Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın güzellikler Bugün erken kalktım düzgün bir kahvaltı yapacağım yarın tartı günü inşallah istediğimiz rakamları görürüz

Sen beni iyice çıtır hatun yapacaksın anlaşıldı.

Günaydın kızlar
21.11.2018-çarşamba

11.00:
2 yumurtalı menemen
3 közlenmiş yeşil biber
Peynir
2.5 dilim tam buğday ekmeği

16-17 arası:
2 avuç leblebi
1 kuru incir
1 hurma
1 bardak tarçınlı süt
1 fincan kahve(şekersiz)

19.30:
6 tane mercimek köftesi
1 porsiyon salata
1 bardak ayran

1 saat zumba, 1 saat yürüyüş, 2.5 litre su

Gunaydin herkese
kızlar yarin tarti gunu lutfen bugunu cok hafif geçirelim...
Veeeee yarin tartilirken saçımızdaki tokayi bile cikaralim )bu hafta takimca iyi sonuc almalıyız ))

Emziren anne menusu olarak 2 avuc leblebi gozume fazla geldi sanki ) canim bebegin kac aylık ?

Şimdi nasıl olduğunu merak ettim iyi misin?
Nasıl güzel bir menü dedim kendi kendime sonra aşağıdaki menüyü gördüm
21 kasım çarşamba

9.20
1/2 simit
bol bol şekersiz kahve

13.00
1 kepçe yoğurtlu dövme çorba
1 sk tavuk döner
salata
2 yk pırasa
1 yk rus salatası
ayran

18.00
iskender
kola,zero

1.5 saat yürüyüş
1.5 l su
Su az, yürüyüş güzel iskender cıssssssssss bir de o rus salatası olmasa süpermiş ama eritmişsindir. Kola zero da olsa içmemek lazım.

Kızlar bugün herkes menülerini hafif tutsun lütfen

Yarın güzel bir sonuç görelim.

zambak86 canım sen de bana özelden numaranı yaz lütfen yarın seni de listede görmek istiyorum inşallah

Ben kurstayım moladayız çay içiyoruz karnım ağrıyor biraz Regle son 5 gün hafif hafif şişliğim var karnında inşallah tartı bana şok yaşatmaz cok üzülürüm

Ben kurstayım moladayız çay içiyoruz karnım ağrıyor biraz Regle son 5 gün hafif hafif şişliğim var karnında inşallah tartı bana şok yaşatmaz cok üzülürüm

Sakın öyle düşünme canım bol bol su iç. Bak bana regl olduğum halde - kilolardayım. Regl zamanında da kilo verilebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…