Ayy Allah kolaylık versin, kayınvalideme de taktılar ama bir dizini yaptılar diğerini öbürü iyileşince yaptılar, ikisine nasıl dayandı kadıncağız , bakana da zor tabi kiGörmemişim canım. Teşekkür ederim.
2 diz protez oldu. Yürümesi, kalkması, oturması herşey çok zor. Gün gün rahatlayacak inşsllah bakalım.
Yok hic bulantim olmadi. Kizimda da olmamisti. Cok yeni daha olur belki bilmiyorum.
Kizimda istahsizlik vardi. Dusuk tehlikesi vardi gunde 3 kere hap iciyordum. Sadece hapi icmek icin kucuk bir parca peynir ekmegi zorla yiyordum o kadar. 3 ay bitene kadar 8 kilo vermistim
İlkinde olmadıysa bunda da olmaz herhalde.
Benim ilkinde ama daha çok 2.de çok bulantım oldu 3 ay. Serumla besleniyordum. 6 kilo vermiş 17 almıştım :)
Rahat geçsin inşallah.
@solmez
kucağına alıp mis kokusunu içine çekmeni diliyorum canım. hayırlı olsun
M melis08 sen ne yaptın... o geceliği nasıl da bozdun...kendi annemi düşününce tırstım accuk
bir bozup 3 almışsın ama sen de... annen karlı çıkmış bu durumda... bence bu kadar üzülmene annen de üzülür... ufak bir çiçek götürürsün.. bi de helva kavurursunuz giden geceliğin ardından . ohhh... misss...
bulantı hamileliğe bağlı bir hormondan kaynaklanıyor. bulantı varsa bebek için durum iyi demek. ben kızımdan önce bir hamilelik geçirmiştim. baya bulantım oluyordu. sonra kesildi. kobtrolde kalp atışı yoktu... ne ilginç değil mi... umarım hamileliğin sorunsuz geçer...
bu arada 13.takım forvetini kaybetmiş oldu
çok şükür iki çocuğumda da bulantım boldu. her sabah dakik bir şekilde aynı saatte çıkarıyordum. gün içi sürekli hipoglisemi ataklar oluyordu... 3. çocuğu büyütürüm de 3. hamileliği çekemem gibi geliyor bana...
Kizlar kizlaaar
Hamileyim
Şokaaaaaaaaaaaaaaa girdim şuan
Hayırlı uğurlu olsun canım
LAydLiNe canım izin için yazmıştım görmedin sanırım 2-3 hafta izne ayrılmak istiyorum. Kendimi toparlayıp döneyim diyorum.
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun canım....
Teşekkür ederim canımLAydLiNe canim cok gecmis olsun
14 kasım çarşamba
9.00
1 kase elmalı yulaf lapası
11.00
küçücük bir dilim su böreği
14.00
1 kase elmalı yulaf lapası
17.00
yarımşar elma mandalina
19.00
1 kase tavuk çorbası
salata
21.00
1 koca dilim tb ekmeği üstüne nutella
evet tam dayaklık olduğumu kabul ediyorum
akşamları tatlı krizine giriyorum resmen...
2 hurma ile geçiştirsem ne olurdu. kızım için çıkardım... kendisi yemedi ama ben kokusuna dayanmadım
bir daha nutella almak yok
diğer markaları yiyemiyorum... onlardan alayım artık...
su 2 l olmuştur
Herkese günaydın
LAydLiNe canimmmmmm beni listeye alirmisin ben boyle kilo veremiyorum listeye karsi sorumluluk olunca en az 300 -500 de olsa veriyorum...boyle bosuna cirpiniyorum 6 ayi coktannn gectim gunahimla sevabimla beni listeye al lutfennnnnnnn baktin kilo veremiyorum vurursun....
Listesiz olmuyorrrr sorumluluk olmayinca aman bunuda yiyeyim diyorum agzima ati veriyorummmmm
Destegin icin teşekkürler canimLAydLiNe arkadaşımız çok azimli gördüğün gibi... bu arada biz hep bi yarış başlatıyoruz, sonunda ne oluyor? hiç anlamıyorum ben... kişileri eşleştirelim, kilosu yakın olanları tabi ki... gerçekten çekişmeli bir yarış yapalım... kaybedene de ceza verelim...
Destegin icin teşekkürler canim
Listesiz olmuyor gercekten amann bunuda yiyeyim diyorum ama liste olunca takima sorumluluk oluyor cuma gunu tartida eksi gormek icin ac ac uyuyorsun)
Persembe aksamlari demek istemistim aslinda... hatta hafta ici cuma gunu sabah tartisi icin ac ac uyudugumu bilirim.cumaları aç uyuma konusunda haklısın
Persembe aksamlari demek istemistim aslinda... hatta hafta ici cuma gunu sabah tartisi icin ac ac uyudugumu bilirim.
Zaten doğruyu yazdınız:) çünkü geceler gündüzden önce gelir her zamanben de perşembeyi kastettim de niye cuma akşamı yazdık ikimiz de... ilahi biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?