Bugun bizde lahmacun var bizde her pazar lahmacun tarzi yemek oluyor (ya ispanakli borek ya tavuklu lahmacun yada normal lahmacun ) icini evde kendim hazirliyorum... market alisveris oncesi veriyoruz fırına donuste aliyoruz... kizim lahmacuna bayiliyor pazar menusu bizde hep boyleKızlarr çok açımm çookkk şöyle akşama menüleriniz neler bakalım fikir olsun banada
Kuru fasulye niye 3 kasik canim sadece kuru fasulye yogurtsa birazdaha fazla yiyebilirsin..bakliyat vucuda sartSütlü kahve iç keser acligini. 3 kasik kuru fasulye yoğurt yicem bende
Allah kabul etsin canimOrucum canım o yüzden açım
Ben kizima hamileyken bir kere kustum oda benim hatam o gun deli gibi yemis herseyi karistirmistim...9ay boyunca tek sıkıntım mide yanmasi olmustu deli gibiydi gunde 4-5 kere ilac alıyordum...Hosbulduk canim
Diyet=saglikli beslenme zaten
O yuzden diyete devam. Doktorumun da bilgisi var
Ilk 3 aya kadar bebek benim yediklerimden beslenmiyor sonrasinda da gunluk 300 kalori arttirmak yeterli
Ama iste hormonlar izin vermiyor bazen. Kimine bulanti kimine benim gibi istah artisi ya da istah azalmasi olarak etkiliyor.
Kızımda 3 ay bitip bitip yeniden başlayan kanamalarim oldu ama sukur kucagima aldim
Bunda da kahverengi oluyor ilac basladi doktor. Iceride bir kanama yok cok sukur insallah da olmaz.
Ilaclarimi alip kendimi yormamaya calisiyorum.
Inşallah guzel olur hersey
Tesekkurler canim)
Dua ederim canim bebegin sana tutunsun insallah. Saglikla kucagina al... bence hamileligin boyunca diyetisyene devam et kontrollu kilo alırsın hem bebegin ve senin icin saglikli besinleri yersin hemde dogumdan sonra az kilo almis olursun...
Selam menümü yazayım biraz geç iftar açtım
Domates çorbası
4 tane köfte (160gr)
4 tane içli köfte (minik olandan)
Piyaz Biraz ceviz
Su 1.5 yapmaya çalışacağımLAydLiNe
Yaa teşekkür ederim kaptanımAllah kabul etsin canım maşallah harika bir menü. Oruçtan dolayı içli köfteleri de hak etmişsin. Suya da dikkat edersen güzel sonuçlar göreceksin yine tartıda.
Sosyoloji grubu öğretmenliği ama ben memurluga hazırlanıyorumKolay gelsin canim , branşın ne ?
Bizim de Allah nasip ederse bu yaz düğün var incecik olup güzel güzel abiyeler giymek istiyorummAyyy kızlaaaarr önümüzdeki ay içinde Yigenim in isteme Merasimi var. Söz nisan bir olacak. 67 yi gorseydim o zaman a kadar supeeerrr olurdu yaa
İnsanı motive eden şeyler bunlar daha iyi oluyor böyleBizim de Allah nasip ederse bu yaz düğün var incecik olup güzel güzel abiyeler giymek istiyorummaralıkta da bebek mevlidi var bir kaç kilo daha versem güzel bir elbise giymek istiyorum
96.3 canım profile eklemiştim ama gözükmüyor muİnsanı motive eden şeyler bunlar daha iyi oluyor böyledüğün de yaz başı inşallah 60 i görürüm o zaman güncel kilon kaç canım şu an
Merhaba canım hoşgeldin takımımızaHerkese merhabaa!
Bu takıma katılmak istiyorum ama katılım için belli günler var mı? Bu diyet takımlarının işleyişini pek bilmiyorum. :)
Hoşbulduk teşekkür ediyorumm :)Merhaba canım hoşgeldin takımımıza1nci sayfadaki kuralları okuyup, burda paylaşman yeterli kaptanımız LAydLiNe ilgilenecektir
Hosgeldin aramiza keyifle kilo vermelerKullanıcı Adı : limonlukurabiye
Mesleginiz:Mühendis
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :Bekar
Çocuk Sayısı :-
Yaşadığınız şehir:İstanbul
Boyunuz :160cm
Kilonuz:58.1 kg
Hedef kilonuz : 49kg
Kilo alma hikayeniz :Haşimato rahatsızlığı, kötü beslenme alışkanlığı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlıklı olmak ve fit bir görünüm için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Neden 13. Takım? : Tüm takımları incelediğimde en düzenli olduğunu düşündüğüm grup oldugundan.
Hoşbulduk teşekkür ederim. Evet her gün uğramak beni de motive edecektir. :)Hosgeldin aramiza keyifle kilo vermeler)
Takimda motivasyon icin hergun mutlaka uğrayın.. yaptiginiz sporlari ve menü hergun paylaşırsaniz birbirimize daha kolay destek oluruz...
Evet canım sonradan gördüm. İnşallah inşallah ulasiriz96.3 canım profile eklemiştim ama gözükmüyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?