Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evetttttt kızlar bugün önlem alıyoruz ödemi olan herkes bugün maydanoz suyu yapsın güzelce 1 bardak içip ödemlere kış kış diyelim yarın tartıda eksi çıkmanın keyfini yaşayalımmmm

Kızlar bende katılmak istiyorum aranıza. Yalnız daha önce 4. Takimdaydim 69 kiloyla ayrılmıştım. Hamilelik ten dolayi sun 70 civariyim. O nasıl olur bilmiyorum

Kızlar bende katılmak istiyorum aranıza. Yalnız daha önce 4. Takimdaydim 69 kiloyla ayrılmıştım. Hamilelik ten dolayi sun 70 civariyim. O nasıl olur bilmiyorum
sana hoşgeldin diyeyim sonra spora geçeyimmmmm )) hoşgeldin canımmmmm LAydLiNe kaptanımız ilk sayfadaki forumu doldur canım kaptanımız gelince açıklama yapar zaten... ben tanıyorumda seni kızlarda tanısın canımmm
gelmene çok sevindimmmm

Senin hakkını ödeyemeyiz evet ben de bu sefer bayram seyran deyip ağzıma tek lokma kaçamak atmayacağım. Sonra yavaş yavaş yemeye başlıyoruz dikkatli olmak lazım. Birde gerçekten diyete adapte olmamda oruç çok işe yaradı. Kesinlikle her hafta mutlaka yapacağım. Hem kaçamak olmamış olur hem de ac kaldığımız için ertesi diyette bir lokmanın kıymetini biliyoruz yetiyor bize

Allah bağışlasın canım , leblebi nohutgillerden olunca vücüdda su tutan bir besin o yüzden fazla dedim... tabii dışardaysan alternatifin yoksa emziren anne için doğru bir seçim olabilir...
Gerçekten su mu tutuyor ben de bugün ben deki ödemin sebebi ne diyordum göz kapaklarıma kadar şişlik hissediyorum üstelik reglm de, yarın + çıkmaktan korkuyorum , bugün ne yapsam da şu ödemeden kurtulsam?

Bende eve geldim şimdi kız kardeşim bizdeydi akşam kaldı onunla oturuyoruz. Eşimde sabah çıktı işten uyuyor. Dün de bütün evi kaldırıp güzelce temizlik yapmıştım değmeyin keyfime Şimdi meyveli yoğurt yapacağım baya tok tutuyor bir film açarız, dışarda yağmur. Tam huzur dolu bir gün çok şükür Allah ımıza. Akşam da hafif besleneceğim inşallah.

Gerçekten su mu tutuyor ben de bugün ben deki ödemin sebebi ne diyordum göz kapaklarıma kadar şişlik hissediyorum üstelik reglm de, yarın + çıkmaktan korkuyorum , bugün ne yapsam da şu ödemeden kurtulsam?
Canım Su şişenin içine maydonoz salatalık ve limon dilimleyip koy. Ben 1.5 lt pet şişeye yapıyorum bazen şimdide yapacağım inşallah ödem atıyor. Aslında bir kaç saat bekletip içmek daha güzel

evetttttt kızlar bugün önlem alıyoruz ödemi olan herkes bugün maydanoz suyu yapsın güzelce 1 bardak içip ödemlere kış kış diyelim yarın tartıda eksi çıkmanın keyfini yaşayalımmmm
Ben maydanoz suyu içemem sütü kesiyormuş Başka ne yapabilirim

Ben maydanoz suyu içemem sütü kesiyormuş Başka ne yapabilirim

Sen hiç bir şey içme canım bol su iç yeter. Zaten ana listede değilsin + çıksan da çok önemi yok. Kendini üzme bu konuda. Bu hafta olmazsa haftaya girersin listeye. Önemli olan verdiğimiz kiloların kalıcı olması zaten. Normalde suyu az içiyorsun emziren bir anneye göre. Bir de tuzu az kullan. Perşembe günleri de nohut, fasulye, turşu, bulgurlu yiyeceklerden uzak dur. Leblebi dahil. Çünkü ertesi güne + çıkıyorsun.

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı :asya_01
İsim (İsteğe Bağlı ):asya
Mesleginiz:öğretmen
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :1
Yaşadığınız şehir:antalya
Boyunuz :1,60
Kilonuz:70,5
Hedef kilonuz :ilk 65 sonra 60
Kilo alma hikayeniz :hamilelik
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? :kendim için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? :4. takım
Neden 13. Takım? kudum yazdıklarınızı ortam sıcak geldi ve samimi

Hoşgeldin canımmm
Kararın süper bak ben 3. Takımdayım ama buraya mutlaka uğruyorum çok sıcaklar gerçekten
Çok şanslısın süper bi kaptanın olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…