Haklısın kaptanım suyumu yanımdan ayırmıyorum bu regli kaçamaksız Çikolatasız geçireceğim inşallah
g0naydın... annemle doktora geldik... bakalım...
benim beklenen misafirim de geldi....
hava da kasvetli..yağmurlu... offfff
Valla bende listeye girmek istiyorum biran önce inşallah bu hafta olmasa bile haftaya kesin gireceğimBen bu gece aç yatmayı düşünüyorum
Ne yapıp ne edip dereceye girmemiz lazım.
@merryangel @anneyim83 Kızlar nerdesiniz? Selam bile vermiyorsunuz. Takım olarak kötü durumdayız. Başaracaksak hep birlikte başarmamız lazım. Lütfen siz de gelin artık. Cumadan cumaya kilo bildirmekle olmuyor bu iş.
Valla bende listeye girmek istiyorum biran önce inşallah bu hafta olmasa bile haftaya kesin gireceğim
Ben yapacağım bu sefer yeni yıla 9lu rakamlarla girmek istemiyorum 89 da olsa 8leri görmek istiyorumZor olacak biliyorum ama eğer kaçamaksız geçirirsen kesinlikle çok güzel bir rakam göreceksin tartıda.
Inşaallah hep beraber başaracağız senin desteğinle. Sen bu kadar ilgili olmasaydın benim yüzüm olmazdı bu takıma geri dönmeye teşekkür ederimGirmen lazım çünkü senin verdiğin kilolar bizi hep üst seviyeye taşıyacak
selam kızlar
bebiş geldi sizleri unuttum.
temmuz anneleri topiği var oraya takılıyorum.
iştahım yok hiçbişey yemesem öyle duruyorum ama acayip tatlı istiyor canım. biranevvel geçer inşallah yoksa çok kilo alırım.
bugün doktora gittim. kızımda çok kanamalarım olmuştu ondan tedirgindim zaten. dün ve bugün kahverengi akıntım oldu. randevum yarındı ama bugün gittim.
keseyi gördük 2 hafta sonra kalp atışı için gideceğim tekrar.
kızımda da aynı doktora gitmiştim. 8 kilo verdim 3. aya kadar sonra 10 kilo aldım.
şimdi de aynı diyetini yap yine diye söyledi.
baya baya tartıda + var yalnız 82.4 çıktım doktorda. kıyafetli ve tok karna tabii ama yine çok çok 78,5 nerde 82.4 nerde
ödemdir inşallah diyorum.
geçen cuma gitmiştim ondan bu hafta gitmedim diyetisyene
haftaya salı gideceğim diyetisyene tekrar. o zamana kadar listeme uyacağım inşallah
Inşaallah hep beraber başaracağız senin desteğinle. Sen bu kadar ilgili olmasaydın benim yüzüm olmazdı bu takıma geri dönmeye teşekkür ederim
8 aylık canım evet leblebi sanki biraz fazla oldu ama çarşıdaydım yemek yiyecek vaktim de yoktu tam da şekerlemecinin önünden geçerken yeni kavuruyorlardı misssss gibi koktu ben de hem yürüdüm hem yedim:)Emziren anne menusu olarak 2 avuc leblebi gozume fazla geldi sanki) canim bebegin kac aylık ?
8 aylık canım evet leblebi sanki biraz fazla oldu ama çarşıdaydım yemek yiyecek vaktim de yoktu tam da şekerlemecinin önünden geçerken yeni kavuruyorlardı misssss gibi koktu ben de hem yürüdüm hem yedim:)
Aynen bende öyle düşündüm :)Sağlıksız bir şey yemektense iyi yapmışsın bence hem leblebi çok susattığı için sütüne de fayda sağlar.
Selamlarr kızlar
Kaçaklar geldi mi
Allah bağışlasın canım , leblebi nohutgillerden olunca vücüdda su tutan bir besin o yüzden fazla dedim... tabii dışardaysan alternatifin yoksa emziren anne için doğru bir seçim olabilir...8 aylık canım evet leblebi sanki biraz fazla oldu ama çarşıdaydım yemek yiyecek vaktim de yoktu tam da şekerlemecinin önünden geçerken yeni kavuruyorlardı misssss gibi koktu ben de hem yürüdüm hem yedim:)
canılılık geldiiiii ama listede olup cumadan cumaya kilo bildirimi yapanlar varSelamlarr kızlar
Kaçaklar geldi mi
ooo güzelmiş kaptanımada81 cım yaaa benim alıntılarım kayboluyor nedense bu günlerde. Sanırım hemen cevap vermediğimden kaynaklanıyor. Senin leslie mi sorunu da alıntılamıştım. Cevap yazmadım şimdi seni görünce aklıma geldi. Leslie değil. Ben sevemiyorum leslie sultanı. Cep telefonuna karın kası egzersizi diye bir program indirdim. Günlük kontrollü güzel bir şeye benziyor. Ona başlayacağım ama dün yapmadım. Aynı zamanda salona da gidiyorum.
canım bol su iç seninle aynı durumdayız benimde reglime 6-7 gün var gögüslerim şişti hemde nasılllll ama tartı bana gülümsediBen kurstayım moladayız çay içiyoruz karnım ağrıyor birazRegle son 5 gün hafif hafif şişliğim var karnında inşallah tartı bana şok yaşatmaz cok üzülürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?