Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar
Sabah sabah zumba mı da yaptım ohh gitsin yağlar :)
Gelsinnn dünkü menüm
10.00 :
1 yumurta +1 yumurta beyazı haşlanmış
Salata eşliğinde
1 dilim çavdar ekmeği

12.00:
3 kaşık meyveli sütlü yulaf ezmesi ( kuru hali 3 kaşık ben pişirip yiyorum öyle daha çok seviyorum)

14.00 :
1 kase dövmeli yoğurt çorbası

17.00 :
1 kupa sütlü kahve
1 mandalina

19.00 :
1 porsiyon türlü
1 kase dövmeli yoğurt çorbası
1 dilim çavdar ekmeği

2 litre su

Dün alıntılamıştım bugün yazıyorum sen kesin şimdi yollardasındır. Umarım biran önce normal düzenine dönersin.
Gayet güzel bir menü afiyet olsun Sadece emzirdiğin için suyun biraz az benim tavsiyem en az 2,5 litre içmeye çalış.
Boya göre 45 diyor ama boy kısa olunca cocuk gibi kalıyorum.53 falan bana göre ideal.ama şuan 57 oldum bi 5 kilo versem rahatlicam inş.
O zaman biz seninle 50 kiloda anlaşalım. Tam ortası.
Kendin de fark ettiğin gibi bugün menün hiç olmamış.
Merhaba herkese )
LAydLiNe canim kaptanim senin menulerin neredeeeeee bakalim kaptanimiz ne yiyip ne iciyor ..
Yazarım canım bundan sonra Dünü hatırlamıyorum
Dr dan geliyorum bende kalbim son 10 gündür pir pir ediyor saniyelik anlik oluyor..
Dr kalbime bakti kalpte bisey yok dedi holter takacak haftaya carsamba.. ritim bozukluğu olabilir dedi...
Geçmiş olsun canım inşallah hiçbir şey çıkmaz
Mantı olmamış onun dışında harika bir menü. (Lavaşı görmüyorum) Peki doydun mu bunlarla?
Su az olmuş. Akşamı çok güzel bir saatte yediğin için pilavla ekmek yan yana olabilir. Su çok az olmuş.
Öncelikle annenin daha iyi olmasına çok sevindim canım
İşaret dilini öğrenmek istiyorsa ve hevesliyse hiç zor olmaz ama öğreten kişi önemli her zaman olduğu gibi. Bir de iki seviyesi var A1 ve A2 diye geçer kurs kayıtlarında. A1 alanlar yani temel eğitimi alanlar konuşma konusunda biraz geride kalıyorlar ama dediğim gibi eğer öğreten kişi iyi ise A1 seviyesinde konuşabilenler de var. Benim şimdiki öğrencilerim çok şükür 1,5 ay olmasına rağmen konuşuyorlar. Bunun en büyük nedeni ise hastanemizde işitme engelli 3 kişinin çalışıyor olması. Onlarla pratik yaptıkları için çok rahat iletişim kurabiliyorlar. Etrafınızda böyle biri var mı?

Herkese günaydın güzellikler musmutlu, bol bol eksili ve irademize sahip çıkabildiğimiz bir gün diliyorum
Ben bugün oruçlu değilim. Ceviz muz salatalık yedim şimdi kursa gideceğim

Keşke kendine yumurtalı peynirli güzel bir kahvaltı hazırlasaydın.

