamadığım etekler çok rahat oluyor.. minik adımlarla ilerliyorum, evet, ama kalıcı adımlar ve zorlanmıyorum çok...
solmez seni çok çok tebrik ediyorum... ben yarışa başladığında kilonun bu denli çok olduğunu bilmiyordum... süpersin azimli hatun...
ben 3 kilo daha versem daha ne isterimmmm...
çoğunuz, ne ki 3 kilocuk vereceksin diyebilir... 3 hafta çok sıkı diyet yapsam eminim gidecek o 3 kilo. ama kendimi üzmeden yavaş yavaş gitsin istiyorum ben... hernekadar kaptan gram gram vermeme kızsa da, napiim, fıtratım böyle
Merhabalar 67 kiloyum 59 ideal kilom. Katılınca her gün menüsü vs paylaşmak zorunda mıyız
Çok hızlı gitmesin de bu kadar yavaşta gitmesin. Sen sadece kaçamak yapmasan gidecek zaten. Ekstra bir şey yapmana gerek yok ki
Bence telafi edecek şeyler yemesen daha iyi olur. Sonra bir haftan telafiyle geçiyor. Kendine göre de sağlıklı bir şeyler hazırla. Ben olsam öyle yapardım. O üç kilocuktan hemencecik kurtulur sonra da korumayı öğrenirdim.
Geçmiş olsun canım yeniden inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.Kızlar merhaba,
Arabaya indim 2 dk yazmak istedim.
Annem ameliyat oldu, iyi geçmiş. Çok ağrısı var, kemik ağrısı zormuş. Sabah 7’de geldim akşam da geç dönerim babam kalacak bugün. Ayaklarım çok şişti durmaktan ve stresten. İyi ki düz ayakkabı getirmişim onu giydim de rahatladım biraz.
çok geçmiş olsun... ne ameliyatı oldu annen?Kızlar merhaba,
Annem ameliyat oldu, iyi geçmiş. Çok ağrısı var, kemik ağrısı zormuş. Sabah 7’de geldim akşam da geç dönerim babam kalacak bugün. Ayaklarım çok şişti durmaktan ve stresten. İyi ki düz ayakkabı getirmişim onu giydim de rahatladım biraz.
Kızlar merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?