Kızlar napıyorsunuz:) ben yemek yaptım şimdi oturuyorum birazdan yemek yiyeceğim geçe bırakmayayımçok açım
Ya bende farkettim ama başladığım kilo 97.8 di aslında diye. Ama dedim vardır bir bildiğiBen bugün bir sürü iş halledip en son eve kendimi atabildim. Öğlen azcık fazla yediğim için akşam yemeğini meyveyle geçiştirdim. Şimdi de kızların yemeğini hazırlayacağım ama önce listemize bir göz atıp paylaşmaya geldim. Senin kilonu da yazmamışım free listeye onu da ekleyeyim. Hiç demiyorsun da benim kilom nerede diye
Afiyet olsun ne kadar harika bir menü olsada yesekMenümü de yazayım.
Kahvaltı (08:30)
Yarım simit
Bir küçük parça peynir
4 tane zeytin
Az yeşillik ve domates
Öğle (13:00)
1 porsiyon kiremitte köfte
Bir el büyüklüğünde pide ve bol salata
1 tane küçük lahana sarması
2 tane küçük mercimek köftesi
Ara (16:00)
2 tane kabuklu fındık
Akşam (18:00)
1 tane mandalina
1 tane elma
2 litre su spor yok bol koşuşturmaca
Valla maşallah diyeyim listede olup kilo veren arkadaşlara tebriklerKızlar bu arada inşallah bu hafta birinciyiz. Sonuç paylaşmayan bir takım kaldı. Eğer onlar kapmazlarsa birinciliği biz kapıyoruz. Hem de listenin bu haliyle. Veeee inşallah ilk üçe girdiğimiz için bütün nota ve sarı kartlarımız siliniyor.
Yaaaaa deme öyle öğlen abarttım ama sağlıklı bir abartmaydı. Listeye girmeden önce söz vermiştim kızlara yemek için. Her ay bir gün hep birlikte yemeğe çıkıyoruz. Gelenekselleşti gibi bir şey olduAfiyet olsun ne kadar harika bir menü olsada yesek
Yemediklerin için tebrik ederim o zamanYaaaaa deme öyle öğlen abarttım ama sağlıklı bir abartmaydı. Listeye girmeden önce söz vermiştim kızlara yemek için. Her ay bir gün hep birlikte yemeğe çıkıyoruz. Gelenekselleşti gibi bir şey olduNormalde pideye gömülürdüm ve mutlaka yanında kola içerdim. Bugün ikisini de yapmadım ve özellikle kola içmediğim için çok mutluyum. Onun yerine 500 ml su içtim. Ama telafisini yaparım hafta sonu. Çünkü artık biran önce 60 a inmeyi hatta ucundan da olsa 5 li rakamları görmeyi istiyorum. 36 beden kıyafetlerim dolapta beni giy beni giy diye bakıyorlar bana
23.11.2018/
08:30 = 1 haşlanmış yumurta
6 siyah zeytin
Domates salatalık
1kk peynir
14:30 = 1 tane sosis 1 parca ekmek
16:00 = Meyveli yoğurt
(mandalina,muz,elma 1 tk pekmez)
18:25 = 1 kase sütlü domates çorbası
5yk bulgur pilavı
Salata(cevizli)
Su 2-2.5 lt, türk kahvesi, çayLAydLiNe
Aslında biliyorum ama işte kız kardeşim bizde o o saatlerde kahvaltı yapıyor kendine yapınca atıyorum ağzıma bir taneKahvaltın çok güzel hatta harika. Öğlen yemek yememekle hata yapmışsın. Daha sağlıklı bir öğle yemeği yiyebilirdin. Sosis hiç olmamış. Meyveli yoğurt çok güzel ama yoğurtla pekmezi bir arada yeme çünkü ikisi birbirini egale ediyor ve ikisininde faydası olmuyor sana. Akşamında çok güzel. Afiyet olsunBir de sana küçük bir not: Eve bir daha sosis alma çünkü çok ama çok sağlıksız. Ve kanser sebebi. Ben nasıl yapıldığını ve ne tür zararlara neden olduğunu okuduktan sonra asla almadım eve. Aynı şey salam için de geçerli. Aklında olsun.
O da yemesin canım çünkü gerçekten çok tehlikeliAslında biliyorum ama işte kız kardeşim bizde o o saatlerde kahvaltı yapıyor kendine yapınca atıyorum ağzıma bir taneama bundan sonra yemeyeceğim teşekkür ederim
Bir AVM turu yapıp geldik spor yapamadım bari hareket olsun dedimKızlar napıyorsunuz:) ben yemek yaptım şimdi oturuyorum birazdan yemek yiyeceğim geçe bırakmayayımçok açım
Ben almam heralde evde bir sürü elbisem var zaten kutlamamak lazım aslında ama illa her sene bir uludağ yapıyoruz bakalım bu sene ne olurKızlar yılbaşına planiniz nedirelbise falan alacakmisiniz ben eşime söylüyorum asya evsiz kalacaz elbise diyorsun diyor kadın iste şaka bir yana kumbara yaptım biriktir yorum. Yılbaşına elbise alicam
Yok yaa kutlama için değilki biz öyle alkol falan almayız maksat yılbaşına hedef koyduk ya o gün ödül olsunBen almam heralde evde bir sürü elbisem var zaten kutlamamak lazım aslında ama illa her sene bir uludağ yapıyoruz bakalım bu sene ne olur
Kızlar yılbaşına planiniz nedirelbise falan alacakmisiniz ben eşime söylüyorum asya evsiz kalacaz elbise diyorsun diyor kadın iste şaka bir yana kumbara yaptım biriktir yorum. Yılbaşına elbise alicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?