Menüyü görmeden genelde ohaaa demiyorum ama önden bayağı bayağı hazırladın ben de şimdiden diyeceklerimi diyeyim peşinenya evet, @solmez baya baya iyi götürüyordu. o takımda kalsın aldığı her kiloyu vermiş sayalım, nassı fikir
ben bu hafta + çıkacağım, şimdiden belli
haftaya ankaraya gideceğim... panel raporlarını yetiştirmek için uğraşıyorum... böyle zamanlarda iştah patlaması oluyor bende maalesef
bugün akşam yanıma tabakta yıkanmış marul koyayım... gözüm döndükçe, onu yerim... napiiimmmm
çünkü bugün yine bir yoldan çıkmaca oldu
bir arkadaşımız prof. oldu. bir masa düzmüş ki... gitmemek diye bir seçenek zaten yok. gidip de yememek olmuyor... 1/3 ünden aldım sadece... çoğu şeye dokunmadım... ama yine de cıssss
bu yıl bölümde ünvan alan alana.. herkes kilo aldık diye hayıflanıyordu az önce
bu mesajı okuduktan sonra senden beklediğim hareketler
Tahminimden az yemişsin ama cumadan önce hiç iyi olmamış. O muzu da keşke gün içinde yeseydin. Akşam çok geç olmuş. Suyun da az.15 kasım perşembe
9.00
1kaşık yulaf ezmesi 1 kse yğurt karışımı
11.00
1 küçük dilim su böreği (kk kadar)
1 kaytaz böreği
1,5 kk kadar şam tatlı
2 mini mini kurabiye (2 tanesi 1 yumurta sarısı kadar)
14.30
salata
2 kaşık kadar ton balığı
(sadece karbo tok tutmuyor haliyle)
18.30
yağsız pişmiş tavuk-kabak-mantar kavurma
20.00
1 muz
su 2L'den az
LAydLiNe
ben de perşembeyi kastettim de niye cuma akşamı yazdık ikimiz de... ilahi biz
Günaydın hanımlar..
Geçen cuma 57.1 çıkmıştım galiba hatırlamıyorum
Ama bu cuma 57.6 çıktım malesef
Çok ama çok üzgünüm ya.evet kaçamaklar oldu ama yinede dikkat ediyordum her geçen gün artmış olarak yazıyorum. Cildiricam resmen.
Bu hafta batar haftaya cuma show yaparizKızlar bu hafta ben de listeye giriyorummmmmm
Listeyi batıranı batırırım ona göre
Bu hafta batar haftaya cuma show yapariz)
LAydLiNe
Canim iki hafta once kilom 71.400 idi
Suan ki kilom 72.800
Çünkü iki haftadir spora basladim salona gidiyorum kaslarım ağırlaştı ayni pantolonlarimi giyiyorum cok rahat oluyor..
Neyse liste oncesi kaslarimin agirlasmasi iyi oldu listeye girince spora baslayip kaslarim agirlassaydi mazallahhartilarla gelirdim
3 sene önce spora giderken 60 ile başlayıp 65 ile bitirmiştim :) :) :)LAydLiNe
Canim iki hafta once kilom 71.400 idi
Suan ki kilom 72.800
Çünkü iki haftadir spora basladim salona gidiyorum kaslarım ağırlaştı ayni pantolonlarimi giyiyorum cok rahat oluyor..
Neyse liste oncesi kaslarimin agirlasmasi iyi oldu listeye girince spora baslayip kaslarim agirlassaydi mazallahhartilarla gelirdim
Tamammm canim amaaaa ne olurrrrr allllllBu hafta almıyorum o zaman seni listeye. Haftaya listedesin ona göre hazırlan olur mu? Çünkü kilonu ayrı kaldığın etap sayısına böleceğiz. + Çıkacaktır muhtemelen ama listenin genel durumuna göre de karar verebiliriz. Eğer yüzdemiz 0.30 un altına düşmezse alırım bu hafta seni.
3 sene önce spora giderken 60 ile başlayıp 65 ile bitirmiştim :) :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?