Kızlar bugün hiç kimse gelmemiş
Benim akşama kadar yarışım vardı, yarışlarda telefon kullanamıyorum. Sizin mazeretiniz neydi?
Çok kötü olmamış menün ama kestaneler çok fazla. Yolda yediklerinde olmasaymış güzel menü olacakmış.Bugun ki menum
10:30
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim tam bugday ekmegi
Maydanoz
Dereotu
13:30
5 kaşık karabugday
1 ton baligi
14:15-16:30 arasi yolda
2 avuc kadar sari leblebi
2-3 cubuk kraker
1 mandalina
1/3 muz
18:00
Cennet hurmasi 1 tane
19:30
Hamsi tava
Salata
Ufak bir parca cikolata
21:30
10 kestane
2,5 lt su
Sanirim dunden daha kotu bir menu oldu.
Adet olur gibi oldum 1 gun sonra gecti. Olacagim diye bekliyorum ama acaba hamilemiyim diye dusunmeye de başladım. Kizimda da boyle olmustu. Hayirlisi olsun bakalım. Koye geldik hava degisimi de etkiliyor. Olmazsam donunce test yapacagim
LAydLiNe
Akşam yaptığın keyif dışında gayet güzel menü kahvaltının olmaması kötü olmuş. Bu yıl sanki daha da güzel programlar yapılıyor böyle özel günler için. Bazıları yeni yeni anlıyor Atamızın kıymetinibugün 10 kasım dolayısı ile öğleye kadar kızımın okulundaydım. çok güzel bir tören hazırlamışlar...
cumartesi günleri yoğun geçiyor alışveriş pazar çamaşır derken gün bitiyor. ben evde iş mesaisi yapıyordum saatlerdir... liste girmediğim geldi aklıma. hemen paylaşayım istedim.
sabah kahvaltı yapamadan çıktık. sadece şekersiz bir kahve içtim. öğleye doğru başım dönmeye başladı zaten...öğle saatinde geç kahvaltı yaptık.
12.10
2 haş. yumurta
1 kk kadar çökelek
2 zeytin
2 dilim dukan ekmek
18.00
2 adet pirinçsiz kabak dolma
3 sarma yine pirinçsiz
bol et soğan ve biraz da yulaf kepeği ile hazırladım, yağ da koymadım
küçük bir kase yoğurt
20.00-22.30 arası
küçücük bir kase patlamış mısır
1 havuç 1 salatalık
1er dilim portakal elma mandalina greyfurt
hepsi tek lokmalıktı... aslında bugün yemem yasaktı bunları ama eşimle film izledik evde. keyfini tam çıkardım...
su 2 L
İdare eder canım. Çok canım çekmişti yokluktan yedim
Akşam yaptığın keyif dışında gayet güzel menü kahvaltının olmaması kötü olmuş. Bu yıl sanki daha da güzel programlar yapılıyor böyle özel günler için. Bazıları yeni yeni anlıyor Atamızın kıymetini
bugün avm ye gidilmiş.sanki...Ben de utana utana yazayım menümü ki bir daha kaçamak yapmayayım. Çünkü menü yazmadıkça kaçırıyorum.
Kahvaltı (10:45)
1 tane haşlanmış yumurta
Öğle (14:45)
Tam buğday ekmeğinden tost 2 tane
Akşam (19:30)
1 tane dominosun sucuklu ekmeğinden
6-7 tane elma dilimi patates
7-8 tane çıtır tavuk topu (Ketçap Mayonez de vardı)
1 bardak kola
Spor yok ama akşama kadar havuzdaydım bayağı efor sarf etmişimdir. 1,5 lt su. 2 litre olur uyuyana kadar.
Çok batırdım bugün inşallah yarın çok daha güzel olacak.
Bu arada cuma tartılmayı unutmuştum. Bu sabah tartıldım. Maalesef kilo almışım.
Geçen hafta: 66.7
Bu hafta : 67.4
Fark: -700 gr
İdare eder canım. Çok canım çekmişti yokluktan yedim
Aaaa ben gelmiştim ama:)Kızlar bugün hiç kimse gelmemiş
Benim akşama kadar yarışım vardı, yarışlarda telefon kullanamıyorum. Sizin mazeretiniz neydi?
Evet emziriyorum, 8 aylık olacak 3 gün sonra inşallahGayet güzel bir menü canım afiyet olsun. Emziriyordun dimi? Kaç aylıktı bebişin?
+700 olmuyacakmıydı o :)Ben de utana utana yazayım menümü ki bir daha kaçamak yapmayayım. Çünkü menü yazmadıkça kaçırıyorum.
Kahvaltı (10:45)
1 tane haşlanmış yumurta
Öğle (14:45)
Tam buğday ekmeğinden tost 2 tane
Akşam (19:30)
1 tane dominosun sucuklu ekmeğinden
6-7 tane elma dilimi patates
7-8 tane çıtır tavuk topu (Ketçap Mayonez de vardı)
1 bardak kola
Spor yok ama akşama kadar havuzdaydım bayağı efor sarf etmişimdir. 1,5 lt su. 2 litre olur uyuyana kadar.
Çok batırdım bugün inşallah yarın çok daha güzel olacak.
Bu arada cuma tartılmayı unutmuştum. Bu sabah tartıldım. Maalesef kilo almışım.
Geçen hafta: 66.7
Bu hafta : 67.4
Fark: -700 gr
Meyvenin yanında protein alırsan acıktırmaz canım, süt, yoğurt, peynir, kefir gibibugün avm ye gidilmiş.sanki...
akşam uçmuşsun gerçekten. en güzeli 8 gibi uyumak. şu an çok acıktım mesela. meyve beni acıktırıyor
Günaydın kızlar benim misafirlerim var yatılı o yüzden pek giremiyorum onları gezdiriyoruz dolu dolu geçiyor günler pek vaktim olmuyor o yüzden
Canim 1 yada en gec hafta falan izinli olunabiliyorsa eger izinli kalabilirim. Kndimi toparlamam lazim iyice saldim. bugun sodali ayrana basladim. HayirlisiCanım sen gelmeyince yaptım bildirimi. Gelmeyeceğini düşünüp izinli yazdım. Devam edecek misin yoksa izinli kalmak ister misin?polokey2244
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?