selam kızlar...
kilo bildirimi yapmaya geldim
aslında hafta içinde arada yoldan çıkmalarım oldu ama dün aç kaldım resmen... zor uyudum... ben bir gün aç kalsam hemen kiloma yansıyor neyse ki.
yine de sonuç pek iyi değil... bir gıdım... artı olacağımı bekliyordum... en azından accuk da olsa gitmiş... kızma kaptanLAydLiNe
geçen hafta 57.9
bugün 57.8
-100 g
%0.17
Ana listeye değil canım free listeye ekleyecektim. Ana listeyle yarışıyor ya free liste ondan demiştimBabam iyi bugün kalp pili de taktılar inşallah daha iyi olur
Bu hafta ekleyince Haftaya geçerli olmuyor mu kilom? Hiç ümidim yoktu ekleneceğimden :)
Ben böyle böyle listeye eklenmeden hedef kiloma ulaşırım herhaldeŞükür ki + çıkmamışsın çünkü bayağı abartmıştın.
Ana listeye değil canım free listeye ekleyecektim. Ana listeyle yarışıyor ya free liste ondan demiştim
Çünkü ana listeye alınabilmen için menülerini daha düzenli yazman lazım sen düzenli menü yazmıyorsun maalesef.
Ben böyle böyle listeye eklenmeden hedef kiloma ulaşırım herhalde
Herkesin bir bahanesi meşguliyeti vardır muhakkakBu sana bağlı canım eğer düzenli bir şekilde devam edersen kısa sürede girersin listeye
Herkesin bir bahanesi meşguliyeti vardır muhakkak
Benim de 3 çocuk (biri bebek) yoğun bir hayatım var, daha düzenli katılmaya çalışırım inşallah, elenirsem de sağlık olsun
kızım pazartesiden beri hasta gece uykusuzluk gündüz huzursuzluk derken fırsat bulamıyorum kaptanım. Esim de yoktu 3 gün şehir dışındaydı iyice bunaldım. Bu aralar sık sık ateşleniyor 1 hafta iyi 1 hafta kötü diş çıkarmak çok zorluyor kızımı. Buraya gelmek istiyorum ama arama bile yapamiyorum desem yeridir hic vakit kalmıyorNerelerdesin canım daha sık gelebilsen keşke
kızım pazartesiden beri hasta gece uykusuzluk gündüz huzursuzluk derken fırsat bulamıyorum kaptanım. Esim de yoktu 3 gün şehir dışındaydı iyice bunaldım. Bu aralar sık sık ateşleniyor 1 hafta iyi 1 hafta kötü diş çıkarmak çok zorluyor kızımı. Buraya gelmek istiyorum ama arama bile yapamiyorum desem yeridir hic vakit kalmıyor
Ozur dilerim geciktim kilom 62.9 fark 100 gr. Cok yogundum
Gayet güzel bir menü olmuş tebrikler08.11.2018 perşembe
9.30:
1 hurma
Yarım muz
Yarım elma
2 kaşık yulaf ezmesi
Yarım çay bardağı süt
1 çay kaşığı bal
13.00:
6 kaşık Sebzeli bulgur pilavı
Soğan salatası
Küçük 1 kase mercimek çorbası
19.00 :
1, 5 tabak yeşil mercimek çorbası
Soğan salatası
2 litre su
İzin olayı geçti canım maalesef son bildirim saatini geçirdik. Haftaya izin al ya da alma takımı etkileyeceksin ve biliyorsun sarı kartımız var. Cezanın yine eli kulağında. Dikkatli olmamız lazım. Menülerini takıma yaramazsan bile bir deftere not al. Dönüşte toplu şekilde yazarsın. Bu saatten sonra kendini bırakmaman lazım. Yolun yarısını geçtin sayılır neredeyse 100 kiloya yakın başlamıştın. Çok büyük bir başarı. Sana tavsiyem dikkatli ol ve biran önce bitir bu işi. Koruma döneminde zaten normal hayata döneceksin. Köyde dikkat et lütfen.merak etme bende bu iştah oldukça ben seni yakalarım. sanırım annemde bugün 2 kilo almışımdır ve yarın annemlerle beraber köye gidiyorum 3-4 günlüğüne. acaba izin mi alsam diye düşünüyordumaslında bendeLAydLiNe ne dersin? köyde menü yazamam takıma hiç girmiyor telefon zaten.
benim kilo sorunum tamamen tatlı aşkından .
başka şeyi çok yemiyorum kararında bırakıyorum ama söz konusu tatlı olunca aç tok ve miktar farketmiyor abartıyorum. bugün kalorinin dibine vurmuşumdur kesin. kiloları verince nasıl koruyacağım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?