Tarihi karıştırmışım :)
Patlıcanı alacalı soyup yuvarlak doğruyorum tuzlu suda biraz bekletip bir kaba alıp az tuz ve yağ ekleyip karıştırıp tepsiye diziyorum fırında patlıcanlar biraz
pişince doğranmış domates ve biberi diziyorum tekrar fırana koyup pişiriyorum en son çıkmaya yakın rendelenmiş kaşarı serpiyorum kaşarlar eriyince servise hazır
Patlıcan yemeyen çocuklarım bile yedi:)
Ayy çok tebrikler valla senin adına mutlu oldum duraklama dönemi geçmiş anlaşılan Maşalllah:) daim olsun İnşallah:)günaydın kızlar
bende kilo bildirimi yapıp kaçacağım hemen akşama gelirim ancak
anneme misafir gelecek kız kalkınca giyinip direk oraya gideceğim hem kahvaltıya hem hazırlık yapılacak vs
akşam havuçlu tarçınlı cevizli kek yaptım tadına baktım nasıl olmuş diye. gerçekten tadına baktım ama küçücük yani.
bugün ara öğün olarak yiyeceğim bir dilim kahvemin yanında.diğerlerinden yemeyeceğim.
kilo bildirimine gelirsek
geçen hafta 78.5
bu hafta 77.3
fark: 1,2
%1,53
kilo veren herkesi şimdiden tebrik ediyorum. veremeyenleri esefle kınıyorumşaka şaka
veremeyenlerden haftaya güzel sonuçlar bekliyorum.
Kilo bildirimi
Geçen cuma 56.8
Bu cuma 57.1
Fark artı 300 gr.malesef
Hafta sonu kacamaklarinin cezasini ödüyorum. Daha fazla almıştım aslında pazartesi tartida 58 çıktım. Ama pazartesiden bu güne dikkat etmem ve yürüyüş yapmama rağmen bukadar gitmiş.
Hayırlı sabahlar kızçeler şükür net paketim yenilendi artık burlarda daha sık olmaya gayret edeceğim İnşallah. Uşağımdan fırsat olursa tabi :)
Spora de başladım haftanın 2 günü
Geçen hafta 81.4
Bu hafta 80.6
Fark -800
Her hafta eksi görmek dileğiyle herkese
Ay ağzın layt bal yesin ne güzel bir dilek bu öyle, hepimiz incecik çıtırella olalım İnşallahHoş geldin canım. Gayet güzel bir sonuç almışsın. Böyle giderse bebiş biraz daha büyüdüğünde incecik bir anne olacaksın inşallah
Sonuç ne olacak bu hafta merak ediyorum, yenersek listede miyiz ? :)Güzellikler günaydınBu hafta ana listedeki arkadaşlarla yarışıyoruz, kaptanımız öyle demişti cuma günü unutmadınız dimi Cumaya kadar çok çok dikkat edip ana listeyi yeniyoruz ve ana listeye giriyoruz inşallah izin kilolarımıza gelip Geçtiğimiz hafta 2 kişi bildirim yapmamış geri kalan herkes kilo vermişti maşallah bize bu hafta da daha güzellerini yapabiliriz kızlarr
@ada81 F fanuraylahl @Bilmece811 Bydelikiz
LAydLiNe Kaptanım bu arada sende fre listedesin
Sonuç ne olacak bu hafta merak ediyorum, yenersek listede miyiz ? :)
Günaydın kızlar
Geçen hafta :78.5
Bu hafta :78.9
+400 gr
Niye böyle oldu ki
Regl günü yaklaşması? Kaçamaklar ?
Düzensiz spor? Az su içmek?
En önemlisi babamın stresi(bugün de kalp pili takıyorlar) inşallah babam iyi olur da bu hafta çok verimli geçer)
kaptanım öğle yemeği arası uzun olmasının sebebi oğlumu okula götürüyorum uzuak olduğu için yemeğim geç kalıyor erken yesem 12 de yemem gerekiyor bu sefer çok çabuk acıkıyorum meyvenin yanına artık yoğurt yerim yorumun için çok mutlu oldum beni daha motive ettiBeslenmen çok kötü olmuş ama hareketlilik mutlaka etki etmiştir. İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız bu sancılı süreci
İlk zamanlar öyle oluyor. Ama bir iki güne kalmaz bünye alışıyor. Bende de olur aynısı. Ama biliyorsun ki diğer türlü kilo veremiyoruz en iyi koruyoruz kilo almıyoruz ama bizim kilo vermemiz gerekiyor. Bir de öğün saatlerine dikkat et. Araların 5 saati geçmesin. Karataya göre ideali 4 saat. Kendine güzel bir program oluştur. Gerekirse sağlıklı bir şekilde ara öğün ekle.
Mesela bu menünü yorumlayalım söylediklerime göre. Öğle ile sabahın arasını çok açmışsın. Yediklerin çok güzel hepsi sağlıklı. Elmayı tek başına yediğin için kan şekerin hızlı bir şekilde düşer ve halsizlik yaşarsın. O yüzden meyvelerin yanına yoğurt yemeye çalış. Dengelesin birbirini. Baktın düzelmiyor ara öğünü çeşidini değiştir. Su harika. Maşallah 41 kere iki gündür şok ediyorsun beni
Allahımmmmmmmmmmmmm bu nasıl bir menüdürMaşallahhhhh
Seninle bu duruma acilen bir çözüm bulmamız lazım. Nasıl yapalım? Kendini en iyi sen tanıyorsun. Biran önce kilo vermeye başlaman lazım.
Tebrikler canım gayet güzel bir sonuç
Aynen canım gerçekten sinsi mübarek kilolar...kendime bakınca gayet zayıf duruyorum şuan diyetten sonra farketmiyorum bile aldığımı ama tartıya bi çıkıyorum sürpriz...Bundan sonra o kaçamakları yapmaman lazım canım yoksa sinsi sinsi yeniden geliyor giden bütün kilolar
Ben de bu sabah tartılmayı unutmuşum. Ama geçen hafta çok kaçamak yaptım. Hayatımda ilk defa saat 23:30 da ekmek arası bir şeyler yedim. Bayağı bayağı abarttım. Bu sabah yeniden başladım her şeye
Babam iyi bugün kalp pili de taktılar inşallah daha iyi olurYapma yaaaaa şimdi seni tam free listeye ekleyecektim batırdın bizi
Kilo almaya bahane kabul etmiyoruz.Şaka bir yana baban nasıl oldu daha iyi mi?
Kilo bildirimi
Geçen hafta 73.6
Bu hafta 73.5
Fark 100 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?