- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Günaydın güzelliklerBugün erken kalktım düzgün bir kahvaltı yapacağım yarın tartı günü inşallah istediğimiz rakamları görürüz
Canım ben bebek emziriyorum , çok acıkıyorum ekmeği yemek zorundaydım:)Aksamki ekmek olmasaymis supermis menu zumbada var misssss
Sen beni iyice çıtır hatun yapacaksın anlaşıldı.Dün alıntılamıştım bugün yazıyorum sen kesin şimdi yollardasındır. Umarım biran önce normal düzenine dönersin.
Gayet güzel bir menü afiyet olsun Sadece emzirdiğin için suyun biraz az benim tavsiyem en az 2,5 litre içmeye çalış.
O zaman biz seninle 50 kiloda anlaşalım. Tam ortası.
Kendin de fark ettiğin gibi bugün menün hiç olmamış.
Yazarım canım bundan sonraDünü hatırlamıyorum
Geçmiş olsun canım inşallah hiçbir şey çıkmaz
Mantı olmamış onun dışında harika bir menü. (Lavaşı görmüyorum) Peki doydun mu bunlarla?
Su az olmuş. Akşamı çok güzel bir saatte yediğin için pilavla ekmek yan yana olabilir. Su çok az olmuş.
Öncelikle annenin daha iyi olmasına çok sevindim canım
İşaret dilini öğrenmek istiyorsa ve hevesliyse hiç zor olmaz ama öğreten kişi önemli her zaman olduğu gibi. Bir de iki seviyesi var A1 ve A2 diye geçer kurs kayıtlarında. A1 alanlar yani temel eğitimi alanlar konuşma konusunda biraz geride kalıyorlar ama dediğim gibi eğer öğreten kişi iyi ise A1 seviyesinde konuşabilenler de var. Benim şimdiki öğrencilerim çok şükür 1,5 ay olmasına rağmen konuşuyorlar. Bunun en büyük nedeni ise hastanemizde işitme engelli 3 kişinin çalışıyor olması. Onlarla pratik yaptıkları için çok rahat iletişim kurabiliyorlar. Etrafınızda böyle biri var mı?
Keşke kendine yumurtalı peynirli güzel bir kahvaltı hazırlasaydın.
Anladim canim , emziriyorsan haklısınCanım ben bebek emziriyorum , çok acıkıyorum ekmeği yemek zorundaydım:)
Gunaydin herkese
kızlar yarin tarti gunu lutfen bugunu cok hafif geçirelim...
Veeeee yarin tartilirken saçımızdaki tokayi bile cikaralim)bu hafta takimca iyi sonuc almalıyız ))
Emziren anne menusu olarak 2 avuc leblebi gozume fazla geldi sankiGünaydın kızlar
21.11.2018-çarşamba
11.00:
2 yumurtalı menemen
3 közlenmiş yeşil biber
Peynir
2.5 dilim tam buğday ekmeği
16-17 arası:
2 avuç leblebi
1 kuru incir
1 hurma
1 bardak tarçınlı süt
1 fincan kahve(şekersiz)
19.30:
6 tane mercimek köftesi
1 porsiyon salata
1 bardak ayran
1 saat zumba, 1 saat yürüyüş, 2.5 litre su
Şimdi nasıl olduğunu merak ettim iyi misin?dün çok ama çok yoğundu. düşündükçe....
sabah sınav yaptım
akşama kadar rapor yazmaya devam. eve dönerken bir telefon. yıllardır görüşmediğimiz ama çok sevdiğimiz bir Arkadaşımız size çaya geliyoruz demesin mi... hataydalarmış. evden önce market pastane...
bu arada pazartesi de annem gelmişti yanıma. hem vertigo olmul hem de bir kulağı duymuyor artık. tedaviye başladı ama yarın ben de bizim bir kbb daki bir,arkadaşa götüreceğim. misafirimiz geldi... özlemişiz. 12 gibi gittiler. ortslık topla raporların çıktısını al derken saat oldu 1. herşeyi hazırla makyaj sil diş fırçala derken... yatağa gir uyumam 2yi buldu. kaçta kalktım...4.30...
öyle yorgun ve uykusuzum kiii...
az kaldı.. 4 saat sonra yataktayım.
Nasıl güzel bir menü dedim kendi kendime sonra aşağıdaki menüyü gördüm20 kasım salı menü
8.30
1 kk kadar peynir
haşlanmış yumurta
1.5 dilim kep.ekmek
12.30
1 kepçe mercimek çorba
1 kepçe zy pırasa
1 kepçe yoğurt
1 dilim ekmek
19.00
1/2 tavuk göğsü
salata
misafielerime yedirdim ama ben yemedim
ay bi de gelirken 1 tepsi antep baklavası getirmişler...
hemen eritmem lazım. konu komşuya dağıtayım
Su az, yürüyüş güzel iskender cıssssssssss bir de o rus salatası olmasa süpermiş ama eritmişsindir. Kola zero da olsa içmemek lazım.21 kasım çarşamba
9.20
1/2 simit
bol bol şekersiz kahve
13.00
1 kepçe yoğurtlu dövme çorba
1 sk tavuk döner
salata
2 yk pırasa
1 yk rus salatası
ayran
18.00
iskender
kola,zero
1.5 saat yürüyüş
1.5 l su
Teşekkür ederim kaptanımGünaydın kuzum maşallah sana süper gidiyorsun
Saçımızı da kessek mi kızzGunaydin herkese
kızlar yarin tarti gunu lutfen bugunu cok hafif geçirelim...
Veeeee yarin tartilirken saçımızdaki tokayi bile cikaralim)bu hafta takimca iyi sonuc almalıyız ))
Valla fena olmazSaçımızı da kessek mi kızz
Benim zaten kısa 200 300 gr gelir gelmezValla fena olmazyarina guzel sonuc icin hersey yapılır
Ben kurstayım moladayız çay içiyoruz karnım ağrıyor birazRegle son 5 gün hafif hafif şişliğim var karnında inşallah tartı bana şok yaşatmaz cok üzülürüm
Haklısın kaptanım suyumu yanımdan ayırmıyorum bu regli kaçamaksız Çikolatasız geçireceğim inşallahSakın öyle düşünme canım bol bol su iç. Bak bana regl olduğum halde - kilolardayım. Regl zamanında da kilo verilebiliyor.
Saçımızı da kessek mi kızz
Valla fena olmazyarina guzel sonuc icin hersey yapılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?