Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Denemek lazım. Hem pratik hem lezzetli görünüyor.

Kilo bildirimi
Geçen cuma 56.8
Bu cuma 57.1
Fark artı 300 gr.malesef
Hafta sonu kacamaklarinin cezasini ödüyorum. Daha fazla almıştım aslında pazartesi tartida 58 çıktım. Ama pazartesiden bu güne dikkat etmem ve yürüyüş yapmama rağmen bukadar gitmiş.

Hayırlı sabahlar kızçeler şükür net paketim yenilendi artık burlarda daha sık olmaya gayret edeceğim İnşallah. Uşağımdan fırsat olursa tabi :)
Spora de başladım haftanın 2 günü fitnes earıpik pilates iki günü yüzme
Geçen hafta 81.4
Bu hafta 80.6
Fark -800
Her hafta eksi görmek dileğiyle herkese

Ayy çok tebrikler valla senin adına mutlu oldum duraklama dönemi geçmiş anlaşılan Maşalllah:) daim olsun İnşallah:)

Bundan sonra o kaçamakları yapmaman lazım canım yoksa sinsi sinsi yeniden geliyor giden bütün kilolar

Ben de bu sabah tartılmayı unutmuşum. Ama geçen hafta çok kaçamak yaptım. Hayatımda ilk defa saat 23:30 da ekmek arası bir şeyler yedim. Bayağı bayağı abarttım. Bu sabah yeniden başladım her şeye

Hoş geldin canım. Gayet güzel bir sonuç almışsın. Böyle giderse bebiş biraz daha büyüdüğünde incecik bir anne olacaksın inşallah

Sonuç ne olacak bu hafta merak ediyorum, yenersek listede miyiz ? :)

Günaydın kızlar
Geçen hafta :78.5
Bu hafta :78.9
+400 gr
Niye böyle oldu ki
Regl günü yaklaşması? Kaçamaklar ?
Düzensiz spor? Az su içmek?
En önemlisi babamın stresi (bugün de kalp pili takıyorlar) inşallah babam iyi olur da bu hafta çok verimli geçer)

Yapma yaaaaa şimdi seni tam free listeye ekleyecektim batırdın bizi

Kilo almaya bahane kabul etmiyoruz. Şaka bir yana baban nasıl oldu daha iyi mi?

kaptanım öğle yemeği arası uzun olmasının sebebi oğlumu okula götürüyorum uzuak olduğu için yemeğim geç kalıyor erken yesem 12 de yemem gerekiyor bu sefer çok çabuk acıkıyorum meyvenin yanına artık yoğurt yerim yorumun için çok mutlu oldum beni daha motive etti

selam kızlar...
kilo bildirimi yapmaya geldim
aslında hafta içinde arada yoldan çıkmalarım oldu ama dün aç kaldım resmen... zor uyudum... ben bir gün aç kalsam hemen kiloma yansıyor neyse ki.
yine de sonuç pek iyi değil... bir gıdım... artı olacağımı bekliyordum... en azından accuk da olsa gitmiş... kızma kaptan LAydLiNe

geçen hafta 57.9
bugün 57.8
-100 g
%0.17

Aynen canım gerçekten sinsi mübarek kilolar...kendime bakınca gayet zayıf duruyorum şuan diyetten sonra farketmiyorum bile aldığımı ama tartıya bi çıkıyorum sürpriz...

Yapma yaaaaa şimdi seni tam free listeye ekleyecektim batırdın bizi

Kilo almaya bahane kabul etmiyoruz. Şaka bir yana baban nasıl oldu daha iyi mi?
Babam iyi bugün kalp pili de taktılar inşallah daha iyi olur
Bu hafta ekleyince Haftaya geçerli olmuyor mu kilom? Hiç ümidim yoktu ekleneceğimden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…