Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlarr çok açımm çookkk şöyle akşama menüleriniz neler bakalım fikir olsun banada
Bugun bizde lahmacun var bizde her pazar lahmacun tarzi yemek oluyor (ya ispanakli borek ya tavuklu lahmacun yada normal lahmacun ) icini evde kendim hazirliyorum... market alisveris oncesi veriyoruz fırına donuste aliyoruz... kizim lahmacuna bayiliyor pazar menusu bizde hep boyle

Ben kizima hamileyken bir kere kustum oda benim hatam o gun deli gibi yemis herseyi karistirmistim...9ay boyunca tek sıkıntım mide yanmasi olmustu deli gibiydi gunde 4-5 kere ilac alıyordum...

Ilk 2 ay tatlidan ve caydan tiksinmistim kiiii ben cikolata canaviri 2 ay boyunca agzima cikolata tatli surmemistim... biraz kilo vetmistim... sonraaaa hoooppp tekrar kilo aldim 86 ile doguma girmistim... son iki hafta kanim cok dusmustu dr sezaryana boyle alamam dedi... 3 serum verdi kan ilaci bu ilacdan sonra balon olmustu yusyuvarlak biseydim

Benim niyetimde bu sekilde ama biraz masrafli olacak hem kadin dogum hem diyetisyen. Esim artik gitme diyor ama simdilik devam ediyorum. Ne yapacagimi biliyorum aslinda ama diyetisyende bagimlilik yapiyor sanirim birakmak istemiyorum

Selam menümü yazayım biraz geç iftar açtım

Domates çorbası
4 tane köfte (160gr)
4 tane içli köfte (minik olandan)
Piyaz Biraz ceviz

Su 1.5 yapmaya çalışacağım LAydLiNe

Selam menümü yazayım biraz geç iftar açtım

Domates çorbası
4 tane köfte (160gr)
4 tane içli köfte (minik olandan)
Piyaz Biraz ceviz

Su 1.5 yapmaya çalışacağım LAydLiNe

Allah kabul etsin canım maşallah harika bir menü. Oruçtan dolayı içli köfteleri de hak etmişsin. Suya da dikkat edersen güzel sonuçlar göreceksin yine tartıda.

Allah kabul etsin canım maşallah harika bir menü. Oruçtan dolayı içli köfteleri de hak etmişsin. Suya da dikkat edersen güzel sonuçlar göreceksin yine tartıda.
Yaa teşekkür ederim kaptanım icli kofte yiyebiliyoruz diye düşündüm ama yanlış mi acaba bulgurlu falan ya birde köfteci yusufun içli köftesi ilk defa böyle minik içli köfte gördüm

Ayyy kızlaaaarr önümüzdeki ay içinde Yigenim in isteme Merasimi var. Söz nisan bir olacak. 67 yi gorseydim o zaman a kadar supeeerrr olurdu yaa
Bizim de Allah nasip ederse bu yaz düğün var incecik olup güzel güzel abiyeler giymek istiyorumm aralıkta da bebek mevlidi var bir kaç kilo daha versem güzel bir elbise giymek istiyorum

Bizim de Allah nasip ederse bu yaz düğün var incecik olup güzel güzel abiyeler giymek istiyorumm aralıkta da bebek mevlidi var bir kaç kilo daha versem güzel bir elbise giymek istiyorum
İnsanı motive eden şeyler bunlar daha iyi oluyor böyle düğün de yaz başı inşallah 60 i görürüm o zaman güncel kilon kaç canım şu an

Herkese merhabaa!
Bu takıma katılmak istiyorum ama katılım için belli günler var mı? Bu diyet takımlarının işleyişini pek bilmiyorum. :)

Herkese merhabaa!
Bu takıma katılmak istiyorum ama katılım için belli günler var mı? Bu diyet takımlarının işleyişini pek bilmiyorum. :)
Merhaba canım hoşgeldin takımımıza 1nci sayfadaki kuralları okuyup, burda paylaşman yeterli kaptanımız LAydLiNe ilgilenecektir

Kullanıcı Adı : limonlukurabiye
Mesleginiz:Mühendis
Yaşınız :28
Medeni Durumunuz :Bekar
Çocuk Sayısı :-
Yaşadığınız şehir:İstanbul
Boyunuz :160cm
Kilonuz:58.1 kg
Hedef kilonuz : 49kg
Kilo alma hikayeniz :Haşimato rahatsızlığı, kötü beslenme alışkanlığı
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlıklı olmak ve fit bir görünüm için
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Hayır
Neden 13. Takım? : Tüm takımları incelediğimde en düzenli olduğunu düşündüğüm grup oldugundan.

Hosgeldin aramiza keyifle kilo vermeler )
Takimda motivasyon icin hergun mutlaka uğrayın.. yaptiginiz sporlari ve menü hergun paylaşırsaniz birbirimize daha kolay destek oluruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…