Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu diaformine alıştım yarim yarim tükettim bunyem alıştı beni rahatsız etmiyor artık o yüzden ondan yana bi şikayette bulanmadım doktora. Sadece defa diye bir ilac var onu içind e midem bulanıyordu doktor onun yapmadığını diaforminin yaptığını söylese de ben istemedim onun yaptığından eminim çünkü o yüzden onu kullanma dedi sadece diaformin kullanıyorum şimdi aralığın 7sinde tekrar gideceğim takip edip tansiyonumu

Çok geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım yeniden inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Teşekkür ederim canım, inşallah.

çok geçmiş olsun... ne ameliyatı oldu annen?

İki diz de protez oldu. Yaşı genç ama kalıtsal galiba ailede, çok ağrısı vardı uzun yol yürüyemezdi. İyi olur inşallah. Teşekkür ederim.

çok geçmiş olsun canım çabucak toparlanır inşallah
İnşallah canım.

Çok geçmiş olsun canım

Teşekkürler canım.

Eve şimdi girdim kızlar,
Fiziken çok yoruldum, gelen giden de çok oldu. Ama en çok annemin ağrısı psikolojimi yordu, üzdü. Neyse biraz daha iyi bırakıp çıktım.
Sabah 7’de tekrar gideceğim.
Ne yediğimi yazayım karbonhidrat ağırlıklı oldu ama önüme ne koydularsa onu yedim alternatif yoktu.
6.30 yarım tost
10.30 1 tost
14.30 1 dilim börek
17.30 mercimek çorba

Bugünkü menum
Sabah 8 buçukta
1 dilim çiçek ekmek arası peynirli
1 salata

Saat 10 buçukta
1 parça yumurtalı ekmek (ikram edildi tokum dememe ragmen geri çeviremedim 1 parça kopardım ekmek çok oldu bugün ama malesef.)
2 zeytin.
Çay

Saat 2 de
3 tane kuru kayısı

Saat 6 da
1 kaşe çorba
1 tabak kaşarlı tavuklu mantar
2 kaşık bulgur pilavi
Salata
Bikac kasik Yoğurtlu kozlu patlıcan biber

Yatmadan önce limonlu yeşil çay

Şu 2lt
Spor yarım saat yürüyüş

LAydLiNe

şu iki gündür çok hırslandım inşallah böyle gider ama bayağı halsizlik yapıyor yarın inşallah güzel sonuç alırım

8 kasım menüm

8.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 yeşil zeytin

11.30
1 elma

12.30
şekersiz nescafe

15.00
dünden 4 lahana sarması
3 parça ince tavuk göğsü
3 dolu kaşık yoğurt

19.30
6 kaşık türlü
salata

3 lt su

8 kasım perşembe

9.00
3 çk meyveli yulaf lapası

12.30
3 çk meyveli yulaf lapası

15.30
1 portakal

18.00
ton balıklı yağsız salata (ton balığının yarısı)

21.00
ıspanak maydanoz salatalık roka ve yarım limon suyu+ 100 ml sudan smoothie

şekersiz çay
yeşil kahve
maydanoz çayı

2 L su
30 dk yürüyüş

LAydLiNe

M melis08 geçmiş olsun... 2 diz birden zor olsa gerek... asıl iş şimdi başlıyor... ameliyat sonrası bakım çooook ama çoook önemli

Canım ilk gün ağrısı çoktu. İki diz zor olacak gaila ama birlikte iyileşip bitecek, birisi daha kötüydü ama birisini yaptırsak ikinciye 1-2 yıl sonra bu acıları yaşadıktan sonra cesaret edemezdi. Doktor ve yaptıran herkes aynı şeyi söyledi.
Bugün yürütecekler. Pazartesiye kadar hastanedeyiz, sonra eve çıkacağız. Bakalım nasıl olacak, yaşayıp göreceğiz.

Günaydın kilo bildirimi yapayım gün içind e geleneyebilirim misafirim var
Kilomda bir değişik lik yok 96.4 çıktım bu hafta çok kötü bir haftaydı bugünden itibaren daha dikkatli olacağım LAydLiNe

günaydın kızlar
bende kilo bildirimi yapıp kaçacağım hemen akşama gelirim ancak
anneme misafir gelecek kız kalkınca giyinip direk oraya gideceğim hem kahvaltıya hem hazırlık yapılacak vs
akşam havuçlu tarçınlı cevizli kek yaptım tadına baktım nasıl olmuş diye. gerçekten tadına baktım ama küçücük yani.
bugün ara öğün olarak yiyeceğim bir dilim kahvemin yanında.diğerlerinden yemeyeceğim.

kilo bildirimine gelirsek
geçen hafta 78.5
bu hafta 77.3
fark: 1,2
%1,53

kilo veren herkesi şimdiden tebrik ediyorum. veremeyenleri esefle kınıyorum şaka şaka
veremeyenlerden haftaya güzel sonuçlar bekliyorum.

Beslenmen çok kötü olmuş ama hareketlilik mutlaka etki etmiştir. İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız bu sancılı süreci
şu iki gündür çok hırslandım inşallah böyle gider ama bayağı halsizlik yapıyor yarın inşallah güzel sonuç alırım
İlk zamanlar öyle oluyor. Ama bir iki güne kalmaz bünye alışıyor. Bende de olur aynısı. Ama biliyorsun ki diğer türlü kilo veremiyoruz en iyi koruyoruz kilo almıyoruz ama bizim kilo vermemiz gerekiyor. Bir de öğün saatlerine dikkat et. Araların 5 saati geçmesin. Karataya göre ideali 4 saat. Kendine güzel bir program oluştur. Gerekirse sağlıklı bir şekilde ara öğün ekle.

Mesela bu menünü yorumlayalım söylediklerime göre. Öğle ile sabahın arasını çok açmışsın. Yediklerin çok güzel hepsi sağlıklı. Elmayı tek başına yediğin için kan şekerin hızlı bir şekilde düşer ve halsizlik yaşarsın. O yüzden meyvelerin yanına yoğurt yemeye çalış. Dengelesin birbirini. Baktın düzelmiyor ara öğünü çeşidini değiştir. Su harika. Maşallah 41 kere iki gündür şok ediyorsun beni
Allahımmmmmmmmmmmmm bu nasıl bir menüdür Maşallahhhhh
Seninle bu duruma acilen bir çözüm bulmamız lazım. Nasıl yapalım? Kendini en iyi sen tanıyorsun. Biran önce kilo vermeye başlaman lazım.
cuma kilo bildirimi
geçen hafta 75.00
bugün 74.2
fark 800 gr

Tebrikler canım gayet güzel bir sonuç

Tebrikler canım gayet güzel bir sonuç

Tarihi karıştırmışım :)
Patlıcanı alacalı soyup yuvarlak doğruyorum tuzlu suda biraz bekletip bir kaba alıp az tuz ve yağ ekleyip karıştırıp tepsiye diziyorum fırında patlıcanlar biraz
pişince doğranmış domates ve biberi diziyorum tekrar fırana koyup pişiriyorum en son çıkmaya yakın rendelenmiş kaşarı serpiyorum kaşarlar eriyince servise hazır

Patlıcan yemeyen çocuklarım bile yedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…