Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugun ki menum
10:30
1 haslanmis yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim tam bugday ekmegi
Maydanoz
Dereotu

13:30
5 kaşık karabugday
1 ton baligi

14:15-16:30 arasi yolda
2 avuc kadar sari leblebi
2-3 cubuk kraker
1 mandalina
1/3 muz

18:00
Cennet hurmasi 1 tane

19:30
Hamsi tava
Salata
Ufak bir parca cikolata

21:30
10 kestane

2,5 lt su

Sanirim dunden daha kotu bir menu oldu.
Adet olur gibi oldum 1 gun sonra gecti. Olacagim diye bekliyorum ama acaba hamilemiyim diye dusunmeye de başladım. Kizimda da boyle olmustu. Hayirlisi olsun bakalım. Koye geldik hava degisimi de etkiliyor. Olmazsam donunce test yapacagim

LAydLiNe

Kızlar bugün hiç kimse gelmemiş

Benim akşama kadar yarışım vardı, yarışlarda telefon kullanamıyorum. Sizin mazeretiniz neydi?

bugün 10 kasım dolayısı ile öğleye kadar kızımın okulundaydım. çok güzel bir tören hazırlamışlar...
cumartesi günleri yoğun geçiyor alışveriş pazar çamaşır derken gün bitiyor. ben evde iş mesaisi yapıyordum saatlerdir... liste girmediğim geldi aklıma. hemen paylaşayım istedim.

sabah kahvaltı yapamadan çıktık. sadece şekersiz bir kahve içtim. öğleye doğru başım dönmeye başladı zaten...öğle saatinde geç kahvaltı yaptık.

12.10
2 haş. yumurta
1 kk kadar çökelek
2 zeytin
2 dilim dukan ekmek

18.00
2 adet pirinçsiz kabak dolma
3 sarma yine pirinçsiz
bol et soğan ve biraz da yulaf kepeği ile hazırladım, yağ da koymadım
küçük bir kase yoğurt

20.00-22.30 arası
küçücük bir kase patlamış mısır
1 havuç 1 salatalık
1er dilim portakal elma mandalina greyfurt
hepsi tek lokmalıktı... aslında bugün yemem yasaktı bunları ama eşimle film izledik evde. keyfini tam çıkardım...

su 2 L

Çok kötü olmamış menün ama kestaneler çok fazla. Yolda yediklerinde olmasaymış güzel menü olacakmış.
Akşam yaptığın keyif dışında gayet güzel menü kahvaltının olmaması kötü olmuş. Bu yıl sanki daha da güzel programlar yapılıyor böyle özel günler için. Bazıları yeni yeni anlıyor Atamızın kıymetini

biliyorsun ki akşamlar tehlikeli benim için...
ama gerçekten de abartmadım

eşimle de aynı şeyi konuştuk. törenler daha güzel ve özenli hazırlanıyor... dehası ve zamanının çok ilerisinde olduğu iyice anlaşılıyor artık.

bugün siyah bluz giymeleri gerekiyordu. uzun kollu bir bluzu var kızımın. biraz şık... onu giydiririm diye planladım. gece kıyafetlerini ayarlıyoruz. ben bunu giymem diye tutturmasın mı... normalde hiç önemsemez. boyalıydı yırtıktı eskiydi... hiç önemsemez.. ilk defa diretti... niye giymezmiş peki.... atamızın öldüğü gün... yas tutuyoruz.. bu uygun düşmez... ama öyle bir söylüyor ki... zorlayamadım. ama gecenin 10u. alternatif kesinlikle yok. kısa kollu siyah tişört giydi. koca okulda bir tek kendisi kısa kolluydu.. ama mateme uyggun sadelikteydi... hassasiyeti etkiledi beni kuzumun

bugün avm ye gidilmiş.sanki...
akşam uçmuşsun gerçekten. en güzeli 8 gibi uyumak. şu an çok acıktım mesela. meyve beni acıktırıyor

Günaydın kızlar,
Dün ben de çok yoğundum.
Sabah tören vardı kızların okulunda, dediğiniz gibi çok güzel ve duyguluydu. Kızım korudaydı. Ata’mızın sevdiği türküler, şiirler çok güzel bir programdı. Bizde de siyah etek, siyah mus çorap, siyah ayakkabı giyilecekti, üstüne Atatürk baskılı siyah kısa kollu tişört yaptırmışlar onu giydirdiler. Görsellik olarak da çok güzeldi.
Sonra kızları anneme götürdüm moral olsun diye. Oradan yüzmeye gittik.
Sonra bir daha gidecektim hastaneye ama trafik felaketti ve akşam 20.00ye kadar devam etti, 1,5 saat veriyordu annem de gelme bu saatten sonra dedi evde kaldım.
Sabah erken gideceğim, bugün akşama doğru taburcu olacak büyük ihtimalle.

Bir beceriksizlik yaptım inanamazsınız. Annem hastane için yeni gecelikler almıştı kısa kollu damar yolu açık olduğu için uzun istemiyor.
Yetmedi gittim aldım uzun kollu diye istemedi. Eve götürüp yıkayayım dedim, biraz leke olmuştu işlem uyguladım yıkadım astım güneşte kuruttum sarı sarı dalgalar oldu. Bir daha leke çıkacırıda beklettim 60 derecede yıkadım ne yaptıysam olmadı. Tüm dünyayı gezdim yeni kısa kollu beğeneceği gecelik almak için yok maalesef. Kimisinin boyu uzun, kimisinin tarzını sevmez, çoğusu uzun kollu
Yine aldım ayrı yerlerden 3 tane ama sevmeyecek biliyorum, iade almazlar ne alacağım yerlerine bilmiyorum :)
İlk defa çamaşırımı yıkadın, ne hale getirdin diyecek çok çamaşır yıkamam ama beceriksizlik boyutunda da değil durumum üzüldüm çok.

+700 olmuyacakmıydı o :)

Günaydın kızlar
10.11.2018
8.30:
1 hurma

10.30 :
50 gr köy peyniri
1/4 simit
1 dilim ekmek
3 zeytin
1 porsiyon biber domates sote

16.30:
1 hurma
1 elma

18.30:
4 çiğ köfte
1/4 fırında balık
1 porsiyon salata

21.30:
1 hurma

2 litre su , 1 saat yürüyüş
ada81 , LAydLiNe

Canım sen gelmeyince yaptım bildirimi. Gelmeyeceğini düşünüp izinli yazdım. Devam edecek misin yoksa izinli kalmak ister misin? polokey2244
Canim 1 yada en gec hafta falan izinli olunabiliyorsa eger izinli kalabilirim. Kndimi toparlamam lazim iyice saldim. bugun sodali ayrana basladim. Hayirlisi

Bugun ki menum
10:30
1/4 simit
2 dilim kepek ekmegi kizarmis tereyagli ve salcali
1 haslanmus yumurta
1 dilim peynir
1 zeytin
Domates
Maydanoz
Dereotu
1 bardak yesilcay

15:30
5 kaşık karabugday
1 ton balığı
3 parca kivircik

18:00
2 kofte
2 kalem kuzu pirzola
1 tavuk sis
1 bardak ayran salata

2 lt su anca icmisimdir icerim daha
Hurma toplarken baya spor yaptim diye düşünüyorum

Hem adet olamadim hem de wc cikamadim patlayacak bomba gibi karnim.

LAydLiNe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…