Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Açlıktan ölüyorum şuan ama kesinlikle tutacağım kendimi. Kızlara kocaman bir servis tabağıyla patates kızarttım tadına bile bakmadım düşünün artık bir de güzel kokuyor ki ama yemeyeceğim

Kızlar bu arada kıl payı birinciliği kaçırdık ve ikinci olduk. zambak86 ı listeye almasaydım birinciydik ama olsun ikincilikte çok güzel ayrıca yanlış görmediysem ada81 bireysel de 3. sün

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum vermeyenlerden de haftaya daha iyi bir netice bekliyorum. Ve herkesten bir haftalık hedef istiyorum. Benim hedefim 65.5

Hımmm çok iyi fikir aslında. Ben hedefe ulaşana kadar hiçbir şey almamayı düşünüyordum ama eğer istediğim sonucu görürsem güzel bir elbise neden olmasın
Hihh aynen öyle canım 65 i görürsem yılbaşında odullendiricem kendimi. O zaman a kadar da hiç bişey almicam 65 olana kadar yani

Afiyet olsun kaptanim guzel menu

Ayyy insallah silindi miiii hemen bakayim ilk uce girdik mi ?

Afiyet olsun canim bu menuye bide yürüyüş eklesek süper )

Kızlar yılbaşına planiniz nedir elbise falan alacakmisinizben eşime söylüyorum asya evsiz kalacaz elbise diyorsun diyor kadın isteşaka bir yana kumbara yaptım biriktir yorum. Yılbaşına elbise alicam
Bizim icin siradan bi gün gibi geciyor esim hic sevmez kutlama olmaz ..hoş benim icinde oyle pijamalarimla oturur tv izleriz..)

Oley ikinci olmuşuz
Brn 3. Mü oldum senelerdir yarışırım diyet gruplarinda ilk defa ilk üçe girdim

Bugün menü
Sabah 10.30
1 yumurta yağda
9 yesil zeytin
1 yk lor peynir
Közlenmis kırmızi biber
Yesillik
1 adet kizarmis form ekmek
1 mandalina

Ara
7 findik
7 badem

Aksam 17.30
2 yk makarna
Tonbalik ve salata

1.5 lt su içildi ..dışarda olunca 2 ye tamamlayamadim..

60 dakika tempolu yuruyus yapildi.
5 dakika twistj
Avmde gezmeler yapildi...

LAydLiNe

Makarna olmasaydı iyiydi ama akşam saatinden kurtarıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…