- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Bu diaformine alıştım yarim yarim tükettim bunyem alıştı beni rahatsız etmiyor artık o yüzden ondan yana bi şikayette bulanmadım doktora. Sadece defa diye bir ilac var onu içind e midem bulanıyordu doktor onun yapmadığını diaforminin yaptığını söylese de ben istemedim onun yaptığından eminim çünkü o yüzden onu kullanma dedi sadece diaformin kullanıyorum şimdi aralığın 7sinde tekrar gideceğim takip edip tansiyonumuafiyet olsun canım. akşam çokolmuş biraz onun dışında güzel
bilemezsin ki. daha ilacı kullanmadın bile. etkilerini söyledin mi,yine de devam et dedi mi ilaca ya da muadili ile değiştirdi mi? tansiyonunda normale döner inşallah.
yok canım kırılmadım ya da üzülmedim. sadece bu konuda aynı fikirde değiliz o kadar. daha önce de söylediğinde yazmıştım aynı fikirde olmadığımızı ama gözünden kaçmış. sen benim en büyük destekçimsin yoksa. iyi ki varsın
Çok güzel kartalımızKızlar bu arada kartallarınızı beğendiniz mi?latiska solmez M melis08 Birprensess @polokey2244
Çok geçmiş olsun canımKızlar merhaba,
Arabaya indim 2 dk yazmak istedim.
Annem ameliyat oldu, iyi geçmiş. Çok ağrısı var, kemik ağrısı zormuş. Sabah 7’de geldim akşam da geç dönerim babam kalacak bugün. Ayaklarım çok şişti durmaktan ve stresten. İyi ki düz ayakkabı getirmişim onu giydim de rahatladım biraz.
Geçmiş olsun canım yeniden inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
çok geçmiş olsun... ne ameliyatı oldu annen?
İnşallah canım.çok geçmiş olsun canım çabucak toparlanır inşallah
Çok geçmiş olsun canım
şu iki gündür çok hırslandım inşallah böyle gider ama bayağı halsizlik yapıyor yarın inşallah güzel sonuç alırımHarika bir F fanur menüsü olmuş. Senin menüleri böyle görünce nasıl mutlu oluyorum anlatamam. Eske menülerini hatırlıyor musun?
Çok hızlı gitmesin de bu kadar yavaşta gitmesin. Sen sadece kaçamak yapmasan gidecek zaten. Ekstra bir şey yapmana gerek yok ki
Bence telafi edecek şeyler yemesen daha iyi olur. Sonra bir haftan telafiyle geçiyor. Kendine göre de sağlıklı bir şeyler hazırla. Ben olsam öyle yapardım. O üç kilocuktan hemencecik kurtulur sonra da korumayı öğrenirdim.
Her gün paylaşım ve menü yazmak zorundasın canım yarışmaya katılmak için. Ama ben yarışmam sadece yardımınızı isterim dersen istediğin zaman gelebilirsin misafir olarak.
Eve şimdi girdim kızlar,
Fiziken çok yoruldum, gelen giden de çok oldu. Ama en çok annemin ağrısı psikolojimi yordu, üzdü. Neyse biraz daha iyi bırakıp çıktım.
Sabah 7’de tekrar gideceğim.
Ne yediğimi yazayım karbonhidrat ağırlıklı oldu ama önüme ne koydularsa onu yedim alternatif yoktu.
6.30 yarım tost
10.30 1 tost
14.30 1 dilim börek
17.30 mercimek çorba
İlk zamanlar öyle oluyor. Ama bir iki güne kalmaz bünye alışıyor. Bende de olur aynısı. Ama biliyorsun ki diğer türlü kilo veremiyoruz en iyi koruyoruz kilo almıyoruz ama bizim kilo vermemiz gerekiyor. Bir de öğün saatlerine dikkat et. Araların 5 saati geçmesin. Karataya göre ideali 4 saat. Kendine güzel bir program oluştur. Gerekirse sağlıklı bir şekilde ara öğün ekle.şu iki gündür çok hırslandım inşallah böyle gider ama bayağı halsizlik yapıyor yarın inşallah güzel sonuç alırım
8 kasım menüm
8.00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek
1 dilim peynir
4 yeşil zeytin
11.30
1 elma
12.30
şekersiz nescafe
15.00
dünden 4 lahana sarması
3 parça ince tavuk göğsü
3 dolu kaşık yoğurt
19.30
6 kaşık türlü
salata
3 lt su
Allahımmmmmmmmmmmmm bu nasıl bir menüdür8 kasım perşembe
9.00
3 çk meyveli yulaf lapası
12.30
3 çk meyveli yulaf lapası
15.30
1 portakal
18.00
ton balıklı yağsız salata (ton balığının yarısı)
21.00
ıspanak maydanoz salatalık roka ve yarım limon suyu+ 100 ml sudan smoothie
şekersiz çay
yeşil kahve
maydanoz çayı
2 L su
30 dk yürüyüş
LAydLiNe
Seninle bu duruma acilen bir çözüm bulmamız lazım. Nasıl yapalım? Kendini en iyi sen tanıyorsun. Biran önce kilo vermeye başlaman lazım.Günaydın kilo bildirimi yapayım gün içind e geleneyebilirim misafirim var
Kilomda bir değişik lik yok 96.4 çıktım bu hafta çok kötü bir haftaydı bugünden itibaren daha dikkatli olacağımLAydLiNe
cuma kilo bildirimi
geçen hafta 75.00
bugün 74.2
fark 800 gr
Günaydın yoğun bir gün olacak yine
Unutmadan yazgyim
Geçen hafta 62.500
Bu hafta 62.400
Fark -100
günaydın kızlar
bende kilo bildirimi yapıp kaçacağım hemen akşama gelirim ancak
anneme misafir gelecek kız kalkınca giyinip direk oraya gideceğim hem kahvaltıya hem hazırlık yapılacak vs
akşam havuçlu tarçınlı cevizli kek yaptım tadına baktım nasıl olmuş diye. gerçekten tadına baktım ama küçücük yani.
bugün ara öğün olarak yiyeceğim bir dilim kahvemin yanında.diğerlerinden yemeyeceğim.
kilo bildirimine gelirsek
geçen hafta 78.5
bu hafta 77.3
fark: 1,2
%1,53
kilo veren herkesi şimdiden tebrik ediyorum. veremeyenleri esefle kınıyorumşaka şaka
veremeyenlerden haftaya güzel sonuçlar bekliyorum.
Tarihi karıştırmışım :)Sporun çok güzel, suyun çok az cevizli sucuk olmamış, patlıcan pizza nasıl bir şey? Bir de menülerinden beyaz ekmeği mutlaka çıkart canım. Sanırım 7 Kasım' ın menüsü bu menü. Başa 08.11.2018 yazmışsın ama günü henüz tamamlamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?