Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

3 sene önce spora giderken 60 ile başlayıp 65 ile bitirmiştim :) :) :)
Haha ayni benim durum spor beni cok agirlastiriyor ama cook inceltiyor o yuzden tartiya takilmamaya çalışıyorum..
Yillar once diyetisyene gitmistim tartiya takilma spora devam demisti...

Canım ben bu hafta düzenli bildirmeye çalıştım zaten

Bundan sonrası için kastetmiştim Çünkü geçen haftadan da söylediğim gibi artık kurallarımızı uygulamamız lazım ekstrem durumlar haricinde. Çünkü listede olup da sadece cumadan cumaya bildirim yapanlar var. Öyle olunca buranın hiç bir anlamı olmuyor. 7/24 burada olun demiyorum ama gün içinde en kötü gelip bir iki satır yazın, akşam menü bildirin. Öyle katı kurallarımız da yok ama işte gördüğün gibi. Söyle söyle dilimde tüy bitiyor. Bir dokun bin ah işit gibi oldu bu da

***13.Takım 596. ETAP***

merryangel (67.5///% )
solmez (77.3///% )
Latiska (57.8///% )
anneyim83(62.4/62.2/0.2/%0.32 )
melis08 (74.2///%)
LAydLiNe (67.4/66.9/0.5/%0.74) Mezun olan üye geri döndü.

zambak86(78.5/78.9/-0.4/%-0.51) 512. Etapta 65 kilo ile izne ayrılan üye
ada81(///%) 562. Etapta 68.3 kilo ile izne ayrılan üye

13. Takım ortalaması: %

*** 13.TAKIM 595. ETAP Free Liste ***

aylahl(73.6/73.5//%0.14) 575. Etapta 75.2 kilo ile izne ayrılan üye
bilmece811 (///%) 564. Etapta 58.5 kilo ile izne ayrılan üye
Birprensess (96.4///%) 592. Etapta 95 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye

Bydelikız(81.4/80.6/0.8/%0.98) 547. Etapta 68.5 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye (Hamilelik nedeniyle)
fanur (75/74.2/0.8/%1.07) 564. Etapta 72.3 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye
umudum2(56.8/57.1/-0.3/%-0.53) 575. Etapta 55.1 kilo ile mezun olan üye

13. Takım ortalaması: %

Hatırlamıyorum sanırım duraklamam olmuştu ondan sonra da hamile mi oldum acaba :) Ben de merak ettim şimdi :)

Kayıtlara normal şekilde geçmiş. Yani bayağı bayağı artın var şuan. Duruma göre alacağım o zaman seni de listeye.

Vedalasirken listeyi olumsuz etkilemek istemezdim ama malesef ++ dayim.
Gecen haftaki o aclikla cok yedim durduramadim.
Simdi hepsi gecti. Kizimdaki gibi istahsizlik basladi.

Son bildirimimi yapayım. Inşallah etap sonuncusu olmam

Gecen hafta 77.3
Bu hafta 78.5
Fark + 1200

Hamilelik nedeniyle izne ayrilmak ıstiyorum.

Dogumdan sonra burada olacagim ınşallah
Ara ara ugrarim yine

zambak86 canım bu arada çok az bulunmuşsun yarışmada. Neden bu kadar kısa bir sürede ayrıldın izne. Takımla ilgili sıkıntı mı vardı ya da başka bir sorun?

Kötü bir sonuç olmuş ama naparsın mecbur. Biliyorsun ki doğumda da dikkatli alman lazım kiloları. İnşallah bu güzel süreci kolaylıkla atlatırsın.

zambak86 canım bu arada çok az bulunmuşsun yarışmada. Neden bu kadar kısa bir sürede ayrıldın izne. Takımla ilgili sıkıntı mı vardı ya da başka bir sorun?
Ben Haziran da hamile oldum zaten, öncesinde 60-65 arası bayağı takıldım zaten belki de duraklamam geçsin diye izne ayrılmışımdır inan hiç bişey hatırlamıyorum, takımla hiç bir sorunum yoktu bilakis kaptanımız çok şeker bir insandı, hatta doğumdan sonra oraya gidecektim baktım orası doluydu sonra burası hoşuma gitti buraya geldim

İzne ayrılmak istiyor yazılmış son bildirimlerinde. Hamilelik nedeniyle ayrılanlar da daha farklı bir prosedür uygulanıyor. O nedenle dedim.
O zaman kesin durakladığım için, benim de aklıma o geliyordu zaten, duraklama geçsin derken hamile oldum işte
T. B. M. M'ye bu kadar zor giriliyormu acaba

Kilo bildirimi
Gecen hafta 67,5
Bugun 67,4
Fark 100 gram
LAydLiNe
Kaptanim ben listeden cikarildim mi mesaj yazmissin menu yazmayanlar cikarilacak diye ama ben gormemistim. Cok cok ozur dilerim ya. Bundan sonra her gun menu yazacagim beni birakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…