- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Canim bi gunde 2 muz cok fazla cunku spor yok... kahvaltilarini yumurta peynir yesilliknile yapsan daha cok tok tutar kahvaltida cevizinide yesen super uzun sure acikmazsin....21.11.2018/Çarşamba
08:00 = 1 tane küçük muz
1 küçük salatalık
Bir kaç tane ceviz
13:30 = Bir-kaç tane zeytin
1yk pekmez
Domates 1 dl normal ekmek
17:00 = 1 minik muz, 1 minik mandalina
Yarım elma, Biraz ceviz 2 kaşık yoğurtla karıştırıp yedim
19:30 = Hamsi balık
Salata
Su 1.5 lt 2 lt yaparim
ÇayLAydLiNe
. Gün içinde çok fazla meyve tüketmişsin. Biliyorum ki tatlı ihtiyacını o şekilde karşıladın ama daha doyurucu ve protein ağırlıklı beslenmen lazım. Tabii ki eski menülerine göre Harika bir menü çünkü yediğin her şey sağlıklı. Bu yüzden seni kocaman tebrik ediyorum. Zamanla menülerin çok daha güzel olcak21.11.2018/Çarşamba
08:00 = 1 tane küçük muz
1 küçük salatalık
Bir kaç tane ceviz
13:30 = Bir-kaç tane zeytin
1yk pekmez
Domates 1 dl normal ekmek
17:00 = 1 minik muz, 1 minik mandalina
Yarım elma, Biraz ceviz 2 kaşık yoğurtla karıştırıp yedim
19:30 = Hamsi balık
Salata
Su 1.5 lt 2 lt yaparim
ÇayLAydLiNe
Lesli mi yapacaksin canim ?Ben bugün spora gidemedim maalesef onun için şu bahsetttiğim ev programını deneyeceğim yatmadan
Aksam 1 dilim ekmek yanında boll yesillik salata yesen daha iyi olurdu canim...Ben de menümü yazayım alıntıları sonra yaparım artık.
Kahvaltı (08:30 )
Yarım simit
Öğle (12:15)
1 küçük kase tarhana çorbası
1 tane köfteli islim kebabı
1 küçük tabak salata
Akşam (17:30)
2 yumurtadan sucuklu yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
2 litre su 2,5 olur
Akşam istediğim gibi olmadı. Sabahta işe geç kalmamak için evde kahvaltı yapamadım normalde bir tane haşlanmış yumurta yiyorum hep
Evet canım haklısın ama muzlar çok ufakti yazın aldığımız 1 tane muz eder simdi yedigimiz 2 tane muz aslında. Ama yinede kabız yaptığı için zararlı fazlası zamanla düzelteceğim inşallahCanim bi gunde 2 muz cok fazla cunku spor yok... kahvaltilarini yumurta peynir yesilliknile yapsan daha cok tok tutar kahvaltida cevizinide yesen super uzun sure acikmazsin....
Teşekkür ederim kaptanım Evet öyle. Gün içinde çok fazla meyve tüketmişsin. Biliyorum ki tatlı ihtiyacını o şekilde karşıladın ama daha doyurucu ve protein ağırlıklı beslenmen lazım. Tabii ki eski menülerine göre Harika bir menü çünkü yediğin her şey sağlıklı. Bu yüzden seni kocaman tebrik ediyorum. Zamanla menülerin çok daha güzel olcak
Afiyet olsun kaptanımBen de menümü yazayım alıntıları sonra yaparım artık.
Kahvaltı (08:30 )
Yarım simit
Öğle (12:15)
1 küçük kase tarhana çorbası
1 tane köfteli islim kebabı
1 küçük tabak salata
Akşam (17:30)
2 yumurtadan sucuklu yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
2 litre su 2,5 olur
Akşam istediğim gibi olmadı. Sabahta işe geç kalmamak için evde kahvaltı yapamadım normalde bir tane haşlanmış yumurta yiyorum hep
Annen icin gecmis olsun canım Menün güzel antep baklavasını yememişsin tebrik ederim20 kasım salı menü
8.30
1 kk kadar peynir
haşlanmış yumurta
1.5 dilim kep.ekmek
12.30
1 kepçe mercimek çorba
1 kepçe zy pırasa
1 kepçe yoğurt
1 dilim ekmek
19.00
1/2 tavuk göğsü
salata
misafielerime yedirdim ama ben yemedim
ay bi de gelirken 1 tepsi antep baklavası getirmişler...
hemen eritmem lazım. konu komşuya dağıtayım
Annen icin gecmis olsun canım Menün güzel antep baklavasını yememişsin tebrik ederim
Afiyet olsun canim kola zeroda olsa icmesen saglik icinde diyet icinde super olurdu...21 kasım çarşamba
9.20
1/2 simit
bol bol şekersiz kahve
13.00
1 kepçe yoğurtlu dövme çorba
1 sk tavuk döner
salata
2 yk pırasa
1 yk rus salatası
ayran
18.00
iskender
kola,zero
1.5 saat yürüyüş
1.5 l su
Iyi geceler canimIyi geceler güzellikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?