Kızlar nerelerdesiniz bakim kimsenin sesi çıkmıyor

Dün spora gittim demiştim yaaa. Ara vermiştim 1-2 haftadır gitmiyordum ona rağmen vücut hemencecik adapte ediyor kendini. 35 dk yaptım toplamda 250 kalori harcadım. Bu akşam da bir aksilik çıkmazsa gitmeyi düşünüyorum. Ama mezun olana kadar sadece kardiyo yapmayı düşünüyorum çünkü ağırlık çalıştığım zaman kilomda oynama olmuyor. Mezuniyetten sonra da tamamen sıkılaşmaya yoğunlaşacağım. Bir de yeni bir program ekledim telefonuma egzersiz programı. Yavaştan başlıyor bakalım faydalı olursa sizlere de tavsiye edeceğim

Bi de şuan nasıl açım anlatamam ama cumayı düşündükçe canım bir şey yemek istemiyor

Bu liste ben de çok işe yarıyor ama nedense sizlerde çok motive edemiyor. Sahi listede + çıktığınız zaman ya da kilo veremediğiniz zaman üzülmüyor musunuz? Ben utanırım eğer kötü bir sonuç alırsam

selam kızlar
bebiş geldi sizleri unuttum.
temmuz anneleri topiği var oraya takılıyorum.
iştahım yok hiçbişey yemesem öyle duruyorum ama acayip tatlı istiyor canım. biranevvel geçer inşallah yoksa çok kilo alırım.
bugün doktora gittim. kızımda çok kanamalarım olmuştu ondan tedirgindim zaten. dün ve bugün kahverengi akıntım oldu. randevum yarındı ama bugün gittim.
keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim tekrar.
kızımda da aynı doktora gitmiştim. 8 kilo verdim 3. aya kadar sonra 10 kilo aldım.
şimdi de aynı diyetini yap yine diye söyledi.
baya baya tartıda + var yalnız 82.4 çıktım doktorda. kıyafetli ve tok karna tabii ama yine çok çok 78,5 nerde 82.4 nerde
ödemdir inşallah diyorum.
geçen cuma gitmiştim ondan bu hafta gitmedim diyetisyene
haftaya salı gideceğim diyetisyene tekrar. o zamana kadar listeme uyacağım inşallah

Aksamki ekmek olmasaymis supermis menu zumbada var misssss

Sağol canim insallah bisey cikmaz

Evet doydum kaptanım fazlasıyla. Sabahları 8de kalkıp anca hazırlanıp kursa çıkıyorum 7.30 da uyanmayi deneyip kahvaltı yapacağım bundan sonra güzel yumurtalı peynirli

Bende utanacagimi ezilip buzulecegimi bildigim icin tutuyorum kendimi... ustelik regli siskinlikleri başladı ona ragmen tarti gulumsedi bana

Canım hoşgeldin Sağlıkla gelsin inşallah bebişin

Saglikla kucagina al bebisini canim... bizi unutma gel arada )

Solmez ve gecen hafta kaptanimiz tekrar beni yardimciliga alayim dedi ... ama bahara bildirdimi bilmiyorum...
Süperr al sopaları eline canım
Menü bildiremeyene sarı kart
Kuralllara uymayanı çıkarın
İlk sayfada yazan kuralları kabul edip giriyolar takıma ama hiçbiri yok
Diskalifiye olan daha yarısamıyor
Bence kimse diskalifiye olmaz istemez
Tek tek etiketleyip uyarmalısınız
Tırsmadım değil öğle yemeği öncesi iyi oldu bu elenktrikli sandalye kaptişim

Gözüm üstünde
Sende beni kontrol et cumadan sonra

Selam kızlarr ben 1 e doğru kurstan eve geldim sonra temizlik yaptım valla babane var falan dinlemeden kaldirdim heryeri tertemiz yaptım napiyim rahat edemiyorum 4 gündür doğru düzgün birşey yapamamıştım valla gece uyuyamıyorum sonra işleri düşünüp bu gece rahat bir uyku çekerim artık babanede kaynanama geçecek, eşimde gececi oh valla düşündükçe mutlu oluyorum şimdi ara yapıyorum yoğurdun içine meyve koydum akşama kaynanamda balık yiyeceğiz

Canim bana kalsaydi ben ooo dunden sari karti cikarmistim.. ama kaptanımız oyle naif ki..@LAydLiNe . bende onun önünu gecip sopa cikaramiyom valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…